Slester Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Παιδιά έχω μείνει με την τελευταία έκδοση της KitKat cm11 αλλά το κινητό έχει γίνει πιο αργό από ότι παλαιότερα οπότε θέλω να φλασάρω από την αρχή κάποια ρομ και έλεγα να πάω σε cyanogenmod lolipop ελπίζοντας να στρώσει κάπως.Ποιά είναι η πιο stable εκδοχή ώστε να την περάσω; Να βάλω την τελευταία έκδοση με το guide της αρχικής σελίδας; ΥΓ: Επίσης θέλω μαζί με το φλασάρισμα να αδειάσω και μία την κάρτα μνήμης μου γιατί έχει τιγκάρει και δεν ξέρω ακριβώς γιατί (κάτι παλιά backups τα έσβησα, αλλά νομίζω έχει δεδομένα από πλιές εφαρμογές). Εκεί απλά το ανοίγω από το PC και διαγράφω όλους τους φακέλους; Κάτι φακέλους που χρειάζεται το android θα τους φτιάξει μόνο του ε; ΥΓ2:Το κινητό μια χαρά είναι ακόμη και με κάμερα αξιοπρεπή αλλά η μπαταρία μου βγάζει επίσης μόνο 2.5 ώρες που είναι κάπως λυπηρό ,οπότε έχω προμηθευτεί ένα μικρό power bank για τις δύσκολες και πολυάσχολες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Παιδιά έχω μείνει με την τελευταία έκδοση της KitKat cm11 αλλά το κινητό έχει γίνει πιο αργό από ότι παλαιότερα οπότε θέλω να φλασάρω από την αρχή κάποια ρομ και έλεγα να πάω σε cyanogenmod lolipop ελπίζοντας να στρώσει κάπως.Ποιά είναι η πιο stable εκδοχή ώστε να την περάσω; Να βάλω την τελευταία έκδοση με το guide της αρχικής σελίδας; ΥΓ: Επίσης θέλω μαζί με το φλασάρισμα να αδειάσω και μία την κάρτα μνήμης μου γιατί έχει τιγκάρει και δεν ξέρω ακριβώς γιατί (κάτι παλιά backups τα έσβησα, αλλά νομίζω έχει δεδομένα από πλιές εφαρμογές). Εκεί απλά το ανοίγω από το PC και διαγράφω όλους τους φακέλους; Κάτι φακέλους που χρειάζεται το android θα τους φτιάξει μόνο του ε; ΥΓ2:Το κινητό μια χαρά είναι ακόμη και με κάμερα αξιοπρεπή αλλά η μπαταρία μου βγάζει επίσης μόνο 2.5 ώρες που είναι κάπως λυπηρό ,οπότε έχω προμηθευτεί ένα μικρό power bank για τις δύσκολες και πολυάσχολες μέρες. Πέρνα την τελευταία cm από το xda. Την κάρτα μπορείς να την κάνεις μορφοποίηση για να στα σβήσει όλα Από Τον υπολογιστή Ίσως δεις κάποια βελτίωση στη μπαταρία με την lollipop αλλά Μην περιμένεις θαύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 + πέρασε και τον xcellerate kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Παιδιά αν δίνει κάποιο μέλος το hongmi του ας ενημερώσει ψάχνει ένας φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Με την cm12.1 5.1 ποια gapps περνάμε; Τα Lollipop Base Gapps package for 5.1.1 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 καλησπερα και παλι με εχει ταραξει ενας ηχος καθε φορα που ερχονται μεηλ ειμαι με το στοκ μεηλ και εχω 2 λογαριασμους πανω που στο καλο βρισκεται η ρυθμιση? να μην κανει ηχο για τα μεηλ? τρελλαθηκα σημερα ευχαριστω εβαλε κανεις την 5,6,18 απο miui.gr? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 εχω βαλει την cm12.1 αλλα δεν εχω ιντερνετ απο την καρτα wind,ξερει κανενας γιατι?ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Έχουν μπει σωστά τα APNs; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 εχω βαλει την cm12.1 αλλα δεν εχω ιντερνετ απο την καρτα wind,ξερει κανενας γιατι?ευχαριστω.. Το επιλεγμένο apn πρέπει να ειναι το gint.b-online.gr, εσένα μάλλον είν επιλεγμένο του mms, ή δεν υπάρχει κανένα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Για απολύτως σταθερή λειτουργία με Ελληνικά τι θα συνιστούσατε, κάποια stable V50 (με ΜIUI5); Κάποια devel MIUI6; Κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmichalo Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Για απολύτως σταθερή λειτουργία με Ελληνικά τι θα συνιστούσατε, κάποια stable V50 (με ΜIUI5); Κάποια devel MIUI6; Κάτι άλλο; Και οι δύο ειναι αρκετά καλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Περνά κατευθείαν την MIUI 6 ,5.6.25 dev είναι ή τελευταία ελληνική ,πολύ καλή ,σταθερή :) Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_x1 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Γειά σας.... Ξαφνικά με το συγκεκριμένο τηλ, οποίο Bluetooth κι αν χρησιμοποιώ οι άλλοι με ακούν με πολύ θόρυβο. Εδώ και ένα χρόνο περίπου χρησιμοποιούσα Bluetooth Samsung χωρίς πρόβλημα. Έκανα και επαναφορά εργ. Ρυθμίσεων χωρίς αποτέλεσμα. Τα Bluetooth που δοκιμάζω σε άλλα τηλ δουλεύουν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Γειά σας.... Ξαφνικά με το συγκεκριμένο τηλ, οποίο Bluetooth κι αν χρησιμοποιώ οι άλλοι με ακούν με πολύ θόρυβο. Εδώ και ένα χρόνο περίπου χρησιμοποιούσα Bluetooth Samsung χωρίς πρόβλημα. Έκανα και επαναφορά εργ. Ρυθμίσεων χωρίς αποτέλεσμα. Τα Bluetooth που δοκιμάζω σε άλλα τηλ δουλεύουν κανονικά. Έκδοση firmware; Και από που (επίσημη, xiaomi.eu, xiami-miui.gr); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Παιδια ή 5.6.18 τι λέει την πέρασε κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 πληροφοριακά φτάνουμε στην 5.6.25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Χωρίς κανένα πρόβλημα; για stable ρωταω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_x1 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Έκδοση firmware; Και από που (επίσημη, xiaomi.eu, xiami-miui.gr); Φίλε μου που όταν λες έκδοση firmware τι εννοείς; γιατί είμαι άσχετος, το τηλ πάντως ήρθε από Κίνα και κάτι του έκαναν για να είναι πλήρως στα ελληνικά. (είναι ενός φίλου) μήπως εννοείς ποία ρομ έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Φίλε μου που όταν λες έκδοση firmware τι εννοείς; γιατί είμαι άσχετος, το τηλ πάντως ήρθε από Κίνα και κάτι του έκαναν για να είναι πλήρως στα ελληνικά. (είναι ενός φίλου) μήπως εννοείς ποία ρομ έχει; Ναι. Θυμάσαι την έκδοση; Αν δεν την έχεις αναβαθμίσει, δοκίμασε μήπως σου λύσει το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_x1 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Ναι. Θυμάσαι την έκδοση; Αν δεν την έχεις αναβαθμίσει, δοκίμασε μήπως σου λύσει το πρόβλημα. Ευχαριστήσω φίλε μου θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 όλα καλά και όλα ωραία με τη miui v6 αλλά έχει βρει κάποιος τρόπο να αποθηκεύονται τα δεδομένα σου στην εξωτερική κάρτα? (στην miui v5 χρησιμοποιούσα τα WSM tools+Xextstorage) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Τι εννοείς; Με V6 είμαι και από τις ρυθμίσεις επιλέγω να αποθηκεύονται όλα στην εξωτερική κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Τι εννοείς; Με V6 είμαι και από τις ρυθμίσεις επιλέγω να αποθηκεύονται όλα στην εξωτερική κάρτα. και εγώ στην εξωτερική κάρτα τα έχω να αποθηκευονται αλλά .... δεν..... για κάνε ένα τσεκ με explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 και εγώ στην εξωτερική κάρτα τα έχω να αποθηκευονται αλλά .... δεν..... για κάνε ένα τσεκ με explorer. Αναφέρεσαι σε φωτό, βίντεο, αρχεία κτλ ή σε εφαρμογές; Το δεύτερο δε γίνεται στο στοκ MIUI, μόνο με hacks όπως αυτά που είχες... Αν αναφέρεσαι στο πρώτο, κάτι δεν πάει καλά. Ποιά έκδοση έχεις; Αν έχεις κάποια GTV, καλύτερα να απευθυνθείς εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 και εγώ στην εξωτερική κάρτα τα έχω να αποθηκευονται αλλά .... δεν..... για κάνε ένα τσεκ με explorer. Μόλις το ξαναέλεγξα.'Ολα αποθηκεύονται στην κάρτα εκτός από τις εφαρμογές φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts