Jump to content

Xiaomi Redmi / Hongmi 1s

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βγήκε αλλά ακόμα είναι σε beta testing. Stable κατά το τέλος του μήνα να υπολογίζεις.

να μην τη βαλουμε ακομα λες?

κουκουρουκου

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν μιλάω για την δοκιμαστική έκδοση αλλά για σταθερή.

Δες εδώ

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=101595&extra=page%3D1&mobile=2

δεν είναι σταθερή,είναι Developer ROM:

http://en.miui.com/download-226.html

Παιδιά επειδή η 5.4.10 μου κολλούσε πολύ, πήγα να κάνω εγκατάσταση την 5.2.10 και στην επανεκκίνηση το τηλέφωνο κόλλησε και ουσιαστικά δεν δουλέυει καθόλου πλέον.

Βοήθεια !!!!!!!!! :( :( :(

Παιδιά επειδή η 5.4.10 μου κολλούσε πολύ, πήγα να κάνω εγκατάσταση την 5.2.10 και στην επανεκκίνηση το τηλέφωνο κόλλησε και ουσιαστικά δεν δουλέυει καθόλου πλέον.

Βοήθεια !!!!!!!!! :( :( :(

Δες στο en.miui.com οδηγούς για το πως να κάνεις unbrick την συσκευή σου. Ουσιαστικά θα πρέπει να την συνδέσεις με τον Η/Υ και να περάσεις νέα rom μέσω fastboot.

Δες στο en.miui.com οδηγούς για το πως να κάνεις unbrick την συσκευή σου. Ουσιαστικά θα πρέπει να την συνδέσεις με τον Η/Υ και να περάσεις νέα rom μέσω fastboot.

Τελικά τα κατάφερα, το κινητό δεν άνοιγε γιατί είχε πολύ χαμηλή μπαταρία. Μικρό το κακό τελικώς. Ευχαριστώ πάντως :)

Εβάλα την Miui v6 (την global έκδοση 5.4.10) και παρατήρησα πως δεν μπορώ να απεγκαταστήσω την εφαρμοφή mikey.

Ενώ την βγάζω, μόλις κάνω επανεκκίνηση αυτή υπάρχει κανονικότατα! ούτε DeepFreeze να είχα εγκαταστήσει! Το έχει παρατηρήσει κανείς; υπάρχει κανένα κόλπο για να βγει οριστικά; μετά από 3 επανεκκινήσεις και απεγκαταστάσεις ακόμα εκεί είναι!

Edited by nmichalo

Τρια θεματακια

Fc στο google music

Επαιζα με θεματα (εικονιδια και οθονες κλειδωματος της miui) και τωρα διαπιστωνω πως το widget flipboard δεν δουλευει. Να φταιει αυτο η κατι αλλο;

Εδω και καμποσες μερες μου βγαζει σε ασχετες φασεις το μυνημα

Δυστυχως η διαδικασια android process acore εχει σταματησει

Αυτα , και ειμαι με την miui gtv 5.2.10

κουκουρουκου

Τρια θεματακια

Fc στο google music

Επαιζα με θεματα (εικονιδια και οθονες κλειδωματος της miui) και τωρα διαπιστωνω πως το widget flipboard δεν δουλευει. Να φταιει αυτο η κατι αλλο;

Εδω και καμποσες μερες μου βγαζει σε ασχετες φασεις το μυνημα

Δυστυχως η διαδικασια android process acore εχει σταματησει

Αυτα , και ειμαι με την miui gtv 5.2.10

1.δοκίμασες εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή?

2.μήπως μετακίνησες το flipboard στην SD?αν το διαγράψεις και το ξαναφτιάξεις?

1.δοκίμασες εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή?

2.μήπως μετακίνησες το flipboard στην SD?αν το διαγράψεις και το ξαναφτιάξεις?

Θενκς

Ναι εχω δοκιμασει

Θα δω που ειναι η εφαρμογη

Ειχες δικιο με τη miui

κουκουρουκου

Σημερα μου επεσε απο αρκετα ψηλα,για 4η φορα.αυτη τη φορα το αφησα πανω στο μπαρ ενος μαγαζιου.δεν επαθε τιποτα.δεν περιμενα την οθονη τοσο ανθεκτικη.παρεπιπτοντως...δοκιμασε καποιος την cm12;χθες εβαλα την 12.1 αλλα εχει ακομα θεματα

Εγώ με την cm12.1 + xcellerate kernel δεν έχω κανένα θέμα.

Άσε που βγήκε και η R3 και λένε ότι είναι ακόμα καλύτερη.

Όσοι δεν μπορείτε να συνδεθείτε σε 3G μετά την εγκατάσταση Multi/Global V6 beta κάντε τα παρακάτω:

1. καλέστε το *#*#4636#*#*
  2. Phone 2 Information -> Επιλέξτε GSM only (πρέπει να σκρολάρετε λίγο προς τα κάτω και ίσως να αναφέρει WCDMA Preferred, αλλάξτε το σε GSM only)
  3. Phone 1 Information -> Επιλέξτε WCDMA Preferred (πρέπει να σκρολάρετε λίγο προς τα κάτω και ίσως να αναφέρει GSM only, αλλάξτε το σε WCDMA Preferred)
  4. Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις και τώρα μπορείτε να επιλέξετε την προτίμηση σε είδος δικτύου (3g ή 2G)

Με την καινούρια ελληνική beta 5.4.17 αλλά και με την προηγούμενη, ο Chrome γίνεται ξαφνικά πολύ αργός και το τηλέφωνο επίσης.

Λύνεται με reboot, ή με καθάρισμα μνήμης αλλά το τελευταίο όχι πάντα.

Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό; Τελικά η πιο απροβλημάτιστη rom είναι η 45...

Εγώ με την cm12.1 + xcellerate kernel δεν έχω κανένα θέμα.

Άσε που βγήκε και η R3 και λένε ότι είναι ακόμα καλύτερη.

Όντως πριν την CM12.1 r3 είχε πολλά προβλήματα, αλλά ο Xcelerate τα έλυνε όλα. Με την r3 δεν χρειάστηκε να δοκιμάσω καν τον Xcelerate, είναι όλα μια χαρά!

Spend time to think before you do...

Όντως πριν την CM12.1 r3 είχε πολλά προβλήματα, αλλά ο Xcelerate τα έλυνε όλα. Με την r3 δεν χρειάστηκε να δοκιμάσω καν τον Xcelerate, είναι όλα μια χαρά!

Τελικά έβαλα και εγώ την 12.1 R4 και το τηλέφωνο πετάει!

Μάλλον ποτέ πια πίσω σε miui :cool:

Τελικά έβαλα και εγώ την 12.1 R4 και το τηλέφωνο πετάει!

Μάλλον ποτέ πια πίσω σε miui :cool:

Ενδιαφέρον,πες μας εντυπώσεις μετά από λίγη χρήση.

Καλημέρα! Το κινητό έχει την cm12. Πως μπορώ να κρυψω το root ή έστω να το κάνω unroot προσωρινά ώστε να δοκιμασω το ote go! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Παιδια το ειδε καποιος σε καλη τιμη?με εφαγε η γυναικα για ενα και το θελει σε ασπρο.(τα μαγαζια που κοιταξα δεν εχουν ασπρο)

Καλημέρα! Το κινητό έχει την cm12. Πως μπορώ να κρυψω το root ή έστω να το κάνω unroot προσωρινά ώστε να δοκιμασω το ote go! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Υπάρχει το app "hide my root", όμως μπορεί να γίνει και μέσω xposed framework με το RootCloack module.

Παιδια το ειδε καποιος σε καλη τιμη?με εφαγε η γυναικα για ενα και το θελει σε ασπρο.(τα μαγαζια που κοιταξα δεν εχουν ασπρο)

To 1s έχει εξαντληθεί σε άσπρο από πέρυσι. Γιατί όμως δεν πας στο νεότερο αδερφάκι Hongmi 2 ή σε κάποια άλλη συσκευή με δυνατότερες προδιαγραφές σε παρόμοια τιμή;

παρε της το redmi2.το to2c το εχει 132 δολαρια κ το εχει κ σε λευκο

μολις περασα την ελληνικη 5,4,24 miui v6 αλλα αποτι βλεπω κολλαει πολυ.... την εχει καποιος αλλος να μου πει?

παρε της το redmi2.το to2c το εχει 132 δολαρια κ το εχει κ σε λευκο[/QUO

Το παραγγελνω ηδη.σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη.ελπιζω να ειναι το ιδιο καλο με το 1

Edited by teobidis