Jump to content

Kingzone K1 Turbo

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα.

Έφτασε μετά από πολύ καθυστέρηση το πολυπόθητο κινητό (kingzone K1 turbo) και όντως, όπως έχουν αναφέρει και οι κατέχοντες πρόκειται για ένα κόσμημα!

Είμαι πολύ ευχαριστημένος και μόνο θετικά σχόλια μπορώ να αναφέρω στις λίγες ώρες που το έχω.

Μια ερώτηση μόνο να κάνω. Πως κλείνεις το ξυπνητήρι την ώρα που χτυπάει περνώντας από πάνω το χέρι σου, όπως δείχνει και στη διαφήμιση

του κινητού? Έχω ενεργοποίηση το Air gesture γυρνάω τις σελίδες, φωτογραφίες με το χέρι, αλλά στο ξυπνητήρι δεν κάνει τίποτε.

Υπάρχει καμιά ρύθμιση επιπλέον? Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει?

Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Από χθες εχω βαλει και δοκιμαζω την http://www.needrom.com/download/kingzone-k1t-official/ η οποια είναι ακριβως η ρομ από την KIngzone (15/8/2014) αλλα ετοιμη με ρουτ και expose + gravity BOX (το 4ο λινκ K1T_0502L009_20140815_Root (365 dls)

Μεχρι τωρα δεν εχω βρει καμια διαφορα από την Official της kingzone και λειτουργει αψογα όπως και το gravity BOX εκτος από την ''αφαιρεση unicode'' που σε αφηνει να στειλεις sms 160 χαρακτηρων(το ψαχνο ακομα)

'όπως είναι zip το βαζεις στην εσωτερικη sd σε rootαρισμενο κινητο? μπαίνω στην recovery και προσπαθώ μα τζιφος. το απορρίπτει.

Το εχω παρει περιπου εδω κ ενα μηνα.εχω μεγαλο προβλημα με το σημα. Μενω κορινθο κ οταν μπαινω σε κλειστο χωρο δεν εχω καθολου σημα ενω αλλα τηλεφωνα ειναι φουλ παρολο που εχω δυο καρτες απο διαφορετικες εταιριες. Αν μπορει καποιος να με βοηθησει στο τι να κανω κ αν υπαρχει τροπος να διορθωθει αυτο το προβλημα θα το εκτιμουσα.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το εχω παρει περιπου εδω κ ενα μηνα.εχω μεγαλο προβλημα με το σημα. Μενω κορινθο κ οταν μπαινω σε κλειστο χωρο δεν εχω καθολου σημα ενω αλλα τηλεφωνα ειναι φουλ παρολο που εχω δυο καρτες απο διαφορετικες εταιριες. Αν μπορει καποιος να με βοηθησει στο τι να κανω κ αν υπαρχει τροπος να διορθωθει αυτο το προβλημα θα το εκτιμουσα.

'όπως είναι zip το βαζεις στην εσωτερικη sd σε rootαρισμενο κινητο? μπαίνω στην recovery και προσπαθώ μα τζιφος. το απορρίπτει.

Εχεις περασει το TWRP Recovery φιλε ???

Εχεις περασει το TWRP Recovery φιλε ???

Ευχαριστω φίλε για την απάντηση.

Λοιπόν... το κινητό εχει προβλημα και δεν λειτουργούν τα 3 πλήκτρα του menu. γιαυτο χρειάζομαι αυτήν την rom που έχει και το gravity box με το οποιο μπορώ τουλάχιστον να μετατρέψω ένα απο τα φυσικά πλήκτρα του κινητου σε πλήκτρο "back" .

To TWRP recovery το κατεβασα απο playstore αλλα δεν λειτουργούσε. πρεπει να το εγκαταστήσω καπως αλλιώς?

Αντιμετωπίζω και ένα αλλο προβλημα, όταν βγάλω την μπαταρία απο το κινητό και το συνδέσω στο pc, μου κάνει κόλπα και συνδέετε και ξεσυνδέετε συνεχώς ανα ενα δευτερολεπτο.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Ευχαριστω φίλε για την απάντηση.

Λοιπόν... το κινητό εχει προβλημα και δεν λειτουργούν τα 3 πλήκτρα του menu. γιαυτο χρειάζομαι αυτήν την rom που έχει και το gravity box με το οποιο μπορώ τουλάχιστον να μετατρέψω ένα απο τα φυσικά πλήκτρα του κινητου σε πλήκτρο "back" .

To TWRP recovery το κατεβασα απο playstore αλλα δεν λειτουργούσε. πρεπει να το εγκαταστήσω καπως αλλιώς?

Αντιμετωπίζω και ένα αλλο προβλημα, όταν βγάλω την μπαταρία απο το κινητό και το συνδέσω στο pc, μου κάνει κόλπα και συνδέετε και ξεσυνδέετε συνεχώς ανα ενα δευτερολεπτο.

Κατεβασε απο εδω φιλε http://www.needrom.com/download/recovery-twrp-2-7-0-0-for-kingzone-k1/ και δοκιμασε να το περασεις με τα MTK DROID TOOLS και βαλε μετα τη ρομ.Ρωτα αν εχεις καποιο αλλο προβλημα.Για το θεμα με την συνδεση στο pc εχει κατεβασει τους drivers του κινητου kai to pdanet ??

Edited by soup88

OK. thanks.. θα δω αν μπορω να το κανω και αυτο... ναι εχω περασει drivers kai pdanet. αν και αυτο το pdanet ουτε ξερω που χρειάζεται :p κοιταω videακια στο youtube και οτι κανουν αυτοι κανω και γω :O

OK. thanks.. θα δω αν μπορω να το κανω και αυτο... ναι εχω περασει drivers kai pdanet. αν και αυτο το pdanet ουτε ξερω που χρειάζεται :p κοιταω videακια στο youtube και οτι κανουν αυτοι κανω και γω :O

Κοιτα εγω ειχα δοκιμασει ν την περασω παλιοτερα γιατι και εγω ηθελα το gravity box κτλ αλλα και με το TWRP μου ελεγε installation aborted.Ειχα δοκιμασει και δυο διαφορετικες καρτες SD αλλα τιποτα.Τωρα αν δεις post στο needrom λενε οτι την εχουν περασει και δουλευει κανονικα.Τωρα πως την περασανε δεν ξερω.Εαν βγαλεις ακρη και την περασεις στειλε μου μηπως την περασω κι εγω.

Κοιτα εγω ειχα δοκιμασει ν την περασω παλιοτερα γιατι και εγω ηθελα το gravity box κτλ αλλα και με το TWRP μου ελεγε installation aborted.Ειχα δοκιμασει και δυο διαφορετικες καρτες SD αλλα τιποτα.Τωρα αν δεις post στο needrom λενε οτι την εχουν περασει και δουλευει κανονικα.Τωρα πως την περασανε δεν ξερω.Εαν βγαλεις ακρη και την περασεις στειλε μου μηπως την περασω κι εγω.

Και μενα αυτο μου λεει. installation aborted. γιαυτό ρωτάω το αλλο παιδι. Γιατι λεει οτι την πέρασε και δουλεύει μια χαρα.

Παιδιά καλησπέρα.

Έφτασε μετά από πολύ καθυστέρηση το πολυπόθητο κινητό (kingzone K1 turbo) και όντως, όπως έχουν αναφέρει και οι κατέχοντες πρόκειται για ένα κόσμημα!

Είμαι πολύ ευχαριστημένος και μόνο θετικά σχόλια μπορώ να αναφέρω στις λίγες ώρες που το έχω.

Μια ερώτηση μόνο να κάνω. Πως κλείνεις το ξυπνητήρι την ώρα που χτυπάει περνώντας από πάνω το χέρι σου, όπως δείχνει και στη διαφήμιση

του κινητού? Έχω ενεργοποίηση το Air gesture γυρνάω τις σελίδες, φωτογραφίες με το χέρι, αλλά στο ξυπνητήρι δεν κάνει τίποτε.

Υπάρχει καμιά ρύθμιση επιπλέον? Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει?

Ευχαριστώ.

Μην ψαρωνεις το κλείσιμο του ξυπνητήρι ήταν διαφημιστικό κόλπο.... Αυτό είναι ένα App από το playstore και μάλιστα επί πληρωμής.... Και λειτουργεί με την κάμερα και όχι από την sensor των airgestur.... Το είχα βάλει κάποια στιγμή (μου το είχε δώσει κάποιος από 4pda WAVE ALARM λέγεται ..) και δεν μου άρεσε τελικα

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και μενα αυτο μου λεει. instion aborted. γιαυτό τό ρωτάω το αλλο παιδι. Γιατι λεει οτι την πέρασε και δουλεύει μια χαρα.

Λοιπόν εγώ κατέβασα από 4pda το cwm recovery 5504 το οποίοτο έκανα install μεσο mobile uncle tools.... Αυτό το έβαλα (το cwm recovery εννοώ) για να μπορέσω να περάσω το Twrp 2710 από Sevenmax πάλι από 4pda μιας και είναι σε μορφή zip και το κάνεις install μεσο costum recovery....

Μόλις το πέρασα έκανα όλα τα wipe μέσα από το Twrp Και έκανα install την ρομ που ανάφερα η οποία την είχα βάλει όπως ειναι(zip) χύμα στην memory card....

Επειδή έχω 2 συσκευές στην πρώτη η διαδικασία έγινε με την μια

Στην δεύτερη ενώ έκανα install το cwm μετά από reboot δε το κραταγε και δεν μπορούσα να περάσω το Twrp το οποίο είναι απαραίτητο για να περαστεί η ρομ... Μετά από δοκιμές (μέχρι που ξεζιπαρα το Twrp και πήρα το recovery και το έκανα install με mobile uncle tools) ευτυχώς το πήρε και πέρασα με τον ίδιο τρόπο την ρομ....

Ενημερωτικά μετά από 1,5 εβδομάδα χρήσης η ρομ δεν έχει καμία διαφορά από την τελευταία επίσημη απλά κερδίζετε το gravity box.... Που για μένα είναι άκρως απαραίτητο....

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Cwm recovery 5504 & Twrp το ένα κάτω από το αλλο

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=574710&st=0

Θα πρέπει να έχεις κάνει login για να κατεβάσεις

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πιστεύω να βοήθησα όσο μπορώ.....

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Παιδιά καλημέρα και καλή αρχή (πρώτο μου μήνυμα στο forum σας). Αγόρασα το K1 turbo και για 2 μήνες λειτουργούσε μια χαρά. Πριν μερικές μέρες όμως άρχισε να μου κλείνει από μόνο του. Το ξαναάναβα και δεν ασχολήθηκα. Μετά όμως πύκνωσε το φαινόμενο και δεν μπορούσε να μείνει ούτε μισή ώρα ανοιχτό και έκλεινε. Όταν το ξανάναβα, εμφάνιζε ένα σήμα της kingzone στο κέντρο, όπως κάνει πάντα, αντί όμως να μεγαλώνει το σήμα και να ανοίγει το κινητό, μου εμφάνιζε κι άλλο ένα σήμα kingzone στην κάτω δεξιά γωνία (φαγωμένο λίγο, σαν να μη χωράει) και έμενε εκεί και δεν μπορούσε να προχωρήσει στο boot! Δοκίμασα να πατήσω power+volume και να ξεκινήσω από αυτό το μενού. Όταν έπιασε, μετά από προσπάθεια, και πάλι αρνούταν να bootάρει. Έβαλα και το φορτιστή, δεν είχε αποτέλεσμα. Τελικά μια φορά ξεκίνησε και δεν έχασα ευκαιρία κι έκανα reset. Μετά το reset νόμιζα ότι θα φτιάξει, αλλά ξανά τα ίδια, δηλ. συνεχώς έκλεινε μόνο του το τηλέφωνο και όταν το άναβα εμφάνιζε μόνο τα 2 σήματα kingzone, χωρίς να bootάρει.

Τελικά πειραματιζόμενος ανακάλυψα ότι αν "ελαφρύνω" το τηλέφωνο βγάζοντας τη 2η sim, την sd card και -κυρίως- το... μεταλλικό κάλυμα του τηλεφώνου από πίσω και αφήνοντάς το με γυμνή τη μπαταρία, τα πράγματα καλυτέρεψαν: ανάβει πολύ πιο εύκολα και δεν κλείνει συνεχώς. Η ιδέα μου ήρθε παρατηρώντας ότι το τηλέφωνο όταν έκλεινα ήταν αρκετά ζεστό. Όμως το πρόβλημα δεν έχει εξαφανιστεί: το τηλέφωνο εξακολουθεί να κλείνει, όχι ανά 10' ή 30', αλλά όποτε του κατέβει και όταν το ξανανάβω, ώρες-ώρες μου εμφανίζει πάλι τα σήματα της kingzone, αρνούμενο να bootάρει. Τότε βγάζω τη μπαταρία για κανα - δυο ώρες, το αφήνω να ηρεμήσει και μετά την ξαναβάζω και ανάβει (τις περισσότερες φορές). Αν όμως βάλω και το κάλυμα, είναι βέβαια ότι θα κλείσει γρήγορα...

Επειδή δεν είναι κατάσταση αυτή, το έγραψα στην Pandawill, απ' όπου το πήρα και ζήτησα αντικατάσταση. Μου απάντησαν... αρνητικά, διότι, λέει, το είχα χρησιμοποιήσει πολύ καιρό (2 μήνες), ενώ αυτοί κάνουν αντικατάσταση μόνο μέσα σε 1 μήνα χρήσης! Τους απάντησα βέβαια ότι τότε τι νόημα έχει ο 1 χρόνος εγγύησης που έχετε; Μου είπαν να τους στείλω βίντεο με το πρόβλημα και θα μου πουν αυτοί τι να κάνω. Ερώτηση:

1. Λέτε να υπάρχει θέμα υπερθέρμανσης του τηλεφώνου και να φταίει γι' αυτό η μπαταρία; Οπότε άμα πάρω καινούργια λέτε να βελτιωθεί; Ή μπορώ να κάνω κάτι άλλο γι' αυτό το πρόβλημα;

2. Βλέπω εδώ ότι πολλοί έχετε βάλει custom rom στο κινητό αυτό. Δεν ξέρω πώς γίνεται, αλλά θα το μάθω, δεν είναι θέμα. Να το κάνω λέτε κι εγώ, μήπως βελτιωθεί η κατάσταση; Ή θα χαθεί η εγγύηση και μετά δεν θα μου αναγνωρίζει τίποτα η Pandawill; (παρεμπιπτόντως, 200 ευρώ μου στοίχισε με free shipping το κινητό, αλλά δεν ξαναγοράζω απ' αυτούς, λόγω της απαράδεκτης πολιτικής στην αλλαγή του προϊόντος μόνο τον πρώτο μήνα, που δεν το γράφουν και πουθενά -τους διαμαρτυρήθηκα και γι' αυτό-).

Συγγνώμη για το εκτενές μήνυμα και ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ασχοληθεί και μου απαντήσει.

Παιδιά καλημέρα και καλή αρχή (πρώτο μου μήνυμα στο forum σας). Αγόρασα το K1 turbo και για 2 μήνες λειτουργούσε μια χαρά. Πριν μερικές μέρες όμως άρχισε να μου κλείνει από μόνο του. Το ξαναάναβα και δεν ασχολήθηκα. ......όποιον ασχοληθεί και μου απαντήσει.

Εγω θα εβαζα καπακια-μπαταριες θα τραβαγα βιντεο και θα τους το εστελνα πισω για επισκευή.....

Αν είναι δυνατον να εχω ένα τηλεφωνο που για να δουλεψει θα επρεπε να του κανω πριν βουντου......

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Πρέπει πάντως σίγουρα να βρεθεί κάποιος τρόπος ώστε να καταλάβουν τα κινεζομαγαζα ότι αν δεν μας σέβονται σαν πελάτες θα έχει επιπτώσεις στις πωλήσεις τους. Πως θα γίνει αυτό βέβαια είναι άγνωστο....
85.....ochocinco

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Λοιπόν εγώ κατέβασα από 4pda το cwm recovery 5504 το οποίοτο έκανα install μεσο mobile uncle tools.... Αυτό το έβαλα (το cwm recovery εννοώ) για να μπορέσω να περάσω το Twrp 2710 από Sevenmax πάλι από 4pda μιας και είναι σε μορφή zip και το κάνεις install μεσο costum recovery....

Μόλις το πέρασα έκανα όλα τα wipe μέσα από το Twrp Και έκανα install την ρομ που ανάφερα η οποία την είχα βάλει όπως ειναι(zip) χύμα στην memory card....

Επειδή έχω 2 συσκευές στην πρώτη η διαδικασία έγινε με την μια

Στην δεύτερη ενώ έκανα install το cwm μετά από reboot δε το κραταγε και δεν μπορούσα να περάσω το Twrp το οποίο είναι απαραίτητο για να περαστεί η ρομ... Μετά από δοκιμές (μέχρι που ξεζιπαρα το Twrp και πήρα το recovery και το έκανα install με mobile uncle tools) ευτυχώς το πήρε και πέρασα με τον ίδιο τρόπο την ρομ....

Ενημερωτικά μετά από 1,5 εβδομάδα χρήσης η ρομ δεν έχει καμία διαφορά από την τελευταία επίσημη απλά κερδίζετε το gravity box.... Που για μένα είναι άκρως απαραίτητο....

εκανα οτι ειπες με τον 2ο τροπο χωρις να περάσω την cwm. με mobile ungle tools (απο το playstore)περασα το recovery (ξεζιπαρα το twrp και πειρα μονο το αρχειο recovery). το recovery πρεπει να το βαλεις στην εξωτερικη sd για να το δεχτει. αν το βαλεις στην εσωτερικη δεν το δεχετε. Μόλις μπεις στο twrp κανεις τα wipe που σου προτείνει,μετα πατας back και πας στο install, επιλεγεις σε πια sd εχεις βαλει την rom(εσωτερικη sd h εξωτερικη sd) πας κατω κατω και βρεισκεις την rom,την επιλεγεις και αυτο ηταν!. σε ενα λεπτο την εχει περασει και κανει boot.! thaaaanks!!!

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατεβασε απο εδω φιλε http://www.needrom.com/download/recovery-twrp-2-7-0-0-for-kingzone-k1/ και δοκιμασε να το περασεις με τα MTK DROID TOOLS και βαλε μετα τη ρομ.Ρωτα αν εχεις καποιο αλλο προβλημα.Για το θεμα με την συνδεση στο pc εχει κατεβασει τους drivers του κινητου kai to pdanet ??

δες την απάντηση μου στον tsiglas. το pc δεν το χρησιμοποιείς παρα μονο για να βαλεις το recovery file του twrp στην εξωτερικη sd. ολα τα αλλα τα κανεις με το κινητο!

Παιδια λίγο την βοήθειά σας.

Έχω το κ1 εδω και σχεδόν μια εβδομάδα και δοκιμάζω την κάμερα και βλέπω ότι την νύχτα δεν μου τραβάει καλές φωτογραφίες.

Μου τις βγάζει όλες με γραμμές και θαμπές. Δοκίμασα με άλλο υποδεέστερο κινητό ( Doogee dg550) και βγάζει πολύ καλές και φωτεινές

φωτογραφίες. Υπάρχει καμιά ρύθμιση για να φτιάξω αυτό το πρόβλημα? Δεν θέλω να με απογοητεύσει, 14mp και να τραβάει χάλια.

Ευχαριστώ.

[/color]

δες την απάντηση μου στον tsiglas. το pc δεν το χρησιμοποιείς παρα μονο για να βαλεις το recovery file του twrp στην εξωτερικη sd. ολα τα αλλα τα κανεις με το κινητο!

Σε ευχαριστω πολυ φιλε αλλα δεν το εχω το κινητο γιατι το εχω στειλει για επισκευη.Ξαφνικα η καμερα ηταν θωλη και δεν ξεθαμπωνε με τιποτα.Σε κανα δυμηνο αμα το εχω θα το δοιμασω.

Δοκίμασε με ένα διαφορετικό App κάμερας από το playstore.... Αν εξακολουθεί να βγάζει όσο χάλια φώτο περιγράφεις δυστυχώς εισαι για επιστροφή και επισκευή....

Γενικός οι κάμερες των περισσότερων κινητών έχουν θέμα με την βραδινή λήψη αλλά όχι αυτό που περιγράφεις... Εμένα δεν μου κάνει γραμμές ούτε σε απόλυτο σκοτάδι

Παιδια λίγο την βοήθειά σας.

Έχω το κ1 εδω και σχεδόν μια εβδομάδα και δοκιμάζω την κάμερα και βλέπω ότι την νύχτα δεν μου τραβάει καλές φωτογραφίες.

Μου τις βγάζει όλες με γραμμές και θαμπές. Δοκίμασα με άλλο υποδεέστερο κινητό ( Doogee dg550) και βγάζει πολύ καλές και φωτεινές

φωτογραφίες. Υπάρχει καμιά ρύθμιση για να φτιάξω αυτό το πρόβλημα? Δεν θέλω να με απογοητεύσει, 14mp και να τραβάει χάλια.

Ευχαριστώ.

Δοκίμασε την Lenovo super camera ή αλλιώς οπως την λένε snap it and see it,

καλησπερα ειμαι καινουργιος στο forum αλλα σκεφτομαι να αγορασω το kingzone k1 turbo απλα δεν εχω και πολυ μεγαλη ιδεα πως γινεται και διαβαζω και διαφορα εδω μηπως μπορει καποιοσ να μου πει ειναι προβληματικο η κατι τετοιο και αν οχι απου που να το παραγγηλω και πως να μου το στειλουν

ευχαριστω πολυ

καλησπερα ειμαι καινουργιος στο forum αλλα σκεφτομαι να αγορασω το kingzone k1 turbo απλα δεν εχω και πολυ μεγαλη ιδεα πως γινεται και διαβαζω και διαφορα εδω μηπως μπορει καποιοσ να μου πει ειναι προβληματικο η κατι τετοιο και αν οχι απου που να το παραγγηλω και πως να μου το στειλουν

ευχαριστω πολυ

Σαν κάτοχος 2 συσκευών θα σου πω από ότι έχω καταλάβει διαβάζοντας εδώ, στο 4pda και σε άλλα 2 φόρουμ ένα 30‰ τον συσκευών παρουσιάζει προβλήματα εξ αρχής η μετά από κάποιο διάστημα.... Προβλήματα τα οποία χρειζουν επισκευή στην Κίνα.....

Αν όμως η συσκευή που θα παραλαβής δεν έχει πρόβλημα τότε μιλάμε για ένα υπέροχο τηλέφωνο πολύ γρήγορο όμορφο κτλ που αν εξαιρέσουμε την μπαταρία που κρατάει 1 μέρα με αρκετή χρήση ίσως είναι αν όχι το καλύτερο τότε ένα από τα καλύτερα με αυτόν τον επεξεργαστή....

Τώρα αν θες μικρότερα ποσοστά προβλημάτων δες Xiaomi redme note2(οχι το 4g) και coolpad F1...αλλα αυτά είναι πολύ υποδιεστερα σε ποιότητα και ομορφιά κατασκευής

Edited by tsiglas

Σαν κάτοχος 2 συσκευών θα σου πω από ότι έχω καταλάβει διαβάζοντας εδώ, στο 4pda και σε άλλα 2 φόρουμ ένα 30‰ τον συσκευών παρουσιάζει προβλήματα εξ αρχής η μετά από κάποιο διάστημα.... Προβλήματα τα οποία χρειζουν επισκευή στην Κίνα.....

Αν όμως η συσκευή που θα παραλαβής δεν έχει πρόβλημα τότε μιλάμε για ένα υπέροχο τηλέφωνο πολύ γρήγορο όμορφο κτλ που αν εξαιρέσουμε την μπαταρία που κρατάει 1 μέρα με αρκετή χρήση ίσως είναι αν όχι το καλύτερο τότε ένα από τα καλύτερα με αυτόν τον επεξεργαστή....

Τώρα αν θες μικρότερα ποσοστά προβλημάτων δες Xiaomi redme note2(οχι το 4g) και coolpad F1...αλλα αυτά είναι πολύ υποδιεστερα σε ποιότητα και ομορφιά κατασκευής

εχεις να μου προτεινεις καποιο seite να το παραγγειλω χωρις προσθετες χρεωσεις ?

Δοκίμασε την Lenovo super camera ή αλλιώς οπως την λένε snap it and see it,

Φίλε nikstar το δοκίμασα αλλά μου βγάζει το ίδιο αποτέλεσμα όπως και πριν. Περικλείω κάποιες φωτό για να μου πείτε

αν είναι φυσιολογικά αυτά τα αποτελέσματα. Είναι γεμάτο με γραμμές και μπιμπίκια.

Ευχαριστώ!

εχεις να μου προτεινεις καποιο seite να το παραγγειλω χωminimal (θετες χρεωσεις ?

Πολλά.... Coolicool (έχει και thread στο φόρουμ), merimobile (και αυτο) minideal (και αυτο) όπως και vickmail το οποίο δεν είναι στο φόρουμ αλλά είναι από τα πιο γρήγορα και αξιόπιστα... Όπου το βρεις πιο φθηνά χτυπά το... Προσοχή καλά είναι να πάρεις την "Turbo" έκδοση και ΌΧΙ την "Pro"

Πολλά.... Coolicool (έχει και thread στο φόρουμ), merimobile (και αυτο) minideal (και αυτο) όπως και vickmail το οποίο δεν είναι στο φόρουμ αλλά είναι από τα πιο γρήγορα και αξιόπιστα... Όπου το βρεις πιο φθηνά χτυπά το... Προσοχή καλά είναι να πάρεις την "Turbo" έκδοση και ΌΧΙ την "Pro"

Καλημέρα εάν έχεις την καλοσύνη μπορείς να μου πεις πως θα πρέπει να μου το στείλουν για να μην την πατήσω