kouskous Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 καλησπερα παιδια μια ερωτηση ειμαι αναμεσα σε αυτο το τηλ και το λενοβο κ910 το τηλ απο οτι εχω διαβασει στο νυμα δεν εχει βγαλει κατι ιδιετερο σε προβλημα εσεις τι λετε μπορει καποιος να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 2 μέρες τώρα χρησιμοποιώ το Κ1 της γυναίκας μου γιατί το mi2a μου μετά απο ένα σβούριγμα σε τοίχο έχασε το σήμα του. Έχω απογοητευτεί απίστευτα απο το θέμα μπαταρίας. Μου το έλεγε η γυναίκα μου αλλά δεν το πίστευα.Τώρα το κατάλαβα.Έχει κάτι τρελλά σκαλοπάτια , με browsing , youtube , ειδικά στο facebook και με τη χρήση κάμερας ή gps ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑΜΙΣΗ-ΔΥΟ ΩΡΕΣ!!!!!! (έχω παραγγείλει μετά τα παράπονα της μια νέα μπαταρία και μάλιστα την 3200 που βρήκε o φίλος ASCONAN , αλλά κάτι μου λέει πως δεν θα φταίει η μπαταρία τελικά.) Ασε που κάνει και κάτι άσχετα reboot! Δεν ξέρω τι βελτώνεται με την rom του smartdigi , αλλά νίωθω πως είναι αποτυχημένη τελικά αγορά. Ωράιο το design του , ταχύτατο , φοβερή κάμερα άριστο gps αλλά τι να το κάνεις αν προκύπτουν θέματα που το καθιστούν άχρηστο για καθημερινή χρήση και σε μακροχρόνιο ορίζοντα. Επίσης όλα τα αρνητικά που έχω βρεί εγώ αλλά και άλλα που έχουν προκύψει στο thread αυτό νομίζω πως συμπυκνώνονται στο εξής: ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ. H εμπειρία μου με τα κινέζικα ξεκίνησε με το mi2a το οποίο και μέχρι σήμερα το λατρεύω λόγω miui φοβερής υποστήριξης και γιατί λειτουργούσε απροβλημάτιστα χωρίς κανένα αρνητικό πουθενά , αλλά και γιατί ότι άλλο xiaomi προιόν έχω πάρει είναι καταπληκτικής ποιότητας σε σχέση με την τιμή του (καπάκια και θήκες;φοβερά ! ακουστικά pistons;τέλεια! , bluetooth speakers ; καταπληκτικά , mi power bank;οποιος το έχει πάρει καταλαβαίνει τι εννοώ και σε απόδοση αλλά και σε εμφάνιση ποιότητα φινίρισμα του αλουμινίου κλπ , -και μάλιστα μετά απο την αγορά 2 ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ power bank- Μετά το mi2a αγόρασα για τη γυναίκα μου το jiayu g4 το οποίο ήταν καλό εκτός όμως gps και ποιότητας της βαφής στο μεταλλικό πλαίσιο του έβαλα και την miui και έγινε καλύτερο αλλά της το έκλεψαν. Ύστερα πήρα το inew v3 με τα ίδια θεματάκια σε gps αλλά άθλια μπαταρία το οποίο πουλήθηκε σε ένα μήνα. Κατόπιν ήρθε το kingzone. Πριν 2 μήνες ένας φίλος μου μου ζήτησε να του παραγγείλω ένα κινέζικο μέχρι 160 € και κατέληξα στο iocean X7s το οχταπύρινο με 2gb ραμ και 4.4 kitkat.To χρησιμοποίησα 10 μέρες περίπου πριν του το δώσω και μπορώ να πώ πως εντυπωσιάστηκα, άψογο σε όλα του ακόμη και στο design του που δεν το περίμενα , πανέμορφο άνετα το άλλαζα με το kingzone! Στα μέσα Νοεμβρίου παράγγειλα για μένα το ΜΧ4 -στράβωσα με την xiaomi που δεν έχει βγάλει το MI4 σε μαύρο ακόμη και την έλλειψη 4G-και το περιμένω. Πριν λίγο μιλώντας με τη γυναίκα μου και πως έχει μείνει χωρίς smartphone και πως τα κινέζικα που της έχω πάρει ήταν άχρηστα της έδειξα το MI4 και μου είπε αφού είναι xiaomi να το παραγγείλω και ας έχει 300€+ Συμπέρασμα: Για όσους όπως εγώ επιλέγουμε την κινέζικη αγορά για τον κύριο λόγο του VFM και ταυτόχρονα έχουμε και υψηλές απαιτήσεις νομίζω πως η πίο λογική επιλογή είναι η αγορά απο μία εκ των 4-5 high end brands της Κίνας βάζοντας λίγο βαθύτερα το χέρι στην τσέπη ώστε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, ή στην χειρότερη κατεβαίνουμε λίγο κατηγορία σε αξιόπιστες επιλογές εταιρειών όπως πχ IOCEAN που έχουν αποδείξει πως υποστηρίζουν σε κάποιο βαθμό το προιόν τους μετά την πώληση. Συγνώμη για το πλάτιασμα :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 2 μέρες τώρα χρησιμοποιώ το Κ1 της γυναίκας μου γιατί το mi2a μου μετά απο ένα σβούριγμα σε τοίχο έχασε το σήμα του. Έχω απογοητευτεί απίστευτα απο το θέμα μπαταρίας. Μου το έλεγε η γυναίκα μου αλλά δεν το πίστευα.Τώρα το κατάλαβα.Έχει κάτι τρελλά σκαλοπάτια , με browsing , youtube , ειδικά στο facebook και με τη χρήση κάμερας ή gps ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑΜΙΣΗ-ΔΥΟ ΩΡΕΣ!!!!!! (έχω παραγγείλει μετά τα παράπονα της μια νέα μπαταρία και μάλιστα την 3200 που βρήκε o φίλος ASCONAN , αλλά κάτι μου λέει πως δεν θα φταίει η μπαταρία τελικά.) Ασε που κάνει και κάτι άσχετα reboot! Δεν ξέρω τι βελτώνεται με την rom του smartdigi , αλλά νίωθω πως είναι αποτυχημένη τελικά αγορά. Ωράιο το design του , ταχύτατο , φοβερή κάμερα άριστο gps αλλά τι να το κάνεις αν προκύπτουν θέματα που το καθιστούν άχρηστο για καθημερινή χρήση και σε μακροχρόνιο ορίζοντα. Επίσης όλα τα αρνητικά που έχω βρεί εγώ αλλά και άλλα που έχουν προκύψει στο thread αυτό νομίζω πως συμπυκνώνονται στο εξής: ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ. H εμπειρία μου με τα κινέζικα ξεκίνησε με το mi2a το οποίο και μέχρι σήμερα το λατρεύω λόγω miui φοβερής υποστήριξης και γιατί λειτουργούσε απροβλημάτιστα χωρίς κανένα αρνητικό πουθενά , αλλά και γιατί ότι άλλο xiaomi προιόν έχω πάρει είναι καταπληκτικής ποιότητας σε σχέση με την τιμή του (καπάκια και θήκες;φοβερά ! ακουστικά pistons;τέλεια! , bluetooth speakers ; καταπληκτικά , mi power bank;οποιος το έχει πάρει καταλαβαίνει τι εννοώ και σε απόδοση αλλά και σε εμφάνιση ποιότητα φινίρισμα του αλουμινίου κλπ , -και μάλιστα μετά απο την αγορά 2 ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ power bank- Μετά το mi2a αγόρασα για τη γυναίκα μου το jiayu g4 το οποίο ήταν καλό εκτός όμως gps και ποιότητας της βαφής στο μεταλλικό πλαίσιο του έβαλα και την miui και έγινε καλύτερο αλλά της το έκλεψαν. Ύστερα πήρα το inew v3 με τα ίδια θεματάκια σε gps αλλά άθλια μπαταρία το οποίο πουλήθηκε σε ένα μήνα. Κατόπιν ήρθε το kingzone. Πριν 2 μήνες ένας φίλος μου μου ζήτησε να του παραγγείλω ένα κινέζικο μέχρι 160 € και κατέληξα στο iocean X7s το οχταπύρινο με 2gb ραμ και 4.4 kitkat.To χρησιμοποίησα 10 μέρες περίπου πριν του το δώσω και μπορώ να πώ πως εντυπωσιάστηκα, άψογο σε όλα του ακόμη και στο design του που δεν το περίμενα , πανέμορφο άνετα το άλλαζα με το kingzone! Στα μέσα Νοεμβρίου παράγγειλα για μένα το ΜΧ4 -στράβωσα με την xiaomi που δεν έχει βγάλει το MI4 σε μαύρο ακόμη και την έλλειψη 4G-και το περιμένω. Πριν λίγο μιλώντας με τη γυναίκα μου και πως έχει μείνει χωρίς smartphone και πως τα κινέζικα που της έχω πάρει ήταν άχρηστα της έδειξα το MI4 και μου είπε αφού είναι xiaomi να το παραγγείλω και ας έχει 300€+ Συμπέρασμα: Για όσους όπως εγώ επιλέγουμε την κινέζικη αγορά για τον κύριο λόγο του VFM και ταυτόχρονα έχουμε και υψηλές απαιτήσεις νομίζω πως η πίο λογική επιλογή είναι η αγορά απο μία εκ των 4-5 high end brands της Κίνας βάζοντας λίγο βαθύτερα το χέρι στην τσέπη ώστε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, ή στην χειρότερη κατεβαίνουμε λίγο κατηγορία σε αξιόπιστες επιλογές εταιρειών όπως πχ IOCEAN που έχουν αποδείξει πως υποστηρίζουν σε κάποιο βαθμό το προιόν τους μετά την πώληση. Συγνώμη για το πλάτιασμα :):) Καλημέρα, υπάρχουν πολύ καλύτερες και πολύ χειρότερες πάντα απλά τυχαίνει η περίπτωση. Φθηνά και αξιόπιστα δοκιμασμένα, UMI C1, Elephone p8- g4- g6,Doogee G550 κα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Καλησπερα.Ειχα στειλει το Κινγζονε μου για επισκευη καμερας πισω στην Κινα και συγκεκριμενα στο merimobiles εδω και 2μισι μηνες.Σημερα ελαβα ενημρωτικο email και ενω μου ειχαν πει οτι αν λαβω καποιο μηνυμα στο λογαρισμο μου για προσθετα εξοδα αποστολης ναμιλησω με το τεχνικο τμημα να το στειλω με δωρεαν εξοδα.Τωρα απο το ισιο τεχνικο τμημα μου ζητανε 14 δολλαρια να το στειλουν.Δεν ειναι πολλα τα χρηματα αλλα κι απο εδω εγω πληρωσα να το στειλω δλδ εγω θα πληρωσω και παλι να το ξαναστειλουν ??Ρωταω επειδη ο Smartigi ειχε γραφει σε παλαιοτερο post οτι δεν χρειαζεται χρηματα απο εκει αν κανω λαθος φιλε Smartdigiδιορθωσε με. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Καλησπερα.Ειχα στειλει το Κινγζονε μου για επισκευη καμερας πισω στην Κινα και συγκεκριμενα στο merimobiles εδω και 2μισι μηνες.Σημερα ελαβα ενημρωτικο email και ενω μου ειχαν πει οτι αν λαβω καποιο μηνυμα στο λογαρισμο μου για προσθετα εξοδα αποστολης ναμιλησω με το τεχνικο τμημα να το στειλω με δωρεαν εξοδα.Τωρα απο το ισιο τεχνικο τμημα μου ζητανε 14 δολλαρια να το στειλουν.Δεν ειναι πολλα τα χρηματα αλλα κι απο εδω εγω πληρωσα να το στειλω δλδ εγω θα πληρωσω και παλι να το ξαναστειλουν ??Ρωταω επειδη ο Smartigi ειχε γραφει σε παλαιοτερο post οτι δεν χρειαζεται χρηματα απο εκει αν κανω λαθος φιλε Smartdigiδιορθωσε με. Εφόσον είναι κατασκευαστικό ελλατωμα τα έξοδα επιστροφής τα επιβαρύνονται αυτοί και δεν είναι 14 δολλάρια. Για να στείλουν κινητό πίσω αυτοί με sg post χρεώνονται 1,90 ευρώ περίπου. Ψάχνουν για κότσους. Μάλλον σου άλλαξαν κάμερα και στην χρεώνουν με αυτό τον τρόπο. Μίλησε με το merimobiles και πες τους ότι εάν δεν στο στείλουν με έξοδα δικά τους θα διαμαρτυρηθείς στο forum του myphone.gr για το merimobiles... Πιστεύω θα το ξανασκεφτούν .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linustechtips Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Εγω τελικα εδωσα παραγελια την κυριακη απο to2c με ems +(20ευρω) και θα μου στειλουν δωρο και φορτιστη για το αυτικνιτο δωρο :D , σημερα μου εστειλαν email οτι εχει αποσταλει και στο site ελεγε 6-12 κανονικες μερεσ (3-6 εργασημες) , να δουμε τωρα και ο θεος βοηθος :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Εφόσον είναι κατασκευαστικό ελλατωμα τα έξοδα επιστροφής τα επιβαρύνονται αυτοί και δεν είναι 14 δολλάρια. Για να στείλουν κινητό πίσω αυτοί με sg post χρεώνονται 1,90 ευρώ περίπου. Ψάχνουν για κότσους. Μάλλον σου άλλαξαν κάμερα και στην χρεώνουν με αυτό τον τρόπο. Μίλησε με το merimobiles και πες τους ότι εάν δεν στο στείλουν με έξοδα δικά τους θα διαμαρτυρηθείς στο forum του myphone.gr για το merimobiles... Πιστεύω θα το ξανασκεφτούν .. Κοιτα απαντηση που πηρα σημερα μολις του ειπα αυτο που μου επε να τους πω. Hi, Yes that was a mistake on our part. You don't have to pay since it was returned within 3 months. The phone is shipped back to you already. Tracking number is RF301501430SG Hope you get it soon and when you do let me know if everything is okay. Best regards, Ace Σ'ευχαριστω για την βοηθεια και παλι.Ελπιζω οταν ερθει το Kingzone να δουλευουν ολα σωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Κοιτα απαντηση που πηρα σημερα μολις του ειπα αυτο που μου επε να τους πω. Hi, Yes that was a mistake on our part. You don't have to pay since it was returned within 3 months. The phone is shipped back to you already. Tracking number is RF301501430SG Hope you get it soon and when you do let me know if everything is okay. Best regards, Ace Σ'ευχαριστω για την βοηθεια και παλι.Ελπιζω οταν ερθει το Kingzone να δουλευουν ολα σωστα. xaxaxaxaxa :lol: Ο παλιός ξέρει.... Τουλάχιστον δικαιώθηκες ....Καλό μεσημέρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emsyr Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Επειδή θα ασχοληθώ με το Firefox OS, κι επειδή δεν θέλω να αποχωριστώ το Kingzone γιατί για μένα είναι πολύ ωραία συσκευή, υπάρχει δυνατότητα να κάνουμε port το Firefox OS στη συσκευή; (απευθύνομαι κυρίως προς Smartdigi, αλλά αν και κάποιος άλλος γνωρίζει ας δώσει μία απάντηση). Παράθεση Xiaomi Mi Mix 6/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Επειδή θα ασχοληθώ με το Firefox OS, κι επειδή δεν θέλω να αποχωριστώ το Kingzone γιατί για μένα είναι πολύ ωραία συσκευή, υπάρχει δυνατότητα να κάνουμε port το Firefox OS στη συσκευή; (απευθύνομαι κυρίως προς Smartdigi, αλλά αν και κάποιος άλλος γνωρίζει ας δώσει μία απάντηση). Καλησπέρα, το firefox os όταν βγήκε σαν ιδέα ήταν καλό , επειδή το παρακολουθήσαμε το θέμα γενικός πέρασε στα ντουλαπια της ιστορίας, δεν υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από devs που θα μπορούσαμε κι εμείς να συνεργαστούμε για porting μόνο κάποιοι λίγοι ασχολούνται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emsyr Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Θα μ' ενδιέφερε η άποψή σου περί του ότι μπήκε στο ντουλάπι, μιας και πριν από λίγο βγήκε η έκδοση 2.0 κι έχει κυκλοφορήσει κι επίσημο reference phone για τους devs από τη Mozilla. Επειδή όμως αυτή η συζήτηση είναι off topic κρατάω το ότι δεν υπάρχει δυνατότητα για porting. Σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 6/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Θα μ' ενδιέφερε η άποψή σου περί του ότι μπήκε στο ντουλάπι, μιας και πριν από λίγο βγήκε η έκδοση 2.0 κι έχει κυκλοφορήσει κι επίσημο reference phone για τους devs από τη Mozilla. Επειδή όμως αυτή η συζήτηση είναι off topic κρατάω το ότι δεν υπάρχει δυνατότητα για porting. Σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Εάν παρακολουθήσεις τα νήματα στο 4pda , δεν υπάρχει το ενδιαφέρον που έχουν άλλες πλατφόρμες όπως το miui. Το να κάνεις porting σε τηλέφωνα όπως το Kingzone K1 το οποίο δεν μπορεί να κάνει η ίδια η εταιρία update σε 4.4 είναι δύσκολο από την άποψη των οδηγών των modules που φοράει. Το k1 έχει τόσα πολλά modules σε σχέση με άλλα τηλέφωνα που είναι εξαιρετικά απίθανο να δουλέψουν σωστά. Μπορεί κάποιος λίγο σχετικό να ρίξει στο k1 το βασικό σύστημα του firefox os αλλά πιθανόν ούτε η κάμερα δεν θα δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 βρε παιδιά πως βγαίνει η microsim;;;;;;;;; δεν την ειχα ξαναβγάλει ούτε κλικ έχει ούτε χωράει το χέρι να την τραβήξεις!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 βρε παιδιά πως βγαίνει η microsim;;;;;;;;; δεν την ειχα ξαναβγάλει ούτε κλικ έχει ούτε χωράει το χέρι να την τραβήξεις!!!! Πιέζεις προς τα μέσα για να ξεκουμπώσει το άγκριστρο. Δηλ. πιέζεις σαν να την βάζεις μέσα και αφήνοντας ξεκουμπώνει και βγαίνει λίγο πιο έξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 ΠΑΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΞΗΛΏΣΩ Ή ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΩ 5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΙΜ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emsyr Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Προς Smartdigi : Για να συνδεθώ στο live community πρέπει να φτιάξω καινούργιο λογαριασμό ή ισχύει ο παλιός στο http://www.smarty.smartdigi.gr ; Παράθεση Xiaomi Mi Mix 6/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Προς Smartdigi : Για να συνδεθώ στο live community πρέπει να φτιάξω καινούργιο λογαριασμό ή ισχύει ο παλιός στο http://www.smarty.smartdigi.gr ; Καλημέρα καινούργιο λογαριασμό , και εάν δεν σου πάρει από την αρχή την επιβεβαίωση ασφαλείας (8+2πχ) κάνε refresh την σελίδα ξαναβάλε τα στοιχεία και θα το πάρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emsyr Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Ψάχνωντας στο δίκτυο έπεσα πάλι κάποια στιγμή στην μπαταρία των 3200mAh για το Kingzone K1. Κοιτάω τη φωτό και όντως πάνω στην μπαταρία το γράφει. Τι έχουν κάνει τα τυπάκια, photoshop; http://www.banggood.com/Original-3200mAh-4_3V-Replacement-Battery-For-Kingzone-K1-p-960358.html Παράθεση Xiaomi Mi Mix 6/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Ηρθε χθες η 3200 (γραφει3200)μπαταρια δεν μπορω να σας πω αν με βαση την αποδοση της ειναι οντως 3200 γιατι η υπαρχουσα ηταν σε αθλια κασστασταση. Αλλα με βαση το μεγεθος και το βαρος που ειναι ακριβως το ιδιο και στις δυο (45g) κατα 99% ειναι μουφα. Ελπιζω να ειναι αυθεντικη τουλαχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emsyr Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Ηρθε χθες η 3200 (γραφει3200)μπαταρια δεν μπορω να σας πω αν με βαση την αποδοση της ειναι οντως 3200 γιατι η υπαρχουσα ηταν σε αθλια κασστασταση. Αλλα με βαση το μεγεθος και το βαρος που ειναι ακριβως το ιδιο και στις δυο (45g) κατα 99% ειναι μουφα. Ελπιζω να ειναι αυθεντικη τουλαχιστον. Από που την ψώνισες; Και πως θα πάρεις γραμμή εάν είναι μούφα ή όχι; Παράθεση Xiaomi Mi Mix 6/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zimpilias Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 μας κανουν πλακα τα κινεζακια μουφα η μπαταρια και εγω που την εχω απο εχθες την βλεπω ακομα και χειροτερη απο την ΠΑΛΙΑ μπαταρια με τα 2500mA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emsyr Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 (edited) Συνδέω Bluetooth πληκτρολόγιο αλλά δεν βρίσκω γι' αυτό ελληνική γλώσσα. Ξέρεις κανείς κάτι περί αυτού; Επίσης, ενώ στην εφαρμογή του YouTube παίζει όλα τα βίντεο μια χαρά, όταν πάω να δω βίντεο μέσα από τον Firefox κολλάνε. Η ROM που έχω είναι η android L από smartdigi. Συνδέω Bluetooth πληκτρολόγιο αλλά δεν βρίσκω γι' αυτό ελληνική γλώσσα. Ξέρεις κανείς κάτι περί αυτού; Επίσης, ενώ στην εφαρμογή του YouTube παίζει όλα τα βίντεο μια χαρά, όταν πάω να δω βίντεο μέσα από τον Firefox κολλάνε. Η ROM που έχω είναι η android L από smartdigi. Σχετικά με την προβολή βίντεο, είναι μάλλον πρόβλημα του Firefox. Με τον chrome τα βίντεο παίζουν κανονικά. Δεν ξέρω εάν στον firefox χρειάζεται κάτι επιπλέον για να προβάλλει σωστά τα βίντεο. Edited December 23, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Xiaomi Mi Mix 6/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emsyr Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Μπαταρία 3200mAh επισήμως στη σελίδα της Kingzone : http://en.kingzone.cc/products_cs.aspx?Id=23 Antutu benchmark v5.5 Παράθεση Xiaomi Mi Mix 6/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Κσλησπερα.Μολις σημερα παρελαβα το Κ1 μου απο επισκευη στο merimobiles.Οπως ειχα γραψει και σε προηγουμενα post μου εγινε αντικατασταση της καμερας.Δουλευει τωρα η καμερα αλλα μου χαλασαν το slot της sim 1.Τι να κανω ρε παιδια ??Δεν θελω να το στειλω παλι πισω.Περιμενα 3 μηνες.Οτι Sim δοκιμασα μου λεει παντα οτι δεν εντοπιστηκε sim.Μονο η δευτερη υποδοχη δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triplex3 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Καλησπερα και απο εμενα ... Ψηνομαι να παρω το kingzone Κ1 tourbo αλλα απο διαφορα που γραφετε εδω στο φορουμ με βαζουν σε διλημμα Αν αποφασισω να το παρω τι πιθανοτητες εχω να πεσω σε προβληματικο μοντελο?? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts