Jump to content

Xiaomi Redmi / Hongmi 1s

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έχω μείνει με την τελευταία έκδοση της KitKat cm11 αλλά το κινητό έχει γίνει πιο αργό από ότι παλαιότερα οπότε θέλω να φλασάρω από την αρχή κάποια ρομ και έλεγα να πάω σε cyanogenmod lolipop ελπίζοντας να στρώσει κάπως.Ποιά είναι η πιο stable εκδοχή ώστε να την περάσω; Να βάλω την τελευταία έκδοση με το guide της αρχικής σελίδας;

ΥΓ: Επίσης θέλω μαζί με το φλασάρισμα να αδειάσω και μία την κάρτα μνήμης μου γιατί έχει τιγκάρει και δεν ξέρω ακριβώς γιατί (κάτι παλιά backups τα έσβησα, αλλά νομίζω έχει δεδομένα από πλιές εφαρμογές). Εκεί απλά το ανοίγω από το PC και διαγράφω όλους τους φακέλους; Κάτι φακέλους που χρειάζεται το android θα τους φτιάξει μόνο του ε;

ΥΓ2:Το κινητό μια χαρά είναι ακόμη και με κάμερα αξιοπρεπή αλλά η μπαταρία μου βγάζει επίσης μόνο 2.5 ώρες που είναι κάπως λυπηρό ,οπότε έχω προμηθευτεί ένα μικρό power bank για τις δύσκολες και πολυάσχολες μέρες.

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά έχω μείνει με την τελευταία έκδοση της KitKat cm11 αλλά το κινητό έχει γίνει πιο αργό από ότι παλαιότερα οπότε θέλω να φλασάρω από την αρχή κάποια ρομ και έλεγα να πάω σε cyanogenmod lolipop ελπίζοντας να στρώσει κάπως.Ποιά είναι η πιο stable εκδοχή ώστε να την περάσω; Να βάλω την τελευταία έκδοση με το guide της αρχικής σελίδας;

ΥΓ: Επίσης θέλω μαζί με το φλασάρισμα να αδειάσω και μία την κάρτα μνήμης μου γιατί έχει τιγκάρει και δεν ξέρω ακριβώς γιατί (κάτι παλιά backups τα έσβησα, αλλά νομίζω έχει δεδομένα από πλιές εφαρμογές). Εκεί απλά το ανοίγω από το PC και διαγράφω όλους τους φακέλους; Κάτι φακέλους που χρειάζεται το android θα τους φτιάξει μόνο του ε;

ΥΓ2:Το κινητό μια χαρά είναι ακόμη και με κάμερα αξιοπρεπή αλλά η μπαταρία μου βγάζει επίσης μόνο 2.5 ώρες που είναι κάπως λυπηρό ,οπότε έχω προμηθευτεί ένα μικρό power bank για τις δύσκολες και πολυάσχολες μέρες.

Πέρνα την τελευταία cm από το xda.

Την κάρτα μπορείς να την κάνεις μορφοποίηση για να στα σβήσει όλα Από Τον υπολογιστή

Ίσως δεις κάποια βελτίωση στη μπαταρία με την lollipop αλλά Μην περιμένεις θαύματα

• 2 weeks later...

καλησπερα και παλι

με εχει ταραξει ενας ηχος καθε φορα που ερχονται μεηλ

ειμαι με το στοκ μεηλ και εχω 2 λογαριασμους πανω

που στο καλο βρισκεται η ρυθμιση? να μην κανει ηχο για τα μεηλ?

τρελλαθηκα σημερα

ευχαριστω

εβαλε κανεις την 5,6,18 απο miui.gr?

κουκουρουκου

εχω βαλει την cm12.1 αλλα δεν εχω ιντερνετ απο την καρτα wind,ξερει κανενας γιατι?ευχαριστω..

Το επιλεγμένο apn πρέπει να ειναι το gint.b-online.gr, εσένα μάλλον είν επιλεγμένο του mms, ή δεν υπάρχει κανένα

Για απολύτως σταθερή λειτουργία με Ελληνικά τι θα συνιστούσατε, κάποια stable V50 (με ΜIUI5); Κάποια devel MIUI6; Κάτι άλλο;

Για απολύτως σταθερή λειτουργία με Ελληνικά τι θα συνιστούσατε, κάποια stable V50 (με ΜIUI5); Κάποια devel MIUI6; Κάτι άλλο;

Και οι δύο ειναι αρκετά καλες

Περνά κατευθείαν την MIUI 6 ,5.6.25 dev είναι ή τελευταία ελληνική ,πολύ καλή ,σταθερή :)
Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

Γειά σας.... Ξαφνικά με το συγκεκριμένο τηλ, οποίο Bluetooth κι αν χρησιμοποιώ οι άλλοι με ακούν με πολύ θόρυβο. Εδώ και ένα χρόνο περίπου χρησιμοποιούσα Bluetooth Samsung χωρίς πρόβλημα. Έκανα και επαναφορά εργ. Ρυθμίσεων χωρίς αποτέλεσμα. Τα Bluetooth που δοκιμάζω σε άλλα τηλ δουλεύουν κανονικά.

Γειά σας.... Ξαφνικά με το συγκεκριμένο τηλ, οποίο Bluetooth κι αν χρησιμοποιώ οι άλλοι με ακούν με πολύ θόρυβο. Εδώ και ένα χρόνο περίπου χρησιμοποιούσα Bluetooth Samsung χωρίς πρόβλημα. Έκανα και επαναφορά εργ. Ρυθμίσεων χωρίς αποτέλεσμα. Τα Bluetooth που δοκιμάζω σε άλλα τηλ δουλεύουν κανονικά.

Έκδοση firmware; Και από που (επίσημη, xiaomi.eu, xiami-miui.gr);

Έκδοση firmware; Και από που (επίσημη, xiaomi.eu, xiami-miui.gr);

Φίλε μου που όταν λες έκδοση firmware τι εννοείς; γιατί είμαι άσχετος, το τηλ πάντως ήρθε από Κίνα και κάτι του έκαναν για να είναι πλήρως στα ελληνικά. (είναι ενός φίλου) μήπως εννοείς ποία ρομ έχει;

Φίλε μου που όταν λες έκδοση firmware τι εννοείς; γιατί είμαι άσχετος, το τηλ πάντως ήρθε από Κίνα και κάτι του έκαναν για να είναι πλήρως στα ελληνικά. (είναι ενός φίλου) μήπως εννοείς ποία ρομ έχει;

Ναι. Θυμάσαι την έκδοση;

Αν δεν την έχεις αναβαθμίσει, δοκίμασε μήπως σου λύσει το πρόβλημα.

Ναι. Θυμάσαι την έκδοση;

Αν δεν την έχεις αναβαθμίσει, δοκίμασε μήπως σου λύσει το πρόβλημα.

Ευχαριστήσω φίλε μου θα το δοκιμάσω και θα σου πω.

όλα καλά και όλα ωραία με τη miui v6 αλλά έχει βρει κάποιος τρόπο να αποθηκεύονται τα δεδομένα σου στην εξωτερική κάρτα?

(στην miui v5 χρησιμοποιούσα τα WSM tools+Xextstorage)

Τι εννοείς; Με V6 είμαι και από τις ρυθμίσεις επιλέγω να αποθηκεύονται όλα στην εξωτερική κάρτα.

και εγώ στην εξωτερική κάρτα τα έχω να αποθηκευονται αλλά .... δεν.....

για κάνε ένα τσεκ με explorer.

Αναφέρεσαι σε φωτό, βίντεο, αρχεία κτλ ή σε εφαρμογές; Το δεύτερο δε γίνεται στο στοκ MIUI, μόνο με hacks όπως αυτά που είχες...

Αν αναφέρεσαι στο πρώτο, κάτι δεν πάει καλά. Ποιά έκδοση έχεις; Αν έχεις κάποια GTV, καλύτερα να απευθυνθείς εκεί.

Μόλις το ξαναέλεγξα.'Ολα αποθηκεύονται στην κάρτα εκτός από τις εφαρμογές φυσικά.