valsam Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 To τηλ. απο σπεκς ειναι καλο δεν το αμφισβητω αλλα για λιγα $ παραπανω θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερο το hongmi και μου την σπανε ασχημα οι τσιγκουνιες τους ,ας το χρεωναν 10-15$ παραπανω και ας ειχαν gorilla2(και οχι 3 για θεμα κοστους!) 2 giga Ram 13ρα καμερα πισω και 5ρα μπρος(και ο καθε πεταμενος κινεζος πια φωραει σενσορα sony exmore 13mpix !) ,λιγο μεγαλυτερη μπαταρια και φυσικα φωτιζομενα πληκτρα ! Απαρεδεκτοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 τελικα δεν εχει Gorilla Glass? http://www.etotalk.com/xiaomi-redmi-1s-wcdma_p5758.html Τα περισσοτερα site εχουν κοπια τα specs του απο την πρωτη version με τις κυριοτερες αλλαγες και δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι. Εκοβαν και εραβαν . Δεν ειναι τα official specs. Θα περιμενουμε τον πρωτο που θα παραλαβει να δουμε τι γραφει στο κουτι. Παρ'ολα αυτα δεν νομιζω οτι σε ετοιμο τηλεφωνο ενω το εκαναν καλυτερο θα αλλαζαν την οθονη με χειροτερης ποιοτητας. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To τηλ. απο σπεκς ειναι καλο δεν το αμφισβητω αλλα για λιγα $ παραπανω θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερο το hongmi και μου την σπανε ασχημα οι τσιγκουνιες τους ,ας το χρεωναν 10-15$ παραπανω και ας ειχαν gorilla2(και οχι 3 για θεμα κοστους!) 2 giga Ram 13ρα καμερα πισω και 5ρα μπρος(και ο καθε πεταμενος κινεζος πια φωραει σενσορα sony exmore 13mpix !) ,λιγο μεγαλυτερη μπαταρια και φυσικα φωτιζομενα πληκτρα ! Απαρεδεκτοι! Η καμερα που εχει επειδη εχω δει φωτογραφιες ειναι ανωτερη απο δήθεν sony 13αρες που φορούν πολλά κινεζικα. Δεν εχει διαπιστωθεί επισημα οτι δεν εχει gorila glass 2 μην τα ξαναλέμε. Ολα αυτα που αναφερεις θα τα εχει το redmi note. Μπορεις να παρεις αυτο με πολυ καλη τιμη. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Τα περισσοτερα site εχουν κοπια τα specs του απο την πρωτη version με τις κυριοτερες αλλαγες και δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι. Εκοβαν και εραβαν . Δεν ειναι τα official specs. Θα περιμενουμε τον πρωτο που θα παραλαβει να δουμε τι γραφει στο κουτι. Παρ'ολα αυτα δεν νομιζω οτι σε ετοιμο τηλεφωνο ενω το εκαναν καλυτερο θα αλλαζαν την οθονη με χειροτερης ποιοτητας. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ολα αυτα που αναφερεις θα τα εχει το redmi note. Μπορεις να παρεις αυτο με πολυ καλη τιμη. Για'αυτο και τελικα προτιμησα και πηρα το coolpad f1 και οχι το hongmi 1s (που το σκεφτομουν!)που τα εχει ηδη ολα αυτα σε πολυ καλη τιμη (αυτα τα 15-20$ παραπανω που ελεγα πριν!)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 τελικα δεν εχει Gorilla Glass? http://www.etotalk.com/xiaomi-redmi-1s-wcdma_p5758.html Έστειλα mail στους ίδιους (mi.com) να μάθουμε από την πηγή. Γιατί άκρη από τα ιντερνετομάγαζα δεν βγάζουμε :D Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 O ανταγωνισμος εχει ανεβει ομως παρα πολυ φιλε,με 130-140 ευρω αγοραζει κανεις σημερα οχταπυρινα με 2gb ραμ ! για εμενα καλυτερα snapdragon παρα 8πυρηνα ΜΤΚ Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 (edited) Για'αυτο και τελικα προτιμησα και πηρα το coolpad f1 και οχι το hongmi 1s (που το σκεφτομουν!)που τα εχει ηδη ολα αυτα σε πολυ καλη τιμη (αυτα τα 15-20$ παραπανω που ελεγα πριν!)! μπραβο και πολυ καλα εκανες. εδω ηρθες προφανως να μας πεις την σωστη επιλογη σου; το νημα του ειναι εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=388832&highlight=coolpad+f1 ευχομαι να τα εχει ολα και να τα κανει ολα, με καλη υποστηριξη. Edited May 13, 2014 by chalk Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 ακυρο. Παρε το geek Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 To τηλ. απο σπεκς ειναι καλο δεν το αμφισβητω αλλα για λιγα $ παραπανω θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερο το hongmi και μου την σπανε ασχημα οι τσιγκουνιες τους ,ας το χρεωναν 10-15$ παραπανω και ας ειχαν gorilla2(και οχι 3 για θεμα κοστους!) 2 giga Ram 13ρα καμερα πισω και 5ρα μπρος(και ο καθε πεταμενος κινεζος πια φωραει σενσορα sony exmore 13mpix !) ,λιγο μεγαλυτερη μπαταρια και φυσικα φωτιζομενα πληκτρα ! Απαρεδεκτοι! Kι'γω σε αναζητηση κινητου ημουν και τελικα προτιμησα το coolpad,σαν εταιρια απο την αναζητηση που εκανα στο google ειναι μεγαλυτερη απο την xiaomi,και σαν χαρακτηριστηκα το coolpad ειναι πολυ πανω σε σχεση με το hongmi ,εδω κανουν τσιγκουμνες η xiaomi και η huawei ακομη και στο να βαλουν φωτισμο στα πληκτρα και η coolpad εχει ακομη και gorilla2, τι να λεμε τωρα,περα απ'το οτι φοραει καινουργιο mediatek το coolpad αλλα οχταπυρινο παρακαλω που ειναι και το μονο θεωρητικα μειονεκτιμα του αντι του προηγουμενης γενιας qualcom του xiaomi (και που δισαπιστωσα οτι μια χαρα ειναι τελικα οι mediatek του t5s της γυναικας μου!) σε ολα σε θεμα σπεκς το coolpad ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με το xiaomi και το best value for money κινητο αυτη την στιγμη,περιμενω με το καλο να το πιασω και στα χερια μου σε 15-20 μερες να'δω αν ισχυουν τα παραπανω! Δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει αλλά το παρόν thread αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο τηλέφωνο. Δημοσιεύονται απορίες, κριτικές, απαντήσεις, λύσεις κ.τ.λ που αφορούν την συγκεκριμένη συσκευή. Δεν είναι thread που κοντράρονται παιδιά για το ποιός είναι πιο δυνατός, ο superman ή ο spiderman. Εσύ επέλεξες το τάδε τηλέφωνο γιατί έκρινες ότι ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου, άλλοι προτίμησαν κάποιο άλλο. Δεν χρειάζεται να ανακηρυχθεί κάποιο νικητής. Για τα spec που λες, φαντάζομαι ότι θέλεις να μεγεθύνεις πάρα πολύ τις φωτογραφίες που τραβάς με το κινητό και δεν σε καλύπτουν οι 8Mp κάμερες. Μη κολλάτε σε αριθμούς, είτε πρόκειται για Mp σε κάμερες, είτε σε σκορ σε benchmarks. Επίσης το 1Gb Ram είναι αρκετό για συσκευές αυτής της κλάσης και για απλή χρήση. Πολλοί χρήστες ακόμα και εδώ μέσα, έχουν εκφράσει την αντίθεση τους στα φωτιζόμενα πλήκτρα. Η Xiaomi είναι για μια εταιρία που προτίμησε το κινέζικο όνομα της και δεν βαφτίστηκε με κάποιο πιασάρικο δυτικότροπο για να είναι πιο εύηχο και αρεστό στους μη Ασιάτες. Αυτό δείχνει σε μένα αυθεντικότητα. Επίσης υπάρχει μια μεγάλη κοινότητα πίσω της και ειδικότερα στο miui. Ο καθείς με τις επιλογές του λοιπόν. Και ευτυχώς να λέμε, που υπάρχουν και οι Κινέζοι και έχουμε πρόσβαση σε smartphones με τέτοια specs, άνθρωποι που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα να τα σκάνε για Galaxy s4, s5, htc one κ.τ.λ sorry για το off topic Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Εδώ http://www.devicespecifications.com/en/model/80982aec πάντως δεν αναφέρει τίποτα για gorila glass σε αντίθεση με το πρώτο hongmi. Μεγάλο λάθος της xiaomi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει αλλά το παρόν thread αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο τηλέφωνο. Δημοσιεύονται απορίες, κριτικές, απαντήσεις, λύσεις κ.τ.λ που αφορούν την συγκεκριμένη συσκευή. Δεν είναι thread που κοντράρονται παιδιά για το ποιός είναι πιο δυνατός, ο superman ή ο spiderman. Εσύ επέλεξες το τάδε τηλέφωνο γιατί έκρινες ότι ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου, άλλοι προτίμησαν κάποιο άλλο. Δεν χρειάζεται να ανακηρυχθεί κάποιο νικητής. Για τα spec που λες, φαντάζομαι ότι θέλεις να μεγεθύνεις πάρα πολύ τις φωτογραφίες που τραβάς με το κινητό και δεν σε καλύπτουν οι 8Mp κάμερες. Μη κολλάτε σε αριθμούς, είτε πρόκειται για Mp σε κάμερες, είτε σε σκορ σε benchmarks. Επίσης το 1Gb Ram είναι αρκετό για συσκευές αυτής της κλάσης και για απλή χρήση. Πολλοί χρήστες ακόμα και εδώ μέσα, έχουν εκφράσει την αντίθεση τους στα φωτιζόμενα πλήκτρα. Η Xiaomi είναι για μια εταιρία που προτίμησε το κινέζικο όνομα της και δεν βαφτίστηκε με κάποιο πιασάρικο δυτικότροπο για να είναι πιο εύηχο και αρεστό στους μη Ασιάτες. Αυτό δείχνει σε μένα αυθεντικότητα. Επίσης υπάρχει μια μεγάλη κοινότητα πίσω της και ειδικότερα στο miui. Ο καθείς με τις επιλογές του λοιπόν. Και ευτυχώς να λέμε, που υπάρχουν και οι Κινέζοι και έχουμε πρόσβαση σε smartphones με τέτοια specs, άνθρωποι που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα να τα σκάνε για Galaxy s4, s5, htc one κ.τ.λ sorry για το off topic gbuster εισαι λιγο λαθος φιλε ,δεν συγκρινω του στυλ το ποιός είναι πιο δυνατός ο superman ή ο spiderman,εδω μεσα αρκετοι θετουν το ερωτημα "πιο τηλ. τελικα να προτιμησω" και ακριβος στο ιδιο δηλημα βρισκομουν και εγω και απαντω τι μετρησε τελικα για μενα και δεν προτιμηθηκε το hongmi! Eσυ λες οτι και μονο που η xiaomi κρατησε το κινεζικο της ονομα αυτο μετραει για εσενα ,ο.κ σεβαστο φιλε αλλα επετρεψε μου και εμενα τοτε να εχω τα δικα μου κριτηρια! ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για εμενα καλυτερα snapdragon παρα 8πυρηνα ΜΤΚ Και'γω ετσι ελεγα αφου και το Haier που ειχα μεχρι πριν τρεις μερες φορουσε 2πυρινο snapgragon που εβγαζε 17,000 στο antutu αλλαξα γνωμη ομως απο την στιγμη που ηρθε το thl Τ5s της γυναικας μου που και αυτο το ιδιο γρηγορο ειναι, το gps κλειδωνει και αυτο το ιδιο γρηγορα.το wifi το ιδιο αλλα ο MTK ειναι πολυ λιγοτερο ενεργοβορος, με μολις 10% μεγαλυτερη μπαταρια στο Τ5s το Τ5s κρατουσε αιωνες σε σχεση με το haier! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 gbuster εισαι λιγο λαθος φιλε ,δεν συγκρινω του στυλ το ποιός είναι πιο δυνατός ο superman ή ο spiderman,εδω μεσα αρκετοι θετουν το ερωτημα "πιο τηλ. τελικα να προτιμησω" και ακριβος στο ιδιο δηλημα βρισκομουν και εγω και απαντω τι μετρησε τελικα για μενα και δεν προτιμηθηκε το hongmi! Eσυ λες οτι και μονο που η xiaomi κρατησε το κινεζικο της ονομα αυτο μετραει για εσενα ,ο.κ σεβαστο φιλε αλλα επετρεψε μου και εμενα τοτε να εχω τα δικα μου κριτηρια! Απο ολα αυτα που σου ειπε το παλικαρι πιο πανω εσυ κρατησες το ονομα; κατα τα αλλα επελεξες το coolpad για τις προδιαγραφες του. δεν εχει νοημα να το συζηταμε. θα χαρουμε καποια στιγμη να ξαναεπανελθεις στο topic αυτο αργα ή γρηγορα. θα θελαμε καποια στιγμη screenshot που μηδενιζεις μνημη και επεξεργαστη. το θεμα ειναι το xiaomi 1s. συνεχιζουμε λοιπον Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Από πού αγοράσατε το κινητό και πόσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Από πού αγοράσατε το κινητό και πόσο; Εγώ το πήρα από Vickmall, άριστη επικοινωνία μαζί τους, αλλαχτηκε η παραγγελία μιας είχα παραγγήλει το απλό Hongmi, την επόμενη είχα Track Number, και είναι ήδη στον δρόμο. Αναλυτικά το παρήγγειλα 10/5 και 12/5 ήταν Despatched to overseas. Το πήρα 169.00 $, αλλά τώρα έπεσε στα 159.99 $. Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 (edited) εχω 2 σιμ μια συμβολαιο οτε και μια wind καρτοκινητο επηρεαζει τπτ? βλεπω τι λεει για τα καρντς και δεν καταλαβαινω τπτ αυτο θα χτυπησω ως πρωτο κινεζικο λεω εχει επιλογη google play+root +multilanguage αυτη να χτυπησω? Edited May 13, 2014 by PETTROS Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Δηλαδη στο παλιο xongmi η μπαταρια θα κραταει περισσότερο λογω επεγεργαστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canoni Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 οκ , καταλαβα , απλα το διλλημα μου εγγυται στο πιο κινητο θα μπορεσει να αντεξει πιο πολυ στο χρονο δλδ επομενες εκδοσεις android 4.5 , 4.6 κλπ βαση hardware και το 1s και το f1 με υπερκαλυπτουν ως τηλεφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 http://www.devicespecifications.com/en/model/80982aec δεν εχει gorila glass http://www.devicespecifications.com/en/model/5cf82986 εχει gorila glass. μου ειπε απο vickmall 1s δεν εχει gorila glass. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 εχω 2 σιμ μια συμβολαιο οτε και μια wind καρτοκινητο επηρεαζει τπτ? βλεπω τι λεει για τα καρντς και δεν καταλαβαινω τπτ αυτο θα χτυπησω ως πρωτο κινεζικο λεω εχει επιλογη google play+root +multilanguage αυτη να χτυπησω? Απλά στον έναν πάροχο θα έχει το 3g. Όσο αφορά τις κλήσεις και τις 2 sim τις χρησιμοποιείς κανονικά. Αν θέλεις να είναι στα Ελληνικά επιλέγεις αυτά ναι. Δηλαδη στο παλιο xongmi η μπαταρια θα κραταει περισσότερο λογω επεγεργαστη? Λένε ότι οι mediatek είναι πιο "οικονόμοι" σε μπαταρία. Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Και μια που σας βρηκα Μια γενικη απορια Ολα εχουν τοσα προβληματα;:wacko: Η απλα την ψαχνετε τη δουλεια πολυ;;; Για απλη χρηση κανα στοιχηματακι, κανα in.gr Και τπτ live scores Και αντε κανα δυο τρεις εφαρμογες ετσι γαι πλακα Θα πρεπει να κανω ολα αυτα; Unroot, flash, etc etc;;;; Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Και μια που σας βρηκα Μια γενικη απορια Ολα εχουν τοσα προβληματα;:wacko: Η απλα την ψαχνετε τη δουλεια πολυ;;; Για απλη χρηση κανα στοιχηματακι, κανα in.gr Και τπτ live scores Και αντε κανα δυο τρεις εφαρμογες ετσι γαι πλακα Θα πρεπει να κανω ολα αυτα; Unroot, flash, etc etc;;;; Οχι Πετρο για ολα τα παραπανω που λες κοιτας μονο πιο σου αρεσει οπτικα και εχει τα λιγοτερα προβληματα. Το πρωτο ειναι υποκειμενικο, το δευτερο ενα απο τα λιγοτερο προβληματικα ειναι και το hongmi ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έστειλα mail στους ίδιους (mi.com) να μάθουμε από την πηγή. Γιατί άκρη από τα ιντερνετομάγαζα δεν βγάζουμε :D http://www.devicespecifications.com/en/model/80982aec δεν εχει gorila glass http://www.devicespecifications.com/en/model/5cf82986 εχει gorila glass. μου ειπε απο vickmall 1s δεν εχει gorila glass. Βαλαντη ισως την τελευταια λυση να την δωσει το mail που περιμενει σαν απαντηση ο gbuster. Αν με ρωτας δεν το θετο σαν super μειον να μην εχει gorila. Καλο θα ηταν να ειχε αλλα οτι και να εχει παντα βαζεις ενα screen protector για να εισαι σιγουρος. Και τα Gorilla στα γρατζουναω εγω οποτε θελεις Τα specs του ειναι πολυ πιο δυνατα απο το να κοιταμε την Gorila. Γνωμη μου παντα Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Οχι Πετρο για ολα τα παραπανω που λες κοιτας μονο πιο σου αρεσει οπτικα και εχει τα λιγοτερα προβληματα. Το πρωτο ειναι υποκειμενικο, το δευτερο ενα απο τα λιγοτερο προβληματικα ειναι και το hongmi Ευχαριστω Καπως ετσι κατεληξα και γω στα 130 ευρω Ενω βλεπω και λυσεις ομορφες στα 90 ξερω γω Απλα διαβαζω αρκετα χρονια το φορουμ και τα εχω παρει απο φοβο τα κινεζικα Απο την αλλη ηδη και στα 130 εχω κανει υπερβαση Τα θεωρω πολλα λεφτα για ενα κινητο Τεσπα Ευχαριστω παντως Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Από πού αγοράσατε το κινητό και πόσο; Παραγγελία από Minideal το Σάββατο 10 Μαϊ 2014 (23:50), μου έδωσαν Tracking Number αποστολής την Δευτέρα 12 Μαϊ ως απεσταλμένο και μετά από λίγες ώρες εμφανιζόταν και στο http://www.17track.net.... Ελπίζω να φτάσει έως τα τέλη αυτού του μήνα.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 (edited) Δηλαδη το 1s θα ειναι αισθητά πιο γρηγορο απο τον προκάτοχό του? Το ρωταω γιατι θελω να παραγγειλω για εναν φιλο και ειμαι αναμεσα στα δυο. Edited May 13, 2014 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Δηλαδη το 1s θα ειναι αισθητά πιο γρηγορο απο τον προκάτοχό του? Το ρωταω γιατι θελω να παραγγειλω για εναν φιλο και ειμαι αναμεσα σατα δυο. το καινούργιο χτυπάει στο antuttu 21000 περίπου και το προηγούμενο 16000 do the math :O Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Το έχω παραγγείλει και εγώ από Vickmall και το περιμένω για τον αδελφό μου. 10/5 το πήρε το ταχυδρομείο, 12/5 έφυγε για την χώρα μας. Υπομονή προς το παρόν... Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts