nnik_1969 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Τα branded που έχουν στο skroutz τι θέμα έχουν, δεν έχουν εγγύηση ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 έχουν εγγύηση, αλλά απ ότι φάνηκε και στο m7 τα t-mobile Πχ αργουν τις αναβαθμίσεις..τις παίρνουν αλλά αργούν..επίσης όσα δεν είναι ελληνικά φεύγουν εξωτερικό για επισκευή που σημαίνει χρόνος αναμονής από 10 μέρες εως ένα μήνα. βέβαια αυτό δεν ειναι τοσο κακο γιατί δεν βάζει χέρι η αρβάτο... Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Τα branded που έχουν στο skroutz τι θέμα έχουν, δεν έχουν εγγύηση ; Αντωνη για ελα στην παρεα έχουν εγγύηση, αλλά απ ότι φάνηκε και στο m7 τα t-mobile Πχ αργουν τις αναβαθμίσεις..τις παίρνουν αλλά αργούν..επίσης όσα δεν είναι ελληνικά φεύγουν εξωτερικό για επισκευή που σημαίνει χρόνος αναμονής από 10 μέρες εως ένα μήνα. βέβαια αυτό δεν ειναι τοσο κακο γιατί δεν βάζει χέρι η αρβάτο... Φιλε γνωρισεις απο αρβατο? Γιατι τοσο ασχημα σχολια? Σκεφτομαι να το στειλω καποια στιγμη γιατι παιζουν λιγο τα κουμπια αυξομειωσης της εντασης και μου σπαει τα νευρα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 φίλε μου προσωπική άσχημη εμπειρία απο αρβάτο δεν έχω...το m7 μου αγορασμένο από expansys το εστειλα αρβατο για το θέμα της κάμερας το προωθησαν γερμανία και μου το φέραν επισκευασμενο..κανένα παρατράγουδο δεν είχα...βέβαια εκανα ενα μηνα να ερθει πισω.. αυτό με τα κουμπιά μηπως συμβαίνει σε όλα τα m8? πήγες πχ σε κανα πλαίσιο να δεις αν παίζουν και εκεί τα κουμπιά; μη το στέλνεις τσάμπα... Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 φίλε μου προσωπική άσχημη εμπειρία απο αρβάτο δεν έχω...το m7 μου αγορασμένο από expansys το εστειλα αρβατο για το θέμα της κάμερας το προωθησαν γερμανία και μου το φέραν επισκευασμενο..κανένα παρατράγουδο δεν είχα...βέβαια εκανα ενα μηνα να ερθει πισω.. αυτό με τα κουμπιά μηπως συμβαίνει σε όλα τα m8? πήγες πχ σε κανα πλαίσιο να δεις αν παίζουν και εκεί τα κουμπιά; μη το στέλνεις τσάμπα... ναι στο πλαισιο ειναι χειρτοτερα και xda μου ειπαν ο αλλος πηρε 5 διαφορετικα και το ενα ηταν χειροτερο απο το αλλο δεν βρηκε ουτε ενα solid.Τεσπα απλα εχω κολλημα .εμενα μου ειπαν οτι παιζει να μου γυρισουν το τηλεφωνο με γρατζουνιες γιαυτο φοβαμαι να σου πω την αληθεια.Τα κουμπια μου δεν μπαινοβγαινουν απλα κουνιουνται λιγο και τα θελω πιο σταυθερα εγω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 μάλλον έτσι ειναι τα κουμπιά, οπότε τσάμπα η ταλαιπωρία... Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 μάλλον έτσι ειναι τα κουμπιά, οπότε τσάμπα η ταλαιπωρία... Υπάρχουν και κάποιοι που λενε οτι ειναι σταθερά όσο δεν παει.Ευχαριστω φιλε για την ενημερωση σχετικά με αρβατο.Μια χαρά είναι δεν λεω απλα πρέπει να χαλαρώσω και εγώ λιγάκι Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 ναι όντως..μια χαρά ειναι το τηλέφωνό σου μην το ψυρίζεις άλλο θα το ματιάσεις :lol: Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 ναι όντως..μια χαρά ειναι το τηλέφωνό σου μην το ψυρίζεις άλλο θα το ματιάσεις :lol: Συμφωνώ...μια χαρά είναι τα κουμπιά...αν και μου πέρασε απο το μυαλό και εμένα...είδα κάνα 2 ακόμα και καταλήγω ότι είναι θέμα παραγωγής... Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Ρε εσείς τι κόλλημα φάγατε με τα κουμπιά;σε όλους το ίδιο ισχύει,Θοδωρή είσαι πολύ ψειρας αδελφέ χαλάρωσε λίγο και απόλαυσε την κίνηταρα σου,δεν βλέπεις στο άλλο φόρουμ ότι στα καλά του καθουμενου κλείνει η συσκευή; Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Μακριά απο αρβατο!Περα απο τα άπειρα αρνητικά σχολια που θα διαβάσεις στο Ίντερνετ,ειμαι κ εγω προσωπικά παθών κ μάλιστα έγραψα την εμπειρία μ κάποιες σελίδες πριν!Τελικα με το θέμα μου με το m8 αφού πήρα δεκάδες τηλέφωνα το kaizershop απ όπου το είχα αγοράσει μου επέστρεψαν τα λεφτά μου πίσω μετα απο 15 μερες διότι Δν είχαν συσκευή να μου δώσουν!Σημειωτεον οτι οταν πήγα να πάρω τα χρήματα μου είπαν οτι την συσκευή ακόμα απο την αρβατο Δν την είχαν πάρει απλα ενημερώθηκαν τηλεφωνικά οτι έχει εργοστασιακό προβλημα(συγκεκριμένα ήταν προβλημα λογισμικού κ γι αυτο έκανε αυτά τα κουφα η μπαταρια)!Παντως η εξυπηρέτηση της αρβατο ειναι απογοητευτική!Απ την άλλη μεριά το μαγαζί με αποζημιωσε άμεσα κ Δν με ταλαιπώρησε με την επιστροφή των χρημάτων,πράγμα το οποίο για μένα κρίνεται ως θετικό!Απλα θεωρώ οτι ίσως να έπρεπε να πιέσουν λίγο την αρβατο γτ μετα απο συνεχή μου τηλέφωνα σε αυτους(kaizershop) βρέθηκε κάποια άκρη!Τεσπα ξεμπερδεψα κ το παρηγγειλα απο το extreme mobile που εχω ακούσει τα καλυτερα κ Δευτέρα-Τρίτη το περιμένω :D Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Δεν κρατήθηκα να μη σχολιάσω,απλά σχολιάζω για το καλό όσων σκοπεύουν κάποτε να αγοράσουν από κάποιο σκρουτζομαγαζο.Μακριά από το kaisershop.Είναι ψεύτες,κοροϊδεύουν τους πελάτες και αδιαφορούν για τα πάντα. Επαναλαμβάνω,δεν είναι κακιά,είναι σχόλιο για να μη την πατήσει κανείς σαν και μένα.Καλή συνέχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Υπάρχουν και κάποιοι που λενε οτι ειναι σταθερά όσο δεν παει.Ευχαριστω φιλε για την ενημερωση σχετικά με αρβατο.Μια χαρά είναι δεν λεω απλα πρέπει να χαλαρώσω και εγώ λιγάκι Ετσι ειναι τα περισσοτερα, dont' worry Θοδωρη. Ειναι θεμα παραγωγης οπως σου ειπε και ο φιλος Vip3r Δοκιμασε να κουνησεις την συσκευη κοντα στο αυτι σου και πες μας τι ακους :p Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Ρε εσείς τι κόλλημα φάγατε με τα κουμπιά;σε όλους το ίδιο ισχύει,Θοδωρή είσαι πολύ ψειρας αδελφέ χαλάρωσε λίγο και απόλαυσε την κίνηταρα σου,δεν βλέπεις στο άλλο φόρουμ ότι στα καλά του καθουμενου κλείνει η συσκευή; Ναι Ρε Παναγιώτη το ξέρω ρε φίλε απλά ρωτάω με πιάνει που και που. Για τον φίλο που λέει για αρβατο. Και εγώ από extreme mobile το πήρα αλλά και πάλι με αρβατο θα μιλήσω. Ετσι ειναι τα περισσοτερα, dont' worry Θοδωρη. Ειναι θεμα παραγωγης οπως σου ειπε και ο φιλος Vip3r Δοκιμασε να κουνησεις την συσκευη κοντα στο αυτι σου και πες μας τι ακους :p Κάνει ένα τσικ τσικ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Το ξερω οτι παλι με αρβατο θα μιλήσουμε όσοι εχουμε htc!Την εχουμε πατήσει,απλα ελπίζω ΑΝ ξανασυμβεί κάτι με το κιν αφού το πάρω τα παιδιά στο extreme mobile να ειναι πιο υπεύθυνα και να δείχνουν ενδιαφέρον για τη συσκευή του πελάτη τους!! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Το ξερω οτι παλι με αρβατο θα μιλήσουμε όσοι εχουμε htc!Την εχουμε πατήσει,απλα ελπίζω ΑΝ ξανασυμβεί κάτι με το κιν αφού το πάρω τα παιδιά στο extreme mobile να ειναι πιο υπεύθυνα και να δείχνουν ενδιαφέρον για τη συσκευή του πελάτη τους!! Σήμερα που ρώτησα τον Ηλία μου είπε πως εμείς οι ίδιοι πάμε service δεν το δίνουμε στο μαγαζί. Με imei τα βρίσκουν αυτοί Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Σήμερα που ρώτησα τον Ηλία μου είπε πως εμείς οι ίδιοι πάμε service δεν το δίνουμε στο μαγαζί. Με imei τα βρίσκουν αυτοί Ε μια χαρά!Παντως απο την επικοινωνία μας που είχαμε για να κάνω την παραγγελία μου φάνηκαν πολύ ευγενικοί κ εξυπηρετικοι στις ερωτήσεις μου! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Ε μια χαρά!Παντως απο την επικοινωνία μας που είχαμε για να κάνω την παραγγελία μου φάνηκαν πολύ ευγενικοί κ εξυπηρετικοι στις ερωτήσεις μου! Εννοείται αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Ωραίοι τύποι. Τεσπα με το καλό να σου έρθει και εσένα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Εννοείται αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Ωραίοι τύποι. Τεσπα με το καλό να σου έρθει και εσένα Να σαι καλα φίλε μου Δν ξέρεις πως το περιμένω 3 βδομάδες κοντά πια! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Σήμερα που ρώτησα τον Ηλία μου είπε πως εμείς οι ίδιοι πάμε service δεν το δίνουμε στο μαγαζί. Με imei τα βρίσκουν αυτοί Αν μου επιτρέπεις ο 'Ηλίας' βγάζει την ουρά του απ'έξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Αν μου επιτρέπεις ο 'Ηλίας' βγάζει την ουρά του απ'έξω Από την στιγμή που το σύστημα ειναι τέτοιο τι θα μπορούσε να κάνει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 (edited) Τον σωστό επαγγελματία. Το καθήκον του...Να τηρήσει το συμβόλαιό του. Κι όχι δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις. Ευτυχώς όμως υπάρχουν σωστοί επαγγελματιες Edited July 13, 2014 by rotsikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Ναι Ρε Παναγιώτη το ξέρω ρε φίλε απλά ρωτάω με πιάνει που και που. Για τον φίλο που λέει για αρβατο. Και εγώ από extreme mobile το πήρα αλλά και πάλι με αρβατο θα μιλήσω. Κάνει ένα τσικ τσικ Τι επαθε το δικο σου και τι προβλημα ειχες με το extreme mobile?ρωταω γιατι και εγω απο εκει το εχω παραγγειλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Τι επαθε το δικο σου και τι προβλημα ειχες με το extreme mobile?ρωταω γιατι και εγω απο εκει το εχω παραγγειλει Είδες πόσο ωραία η συζήτηση χαλάει μέσα από τα ποστ. Λοιπόν δεν εζω πρόβλημα απλά επειδή έχω τζόγο στα κουμπιά ρώτησα αν είναι και οι άλλοι δεν το έχουν να το στείλω. Δεύτερον δεν έχω κανένα πρόβλημα από το μαγαζί απλά είπα μιας και ρώτησα πως γίνεται. ;) Ειρήνη μάγκες. Εμένα μια χαρά μου συμπεριφέρθηκε το μαγαζί και που περίμενα και επερνα τηλ κάθε μέρα και τώρα στην ερώτηση μου για το τι γίνεται με το σέρβις. Και την αρβατο που είχα πάρει τηλέφωνο στην αρχή να ρωτήσω μου είπε πρώτα από όλα να μιλήσω με HTC Ελλάδος. Ά και επειδή είμαι περίεργος όταν παίρνω ένα τηλέφωνο καινούργιο το ξεψυριζω και πάντα παίρνω τηλέφωνο το σέρβις να ρωτήσω τι γίνεται σε βλάβη. Αυτά από εμένα. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 απ ότι βλέπω δεν έχει κανενα θέμα το τηλέφωνο για να συζητήσετε και ψυρίζεται τη μαιμού! :lol: τουλάχιστον ανεβάστε καμιά φώτο απο τη κάμερα! :D Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts