PETTROS Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Βγήκε αλλά ακόμα είναι σε beta testing. Stable κατά το τέλος του μήνα να υπολογίζεις. να μην τη βαλουμε ακομα λες? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canoni Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Δεν μιλάω για την δοκιμαστική έκδοση αλλά για σταθερή. Δες εδώ http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=101595&extra=page%3D1&mobile=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Δεν μιλάω για την δοκιμαστική έκδοση αλλά για σταθερή. Δες εδώ http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=101595&extra=page%3D1&mobile=2 δεν είναι σταθερή,είναι Developer ROM: http://en.miui.com/download-226.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 ας τη βαλει κανας αλλος μια χαρα ειμαι θα περιμενω Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisbooker Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Παιδιά επειδή η 5.4.10 μου κολλούσε πολύ, πήγα να κάνω εγκατάσταση την 5.2.10 και στην επανεκκίνηση το τηλέφωνο κόλλησε και ουσιαστικά δεν δουλέυει καθόλου πλέον. Βοήθεια !!!!!!!!! :( :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Παιδιά επειδή η 5.4.10 μου κολλούσε πολύ, πήγα να κάνω εγκατάσταση την 5.2.10 και στην επανεκκίνηση το τηλέφωνο κόλλησε και ουσιαστικά δεν δουλέυει καθόλου πλέον. Βοήθεια !!!!!!!!! :( :( :( Δες στο en.miui.com οδηγούς για το πως να κάνεις unbrick την συσκευή σου. Ουσιαστικά θα πρέπει να την συνδέσεις με τον Η/Υ και να περάσεις νέα rom μέσω fastboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisbooker Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Δες στο en.miui.com οδηγούς για το πως να κάνεις unbrick την συσκευή σου. Ουσιαστικά θα πρέπει να την συνδέσεις με τον Η/Υ και να περάσεις νέα rom μέσω fastboot. Τελικά τα κατάφερα, το κινητό δεν άνοιγε γιατί είχε πολύ χαμηλή μπαταρία. Μικρό το κακό τελικώς. Ευχαριστώ πάντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmichalo Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 (edited) Εβάλα την Miui v6 (την global έκδοση 5.4.10) και παρατήρησα πως δεν μπορώ να απεγκαταστήσω την εφαρμοφή mikey. Ενώ την βγάζω, μόλις κάνω επανεκκίνηση αυτή υπάρχει κανονικότατα! ούτε DeepFreeze να είχα εγκαταστήσει! Το έχει παρατηρήσει κανείς; υπάρχει κανένα κόλπο για να βγει οριστικά; μετά από 3 επανεκκινήσεις και απεγκαταστάσεις ακόμα εκεί είναι! Edited April 16, 2015 by nmichalo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Τρια θεματακια Fc στο google music Επαιζα με θεματα (εικονιδια και οθονες κλειδωματος της miui) και τωρα διαπιστωνω πως το widget flipboard δεν δουλευει. Να φταιει αυτο η κατι αλλο; Εδω και καμποσες μερες μου βγαζει σε ασχετες φασεις το μυνημα Δυστυχως η διαδικασια android process acore εχει σταματησει Αυτα , και ειμαι με την miui gtv 5.2.10 Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Τρια θεματακια Fc στο google music Επαιζα με θεματα (εικονιδια και οθονες κλειδωματος της miui) και τωρα διαπιστωνω πως το widget flipboard δεν δουλευει. Να φταιει αυτο η κατι αλλο; Εδω και καμποσες μερες μου βγαζει σε ασχετες φασεις το μυνημα Δυστυχως η διαδικασια android process acore εχει σταματησει Αυτα , και ειμαι με την miui gtv 5.2.10 1.δοκίμασες εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή? 2.μήπως μετακίνησες το flipboard στην SD?αν το διαγράψεις και το ξαναφτιάξεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 1.δοκίμασες εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή? 2.μήπως μετακίνησες το flipboard στην SD?αν το διαγράψεις και το ξαναφτιάξεις? Θενκς Ναι εχω δοκιμασει Θα δω που ειναι η εφαρμογη Ειχες δικιο με τη miui Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis4 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Σημερα μου επεσε απο αρκετα ψηλα,για 4η φορα.αυτη τη φορα το αφησα πανω στο μπαρ ενος μαγαζιου.δεν επαθε τιποτα.δεν περιμενα την οθονη τοσο ανθεκτικη.παρεπιπτοντως...δοκιμασε καποιος την cm12;χθες εβαλα την 12.1 αλλα εχει ακομα θεματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Εγώ με την cm12.1 + xcellerate kernel δεν έχω κανένα θέμα. Άσε που βγήκε και η R3 και λένε ότι είναι ακόμα καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmichalo Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Όσοι δεν μπορείτε να συνδεθείτε σε 3G μετά την εγκατάσταση Multi/Global V6 beta κάντε τα παρακάτω: καλέστε το *#*#4636#*#* Phone 2 Information -> Επιλέξτε GSM only (πρέπει να σκρολάρετε λίγο προς τα κάτω και ίσως να αναφέρει WCDMA Preferred, αλλάξτε το σε GSM only) Phone 1 Information -> Επιλέξτε WCDMA Preferred (πρέπει να σκρολάρετε λίγο προς τα κάτω και ίσως να αναφέρει GSM only, αλλάξτε το σε WCDMA Preferred) Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις και τώρα μπορείτε να επιλέξετε την προτίμηση σε είδος δικτύου (3g ή 2G) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clawfang Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Με την καινούρια ελληνική beta 5.4.17 αλλά και με την προηγούμενη, ο Chrome γίνεται ξαφνικά πολύ αργός και το τηλέφωνο επίσης. Λύνεται με reboot, ή με καθάρισμα μνήμης αλλά το τελευταίο όχι πάντα. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό; Τελικά η πιο απροβλημάτιστη rom είναι η 45... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosk Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Εγώ με την cm12.1 + xcellerate kernel δεν έχω κανένα θέμα. Άσε που βγήκε και η R3 και λένε ότι είναι ακόμα καλύτερη. Όντως πριν την CM12.1 r3 είχε πολλά προβλήματα, αλλά ο Xcelerate τα έλυνε όλα. Με την r3 δεν χρειάστηκε να δοκιμάσω καν τον Xcelerate, είναι όλα μια χαρά! Παράθεση Spend time to think before you do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clawfang Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Όντως πριν την CM12.1 r3 είχε πολλά προβλήματα, αλλά ο Xcelerate τα έλυνε όλα. Με την r3 δεν χρειάστηκε να δοκιμάσω καν τον Xcelerate, είναι όλα μια χαρά! Τελικά έβαλα και εγώ την 12.1 R4 και το τηλέφωνο πετάει! Μάλλον ποτέ πια πίσω σε miui :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Τελικά έβαλα και εγώ την 12.1 R4 και το τηλέφωνο πετάει! Μάλλον ποτέ πια πίσω σε miui :cool: Ενδιαφέρον,πες μας εντυπώσεις μετά από λίγη χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canoni Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην μπαταρία από miui με cm 12.1 ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baladoros Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Καλημέρα! Το κινητό έχει την cm12. Πως μπορώ να κρυψω το root ή έστω να το κάνω unroot προσωρινά ώστε να δοκιμασω το ote go! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobidis Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Παιδια το ειδε καποιος σε καλη τιμη?με εφαγε η γυναικα για ενα και το θελει σε ασπρο.(τα μαγαζια που κοιταξα δεν εχουν ασπρο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gousgounis Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Καλημέρα! Το κινητό έχει την cm12. Πως μπορώ να κρυψω το root ή έστω να το κάνω unroot προσωρινά ώστε να δοκιμασω το ote go! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Υπάρχει το app "hide my root", όμως μπορεί να γίνει και μέσω xposed framework με το RootCloack module. Παιδια το ειδε καποιος σε καλη τιμη?με εφαγε η γυναικα για ενα και το θελει σε ασπρο.(τα μαγαζια που κοιταξα δεν εχουν ασπρο) To 1s έχει εξαντληθεί σε άσπρο από πέρυσι. Γιατί όμως δεν πας στο νεότερο αδερφάκι Hongmi 2 ή σε κάποια άλλη συσκευή με δυνατότερες προδιαγραφές σε παρόμοια τιμή; Παράθεση Ο Καιρός τώρα: http://weathersticker.wunderground.com/weathersticker/big2_both_cond/language/www/global/stations/16632.gif RETIRED MODERATOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis4 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Παιδια το ειδε καποιος σε καλη τιμη?με εφαγε η γυναικα για ενα και το θελει σε ασπρο.(τα μαγαζια που κοιταξα δεν εχουν ασπρο) παρε της το redmi2.το to2c το εχει 132 δολαρια κ το εχει κ σε λευκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 μολις περασα την ελληνικη 5,4,24 miui v6 αλλα αποτι βλεπω κολλαει πολυ.... την εχει καποιος αλλος να μου πει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobidis Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 (edited) παρε της το redmi2.το to2c το εχει 132 δολαρια κ το εχει κ σε λευκο[/QUO Το παραγγελνω ηδη.σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη.ελπιζω να ειναι το ιδιο καλο με το 1 Edited April 30, 2015 by teobidis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts