Jump to content

Xiaomi Redmi / Hongmi 1s

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ είχα απάντηση από vickmall ότι εφόσον βλέπουν ήδη το τηλέφωνο στο trucking number, αύριο θα μου στείλουν το καινούριο! Άψογη συμπεριφορά, δεν το περίμενα τόσο καλό, μάλιστα σε κόντρα των συνθηκών, λέω να μην ζητήσω ρουτ, πολύγλωσση ρομ και google play. Λέω να αφήσω να το κάνω μόνος μου, του πήρα τον αέρα τώρα.

Παναγιώτης

Aφου του εχεις παρει τον αερα , θα σε χρειαστω οταν ερθει το δικο μου (αρουταριστο,μη πολυγλωσσικο κ χωρις πλει στορ)

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

... να δούμε εκείνο τι θα λέει......ελπίζω να μην ξανα-αναπολήσω το Lenovo....:lol:

Να ρωτήσω κάτι άσχετο με το θέμα και Sorry για το off-topic, αλλά γιατί το έδωσες το Lenovo και πόσο καιρό το κράτησες ?

Να ρωτήσω κάτι άσχετο με το θέμα και Sorry για το off-topic, αλλά γιατί το έδωσες το Lenovo και πόσο καιρό το κράτησες ?

Μου το έφαγε μέσα από τα χέρια ο προϊστάμενος.....και επειδή το ήθελε άμεσα, δεν μπορούσα να πω όχι....στον προϊστάμενο?? :lol::lol::lol:

3 εβδομάδες περίπου.....αλλά ο προϊστάμενος έδωσε εντολή.....και τώρα τρέχω με άλλα να βγάλω άκρη.....:lol:

ΥΓ: Έπρεπε να πάρω το S660 αλλά που μυαλό.....:X :p

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Μου το έφαγε μέσα από τα χέρια ο προϊστάμενος.....και επειδή το ήθελε άμεσα, δεν μπορούσα να πω όχι....στον προϊστάμενο?? :lol::lol::lol:

3 εβδομάδες περίπου.....αλλά ο προϊστάμενος έδωσε εντολή.....και τώρα τρέχω με άλλα να βγάλω άκρη.....:lol:

ΥΓ: Έπρεπε να πάρω το S660 αλλά που μυαλό.....:X :p

Οταν έρθει η ώρα για προαγωγή, να του θυμησεις την εξυπηρέτηση. :lol:

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Mια φιλικη παρατηρηση σε σενα, μην γραφεις οτιναναι.

Ο παιδαρος ειπε οτι μετα απο 2 ωρες αναμονη και 2 ωρες οθονη, ειχε πεσει στο 60%

Καλα ειναι, αλλα οχι και σουπερ και σιγουρα οχι αξιομνημονευτο.

Επισης, οι ωρες οθονης, απο μονες τους δεν λενε τιποτα.

Στο neo v, που δεν εχει καμια σχεση με τα τωρινα, εφτανα τις 6 ωρες οθονη, αλλα ειχε μονο μια ωρα αναμονη (συνολο 7 ωρες δηλαδη)

Για να δω πως συμπεριφερεται ενα κινητο, θελω απαραιτητως standby time και screen on time.

Και μετα σχολιαζουμε για 3g/gps/κλπ

Πριν πεις το οτιδήποτε αν έκανες τον κόπο να γυρίσεις καμιά σελίδα πίσω θα έβλεπες και την αναμονή στο screenshot που ανέβασε.. Και είναι κάπου στις 5 ώρες.. Και οι ώρες οθόνης λένε τα πάντα γιατί αυτό είναι που τρώει συνήθως την μπαταρία.. Τώρα τι περιμένατε εσείς από το κινητό δεν ξέρω.. Εμένα πάντως μια χαρά μου φαίνονται οι ώρες.. Τεσπα ο καθενας οτι νομίζει πράττει..

Έχετε διαβάσει πουθενά αν θα βάλουν στο μελλον την κιτκατ στο 1ς ;

Δεν νομιζω. Οπως και στα αλλα κινητα τα της αν δεν κανω λαθος, η miui επαιρνε αναβαθμίσεις, αλλα πάντα ήταν βσισμένη στην αρχική έκδοση android που κυκλοφορούσε η συσκευή. Aν κανω λάθος ας με διορθώσει κάποιος γιατι δεν ειμαι σίγουρος.

Edited by eddieobscurant

να παρω τη multilanguage εκδοση? εχει καποια διαφορα με την κανονικη? τις κινεζικες εφαρμογες θα τις εχει παλι μεσα? και τα official updates στη multilanguage θα ερχονται κανονικα οπως στην κανονικη? αν γινεται απαντηστε μου σε ολες τις ερωτησεις γιατι ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω!! ευχαριστω πολυ!!!

μπορειτε να μου απαντησετε για να το παραγγειλω??

μπορειτε να μου απαντησετε για να το παραγγειλω??

Εγώ έχω το xiaomi mi3 μου ήρθε με multi language και μου ερχόντουσαν κανονικα update αλλά δεν εκανα κάποιο γιατι έβαλα την ελληνική Ρομ, το ίδιο νομιζω θα είναι και για το 1s .. Δεν ξέρω αν σε βοηθάει η απάντηση μου

Εγώ το πήρα με την Άγγλο κινεζική ρομ και σε 1 λεπτό είχα περάσει την ελληνική. Τώρα και με multi να το πάρεις, αν κάτι δεν σου αρέσει κατεβαζεις την ελληνική από εδώ και την περνάς πολύ εύκολα. Εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε!

Εγώ το πήρα με την Άγγλο κινεζική ρομ και σε 1 λεπτό είχα περάσει την ελληνική. Τώρα και με multi να το πάρεις, αν κάτι δεν σου αρέσει κατεβαζεις την ελληνική από εδώ και την περνάς πολύ εύκολα. Εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε!

οκ σας ευχαριστω εγω εχω εμπειρια απο android οποτε δε θα εχω προβλημα αλλα θα παραγγειλω και για ενα φιλο ο οποιος πραγματικα δεν εχει ιδεα και εκει κολλαω δεν ξερω τι να παραγγειλω playstore κτλ

Παραλαβη σημερα και απο εμενα. Δεν ειναι η πρωτη φορα που το πιανω στα χερια οποτε δεν θα σας πω για ποιοτητες κατασκευης κτλ. τα εχουν πει και αλλοι.

Ως αναφορα εντυπωσεις (λογισμικού και λοιπών) μετα απο λιγο καιρο χρησης θα εχω νεα. Πηρα αλλο καπακι γνησιο για πισω και οντως του δινει μια αλλη ομορφια.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Αυτά είναι τα λινκ που έχουμε μέχρι στιγμής για:

1) Rootάρσμα

http://en.miui.com/thread-21881-1-1.html

2) Ελληνική rom

https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5861-Stable-24-0-Xiaomi-Hongmi-Redmi-1S-GTV-3-8/

3)Εγκατάσταση google playstore

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5191652#post5191652

Αν μπορεί κάποιος ας τα περάσει στην πρώτη σελίδα, να είναι εύκολα προσβάσιμα.

Το ρουταρισμα το έκανα σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό αλλά το Root check μου βγάζει ότι η συσκευή δεν είναι Root. Επίσης το supersu δεν δουλεύει (βγάζει μήνυμα ότι λείπει το su binary).

Να σημειώσω ότι έχω την ελληνική ρομ.

Καμία ιδέα κανεις?

απλα δεν ξερω τι λετε και εσεις που το εχετε αλλα μου κακοφαινεται που εχει 1gb ram μου φαινεται λιγο πλεον.... τι λετε?

απλα δεν ξερω τι λετε και εσεις που το εχετε αλλα μου κακοφαινεται που εχει 1gb ram μου φαινεται λιγο πλεον.... τι λετε?

Έτσι είναι το 1gb είναι λίγο με τα σημερινά δεδομένα και καποτε ειχαμε 1gb στο pc χαχαχα αλλά απο την αλλη εξαρτάται και τι χρηση κανει ο καθένας, κανονικά βέβαια θα έπρεπε να είναι υπέρ αρκετό το 1gb αλλά ας οψεται που η εταιρίες βάζουν στα λειτουργικά τους ενα σωρό άχρηστα πραγματα και μετα σέρνεται το κινητό

Έτσι είναι το 1gb είναι λίγο με τα σημερινά δεδομένα και καποτε ειχαμε 1gb στο pc χαχαχα αλλά απο την αλλη εξαρτάται και τι χρηση κανει ο καθένας, κανονικά βέβαια θα έπρεπε να είναι υπέρ αρκετό το 1gb αλλά ας οψεται που η εταιρίες βάζουν στα λειτουργικά τους ενα σωρό άχρηστα πραγματα και μετα σέρνεται το κινητό

και κατι τελευταιο γιατι σας εχω τρελανει στις ερωτησεις. επειδη δε θελω να το κανω root με τις κινεζικες εφαρμογες τι γινεται? και δεν εχει αναφερθει κατι για την ποιοτητα κλησεων (μικροφονου ακουστικου)

και κατι τελευταιο γιατι σας εχω τρελανει στις ερωτησεις. επειδη δε θελω να το κανω root με τις κινεζικες εφαρμογες τι γινεται? και δεν εχει αναφερθει κατι για την ποιοτητα κλησεων (μικροφονου ακουστικου)

Εμένα το ακουστικό μου φαίνεται πολύ δυνατο, η ποιότητα κλήσεων είναι ικανοποιητική, τις κινέζικες τις διαγράφεις, αν κάποια είναι built-in, νομίζω εχει μία δύο, τις κάνεις απενεργοποίηση από τις ρυθμίσεις και τις πετάς σε κανα φάκελο.

Εμένα το ακουστικό μου φαίνεται πολύ δυνατο, η ποιότητα κλήσεων είναι ικανοποιητική, τις κινέζικες τις διαγράφεις, αν κάποια είναι built-in, νομίζω εχει μία δύο, τις κάνεις απενεργοποίηση από τις ρυθμίσεις και τις πετάς σε κανα φάκελο.

Επιβεβαιώνω τα παραπάνω και εγώ. Προσωπικά δεν έσβησα καμία κινεζική εφαρμογή ακόμα, απλά τις "παγωσα".

Να προσθέσω ότι το ραδιόφωνο παίζει και χωρίς ακουστικά.

Σήμερα το πρωί το παρέλαβα και εγώ.

Έφτασε σε 11 ημέρες απο την παραγγελία και είναι rooted με την multilingual ROM.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι η καλή ποιότητα κατασκευής και το όμορφο περιβάλλον λειτουργίας MIUI.

Ως μέγεθος μου φάνηκε λίγο παντοφλοειδές (αν και μόνο 0,2 in διαφορά με το FAEA F1 που είχα, είναι αρκετά φαρδύτερο με μεγάλα bezels) και βαρύ.

Η οθόνη είναι φωτεινή και ευκρινής με καλή απόκριση στο άγγιγμα ακόμη και με ιδρωμένα χέρια.

Η ποιότητα ήχου κλήσεων πολύ καλή (1 επιπλέον μικρόφωνο στην πλάτη για noice reduction) και το ηχείο δυνατό.

Το WiFi αρκετά καλό απο άποψη σήματος και το GPS ταχύτατο και ακριβέστατο (με GLONASS!).

Η κάμερα φάνηκε γρήγορη στην εστίαση και ποιοτική σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η μπαταρία με την μανίσια φόρτιση κράτησε μόνο 1 δίωρο, όμως είναι απολύτως φυσιολογικό.

Αυτο που μου έκανε εντύπωση ήταν πως ως κατανάλωση μετά την οθόνη ήταν μία εφαρμογή mobogenie (εμπόδιζε και το τηλέφωνο να μπεί σε deep sleep) την οποία ποτέ δεν έτρεξα και το FaceBook στο οποίο ούτε καν έχω λογαριασμό.

Μάλλον κάτι παίζει με την ROM του Vickmall και προβλέπω να δοκιμάζουμε σύντομα την Ελληνική... Εξάλλου πρέπει να φάνε σουτ οι κινεζοεφαρμογές και κάποια προεγκατεστημένα apps. Επίσης ο dialer δεν έχει Ελληνική Τ9 αναζήτηση για επαφές.

Antutu, 3Dmark και άλλα benchmarks δεν έχω τρέξει ακόμη. Για καθημερινή χρήση δε φαίνεται να lagάρει. Όταν φορτίσει θα επανέλθω.

Σήμερα το πρωί το παρέλαβα και εγώ.

Έφτασε σε 11 ημέρες απο την παραγγελία και είναι rooted με την multilingual ROM.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι η καλή ποιότητα κατασκευής και το όμορφο περιβάλλον λειτουργίας MIUI.

Ως μέγεθος μου φάνηκε λίγο παντοφλοειδές (αν και μόνο 0,2 in διαφορά με το FAEA F1 που είχα, είναι αρκετά φαρδύτερο με μεγάλα bezels) και βαρύ.

Η οθόνη είναι φωτεινή και ευκρινής με καλή απόκριση στο άγγιγμα ακόμη και με ιδρωμένα χέρια.

Η ποιότητα ήχου κλήσεων πολύ καλή (1 επιπλέον μικρόφωνο στην πλάτη για noice reduction) και το ηχείο δυνατό.

Το WiFi αρκετά καλό απο άποψη σήματος και το GPS ταχύτατο και ακριβέστατο (με GLONASS!).

Η κάμερα φάνηκε γρήγορη στην εστίαση και ποιοτική σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η μπαταρία με την μανίσια φόρτιση κράτησε μόνο 1 δίωρο, όμως είναι απολύτως φυσιολογικό.

Αυτο που μου έκανε εντύπωση ήταν πως ως κατανάλωση μετά την οθόνη ήταν μία εφαρμογή mobogenie (εμπόδιζε και το τηλέφωνο να μπεί σε deep sleep) την οποία ποτέ δεν έτρεξα και το FaceBook στο οποίο ούτε καν έχω λογαριασμό.

Μάλλον κάτι παίζει με την ROM του Vickmall και προβλέπω να δοκιμάζουμε σύντομα την Ελληνική... Εξάλλου πρέπει να φάνε σουτ οι κινεζοεφαρμογές και κάποια προεγκατεστημένα apps. Επίσης ο dialer δεν έχει Ελληνική Τ9 αναζήτηση για επαφές.

Antutu, 3Dmark και άλλα benchmarks δεν έχω τρέξει ακόμη. Για καθημερινή χρήση δε φαίνεται να lagάρει. Όταν φορτίσει θα επανέλθω.

να σε ρωτησω rooted και multilingual το ζητησες και σου ηρθε ετσι ή απο μονοι τους σου το εστειλαν ετσι?

να σε ρωτησω rooted και multilingual το ζητησες και σου ηρθε ετσι ή απο μονοι τους σου το εστειλαν ετσι?

Το ζητάς αν θες, αλλά η διαδικασία είναι αρκετά απλή θα έλεγα. Εγώ στο πρώτο που το φλάσαρα κανά 5άρι φορές, παρόλο που το φοβόμουν στην αρχή, μετά είδα πως δεν είναι τίποτα και δεν μου έδωσε καν την εντύπωση πως μπορεί και να πάθει κάτι...

Ακόμα και η διαδικασία με το flashtool (φλασάρισμα μέσω usb καλωδίου) είναι αρκετά απλή.

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Παραλαβη σημερα και απο εμενα. Δεν ειναι η πρωτη φορα που το πιανω στα χερια οποτε δεν θα σας πω για ποιοτητες κατασκευης κτλ. τα εχουν πει και αλλοι.

Ως αναφορα εντυπωσεις (λογισμικού και λοιπών) μετα απο λιγο καιρο χρησης θα εχω νεα. Πηρα αλλο καπακι γνησιο για πισω και οντως του δινει μια αλλη ομορφια.

Καλησπερα μηπως μπορεις να βαλεις καποιο λινκ.Ευχαριστω