tpapo Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Εχω την εντύπωση ότι μερικοι δεν διαβαζετε καθολου τα posts σ'αυτο το νημα ,απλά μπαίνετε και γραφετε αυτο που σας απασχολει...,τεσταρουμε τις Rom καθε φορά και γραφουμε σχετικά για την επιδοσή τους :wacko: Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Καλα αυτη ειναι η βδομαδα της καταστροφης ενος φιλου εσβησε και δεν ανοιγει ουτε το βλεπει ο υπολογιστης :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Φοράω την cm12, μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν μπορώ να στείλω sms βάζω παραλήπτη, γράφω το μην. και όταν πάω να στο στείλω εμφανίζετε "η εφαρμογη μηνυματων εχει σταματησει". γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Εμένα με την τελευταία στέλνει κανονικά SMS. Πάνε στις ρυθμίσεις και κάνε εκκαθάριση δεδομένων για την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Το έκανα αλλά δυστυχώς τίποτα, ευχαριστώ πάντως για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Οπότε ή backup και clean install, ή δοκιμάζεις κάποια άλλη εφαρμογή για SMS (που λογικά και πάλι θα κρασάρει) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 (edited) Mε stable 5.2.10 τα δεδομενα σερνονται ας πιανει και Η+ .Εχει κανεις το ιδιο προβλημα;:) Ενεργοποιησα τον κόφτη δεδομένων δικτύου και είδα πολύ διάφορα. Edited August 6, 2015 by johndrama Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Philidor Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Καλημέρα. Πέρασα χθες την stable 6.6.2.0 αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τα Gapps. Κάποια βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 καλησπερα εκει πανω που δειχνει ενδειξη μπαταριας,wifi,τα δικτυα δεν μου βγαζει το gps οποτε τωρα που εβαλα το endomondo και το ξεχνω (αφου δεν εχει την ενδειξη) μου εχει φαει την μπαταρια 2-3 φορες πως μπορω να το κανω να εμφανιζεται? ευχαριστω Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Να βγάλεις το antivirus. Τσάμπα πόρους καταναλώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Να βγάλεις το antivirus. Τσάμπα πόρους καταναλώνει. αν μιλας σε μενα δεν εχω τετοιο πραμα Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Καλημέρα. Πέρασα χθες την stable 6.6.2.0 αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τα Gapps. Κάποια βοήθεια; κατέβασέ τα από εδώ http://en.miui.com/thread-102401-1-1.html Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Philidor Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 κατέβασέ τα από εδώ http://en.miui.com/thread-102401-1-1.html Σ' ευχαριστώ αλλά έβαλα τελικά την 6.6.5 με gapps κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 σε δουλεύει καλά ? εγώ την πέρασα και είχα θεματάκια και είμαι στην 5.8.6 Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Philidor Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 σε δουλεύει καλά ? εγώ την πέρασα και είχα θεματάκια και είμαι στην 5.8.6 Προς το παρόν δεν έχω βρει κάτι που να μη δουλεύει. Πριν είχα την miui 47 στη οποία έτρωγε κολλήματα ο launcher. Από μπαταρία μια απτα ίδια, κάθε μέρα φόρτισμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greco99 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 (edited) 2 ημέρες τώρα εχω κατεβάσει την stable 6.5.0 που έχει και android 4.4.4 . Μέχρι τώρα δεν έχω δει κάτι . miui 6 και διαφορετικο περιβάλλον βέβαια αλλά κολλήματα και διάφορα τέτοια όχι. (για λίγο ακόμα θα ασχολούμαι με το 1S ... είναι στον δρόμο το Mi4i ...) Edited August 29, 2015 by greco99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 (edited) καλησπερα το ειχα αντιμετωπισει με τον νοβα και καποια παιδια με ειχαν βοηθησει ειμαι τωρα με την 5.8.27 ελληνικη dev (πολυ καλη ρομ) και τον mi launcherτης μανας του αλλα στις ρυθμισεις ενω βαζω να κλεινει η οθονη στα 2 λεπτα καθε τοσο μου το γυρναει στα 30'' κανω κατι λαθος? η υπαρχει καποια αλλη ρυθμιση? ευχαριστω παμε για 15 μηνες με το κινητο αυτο φτου σκορδα ειναι σκυλι α επισης ενω δεν εχω πειραξει τιποτα στην καμερα της μανας του μου βγαζει ψιλοθολες φωτο! Edited August 31, 2015 by PETTROS Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 χαθηκε η οθονη κλειδωματος:wacko: ξερει κανεις πως την επαναφερω? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Ρε Πέτρο, τι σκατά το κάνεις το κινητό και όλο κάτι χαλάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pytzamarama Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Παιδια αν παρω backup απο το Recovery την MIUI5 που τρεχω, βαλω MIUI6 ή MIUI7...μπορω με ενα απλο restore να επανελθω πισω στην MIUI5? Στη νεα beta που τρεχει MIUI7 εχει δει κανεις τι παιζει με την ελευθερη RAM και αν υπαρχει το bug των κακων φωτογραφιων? Thanx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Ρε Πέτρο, τι σκατά το κάνεις το κινητό και όλο κάτι χαλάει; ρε δεν ξερω ρε που στο καλο πηγε η οθονη δεν ξερω χαχαχαχαχα και το αλλο που κλεινει στα 30 δευτερα το ειχα λυσει με τον νοβα τωρα ξαναφανηκε μα ελεος δλδ Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Παιδια αν παρω backup απο το Recovery την MIUI5 που τρεχω, βαλω MIUI6 ή MIUI7...μπορω με ενα απλο restore να επανελθω πισω στην MIUI5? Στη νεα beta που τρεχει MIUI7 εχει δει κανεις τι παιζει με την ελευθερη RAM και αν υπαρχει το bug των κακων φωτογραφιων? Thanx! προφανώς και εννοείς twrp recovery και η απάντηση είναι ναι όπως ακριβώς το είχες θα γινει μετά από restore , στην τελευταία v7 beta Που φοράω με Xcelerate kernel και A.I.O SIGNED BUILD9 tweak έχω περίπου 440 - 250 ελεύθερα και προς το παρόν δεν lagaρει πάει καλά , για φώτο χωρίς καμία ρύθμιση (στοχεύω πατάω) είναι πεντακάθαρες Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Παιδια αν παρω backup απο το Recovery την MIUI5 που τρεχω, βαλω MIUI6 ή MIUI7...μπορω με ενα απλο restore να επανελθω πισω στην MIUI5? Στη νεα beta που τρεχει MIUI7 εχει δει κανεις τι παιζει με την ελευθερη RAM και αν υπαρχει το bug των κακων φωτογραφιων? Thanx! Αψογη η miui v7 - 5.8.27 developer σε όλα ,φλασαρε τη άφοβα :) Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 ρε δεν ξερω ρε που στο καλο πηγε η οθονη δεν ξερω χαχαχαχαχα και το αλλο που κλεινει στα 30 δευτερα το ειχα λυσει με τον νοβα τωρα ξαναφανηκε μα ελεος δλδ Βάλε εκεί μια CyanogenMod 12.1 να ησυχάσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Εκανα ρισετ . μου έβαλε και μια ωραία οθόνη κλειδώματος με το Παρθενώνα.... Αλλά στις ρυθμίσεις μου λέει πως σταμάτησε να λειτουργεί....οεο Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts