Jump to content

Τι μας τη σπάει στο κινητό μας;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 77
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οτι το cx65 γλιστραει του κερατα (εχει φαει 8 σαβουρες γιατι γλυστρισε απο το χερι μου καθως το εβγαζα απο την τσεπη μου) και οτι το πισω καπακι μετα τον πρωτο μηνα θελει πατεντες για να κλεισει!!!!

και γενικα σε ολα τα κινητα ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ!!!!

6600: χαλια ήχος από το software έως το hardware...

ίσος από τα χειρότερα κινητά ,που κυκλοφορούν σήμερα ,στον τομέα αυτό

Στο Τ610 η φωτεινότητα της οθόνης είναι για τα πανηγύρια. Κόντρα στον ήλιο δε βλέπεις τπτ. Επίσης έχει πάρα πολύ μικρή μνήμη.

Στο SX1 που χρησιμοποιώ τώρα, το μοναδικό ελάττωμα είναι ότι σχεδόν κάθε μέρα θέλει φόρτιση.

Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr

θα ήθελα να μπορώ να κάνω overclocking τον επεξεργαστή στο p900 γιατί τον έχουν χαμηλά,και κανένας ακόμα δεν έβγαλε μια ριμάδα εφαρμογή...
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

θα θελα το 6230 μου να ναι πιο λεπτο και Siemens.Αυτο μονο...
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Στο Τ610 που είχα μου την έσπαγε:

1)Η άθλια ποιότητα των φωτογραφιών

2)Το σπαστικό μήνυμα που εμφανιζόταν για 2 sec "Η λέξη δεν βρέθηκε στο λεξικό" όταν έγραφες με Τ9 και έκανες λάθος. Που να έκανες το μοιραίο λάθος και πάταγες γρήγορα 2-3 πλήκτρα... Τότε το μήνυμα εμφανιζόταν 2-3 φορές και περίμενες να φύγει..Πολύ σπάσιμο

3)Το organizer που δεν είχε τη δυνατότητα για επαναληπτικό προγραμματισμό!... Πολύ σπαστικό ειδικά σε γιορτές και γενέθλια..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AquaSonic ( 2 Οκτ. 2004 , 15:29)

Οτι το cx65 γλιστραει του κερατα (εχει φαει 8 σαβουρες γιατι γλυστρισε απο το χερι μου καθως το εβγαζα απο την τσεπη μου) και οτι το πισω καπακι μετα τον πρωτο μηνα θελει πατεντες για να κλεισει!!!!

και γενικα σε ολα τα κινητα ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ!!!!

...και περα απο αυτα το οτι δεν εχω ΒΤ και καρτα μνημης.Επισης μου την εδωσε που μολης ενα μηνα μετα την αγορα του βγηκε το S65 που τα εχει ολα αυτα! :mad:

μου την σπάει που δεν έχει όσο χώρο θα ήθελα...( δηλαδή απεριόριστο... :p ) για να αποθηκεύω όσα ποιήματα γράφω :whistle:

και ότι δεν μπορώ να ακόυσω mp3 :mad: , αλλά βολεύομαι και με το ράδιο :happy:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikmak3 (17 Οκτ. 2004 , 17:33)

Γραφεις και ποιηματα?:)

xm...μα καλά....που ζεις; :wacko: :eek: :D :lol: :whistle:

και έχει βγει εκτός θέματος...όπως και εγώ αυτή την στιγμή.... :!:

• 3 weeks later...

Emena sto P900 mou me enoxlei h aytonomia,kathe vrady einai ston fortisth!!! :cry: :mad:

Epishs elaxista me enoxlei kai h forhtothta.

Sony Ericsson :love:

:shoot:Nokia:whip:

:cry: :...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με πλήγωσες εκείνη την ημέρα...: :cry:

Οτι ο φωτισμος της οθονης καταναλωνει απιστευτη μπαταρια (SE T200),πολυ περισσοτερη απο το να μιλας!

Οτι εχει απιστευτα αργη αποκρηση στο menu και στις κλησεις.Πατας Yes και αν σε καλεσουν αστα επομενα 4-5 δευτερολεπτα αυτοματως θα ανοιξει και η γραμμη! (SE T68i)

Αθλιο menu,ποιοτητα κατασκευης,αναζητηση τηλεφωνικου καταλογου,σκληρα πληκτεα (Siemens A60)

EDIT: Στο Siemens A60 θεωρω το πιο απαραδεκτο οτι δε δειχνει διαρκεια κλησης οσο τηλεφωνεις :!: :blink: :wacko: :!: αλλα πρεπει να μπεις σε μενου και να πατησεισ 3-4 κουμπια για να δεις το χρονο κλησης και μετα να βγεις απο κει αν θες να τερματισεις την κληση η να κανεις αλλη ενεργεια.

Με το 7610 μου την σπάει ότι δεν έχει στέρεο ήχο (μέγα ελάτωμα) και κάπως ελαφρύτερα ότι δεν έχει ραδιόφωνο (αλλά αυτό διορθώνεται με κάποιο handsfree). Επίσης με εκνευρίζει αφάνταστα το κεντρικό πολυπλήκτρο (φαίνεται πως η ΝΟΚΙΑ θυσίασε την εργονομία που προσφέρει ένα joystickάκι στον βωμό της εμφάνισης...).

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

sto 6600>> mono hxos,den exi radio,stin siskevasia den dinoun hands free,oti cable gia sindesi me pc (adi8ete me to SX1)..

kai twra teleftia i o8oni pou DEN TREXI to Asphalt gt me xromata..

perito na pw gia tin katanalosi mpatariaspou kani i o8oni..

Στα παλιά Nokia (8850, αλλά και του στυλ αυτού δηλ. 8210-8310-5210 κλπ) με ενοχλούσε αφάνταστα το ότι ο ήχος κλήσης ακουγόταν πολύ χαμηλά, ακόμη και στο μέγιστο της εντάσεως.

Σε όλα τα υπόλοιπα κινητά που έχω δοκιμάσει πλην των Nokia, με ενοχλεί το ότι όταν βάζεις μια υπενθύμιση γενεθλίων δεν μπορείς να γράψεις και το έτος γεννήσεως του εορτάζοντος ώστε όταν χτυπάει η υπενθύμιση να βλέπεις και πόσων ετών γίνεται.

Στο S65 με ενοχλεί το γεγονός ότι δεν προέβλεψαν ένα ενσωματωμένο φλας ενώ υπήρχε άπλετος χώρος στην πίσω όψη και το γεγονός ότι τα .wav αρχεία ήχου μπορεί να τα αναπαράγει μόνο στη χείριστη ποιότητα (8kbps - 8kHz).

Στο CX65 με ενοχλεί το ότι ενώ υπάρχει ένα επιπρόσθετο πλήκτρο στην πλακέτα για την έναρξη του Internet browser (και του οποίου η λειτουργία μπορεί να αλλαχθεί με το κατάλληλο tool από το Internet), αυτό δεν μπορεί να πιεστεί με την default πρόσοψη γιατί δεν υπήρχε (?) χώρος για την τοποθέτηση ενός ακόμη πλήκτρου, ενώ στις aftermarket υπάρχει.

Στα παλιά Motorola με ενοχλούσε που δεν μπορούσες να δεις το όνομα αυτού που σου έστελνε ένα sms, ακόμη κι αν ηταν καταχωρημένος στον τηλεφωνικό σου κατάλογο.

Αυτά προς το παρόν.

:shifty:

Εμένα στο SX1 τώρα πια με την 15 fw που βγήκε, με χαλάει μόνο η χαμηλή αυτονομία(1,5 μέρα μόνο :()