mic31 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Το αυτοκόλλητο το εβγαλες απο τις επαφές της μπαταρίας? Ναι βρε!! αφού λειτουργεί κανονικά, απλά δεν φορτίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Αυτή είναι γνωστή παλιά λύση, απλά στην πράξη και χρησιμοποιώντας αυτό το πληκτρολόγιο θα καταλάβεις ότι κάνεις πισωγύρισμα. Anyway, ότι βολεύει τον καθένα. Όντως το πληκτρολόγιο δεν είναι και κάτι σπουδαίο καθώς δεν έχει τίποτα περισσότερο από τα βασικά (ούτε αυτόματη διόρθωση ούτε αρκετές ευκολίες που χαρακτηρίζουν τα νέα πληκτρολόγια).Παρ' όλα αυτά φαντάζει αξιόπιστη λύση (έστω και προσωρινή) τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι που να λύνει το θέμα των 160 χαρακτήρων πέρα από αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Βγήκε η multi 37. Λέω να δοκιμασω να δω αν ισχυει τίποτα απο αυτά που έλεγε ο billakos. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Οταν λες multirom με ελληνικα, απο που τις κατεβαζουμε αυτες; Απο μπαταρια, τωρα ειμαι στην δευτερη μερα, 2 ωρες οθονη, κανα 20λεπτο ομιλια, πολυ λιγο ιντερνετ, δοκιμασα κανα 5λεπτο το gps, λιγη χρηση viber με δεδομενα κινητης και ειμαι στα 30%. Πιστευω θα βελτιωθει ακομα λιγο, λογο πρωτης φορτισης. Αμα με βγαζει δυο μερες δεν θελω κατι παραπανω. Δες εδώ Xiaomi Redmi 1S http://xiaomi.eu/community/threads/4-8-29.25549/ Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Ένα μικρό bug (κάπου το πήρα πρέφα να συζητιέται, αλλά δεν το βρίσκω). Αρκετά SMS έχουν τον αποστολέα ως νούμερο με το πρόθεμα +30. Αν μπεις και διάβάσεις το SMS όμως, ξαναγυρνώντας στη λίστα με τα μηνύματα, ο αριθμητικός αποστολέας έχει αντικατασταθεί με το ονοματεπώνυμο της επαφής. Το έχει συναντήσει κανείς; Αν ναι, μπορεί να λυθεί ώστε να εμφανίζεται σωστά εξαρχής; Το πρόβλημα βρέθηκε σε έκδοση 24.0 (πειραγμένη Αγγλοκινέζικη για minideal). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canoni Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Ένα μικρό bug (κάπου το πήρα πρέφα να συζητιέται, αλλά δεν το βρίσκω). Αρκετά SMS έχουν τον αποστολέα ως νούμερο με το πρόθεμα +30. Αν μπεις και διάβάσεις το SMS όμως, ξαναγυρνώντας στη λίστα με τα μηνύματα, ο αριθμητικός αποστολέας έχει αντικατασταθεί με το ονοματεπώνυμο της επαφής. Το έχει συναντήσει κανείς; Αν ναι, μπορεί να λυθεί ώστε να εμφανίζεται σωστά εξαρχής; Το πρόβλημα βρέθηκε σε έκδοση 24.0 (πειραγμένη Αγγλοκινέζικη για minideal). κανε ενημερωση του λειτουργικου και απο την 24.0 πηγαινε στην 37.0 και δες αν συνεχιζει το ιδιο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Ένα μικρό bug (κάπου το πήρα πρέφα να συζητιέται, αλλά δεν το βρίσκω). Αρκετά SMS έχουν τον αποστολέα ως νούμερο με το πρόθεμα +30. Αν μπεις και διάβάσεις το SMS όμως, ξαναγυρνώντας στη λίστα με τα μηνύματα, ο αριθμητικός αποστολέας έχει αντικατασταθεί με το ονοματεπώνυμο της επαφής. Το έχει συναντήσει κανείς; Αν ναι, μπορεί να λυθεί ώστε να εμφανίζεται σωστά εξαρχής; Το πρόβλημα βρέθηκε σε έκδοση 24.0 (πειραγμένη Αγγλοκινέζικη για minideal). αναβάθμισε , όλο διορθώνουν bug Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Όποτε περνάω multi μου σβήνει το ΟΤΑ.Καμια ιδέα για επαναφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Όποτε περνάω multi μου σβήνει το ΟΤΑ.Καμια ιδέα για επαναφορά; Φυσιολογικό αφού το ΟΤΑ είναι μονο για την Ελληνική. Η multi δεν έχει ΟΤΑ. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Φυσιολογικό αφού το ΟΤΑ είναι μονο για την Ελληνική. Η multi δεν έχει ΟΤΑ. Ναι οκ, αλλά έλεγα μήπως υπάρχει κάποια λύση του στυλ το σώζουμε στα αρχεία μας και το επανεγκαθιστούμε μετά από κάθε αναβάθμιση της multi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Ένα μικρό bug (κάπου το πήρα πρέφα να συζητιέται, αλλά δεν το βρίσκω). Αρκετά SMS έχουν τον αποστολέα ως νούμερο με το πρόθεμα +30. Αν μπεις και διάβάσεις το SMS όμως, ξαναγυρνώντας στη λίστα με τα μηνύματα, ο αριθμητικός αποστολέας έχει αντικατασταθεί με το ονοματεπώνυμο της επαφής. Το έχει συναντήσει κανείς; Αν ναι, μπορεί να λυθεί ώστε να εμφανίζεται σωστά εξαρχής; Το πρόβλημα βρέθηκε σε έκδοση 24.0 (πειραγμένη Αγγλοκινέζικη για minideal). αν κατάλαβα καλά ποιο είναι το bug μην τους ακούς για αναβαθμίσεις (δεν κατάλαβαν μάλλον τι εννοείς) :) , μόνιμο το πρόβλημα και άααντε να το φτιάξουν απλά βάλε σε όλες τις επαφές σου το +30 ή βάλε άλλο πρόγραμμα για τα sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 απλά βάλε σε όλες τις επαφές σου το +30 ή βάλε άλλο πρόγραμμα για τα sms Νάσαι καλά, μάλλον θα κινηθώ προς τη 2η κατεύθυνση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Λέω να κάνω τη μετάβαση σε μουλτι απο την ελληνική τι λέτε? Ποια η άποψη σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosky Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Εχει κανεις εγκατεστημενο το endomondo; Χωρις να το εχω ανοικτο, δειχνει στα ποσοστα της μπαταριας οτι εχει καταναλωσει το 94%. Εχει καμια ρυθμισει να το απενεργοποιω τελειος; Και εγω λεω να βαλω την multi, αλλα τωρα βαριεμαι να ξαναασχοληθω με το κινητο. Απο δευτερα αμα περισεψει λιγος χρονος, λογικα θα την δοκιμασω και αυτην. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Εμενα εχει στρωσει Μονη αλλα μεγαλη συφιλη Το οτι ενω βαζω την οθονη να σβηνει στα 2 λεπτα, καθε τοσο τσουπ και το βλεπω στα 30 δευτερα, μιλαμε για σπασιμο Επισης καθε τοσο ενεργοποιουνται τα δεδομενα απο μονα τους Κατα τα αλλα καλα Εγω δεχομαι απο παντου (και wind &cosmote) μηνυματα κανονικα με τα ονοματα και με τα ολα τους και εχω τα μητρικα , και στο τηλ και στα sms Και μπαταρια νομιζω οκ Μαλλον δουλεψε το greenify Χτες ειχα 20 λεπτα skype καο επεσε 15/17 μοναδες η μπαταρια Ετσι ειναι; Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 @PETROSS: Ποιο firmware έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opossum Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Εχει κανεις εγκατεστημενο το endomondo; Χωρις να το εχω ανοικτο, δειχνει στα ποσοστα της μπαταριας οτι εχει καταναλωσει το 94%. Εχει καμια ρυθμισει να το απενεργοποιω τελειος; Και εγω λεω να βαλω την multi, αλλα τωρα βαριεμαι να ξαναασχοληθω με το κινητο. Απο δευτερα αμα περισεψει λιγος χρονος, λογικα θα την δοκιμασω και αυτην. Μάλλον δεν έκλεισες το GPS και την καταγραφή και συνεχίζει να ανιχνευει, για να μην σου τρέχουν εφαρμογές περνα το greenify ώστε να αδρανοποιεις τελείως τις εφαρμογές και να μην τρέχουν στο background και σου τρώνε μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosky Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 (edited) Το gps το ειχα κλεισει χθες μετα την καταγραφη που εκανα. Απο το μενου που κατεβαινει απο την οθονη, που γραφει διακοπτες. Αμα ειναι θα δοκιμασω το προγραμμα που λες, και βλεπω. ευχαριστω Edit βλεπω και την ωρα που τρεχει το gps, και συνεχως αυξανεται ενω το εχω κλειστο, τι στο καλο γινεται; Edited August 30, 2014 by giwrgosky Συμπληρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 @PETROSS: Ποιο firmware έχεις; Που το βρισκω αυτο;;;; Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 για όποιον θέλει twrp για recvovery κατεβάστε το ζιπ https://www.dropbox.com/s/n0nopiwwrmuklp0/TWRP_2.7.1%20hongmi%201s.zip?dl=0 άλλαχτε την ονομασια σε update.zip βαλτε το στην εσωτερικη μνημη και καντε restart στο recovery Κάνετε update Οπως και στις ρομ μεσα απο το recovey και αυτο ηταν το δοκιμασα και μπηκε μια χαρά έκανα και back up στην εξωτερική κάρτα δε φέρω καμία ευθύνη για οτι σας συμβεί στο τηλέφωνο :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opossum Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Το gps το ειχα κλεισει χθες μετα την καταγραφη που εκανα. Απο το μενου που κατεβαινει απο την οθονη, που γραφει διακοπτες. Αμα ειναι θα δοκιμασω το προγραμμα που λες, και βλεπω. ευχαριστω Edit βλεπω και την ωρα που τρεχει το gps, και συνεχως αυξανεται ενω το εχω κλειστο, τι στο καλο γινεται; Κατω αριστερά έχει ένα πλήκτρο play και δίπλα ένα μικρότερο pause πάτα στο pause και αμέσως μετά stop,βασικά δεν έχεις κλείσει το χρονόμετρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Μόλις παρέλαβα κ εγώ. 2 ερωτησουλες στα γρήγορα. Α)Μόλις αναβω το κινητό απο αδράνεια μπαιναι στην καρτέλα (νέα μυνήματα;ειδοποιήσεις;)...πως απενεργοποιείται αυτό; Β)Πως βλέπω ποια Ρομ έχω περασμένη στο κινητό;(είναι ροοτ,έχει ελληνικά,αλλά δεν ξέρω αν είναι multi η ελληνική κ ποια εκδοση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis77 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Β) πας: ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ -> ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ - ΕΚΔΟΣΗ MIUI Παράθεση Xiaomi Redmi 1S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Β) πας: ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ -> ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ - ΕΚΔΟΣΗ MIUI Σε ευχαριστώ για την απάντηση. 9σον αφορα το Α) εγραψα χαζομαρα...Πατώντας το power button για να ξεκλειδώσει,βγάζει με συρσιμο προς τα κάτω το unlock,δεξια τα μηνυματα ,αριστερά το τηλέφωνο και πανω φωτογραφική...υπάρχει κάποιος τροπος να εμφανιζεται ΜΟΝΟ το ξεκλειδωμα;με καποια εφαρμoγη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. 9σον αφορα το Α) εγραψα χαζομαρα...Πατώντας το power button για να ξεκλειδώσει,βγάζει με συρσιμο προς τα κάτω το unlock,δεξια τα μηνυματα ,αριστερά το τηλέφωνο και πανω φωτογραφική...υπάρχει κάποιος τροπος να εμφανιζεται ΜΟΝΟ το ξεκλειδωμα;με καποια εφαρμoγη;; Αυτή είναι η λειτουργία του default θέματος.Πήγαινε στα θέματα και επέλεξε να κατεβάσεις κάποιο άλλο θέμα και να το εγκαταστήσεις.Π.χ το θέμα που ονομάζεται MeeGo v5 με σύρσιμό δεξιά ανοίγει κάνει unlock. Aντίστοιχα το θέμα Orangina ξεκλειδώνει μόνο και με σύρσιμο πάνω κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts