Jump to content

Xiaomi Redmi / Hongmi 1s

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα η CM11 στην πρώτη φόρτιση έβγαλε 2 μέρες και 7 ώρες οθόνης...!

να στο στειλω να μου την περασεις την cm 11?

αντε γιατι βαρεθηκα αυτο το αστειο με τις update καθε παρασκευη κλπ κλπ

λες και ειμαι κανς αργοισχολος να ασχολιεμαι μονο με μια μιουι και ενα τηλεφωνο

και θα κερασω και ενα ΣΚΑΤΣ:D

κουκουρουκου

να στο στειλω να μου την περασεις την cm 11?

αντε γιατι βαρεθηκα αυτο το αστειο με τις update καθε παρασκευη κλπ κλπ

λες και ειμαι κανς αργοισχολος να ασχολιεμαι μονο με μια μιουι και ενα τηλεφωνο

και θα κερασω και ενα ΣΚΑΤΣ:D

Αν μένεις Θεσσαλονίκη μπορούμε να βρεθούμε για να βοηθήσω :)

Λογικά θα παίζει ρόλο και η έκδοση του λογισμικού, άλλο 4.3 και άλλο 4.4.4

Επειδή έχω περάσει απ όλες τις εκδόσεις λόγω nexus θα σου πω ότι δεν έχει και τόσο μεγάλη διαφορά όσο η διαφορά του κινητού με miui και cyanogen τώρα. Το ότι είναι pure Android περιττό από όλο το bloatware της miui και η διαχείριση της μνήμης είναι πολύ καλύτερη παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και στην διαχείριση της μπαταρίας.

Btw την εγκατέστησα κι εγώ την cm11 το κινητό ανεπνευσε και πάει σφαίρα.

Επειδή έχω περάσει απ όλες τις εκδόσεις λόγω nexus θα σου πω ότι δεν έχει και τόσο μεγάλη διαφορά όσο η διαφορά του κινητού με miui και cyanogen τώρα. Το ότι είναι pure Android περιττό από όλο το bloatware της miui και η διαχείριση της μνήμης είναι πολύ καλύτερη παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και στην διαχείριση της μπαταρίας.

Btw την εγκατέστησα κι εγώ την cm11 το κινητό ανεπνευσε και πάει σφαίρα.

Με την CM11 μπορείτε να στείλετε SMS με 160 χαρακτήρες και από τις 2 κάρτες SIM;

Τελικά η Xiaomi μας δουλεύει ότι ο επεξεργαστής είναι MSM8228; Από σχετικά post φαίνεται ότι απλά είναι υπερχρονισμένος MSM8226, άρα δεν έχει και τις επεκτάσεις OpenCL στο Adreno... :mad:

Δείτε και το σχόλιο από το xiaomi.eu στο http://xiaomi.eu/community/threads/msm-8228-is-lie.25775/ :

The Redmi 1s MSM 8228 is a lie.

Redmi 1s has a MSM 8226, CPU-Z never lies (yes im a fan boy and i did my research)

Here you will found solution to your Heating problem too, its a MSM 8226 overclocked to 1.6GHz (stock 1.2GHz)

i was keeping my phone screen on for a half hour, my mobile didn't heated up it was 32C, I started Firefox, Nova3, SoundCloud, Stock Music app, Clash of clans and it started heating up on all of the apps.

you cant hear music on background while using an application, Why? because even if you lock down the music player from task manager it still gets off try it.

And i prove you that its a 1.6GHz OCed MSM 8226 Because MSM 8228 has open CL support and Open ES 3.0, Download the

OpenCL Device Test & OpenCL™ Info

In both app you will found its not supported and in OpenCL info you will found its MSM 8226.

i've downclocked my phone to 1.2Ghz and i dont feel the heat anymore also i've changed to a Android AOSP rom and have 550MB ram always free.

WTF (που λένε και οι gamers);

Αν και το εδωσα καιρος ηταν να βγει μια AOSP εκδοση για το κινητο να παρει λιγο αερα. Και αν ειναι οπως τα λεει ο bilakos θα το βελτιωσουν ακομα περισσοτερο.

Αν βελτιωσουν τα 2 κυρια προβληματα του κινητου γινεται η καλυτερη επιλογη στα λεφτα του. Ειναι η πρωτη CM. Να ελπίζετε και για αλλες. η MIUI σκότωνε το συγκεκριμένο κινητο.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Τελικά η Xiaomi μας δουλεύει ότι ο επεξεργαστής είναι MSM8228; Από σχετικά post φαίνεται ότι απλά είναι υπερχρονισμένος MSM8226, άρα δεν έχει και τις επεκτάσεις OpenCL στο Adreno... :mad:

Δείτε και το σχόλιο από το xiaomi.eu στο http://xiaomi.eu/community/threads/msm-8228-is-lie.25775/ :

WTF (που λένε και οι gamers);

δεν κάνεις και ένα cpu-z να δεις και εσύ ;

υπάρχουν και απομιμήσεις :))

υ.γ μετά από τόσο καιρό είδε κάποιος τον επεξεργαστή σε κινητό που κάνεις cpu-z με το που το αγοράζεις για να δεις αν είναι αυθεντικό η καμιά ρέπλικα ;;;

Edited by kodorevi8ulis

δεν κάνεις και ένα cpu-z να δεις και εσύ ;

υπάρχουν και απομιμήσεις :))

Στο δικό σου τι βλέπεις;

Θα είχα κάνει ήδη αλλά το εν λόγω κινητό το έχει η κόρη μου. Θα το δω το απόγευμα.

Αν είναι όντως έτσι, είναι λίγο αηδία η κατάσταση, γιατί το έχω προτείνει σε ένα σωρό κόσμο...

Στο δικό σου τι βλέπεις;

Θα είχα κάνει ήδη αλλά το εν λόγω κινητό το έχει η κόρη μου. Θα το δω το απόγευμα.

Αν είναι όντως έτσι, είναι λίγο αηδία η κατάσταση, γιατί το έχω προτείνει σε ένα σωρό κόσμο...

εγώ το 1 έχω :)

το κακό δυστυχώς είναι ότι διάφορα μαγαζιά πουλάνε απομιμήσεις οπότε πρέπει να είσαι και σίγουρος ότι έχεις πάρει αυθεντικό

Καταλαβαίνω... Φαντάζομαι ότι ίσως οι ιδιοκτήτες του 1S μπορούν να δουν με το CPU-Z τι παίζει και να αναφέρουν αντίστοιχα. Άσχημη εξαπάταση των χρηστών αν παίζει όντως.

Με τη δική σου εμπειρία (λόγω firmware κτλ) είναι κάτι που έχεις δει να γίνεται; Δηλαδή να πουλούνται κινητά με λανθασμένη αναγραφή από την ίδια την κατασκευάστρια του επεξεργαστή;

Καταλαβαίνω... Φαντάζομαι ότι ίσως οι ιδιοκτήτες του 1S μπορούν να δουν με το CPU-Z τι παίζει και να αναφέρουν αντίστοιχα. Άσχημη εξαπάταση των χρηστών αν παίζει όντως.

Με τη δική σου εμπειρία (λόγω firmware κτλ) είναι κάτι που έχεις δει να γίνεται; Δηλαδή να πουλούνται κινητά με λανθασμένη αναγραφή από την ίδια την κατασκευάστρια του επεξεργαστή;

έχω δει να πωλούνται πολλά με διαφορετικούς (χειρότερους) επεξεργαστές αλλά που έχουν αγοραστεί από όχι και τόσο αξιόπιστα μαγαζιά (π.χ. ebay / aliexpress και διάφορα)

για αυτό και έχει βγάλει και η xiaomi εργαλεία (και κωδικούς πάνω στις συσκευές) για να διαπιστώσεις ότι έχεις αυθεντική συσκευή

Παιδιά μην μπερδεύεστε. Το cpu z δείχνει λάθος επεξεργαστή. Το κινητό φοράει τον msm8228, αν κοιτάξτε το development branch της CM11 στο github, θα δείτε ότι οι drivers είναι για το συγκεκριμένο soc.

Σωστά αποτελέσματα δείχνει συνήθως μόνο το antutu, το οποίο και δηλώνει την υποστήριξη Opera E.S 3.0

Edited by bilakos10

έχω δει να πωλούνται πολλά με διαφορετικούς (χειρότερους) επεξεργαστές αλλά που έχουν αγοραστεί από όχι και τόσο αξιόπιστα μαγαζιά (π.χ. ebay / aliexpress και διάφορα)

για αυτό και έχει βγάλει και η xiaomi εργαλεία (και κωδικούς πάνω στις συσκευές) για να διαπιστώσεις ότι έχεις αυθεντική συσκευή

Ναι, γνωρίζω τα εν λόγω εργαλεία. Επειδή οι αγορές που έκανα για τρίτους γινόταν μέσω Minideal/to2c/Vickmall για ZTE/Xiaomi/Asus, δε φαντάστηκα ποτέ ότι μπορεί να παίζει πρόβλημα...

Παιδιά μην μπερδεύεστε. Το cpu z δείχνει λάθος επεξεργαστή. Το κινητό φοράει τον msm8228, αν κοιτάξτε το development branch της CM11 στο github, θα δείτε ότι οι drivers είναι για το συγκεκριμένο soc.

Σωστά αποτελέσματα δείχνει συνήθως μόνο το antutu, το οποίο και δηλώνει την υποστήριξη Opera E.S 3.0

Opera=Open μάλλον, ε; :) Άτιμα πληκτρολόγια κινητών :D

Μακάρι να είναι έτσι, γιατί το σχόλιο από την άλλη εδώ δε μου άρεσε:

And i prove you that its a 1.6GHz OCed MSM 8226 Because MSM 8228 has open CL support and Open ES 3.0, Download the

OpenCL Device Test & OpenCL™ Info

In both app you will found its not supported and in OpenCL info you will found its MSM 8226.

Το OpenCL info το δείχνει ως 8226 ή 8228;

Φιλε Carmic λογο των πολλων πωλησεων του συγκεκριμενου μοντελου αν υπηρχε θεμα θα ειχε βρεθει εδω και καιρο.

Μην κολλάς σε εναν που ειπε κατι στο mi forum. Η xiaomi ειναι πολυ σοβαρη και μεγαλη εταιρια για να ξεπεσει σε τετοιο λαθος.

Οπως ανεφεραν και τα παιδια να χρησιμοποιειτε αγορες απο γνωστα μαγαζια και οχι οπου να'ναι.

Ετσι ειχε γινει και με το gorilla glass. Τα σιτε εγραφαν οτι ειχε ενω το επισημο site της xiaomi ποτέ.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Για να τελειώνει το θέμα δείτε αυτό το Thread http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=46347&extra=page%3D1&mobile=2

Ένας επικοινώνησε με την Qualcomm και του απάντησαν ότι χρησιμοποιεί τον Msm8228.

Για να τελειώνει το θέμα δείτε αυτό το Thread http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=46347&extra=page%3D1&mobile=2

Ένας επικοινώνησε με την Qualcomm και του απάντησαν ότι χρησιμοποιεί τον Msm8228.

πως θα τελειώσει όταν μόλις άρχισε ;

cpu-z --> 8226

cpu indetifier --> 8226

latest antutu -->8228

για πες τι να πιστέψω???

και βασικό όταν στην αρχή το είχα unterclocking δεν ζεσταινόταν ποτέ τώρα που το έχω στο 1,6 ζεσταίνεται με το παραμικρό (παιχνίδια)

Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά.

Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς.

πως θα τελειώσει όταν μόλις άρχισε ;

cpu-z --> 8226

cpu indetifier --> 8226

latest antutu -->8228

για πες τι να πιστέψω???

και βασικό όταν στην αρχή το είχα unterclocking δεν ζεσταινόταν ποτέ τώρα που το έχω στο 1,6 ζεσταίνεται με το παραμικρό (παιχνίδια)

Μόνο που ο 8226 δεν υποστηρίζει HSPA+ ενώ ο 8228 υποστηρίζει. Νομίζω ότι μόνο από αυτό φαίνεται ότι είναι ο 8228.

edit. Βασικά δεν ξέρω μπερδεύτηκα και εγώ! ο 8228 φαίνεται ότι έχει Open CL support ενώ o 8226 όχι. Επειδή το κινητό δεν το έχω κοντά μου αυτή τη στιγμή όποιος μπορεί ας τρέξει ένα Open CL τεστ από εδώ και αν δεν το υποστηρίζει λογικά έχει τον 8226 για να λυθεί το μυστήριο (απ ότι διάβασα δεν το υποστηρίζει οπότε μάλλον τον 8226 έχει )

Edited by guskok21

Εγω θα σας παρακολουθησω καμμια 20αρια μερες

Και μετα θα στειλω πακετο το κινητο στον μπιλακο 10

Να περασει την cm11

Να τελειωνω

Βαρεθηκα να διαβαζω πια

κουκουρουκου

Ok, το εγκατέστησα το Open CL test, έτρεξε κανονικά και εμφανίζει διάφορα στοιχεία. Πρέπει να δω κάτι συγκεκριμένο?

Ok, το εγκατέστησα το Open CL test, έτρεξε κανονικά και εμφανίζει διάφορα στοιχεία. Πρέπει να δω κάτι συγκεκριμένο?

Οταν ανοίγεις την εφαρμογή στο Open Cl version τι σου γράφει? Αν γράφει Open CL platform not found δεν υποστηρίζει. Αν γραφει την Version κανονικά υποστηριζει

Οταν ανοίγεις την εφαρμογή στο Open Cl version τι σου γράφει? Αν γράφει Open CL platform not found δεν υποστηρίζει. Αν γραφει την Version κανονικά υποστηριζει

Σύμφωνα με τις παρακάτω εικόνες, το υποστηρίζει

[ATTACH]50251[/ATTACH]

[ATTACH]50252[/ATTACH]

Συγνώμη η cm11 έχει ελληνικά?

Ναι, έχει ελληνικά.