Jump to content

Xiaomi Redmi / Hongmi 1s

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για όσους βιάζονται για root ..http://en.miui.com/thread-21881-1-1.html:D

Πάτε http://en.miui.com και μετά Devices και Redmi1/1S και μετά [Tools, Tips & Tutorials] How to get Root for Redmi 1S

Edited by kontax
Mobile : One+8T

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εγώ αύριο, με το καλό, παραλαμβάνω. Το πήρα με Άγγλο κινεζική ρομ, μιας και δεν ήθελα να μου το πειράξουν τα κινεζακια.

Πολύ χρήσιμα τα λινκ που έχετε βάλει μέχρι τωρα. Πιστεύω θα βοηθηθούμε όλοι μας ώστε το νέο μας τηλεφωνακι να "πετάει "

...φλασάρουμε...με δική σας ευθύνη...

Lol! Είναι αυτό που λένε "άλλος @#€&ει, άλλος πληρώνει"; :p

αυτη ειναι για το m2a βλεπω

Δεν είδα το λινκ του φίλου, βασίστηκα αποκλειστικά στα λεγόμενά του.

hmmm, στο Helpdesk μου απάντησαν ότι κάνει και για το 1s.

θα βρεθεί φτηνότερη πιστεύετε από άλλο κατάστημα;

Αν του 1 και του 1s είναι ίδιες σίγουρα ναι. Δυστυχώς τώρα είμαι από κινητό και δεν έχω εύκαιρο λινκ.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

H version που εβαλα στην προηγουμενη σελιδα ειναι για το 1S

εδω εχει λεπτομερειες απευθειας απο το site https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929-GTV-3-1-H-έκτη-έκδοση-της-Ελληνικής-MIUI-ROM-είναι-διαθέσιμη-για-λήψη/?pageNo=1&a18eda74

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Μόλις το παράγγειλα και εγώ από vickmall.com και ελπίζω να φτάσει..... αν και είχα πει ότι δεν παίρνω κινητό μέχρι να χαλάσει αυτό που έχω, αυτό μόλις το είδα μου άρεσε, και είχα βάλει στο μάτι ένα moto g dual αλλά τελίκα διάλεξα αυτό. Ελπίζω να αξίζει σαν εμπειρία το κινητό.

Παιδιά πρόβλημα! Το κινητό έχει πέσει σε boot loop! Πέρασα την ελληνική ΡΟΜ Και ενώ το τηλέφωνο πλέον είχε ελληνικά, αλλά παρατήρησα ότι οι εφαρμογές που είχα κατεβάσει με την κινεζική δεν είχαν σβηστεί. Συνέχισα να κατεβάζω και να εγκαθιστώ και είπα να διώξω και μερικές κινέζικες εφαρμογές που υπήρχαν ακόμα μέσα. Έσβησα λοιπόν όποια είχε κινέζικα στο όνομά της εκτός από μια με εικονίδιο ένα σπιτάκι. Και κάποια στιγμή λέω δεν κάνω και ένα reboot? Μετά την επανεκκίνηση το τηλέφωνο δεν ξανάνοιξε, μόλις το σήμα άλλαζε από ασημένιο σε χρυσό, ξανάκανε εκκίνηση. Αν κρατήσεις πατημένο το πλήκτρο αυξομείωσης της έντασης και το ον οφ μπαίνει είτε σε ρικαβερυ είτε σε φαστ μπουτ.

Το σύνδεσα και το φορμαρισα και με το πρόγραμμα που μου είχε στείλει η κινέζα, και ενώ φαίνεται να του περνάει τη ρομ, όταν μπουταρει, πάλι πέφτει σε λουπ.

Κάθε βοήθεια δέκτη. Υπάρχει περίπτωση να το σώσω ή η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη;;;

Και αφού τα έπαθα όλα αυτά μπαίνω και στο ιμειλ και βλέπω το παρακάτω μήνυμα από το vickmall:

Dear customer,

Can you tell me your phone upgrate or not?

If you had upgrate your phone,pls don't flash the phone again.

Because your phone's ROM has been changed after you upgrated the phone.

Thanks for your support.

Αλλά πλέον κατόπιν εορτής αφού τη ζημιά την έπαθα.

Παναγιώτης

Edited by aboulafia
Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Δηλαδή η σου δούλεψε κανονικά η ROM με τα Ελληνικά και κρέμμασε από Apks που έσβησες ?

Για να καταλάβω δηλαδή.

Αρα προφανώς έσβησες κάποιο αρχείο συστήματος (εφ'όσον έχεις ROOT)

Τεσπά....

Η κινέζα σου λέει μ@#@##ες !!!!!

Εφ'όσον μπουτάρεις σε Recovery το τηλέφωνο δεν έπαθε τίποτα απολύτως.

Πρέπει όμως να φλασάρεις ROM.

• Βγάλε την SD Card....
  • Βάλτην σε άλλο τηλέφωνο για να μπορέσεις να της βάλεις την ROM που θέλεις.
  • Εφ'όσον σου δούλεψε η Ελληνική βάλε αυτήν.
  • Ονόμασέ την update.zip
  • Βάλε την SD πίσω στο Redmi 1S
  • Μπούταρε σε Recovery....
  • Κάνε Wipe Factory Defaults (ή όπως αλλιώς το λέει)
  • Κάνε update zip from SD card2 (ή όπως αλλιώς το λέει)
  • Κάνε το Update.
  • Reboot system
  • Περίμενε αρκετά να τελειώσει το Installation.
  • Μεγειά τα Eλληνικά σου χωρίς πλέον τα Kινέζικα....

Καλό το ROOT αλλά αν κατά λάθος πειράξεις αρχεία συστήματος γίνονται και ατυχήματα.. (Αν φυσικά σου συνέβει κάτι τέτοιο)

Edited by 3G_Analyzer
WIND for EVER :!:

μπορει καποιος να μας πει το 1s τι βαθμολογια του βγαζει το antutu?
[sIGPIC][/sIGPIC]

@3G_Analyzer :

Έτσι ακριβώς,

Η ελληνική φαίνεται να πέρασε μια χαρά. Βασικά την πέρασα με τον updater το δικό του, αφού έβαλα το αρχείο στο φάκελο downloaded_rom. Και τη δούλεψα για λίγη ώρα.

Όλα φαίνονταν ωραία, μέχρι που αποφάσισα να σβήσω τις εφαρμογές που είχαν μείνει και στο όνομά τους είχαν κινέζικα γράμματα. Δεν έσβησα τίποτα άλλο από το τηλέφωνο, απλά έσερνα τα εικονίδια των εφαρμογών στην πάνω πλευρά της οθόνης και μου πρότεινε το ίδιο την απεγκατάσταση και έτσι τις αφαίρεσα. Δεν μπήκα να ψάξω να σβήσω αρχεία. Αφού τις έσβησα, συνέχιζα να κατεβάζω εφαρμογές από το μάρκετ και να εγκαθιστώ. Και το google play δούλευε μια χαρά που πριν με την κινέζικη δεν λειτουργούσε και όλα φαίνονταν πολυ καλά μέχρι που αποφάσισα να κάνω reboot.

Θα δοκιμάσω τώρα να το φλασάρω με το upadate.zip αρχείο στην κάρτα. Ελπίζω να πιάσει...

Να ρωτήσω και κάτι : στο recovery έχει wipe cache και wipe user data, να τα κάνω και τα δύο αυτά ?

Παναγιώτης

Edited by aboulafia
ερώτηση

@3G_Analyzer :

Να ρωτήσω και κάτι : στο recovery έχει wipe cache και wipe user data, να τα κάνω και τα δύο αυτά ?

Παναγιώτης

Κάντο προτού περάσεις την ROM.

Μάλιστα τα παλικάρια εκεί από ότι είδα έβγαλαν 2 ROMs με διαφορετικό ROOT.

1 rom που κάνει ROOT με το Superuser.apk

1 rom με original MIUI ROOT Manager.

Πάντως για Ελληνικό MIUI FAN Club, κάνουν θαυμάσια δουλειά.

Aν σου υπάρχουν Κινέζικες εφαρμογές μέσα στην ROM τότε κάνε factory defaults μέσα από τα Settings της MIUI και όχι από recovery γιατί θα χάσεις και τα επιπλέον apks που σου περνάει η Ελληνική ROM.

Edited by 3G_Analyzer

Κάντο προτού περάσεις την ROM.

Μάλιστα τα παλικάρια εκεί από ότι είδα έβγαλαν 2 ROMs με διαφορετικό ROOT.

1 rom που κάνει ROOT με το Superuser.apk

1 rom με original MIUI ROOT Manager.

Πάντως για Ελληνικό MIUI FAN Club, κάνουν θαυμάσια δουλειά.

Aν σου υπάρχουν Κινέζικες εφαρμογές μέσα στην ROM τότε κάνε factory defaults μέσα από τα Settings της MIUI και όχι από recovery γιατί θα χάσεις και τα επιπλέον apks που σου περνάει η Ελληνική ROM.

Καταρχήν ευχαριστώ για τη βοήθεια, παρόλο που τελικά δεν έγινε τίποτα:(

Πέρασα την ρομ σε δύο κάρτες (μια 8άρα και μια 32άρα). Κάπου είχα χάσει το ανταπτοράκι και τις έβαζα στο τάμπλετ για να περάσω το αρχείο. Το μετονόμασα και σε update.zip, το έβαλα και στο root directory, αλλά τίποτα. Μόλις επιλέγω αναβάθμιση μου λέει πως δεν υπάρρχει αρχείο update.zip, να το μετονομάσω σε update.zip και να το βάλω στο root directory της κάρτας SD.

Μου απάντησαν και από το vickmall που τους ενημέρωσα για το πρόβλημα :

"Dear customer,

Don't worry,we will sent a ROM to you to falsh the phone to offical ROM.

But maybe your phone can not install multi-language again.

Pls wait patiently.."

Αυτό πάλι τι είναι? Γιατί να μην μπορέσει να περάσει την πολύγλωσση ξανά???

Άντε να δούμε τι άλλο θα μου τύχει...

Με ματιάσατε μου φαίνεται που μου ήρθε γρήγορα...:lol:

Παναγιώτης

Αυτό το έκανες για να καθαρίσεις τα άχρηστα?? Εχει σημασια.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Αυτό το έκανες για να καθαρίσεις τα άχρηστα?? Εχει σημασια.

Όχι, τα άχρηστα απλά τα τράβηξα στη πάνω πλευρά της οθόνης εκεί που εμφανίζει τον κάδο ανακύκλωσης.

Με το που τα πήγαινα εκεί μου έβγαζε κατευθείαν "απεγκατάσταση" και του πάταγα ναι.

Αυτό το έκανα μετά που δεν μπούταρε και μπήκα στο recovery, εκεί του έκανα μόνο το wipe cache, ελπίζοντας πως θα ξεκινήσει, αλλά μάταια...

Και τώρα το ρώτησα αν πρέπει να τα κάνω αυτά και τα δύο πριν φλασάρω τη νέα ΡΟΜ.

Edited by aboulafia

Eγινε σημερα η παραγγελια απο vickmall σε λευκό :)

Your order has been received.

Thank you for your purchase!

Your order # is: 100000706.

You will receive an order confirmation email with details of your order and a link to track its progress.

Αυτό πάλι τι είναι? Γιατί να μην μπορέσει να περάσει την πολύγλωσση ξανά???

Άντε να δούμε τι άλλο θα μου τύχει...

Με ματιάσατε μου φαίνεται που μου ήρθε γρήγορα...:lol:

Παναγιώτης

Από άκυρο σε άκυρο το πάνε αυτοί.

Ελεος δηλαδή.

Τι τηλέφωνο είναι αυτό που παίζει μόνο την δική τους Version ?

"Stick with our ROM or you will F@#@ed UP"

Tι άλλο θα ακούσουμε σήμερα.....:lol:

ναι, κάνε τα πρώτα και τα δύο και μετά φλάσαρε

To έκανα ήδη σήμερα το πρωί, αλλά δεν είδα φως!!! Βασικά δεν μου "έβλεπε" το αρχείο στην κάρτα SD (ή μήπως δεν "έβλεπε" την κάρτα?)

Θα δοκιμάσω το μεσημέρι να την φορμάρω σε FAT32 πριν την βάλω στο τηλ (και έχω χάσει και το ανταπτοράκι της με την USB και θα το κάνω από το τάμπλετ), να δω μπας και γίνει τίποτα.

Παναγιώτης

To έκανα ήδη σήμερα το πρωί, αλλά δεν είδα φως!!! Βασικά δεν μου "έβλεπε" το αρχείο στην κάρτα SD (ή μήπως δεν "έβλεπε" την κάρτα?)

Θα δοκιμάσω το μεσημέρι να την φορμάρω σε FAT32 πριν την βάλω στο τηλ (και έχω χάσει και το ανταπτοράκι της με την USB και θα το κάνω από το τάμπλετ), να δω μπας και γίνει τίποτα.

Παναγιώτης

Κατσε φιλε Παναγιωτη γιατι δεν μας τα λες καλα 'η μαλλον δεν μας τα λες ολα.

Σε τι format την εχεις την καρτα ; FAT32 θα πρεπει να την εχεις ουτως η αλλιως.

Θα κανεις τα wipe απο 2 φορες το καθενα για να τα καθαρισει ολα στο κινητο σου οχι στην καρτα.

Επισης μην ακους τους Κινεζους. Κρατα τα Link Που σου εδωσαν και μετα διαβαζε το φορουμ εδω και στο miui για να βοηθηθεις να βαλεις την Rom, χωρις κανενα προβλημα.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Κατσε φιλε Παναγιωτη γιατι δεν μας τα λες καλα 'η μαλλον δεν μας τα λες ολα.

Σε τι format την εχεις την καρτα ; FAT32 θα πρεπει να την εχεις ουτως η αλλιως.

Θα κανεις τα wipe απο 2 φορες το καθενα για να τα καθαρισει ολα στο κινητο σου οχι στην καρτα.

Επισης μην ακους τους Κινεζους. Κρατα τα Link Που σου εδωσαν και μετα διαβαζε το φορουμ εδω και στο miui για να βοηθηθεις να βαλεις την Rom, χωρις κανενα προβλημα.

Την μία κάρτα την είχα στο τάμπλετ ήδη και ήταν ήδη σε fat32, η άλλη ήταν καινούρια μόλις την πήρα, αλλά δεν την φορμάρισα πριν, έβαλα κατευθειαν μέσα το αρχείο και μετά έβαλα την κάρτα στο τηλέφωνο. Στην κάρτα δεν έκανα wipe (γενικά στις κάρτες δεν έκανα τίποτα...) στο τηλέφωνο έκανα και τα δύο wipe που είχε (άλλα όχι δύο φορές το καθένα) από μία φορά το καθένα. Αλλά δεν "έβλεπε" ή την κάρτα ή το αρχείο update.zip που υπήρχε μέσα.

Το μεσημέρι που θα επιστρέψω στο σπίτι θα το κάνω και έτσι που μου λες, αν και έχω αρχίσει να απελπίζομαι...

Επίσης να ενημερώσω πως έχω ακόμα το miui recovery και δεν το έχω αλλάξει (αν και νομίζω πως από τα όσα έχω πει μέχρι τώρα το συμπεράνατε αυτό ήδη).

Παναγιώτης

Την μία κάρτα την είχα στο τάμπλετ ήδη και ήταν ήδη σε fat32, η άλλη ήταν καινούρια μόλις την πήρα, αλλά δεν την φορμάρισα πριν, έβαλα κατευθειαν μέσα το αρχείο και μετά έβαλα την κάρτα στο τηλέφωνο. Στην κάρτα δεν έκανα wipe (γενικά στις κάρτες δεν έκανα τίποτα...) στο τηλέφωνο έκανα και τα δύο wipe που είχε (άλλα όχι δύο φορές το καθένα) από μία φορά το καθένα. Αλλά δεν "έβλεπε" ή την κάρτα ή το αρχείο update.zip που υπήρχε μέσα.

Το μεσημέρι που θα επιστρέψω στο σπίτι θα το κάνω και έτσι που μου λες, αν και έχω αρχίσει να απελπίζομαι...

Επίσης να ενημερώσω πως έχω ακόμα το miui recovery και δεν το έχω αλλάξει (αν και νομίζω πως από τα όσα έχω πει μέχρι τώρα το συμπεράνατε αυτό ήδη).

Παναγιώτης

Το παν ειναι να μην απελπίζεσαι και να μην βιαζεσαι. Ψαξτο και ξανα και ξανα και στο τελος θα το κανεις σωστα και θα παιξει.

Παρτα απο την αρχη με την σειρα ενα ενα και θα βρεις ακρη. Το κινητο δεν χαλαει ετσι ευκολα. Εδω απο τελείως πεθαμένα τα επαναφερουν.

Το παν ειναι να μην απελπίζεσαι και να μην βιαζεσαι. Ψαξτο και ξανα και ξανα και στο τελος θα το κανεις σωστα και θα παιξει.

Παρτα απο την αρχη με την σειρα ενα ενα και θα βρεις ακρη. Το κινητο δεν χαλαει ετσι ευκολα. Εδω απο τελείως πεθαμένα τα επαναφερουν.

Φίλε ευχαριστώ, μάλλον τώρα αυτό χρειάζομαι πρωτίστως, λίγη τόνωση στο ηθικό μου, το θέμα είναι πως συνήθως τα προβλήματα σκάνε εκεί που δεν θες να σκάσουν. Το δικό μου του άλλαξα ρομ και του έφερα όλα μου τα στοιχεία (μέχρι και τη ρύθμιση του ξυπνητηριού έφερε) τελείως απροβλημάτιστα και σε χρόνο dt. Και στου αδελφού μου που ήθελα να πάνε όλα καλά και να μην έχω θέματα, μου σκάει τώρα αυτό... τέλος πάντων, θα δούμε όπως λες κάτι θα γίνει! Όλα είναι εμπειρίες τελικά.

Παναγιώτης