kss Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Καντε μια αναβαθμιση στα PC σας για να μην μπλέκεται με αυτα. Βαλτε 7αρια. Σε λιγο δεν θα βγαινουν drivers καθολου για XP. Μηπως μπορειτε να μου πειτε γιατι δεν υπαρχει η επιλογη unlimited στα data και τρωει φλασιες? π.χ δεν με αφηνει να κατεβασω απο google play χωρις wifi? Ολα τα τα αλλα τα κανει με 3g ακομα και browsing μεσα στο google play Μηπως εχεις βαλει στις επιλογες του google play την αντιστοιχη ρυθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Μηπως εχεις βαλει στις επιλογες του google play την αντιστοιχη ρυθμιση; την εχω βγαλη απο την αρχη. Στην αρχη κατα την εγκατασταση της rom σου ζηταει υποχρεωτικα να δωσεις limit (χωρις να εχει την επιλογη unlimited που ειχε η παλια εκδοση). Εδωσα 5g ολα μια χαρα και σημερα μου εβγαλε warning για το data usage. Εχω παντου κανονικα 3g εκτος απο το να κατεβασει απο το google play. Tελος κατεβαζω την 3,9 με superuser που μολις ανεβηκε και την περνάω. Αν δω διαφορες τις παραθετω αμεσα. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Καντε μια αναβαθμιση στα PC σας για να μην μπλέκεται με αυτα. Βαλτε 7αρια. Σε λιγο δεν θα βγαινουν drivers καθολου για XP..... Εμένα πάλι με τα 7άρια Χ64 δεν αναγνώριζε καθόλου το τηλέφωνο και δεν συνδεόταν με τίποτα.... τελικά την δουλειά μου την έκανα με το Ubuntu 14.04 μια χαρά.....:cool: Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Tελος κατεβαζω την 3,9 με superuser που μολις ανεβηκε και την περνάω. Αν δω διαφορες τις παραθετω αμεσα. Αν μπορείς να μας πεις, αν επιτέλους δουλεύει το ροοτ. Νομίζω μόνο για αυτό τον λόγο την ανέβασαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Αν μπορείς να μας πεις, αν επιτέλους δουλεύει το ροοτ. Νομίζω μόνο για αυτό τον λόγο την ανέβασαν... Δείχνει οτι δουλεύει αλλάo root checker τα ιίδια. Να .... Εγώ το stable. . παλι κατεβάζει χωρίς λογο τις εφαρμογές Μου φφαίνεται θα γυρίσωσε μαμα Ρομ. Ακόμα ίσως τα παιδιά δεν είναι ετοιμα για stable πραγματα , πάντως δίνουν πολλές υποσχέσεις για το μελλον. Το μεγαλο μείονεείναιοτι τα κανουν οόλα μέσω simulator, και όχι σσυσκευής ΕΕπίσης πρεπει να καταλάβουν ότι θελουμεβνα φτιάξουμε την Ρομ και όχι τα Ελληνικά. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Η αλήθεια είναι πως έχουμε μια rom της προκοπής από το xiaomi-miui.gr που δείχνει να δουλεύει σωστά. Αν υπάρξουν και bugs θα τα διορθώσουν και αυτά σιγά σιγά. Σπαταλούν τόσο χρόνο και κόπο για να ωφελούμαστε όλοι εμείς. Δηλαδή τι να πούμε για την μαμά εταιρία (xiaomi) που υποτίθεται βγάζει το τηλέφωνο με 2 γλώσσες που στην ουσία είναι 1 και μισή. Οι Κινεζοκινέζικη και η Κινεζοαγγλική, γιατί η μεταφράσεις είναι μισές. :confused: Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Η αλήθεια είναι πως έχουμε μια rom της προκοπής από το mi-miui.gr που δείχνει να δουλεύει σωστά. Αν υπάρξουν και bugs θα τα διορθώσουν και αυτά σιγά σιγά. Σπαταλούν τόσο χρόνο και κόπο για να ωφελούμαστε όλοι εμείς. Δηλαδή τι να πούμε για την μαμά εταιρία (xiaomi) που υποτίθεται βγάζει το τηλέφωνο με 2 γλώσσες που στην ουσία είναι 1 και μισή. Οι Κινεζοκινέζικη και η Κινεζοαγγλική, γιατί η μεταφράσεις είναι μισές. :confused: Κώστα δεν διαφωνω καθόλου. Τα παιδιά είναι super και κανουν πολύ καλη δουλεια αλλα επικεντρώνονται κυρίως στη γλώσσα παρα στα bugs που είναι πολλά ακόμα. Βεβαια θα τους τα παραθέσουμε και θα κανουν οτι μπορούν τα παιδιά. Όταν έλεγα μαμά εννοουσα την multi απο Αγγλία χωρίς root Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Η αλήθεια είναι πως έχουμε μια rom της προκοπής από το xiaomi-miui.gr που δείχνει να δουλεύει σωστά. Αν υπάρξουν και bugs θα τα διορθώσουν και αυτά σιγά σιγά. Σπαταλούν τόσο χρόνο και κόπο για να ωφελούμαστε όλοι εμείς. Δηλαδή τι να πούμε για την μαμά εταιρία (xiaomi) που υποτίθεται βγάζει το τηλέφωνο με 2 γλώσσες που στην ουσία είναι 1 και μισή. Οι Κινεζοκινέζικη και η Κινεζοαγγλική, γιατί η μεταφράσεις είναι μισές. :confused: Συμφωνώ 1000%! Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Κώστα δεν διαφωνω καθόλου. Τα παιδιά είναι super και κανουν πολύ καλη δουλεια αλλα επικεντρώνονται κυρίως στη γλώσσα παρα στα bugs που είναι πολλά ακόμα. Βεβαια θα τους τα παραθέσουμε και θα κανουν οτι μπορούν τα παιδιά. Όταν έλεγα μαμά εννοουσα την multi απο Αγγλία χωρίς root Απλά φαντάζομαι ότι οι μεταφράσεις θα είναι ολόκληρος κυκεώνας. Εν τω μεταξύ αυτά είναι ατέρμονα. Μόλις θα κατασταλάξουμε στην rom που θα έχουν τα παιδιά και θα δουλεύουν όλα ρολόι, θα βγεί κιτ κατ και ξανά μανά από την αρχή :lol: Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Απλά φαντάζομαι ότι οι μεταφράσεις θα είναι ολόκληρος κυκεώνας. Εν τω μεταξύ αυτά είναι ατέρμονα. Μόλις θα κατασταλάξουμε στην rom που θα έχουν τα παιδιά και θα δουλεύουν όλα ρολόι, θα βγεί κιτ κατ και ξανά μανά από την αρχή :lol: Μεχρι στιγμής η 3,9 φαίνεται αρκετά στρωμένη σε σσχέση με την 3,8 . Μπορείτε να προχώρησετε σε εγκατασταση, άφοβα. Μακάρι και στα καλυτερα. Να βγει μια stable γιατίη αλήθεια είναι οτι δεν ηθελα κινητο για να το flashαρω καθε 3 μερες. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archiezulu Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Μεχρι στιγμής η 3,9 φαίνεται αρκετά στρωμένη σε σσχέση με την 3,8 . Μπορείτε να προχώρησετε σε εγκατασταση, άφοβα. Μακάρι και στα καλυτερα. Να βγει μια stable γιατίη αλήθεια είναι οτι δεν ηθελα κινητο για να το flashαρω καθε 3 μερες. καλη η 3.9 αλλά δε δουλεύει το ροοτ όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opossum Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Εμένα πάλι με τα 7άρια Χ64 δεν αναγνώριζε καθόλου το τηλέφωνο και δεν συνδεόταν με τίποτα.... τελικά την δουλειά μου την έκανα με το Ubuntu 14.04 μια χαρά.....:cool: Πώς ακριβώς το κατάφερες αυτό??????? Εγώ προσπαθώ και τπτ, απλά δεν το αναγνωρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 καλη η 3.9 αλλά δε δουλεύει το ροοτ όμως Δεν έλεγα για την κυβέρνηση καλυτερα;;. Το super su δεν ανοίγει με το γνωστό πρόβλημα με το binary. Επίσης εφαρμογές πεφτουν και δεν ανοίγουν πχ yahoo mail . Κάντε λίγο κρατική θα βρω κι αλλά Τα notifications απο apps συνεχίζουν να μην δουλευουν . Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Πώς ακριβώς το κατάφερες αυτό??????? Εγώ προσπαθώ και τπτ, απλά δεν το αναγνωρίζει. Ακολούθησε ακριβώς αυτόν τον οδηγό και θα είσαι ΟΚ...:cool: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- .... Τα notifications απο apps συνεχίζουν να μην δουλευουν . Επιβεβαιώνω κι εγώ αυτό το θέμα.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Είχα χρησιμοποιήσει αυτόν τον οδηγό για root. Το Root Checker την πρώτη φορά μου είχα βγάλει ότι δεν είμαι root, την δεύτερη ότι "Gongratulations κ.τ.λ κ.τ.λ" Πριν κάτι μέρες που το ξαναέτρεξα μου έβγαλε πως δεν είμαι. Σήμερα που έκανα την διαδικασία που περιγράφεται στο xiaomi-miui.gr (πέρασμα την 3.9 και μετά το update.zip για root) σε μένα το update.zip δεν πιάνει, δεν ξερω γιατί. Ούτε το αρχείο update.zip δημιουργείται, αλλά και μόνος μου όταν το πέρασα στην sd και πήγα να το φλασάρω από το recovery δεν το έβλεπε. gbuster. Εβαλα την official multilanguage και εκανα κανονικα root με τον τροπο που αναφερεις πιο πανω χωρις κανενα προβλημα και με το rootchecker. εντυπωσεις αργοτερα. Επισης για το προβλημα που ειχα με το data usage warning. και το οτι δεν μπορείτε να κατεβάσετε καμια εφαρμογή απο google play με 3g. Πηγαίνετε στο security center /downloads / settings/ unlimited . και ειστε ΟΚ .Το εχουν απο default 1mb και δεν κατεβαζει ουτε φωτογραφια. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmichalo Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Γνωρίζει κανείς μήπως υπάρχει κάποια stock android για το κινητό; Δίχως MIUI ή οτιδήποτε άλλο πάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 το gps λειτουργει καλα? κλειδωνει? εχει ακριβεια ή δειχνει με 50-200 μ αποκλιση. ετσι λενε για τους mtk επεξεργαστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Δεν έλεγα για την κυβέρνηση καλυτερα;;. Το super su δεν ανοίγει με το γνωστό πρόβλημα με το binary. Επίσης εφαρμογές πεφτουν και δεν ανοίγουν πχ yahoo mail . Κάντε λίγο κρατική θα βρω κι αλλά Τα notifications απο apps συνεχίζουν να μην δουλευουν . Παιδιά δεν το έχω το κινητό αλλά παρακολουθώ το νήμα γιατί με ενδιαφέρει για μελλοντική αγορά. Στο θέμα μας τώρα με τα notifications δεν ξέρω τι δυνατότητα δίνει από το recovery αλλά και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και διορθώθηκε κάνοντας από recovery wipe cache & dalvik wipe Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 το gps λειτουργει καλα? κλειδωνει? εχει ακριβεια ή δειχνει με 50-200 μ αποκλιση. ετσι λενε για τους mtk επεξεργαστες. Το 1s για το οποίο μιλάμε, έχει snapdragon επεξεργαστή. Και Ναι, το gps δουλεύει άψογα, όπως άλλωστε και όλο το τηλέφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Το 1s για το οποίο μιλάμε, έχει snapdragon επεξεργαστή. Και Ναι, το gps δουλεύει άψογα, όπως άλλωστε και όλο το τηλέφωνο! Και για να συμπληρώσω τον φίλο Νασο ειναι αψογο hardwarika σε ολα του αλλα στην rom ακομα θελει προσπαθεια. ειναι σιγουρο οτι θα παει καλα μιας και βοηθαει ο επεξεργαστης πολυ. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 gbuster. Εβαλα την official multilanguage και εκανα κανονικα root με τον τροπο που αναφερεις πιο πανω χωρις κανενα προβλημα και με το rootchecker. εντυπωσεις αργοτερα. Επισης για το προβλημα που ειχα με το data usage warning. και το οτι δεν μπορείτε να κατεβάσετε καμια εφαρμογή απο google play με 3g. Πηγαίνετε στο security center /downloads / settings/ unlimited . και ειστε ΟΚ .Το εχουν απο default 1mb και δεν κατεβαζει ουτε φωτογραφια. Ωραία. Να μας πεις εντυπώσεις από την rom που έβαλες μπας και καταλήξουμε σε κάποια. Εμένα η η Ελληνική 3.9 που έβαλα κάνει κάποια νερά. Με πετά έξω από εφαρμογές μερικές φορές (π.χ κάμερα, firefox). Φαντάζομαι η multilanguage έχει πλήρη υποστήριξη ελληνικών έτσι ; Δεν με ενδιαφέρει η η γλώσσα του interface, βολεύομαι και με τα Αγγλικά, απλά έχω περάσει όλες τις επαφές με Ελληνκούς χαρακτήρες και θα ήθελα το ευρετήριο να έχει Ελληνικά (στην καθετη δεξιά στήλη που ψάχνεις αλφαβητικά). Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 (edited) Ωραία. Να μας πεις εντυπώσεις από την rom που έβαλες μπας και καταλήξουμε σε κάποια. Εμένα η η Ελληνική 3.9 που έβαλα κάνει κάποια νερά. Με πετά έξω από εφαρμογές μερικές φορές (π.χ κάμερα, firefox). Φαντάζομαι η multilanguage έχει πλήρη υποστήριξη ελληνικών έτσι ; Δεν με ενδιαφέρει η η γλώσσα του interface, βολεύομαι και με τα Αγγλικά, απλά έχω περάσει όλες τις επαφές με Ελληνκούς χαρακτήρες και θα ήθελα το ευρετήριο να έχει Ελληνικά (στην καθετη δεξιά στήλη που ψάχνεις αλφαβητικά). Δεν είχα καμια αμφιβολία οτι θα είναι η πιο stable εκδοση, γιατί απλα οι Αγγλοι πήραν την σωστη Κινεζική και απλα την εέκαναν πολύγλωσση. Έπειτα βάζεις και root με τον οδηγο και όλα καλα. Μέχρι στιγμής η πιο σωστη εκδοση. Με τις ελλειψεις της αλλά χωρίς κρασαρισματα κτλ Edited June 3, 2014 by chalk Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Δεν είχα καμια αμφιβολία οτι θα είναι η πιο stable εκδοση, γιατί απλα οι Αγγλοι πήραν την σωστη Κινεζική και απλα την εέκαναν πολύγλωσση. Έπειτα βάζεις και root με τον οδηγο και όλα καλα. Μέχρι στιγμής η πιο σωστη εκδοση. Με τις εληψεις της αλλά χωρίς κρασαρισματα κτλ Όταν λες ελλείψεις ; Επίσης πως την πέρασες ; Με τον updater ; Χρειάστηκε να κάνεις wipe data ; Μπορείς να δώσεις link της rom που πέρασες ; Ευχαριστώ. Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Όταν λες ελλείψεις ; Επίσης πως την πέρασες ; Με τον updater ; Χρειάστηκε να κάνεις wipe data ; Μπορείς να δώσεις link της rom που πέρασες ; Ευχαριστώ. Τα notifications alerts που ανεφερα παραπανω και κατι αλλα ψιλα. την περασα με τον updater. μετα μπαινεις απο mirecovery και κανεις τα wipe ολα για να καθαρισει το κινητο. Αν δεν το κανεις θα εχει την καινουργια εκδοση με τις παλιες ρυθμισεις και root και μαλλον θα κομπλαρει την διαδικασια του καινουργιου root. Επειτα reboot και θα βγει καθαρη η εκδοση και ακολουθεις της οδηγιες που ο ιδιος ανάρτησες του root. link: http://xiaomi.eu/community/threads/4-5-30.24444/ κατω κατω λεει για 1s. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Τα notifications alerts που ανεφερα παραπανω και κατι αλλα ψιλα. την περασα με τον updater. μετα μπαινεις απο mirecovery και κανεις τα wipe ολα για να καθαρισει το κινητο. Αν δεν το κανεις θα εχει την καινουργια εκδοση με τις παλιες ρυθμισεις και root και μαλλον θα κομπλαρει την διαδικασια του καινουργιου root. Επειτα reboot και θα βγει καθαρη η εκδοση και ακολουθεις της οδηγιες που ο ιδιος ανάρτησες του root. link: http://xiaomi.eu/community/threads/4-5-30.24444/ κατω κατω λεει για 1s. Με wipe ταππάνταόλα δεν μένει χριστός μέσα ; π.χ επαφες ; Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts