Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως από την original θήκη σήμερα αφαίρεσα το πορτάκι που καλύπτει το mini jack και την θύρα φόρτισης αφού είχε χαλαρώσει και ουσιαστικά έχασκε.. Περιμένω δύο σιλικόνης λεπτές (3mm και 2mm πάχος) καθώς και την δερμάτινη καφέ τύπου pouch.. Κατά τα άλλα η συσκευή είναι εκνευριστικά απροβληματιστη σε ότι κάνει. Χθες δοκίμασα και Nova αλλά αφού έστησα τα πάντα κάτι με χαλούσε, σαν να είναι ένα κλικ πιο αργός από τον default launcher οπότε επέστρεψα σε sense

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μηπως μπορει να μου εξηγησει καποιος τους χρονους στο συγκεκριμενο προγραμμα;

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Μηπως μπορει να μου εξηγησει καποιος τους χρονους στο συγκεκριμενο προγραμμα;

Λέει πόσες ώρες χρησιμοποίησες τι. Δηλαδή οθόνη 3 ώρες+ κλπ. Επάνω λέει πόσες μέρες και ώρες είναι εκτός από φόρτιση και στο κάτω μέρος Γράφει το μέσο όρο των φορρισεων

Θοδωρής

Πάντως αγαπητοί φίλοι ότι κυκλοφορεί μέχρι τώρα την ποιότητα αλλά και γενικότερα το στήσιμο της συσκευής το m8 δεν το πιάνει κανένα άλλο τηλέφωνο...

Μένει να δω και το oppo find 7 για να αποφασίσω πιο από όλα αυτά θα κάνει παρέα στο m8.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Προσωπικά το θεωρώ το ποιο όμορφο κινητό. Όμως δεν παύει να έχει ατέλειες.

Εκτός της κάμερας ειδικά στα μακρινά θα ήθελα σε παρακαλώ να ακούσω σε τι άλλο αναφέρεσαι...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Η κάμερα δεν με απασχολεί. Π.Χ με εκνευρίζει η σχεδόν απουσία του led. Το σασί μικρότερο θα το ήθελα, όπως και μεγαλύτερη μπαταρία. Όχι unibody κατασκευή. Αν ήταν έτσι όπως περιγράφω θα ήταν το τέλειο κινητό. Αν ήταν να ξανά αγοράσω κινητό αυτό θα αγόραζα και πάλι

Η κάμερα δεν με απασχολεί. Π.Χ με εκνευρίζει η σχεδόν απουσία του led. Το σασί μικρότερο θα το ήθελα, όπως και μεγαλύτερη μπαταρία. Όχι unibody κατασκευή. Αν ήταν έτσι όπως περιγράφω θα ήταν το τέλειο κινητό.

Τι σημαίνει σχεδόν απουσία. Όπως λέμε ολίγον έγκυος ;:)

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Πάντως από την original θήκη σήμερα αφαίρεσα το πορτάκι που καλύπτει το mini jack και την θύρα φόρτισης αφού είχε χαλαρώσει και ουσιαστικά έχασκε.. Περιμένω δύο σιλικόνης λεπτές (3mm και 2mm πάχος) καθώς και την δερμάτινη καφέ τύπου pouch.. Κατά τα άλλα η συσκευή είναι εκνευριστικά απροβληματιστη σε ότι κάνει. Χθες δοκίμασα και Nova αλλά αφού έστησα τα πάντα κάτι με χαλούσε, σαν να είναι ένα κλικ πιο αργός από τον default launcher οπότε επέστρεψα σε sense

Το ιδιο είχα παρατηρήσει κι εγώ όταν το είχα δοκιμάσει. Και όχι μόνο αυτό αλλά κρατούσε αρκετά περισσότερα ΜΒ ram.

@apistakis

Αυτά ειναι πράγματα που δεν ενοχλούν όλους γενικώς και ειναι γνωστά πριν το επιλέξει κάποιος.

Βεβαίως έχεις κάθε δίκιο να σ ενοχλούν.

Δεν παύει όμως να ειναι το καλύτερο τηλέφωνο αυτή την στιγμή.

Γι αυτό και γέμισε το φόρουμ. :)

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εμενα αυρο που με χαλάει αφάνταστα στο μ8,ειναι η οθόνη.απο τις 5 και καλα ιντσες πόσες μένουν στον χρήστη;ειναι πολυ άσχημα τα bezel και γενικα θα μπορούσαν να τα είχαν ελαχιστοποίηση.απο εκει και πέρα η κάμερα ειναι τραγική εν έτη 2014 και για ναυαρχίδα.το τι εκανε ο Ιταλός και ο Ισπανός Φωτογραφος το ακουω και το διαβάζω βερεσέ.οταν δεν μπορω να βγάλω μια σωστή φωτογραφία την δίχρονη κόρη μου τι να το κανω.

Και για να προλαβω κάποιους τα γενέθλια και τις ποιο ιδιαίτερες στιγμές εχω την dslr μου.στον παιδότοπο λυπάμαι αλλα δεν θα κανω αυτα που κοροϊδεύω.

Τέλος δεν θα σχολιάσω τα της μπαταρίας.οταν ειχε βγει το g2 ολοι εκραζαν την μη αποςπενη μπαταρία.ξαφνικα στο μ8 δεν ειναι προβλημα.ειναι προτερημα.

Για το οτι ειναι γρήγορο και οτι η htc εχει κανει τρομερή δουλεια με τον stock launcher αλλα και την απόδοση της μπαταρίας ειναι γεγονός αλλα δεν μπορει να με κρατήσει σε μια συσκευή.

Τεσπα γούστα ειναι αυτα,ο καθένας κανει τις επιλογές του αλλα μην κάνουμε με το ζόρι μια συσκευή τέλεια,και θα θαβουμε τις υπόλοιπες.επαναλαμβάνω οτι το μ8 το ειχα παρει λιγο μετα την κυκλοφορία του και το δούλεψα 2 ενδομαδες σαν κυρια συσκευή.

Εμενα αυρο που με χαλάει αφάνταστα στο μ8,ειναι η οθόνη.απο τις 5 και καλα ιντσες πόσες μένουν στον χρήστη;.

5'' ακριβώς!

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Το ιδιο είχα παρατηρήσει κι εγώ όταν το είχα δοκιμάσει. Και όχι μόνο αυτό αλλά κρατούσε αρκετά περισσότερα ΜΒ ram.

@apistakis

Αυτά ειναι πράγματα που δεν ενοχλούν όλους γενικώς και ειναι γνωστά πριν το επιλέξει κάποιος.

Για αυτό είπα ότι θα το ξανά αγόραζα.

Ειδικά αυτό με το led με εκνευρίζει αφάνταστα. Πιστεύω και σε άλλους. Στο επόμενο μοντέλο

να το προσέξουν το θέμα αυτό

@apistakis

Κωστή μου ολα τα φόρουμ γεμάτα ειναι.και του 5s,και του g3,και του S5,αυτο δεν εχει να λέει.

Ξερεις πολυ καλα οτι σε σέβομαι σαν χρήστη και δεν σου κρύβω οτι ειχα επηρεαστεί οταν το πήρες,απο εσένα,και το πήρα και εγώ.

Σε αυτήν σου όμως την άποψη,οτι ειναι το καλύτερο τηλ αυτη την στιγμή επέτρεψε μου να διαφώνησω.

5'' ακριβώς!

Ναι οκ εχεις στα χέρια σου ενα τηλ στις ίδιες διαστάσεις με το g3,ποιο βαρύ και με μικρότερη οθόνη.και στο κατω κατω μέρος της οθόνης δυο δάχτυλα κενό με το λογότυπο της htc.ωραια.

Τεσπα δεν συνεχίζω την αντιπαράθεση ειναι άριστο στα περισσότερα αλλα μην παραβλέπουμε και τις ελλείψεις του.

Ας μεταφερθούν-διαγραφουν τα off topic και συνεχίστε την ωραια σας συζήτηση.

Θα τα πούμε στα του m9.

Edited by hlias77

Δηλαδή το G3 δεν έχει ατέλειες;

Πολλές.δεν είπα οτι δεν εχει.

Είδες τελικά ότι δεν υπάρχει το τέλειο κινητό;. Απλά οι δικές σου ανάγκες τις καλύπτει το G3 καλύτερα. Ίσως και σχεδιαστικά. Επομένως είναι αυτό που έγραψα ότι οι ανάγκες μας ορίζουν το τέλειο κινητό.

Είδες τελικά ότι δεν υπάρχει το τέλειο κινητό;. Απλά οι δικές σου ανάγκες τις καλύπτει το G3 καλύτερα. Ίσως και σχεδιαστικά. Επομένως είναι αυτό που έγραψα ότι οι ανάγκες μας ορίζουν το τέλειο κινητό.

Μόλις έγραψα το ιδιο στο νήμα του g3.

Δεν εχω παρά να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου,στο ότι οι ανάγκες μας ορίζουν το τέλειο κινητό,αυτοκίνητο,σπίτι κτλ κτλ....:)

Off topic again

Ακριβως και ξανα ακριβως και πεστο ξανα και ξανα.Καντε ενα κοπο να διαβασετε την υπογραφη μου που ειναι εκει καποια χρονια.Τελειο κινητο δεν υπαρχει και οτι ειναι super για μενα ειναι μετριο για σενα και παει λεγοντας.Ολα αυτα τα χρονια (7 το συνολο) στο android τα κινητα που θεωρουσα καταπληκτικα ειναι 2-3.Τα υπολοιπα ηταν λογω του μικροβιου με τα gadgets.

Στη προκειμενη περιπτωση το m8 το θεωρω πολυ καλο, το note 3 εξαιρετικο και το g3 gadgetoμικροβιο (για να μη παρεξηγηθω, κατα τη γνωμη μου το g2 ειναι 1 απο τα καταπληκτικα κινητα που ειχα).

Και συγχωρεστε με αλλα σε γιορτες παρτυ διακοπες κουβαλαω την slr μου (χωρις να ειμαι κανενας ψωνισμενος φωτογραφος) και δεν εμπιστευομαι τη καμερα του κινητου.

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ηλία όλα εξαρτούνται από το που δίνει βάρος καθένας μας.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται για 100% άψογη λειτουργία, το καλύτερο design και ποιότητα το πιο σοβαρό UI και μια από τις καλύτερες αυτονομίες θα παει στο Μ8.

Αν θέλει καλή κάμερα και μεγαλύτερη οθόνη θα παει σε samsung η LG.

Εγώ έχω πει ότι εκεί που πραγματικά θέλω καλύτερη κάμερα δεν με καλύπτει κανένα. Βρήκα τη λύση και δεν αποτελεί κριτήριο πια για μένα η κάμερα στο κινητό.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κώστα εν μέρη έχεις δίκιο αλλά είναι μεγάλη συζήτηση.

Αργύρη συμφωνώ.

Κώστα εν μέρη έχεις δίκιο αλλά είναι μεγάλη συζήτηση.

Αργύρη συμφωνώ.

Συγνωμη αλλα τι κινητο εχεις?

Απουσία led? Θα με τρελανετε? Μερα μεσημέρι και φαίνεται μια χαρα

Και εγώ το φοβόμουν αλλά τελικά φαίνεται ρε παιδιά.

Δεν ξέρω.

Edited by tpal
Θοδωρής