peterg13 Δημ. October 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2004 oute sto p900 leitourgei to ksypnhthri me kleisto kinhto,einai gnwsto ayto alla exei kalh mpataria opote to ksepername (den kleinoume to kinhto :-) Παράθεση P.N. Mega To Ths Thalasshs Kratos! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 Οτι το cx65 γλιστραει του κερατα (εχει φαει 8 σαβουρες γιατι γλυστρισε απο το χερι μου καθως το εβγαζα απο την τσεπη μου) και οτι το πισω καπακι μετα τον πρωτο μηνα θελει πατεντες για να κλεισει!!!! και γενικα σε ολα τα κινητα ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ!!!! Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Η μικρη RAM! Παροτι ειναι μεγαλο το εχω συνηθισει κ δ με πειραζει καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 6600: χαλια ήχος από το software έως το hardware... ίσος από τα χειρότερα κινητά ,που κυκλοφορούν σήμερα ,στον τομέα αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Στο Τ610 η φωτεινότητα της οθόνης είναι για τα πανηγύρια. Κόντρα στον ήλιο δε βλέπεις τπτ. Επίσης έχει πάρα πολύ μικρή μνήμη. Στο SX1 που χρησιμοποιώ τώρα, το μοναδικό ελάττωμα είναι ότι σχεδόν κάθε μέρα θέλει φόρτιση. Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 SX1 : H aftonomia toy pou agiizei molis tis 40 wres (!).. To joystick toy pou apo tote pou xalase kai to allaksa fovame na to xrisimopoiisw.... :( Kata ta alla telio! Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Στο 7610 δεν μου τη σπάει κάτι ιδιαίτερα,απλώς θα ήθελα να είχε ράδιο και stereo ήχο :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 θα ήθελα να μπορώ να κάνω overclocking τον επεξεργαστή στο p900 γιατί τον έχουν χαμηλά,και κανένας ακόμα δεν έβγαλε μια ριμάδα εφαρμογή... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Η κάμερα και η μικρή μνήμη του T610 :( Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 θα θελα το 6230 μου να ναι πιο λεπτο και Siemens.Αυτο μονο... Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Στο Τ610 που είχα μου την έσπαγε: 1)Η άθλια ποιότητα των φωτογραφιών 2)Το σπαστικό μήνυμα που εμφανιζόταν για 2 sec "Η λέξη δεν βρέθηκε στο λεξικό" όταν έγραφες με Τ9 και έκανες λάθος. Που να έκανες το μοιραίο λάθος και πάταγες γρήγορα 2-3 πλήκτρα... Τότε το μήνυμα εμφανιζόταν 2-3 φορές και περίμενες να φύγει..Πολύ σπάσιμο 3)Το organizer που δεν είχε τη δυνατότητα για επαναληπτικό προγραμματισμό!... Πολύ σπαστικό ειδικά σε γιορτές και γενέθλια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AquaSonic ( 2 Οκτ. 2004 , 15:29) Οτι το cx65 γλιστραει του κερατα (εχει φαει 8 σαβουρες γιατι γλυστρισε απο το χερι μου καθως το εβγαζα απο την τσεπη μου) και οτι το πισω καπακι μετα τον πρωτο μηνα θελει πατεντες για να κλεισει!!!! και γενικα σε ολα τα κινητα ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ!!!! ...και περα απο αυτα το οτι δεν εχω ΒΤ και καρτα μνημης.Επισης μου την εδωσε που μολης ενα μηνα μετα την αγορα του βγηκε το S65 που τα εχει ολα αυτα! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 40 ΩΡΕΣ ΣΤΟ SX1? καημενα παιδια.... εμενα μου κραταει MONO 24ΩΡΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ? Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 mou ti spaei to oti argei na anoixi !!!!! symbian einai prepei na perimenoume!!!! Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 μου την σπάει που δεν έχει όσο χώρο θα ήθελα...( δηλαδή απεριόριστο... :p ) για να αποθηκεύω όσα ποιήματα γράφω :whistle: και ότι δεν μπορώ να ακόυσω mp3 :mad: , αλλά βολεύομαι και με το ράδιο :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmak3 Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Γραφεις και ποιηματα?:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]http://www.dr-bet.com ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ ΣΑΙΤ....ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikmak3 (17 Οκτ. 2004 , 17:33) Γραφεις και ποιηματα?:) xm...μα καλά....που ζεις; :wacko: :eek: :D :lol: :whistle: και έχει βγει εκτός θέματος...όπως και εγώ αυτή την στιγμή.... :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Henry__P900 Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Emena sto P900 mou me enoxlei h aytonomia,kathe vrady einai ston fortisth!!! :cry: :mad: Epishs elaxista me enoxlei kai h forhtothta. Παράθεση Sony Ericsson :love: :shoot:Nokia:whip: :cry: :...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με πλήγωσες εκείνη την ημέρα...: :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Οτι ο φωτισμος της οθονης καταναλωνει απιστευτη μπαταρια (SE T200),πολυ περισσοτερη απο το να μιλας! Οτι εχει απιστευτα αργη αποκρηση στο menu και στις κλησεις.Πατας Yes και αν σε καλεσουν αστα επομενα 4-5 δευτερολεπτα αυτοματως θα ανοιξει και η γραμμη! (SE T68i) Αθλιο menu,ποιοτητα κατασκευης,αναζητηση τηλεφωνικου καταλογου,σκληρα πληκτεα (Siemens A60) EDIT: Στο Siemens A60 θεωρω το πιο απαραδεκτο οτι δε δειχνει διαρκεια κλησης οσο τηλεφωνεις :!: :blink: :wacko: :!: αλλα πρεπει να μπεις σε μενου και να πατησεισ 3-4 κουμπια για να δεις το χρονο κλησης και μετα να βγεις απο κει αν θες να τερματισεις την κληση η να κανεις αλλη ενεργεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Με το 7610 μου την σπάει ότι δεν έχει στέρεο ήχο (μέγα ελάτωμα) και κάπως ελαφρύτερα ότι δεν έχει ραδιόφωνο (αλλά αυτό διορθώνεται με κάποιο handsfree). Επίσης με εκνευρίζει αφάνταστα το κεντρικό πολυπλήκτρο (φαίνεται πως η ΝΟΚΙΑ θυσίασε την εργονομία που προσφέρει ένα joystickάκι στον βωμό της εμφάνισης...). Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 thelw thelw thelw thelw radio sto 7610! Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 sto 6600>> mono hxos,den exi radio,stin siskevasia den dinoun hands free,oti cable gia sindesi me pc (adi8ete me to SX1).. kai twra teleftia i o8oni pou DEN TREXI to Asphalt gt me xromata.. perito na pw gia tin katanalosi mpatariaspou kani i o8oni.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Στο 6230 που έχω με ενοχλει η μη συμπαγής αίσθηση....αχ αυτές οι ρημάδες οι προσόψεις... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Στα παλιά Nokia (8850, αλλά και του στυλ αυτού δηλ. 8210-8310-5210 κλπ) με ενοχλούσε αφάνταστα το ότι ο ήχος κλήσης ακουγόταν πολύ χαμηλά, ακόμη και στο μέγιστο της εντάσεως. Σε όλα τα υπόλοιπα κινητά που έχω δοκιμάσει πλην των Nokia, με ενοχλεί το ότι όταν βάζεις μια υπενθύμιση γενεθλίων δεν μπορείς να γράψεις και το έτος γεννήσεως του εορτάζοντος ώστε όταν χτυπάει η υπενθύμιση να βλέπεις και πόσων ετών γίνεται. Στο S65 με ενοχλεί το γεγονός ότι δεν προέβλεψαν ένα ενσωματωμένο φλας ενώ υπήρχε άπλετος χώρος στην πίσω όψη και το γεγονός ότι τα .wav αρχεία ήχου μπορεί να τα αναπαράγει μόνο στη χείριστη ποιότητα (8kbps - 8kHz). Στο CX65 με ενοχλεί το ότι ενώ υπάρχει ένα επιπρόσθετο πλήκτρο στην πλακέτα για την έναρξη του Internet browser (και του οποίου η λειτουργία μπορεί να αλλαχθεί με το κατάλληλο tool από το Internet), αυτό δεν μπορεί να πιεστεί με την default πρόσοψη γιατί δεν υπήρχε (?) χώρος για την τοποθέτηση ενός ακόμη πλήκτρου, ενώ στις aftermarket υπάρχει. Στα παλιά Motorola με ενοχλούσε που δεν μπορούσες να δεις το όνομα αυτού που σου έστελνε ένα sms, ακόμη κι αν ηταν καταχωρημένος στον τηλεφωνικό σου κατάλογο. Αυτά προς το παρόν. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Εμένα στο SX1 τώρα πια με την 15 fw που βγήκε, με χαλάει μόνο η χαμηλή αυτονομία(1,5 μέρα μόνο :() Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts