Jump to content

babis5570

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by babis5570

  1. Ουπς ενα μικρο? προβληματακι ακομα. Μου βγαζει την καρτα μνημης κατεστραμενη!! Οταν την βαζω - βγαζω κανα 2 φορες την ξαναβλεπει. Δεν ξερω αν εχει ξανααπαντηθει , αλλα λυπηθυτε με 114 σελιδες:cry: , πως μπορω να αντιγραψω την καρτα μνημης ( γιατι εχει μεσα χαρτες κλπ + προγρ. που αγορασα απο ovi store) σε μια αλλη (εχω μια 8αρα) για να μην χασω τα δεδομενα? Ελπιζω να γινεται και να μην ειναι fix τα πραγματα της nokia στην συγκεκριμενη καρτα!!
  2. Νταξ ρε φιλε , εστειλα αμεσως μυνημα οτι το βρηκα , μη βαρατε :D:D:D:D. Παντως το προβλημα με το πληκτρολογιο να μην φωτιζεται ( και δεν βρισκω πουθενα καμια ρυθμιση :wacko:) και το καπακι που παιζει με εχει εκνευρισει. Ειδικα το καπακι της μπαταριας εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα ή εγω επεσα σε ελλ/κο? αμα ειναι να το επιστρεψω (αν και δεν νομιζω να δεχτουν αλλαγη για κατι τετοιο)
  3. Και παιζει και το καπακι της μπαταριας:(:(:(:(:(:(:(
  4. Για να ειναι αναμενο το πληκτρολογιο , για να μπορω να βλεπω τα γραμματα :rolleyes:
  5. Το κλειδωμα οκ. Ο φωτισμος πληκτρολογιου οντως τελικα εχει να κανει με τον αισθητηρα. Το καλυψα αρκετη ωρα και αναψε. Το κακο ειναι οτι επειδη εχω το ασημι χρωμα και τα γραμματα στα πληκτρα ειναι ασπρα , αν δεν φενεται ο φωτισμος , τοτε ειναι πολυ δισδιακριτα. Υπαρχει καποιο προγραμμα απενεργοποιησης του αισθητηρα?
  6. Πηρα πριν λιγο το τηλεφωνο .... αλλα εχω σπαστει ηδη:mad:. Παρολο που εχουν περασει απειρα symbian αυτο μου σπαει τα νευρα. Το σκαλισα πολυ αλλα δεν βρισκω πως κλειδωνει!!! και πως γινεται η ρυθμιση για το αυτοματο κλειδωμα. Και δευτερον δεν αναβει το π[ληκτρολογιο :worry: . Νομιζα οτι εχει να κανει με τον αισθητηρα φωτος , αλλα τον καλυψα και παλυ δεν γινεται τιποτα!! Μπορει καποιος να με βοηθησει ..... μη φυγει απ το παραθυρο καινουριο κινητο:X EDIT Για το κλειδωμα το βρηκα :O , αν μπορει καποιος ας μου απαντησει για το φωτισμο πληκτρολογιου.
  7. Το δουλευω εδω και λιγες ωρες και πραγματικα δεν βλεπω που ειναι το αργο???:confused: . Μια χαρα παει και μου αρεσει που εκτος απο το hardware πληκτρολογιο εχει και στην οθονη!!!
  8. Το πηρα σημερα απο multirama 169 ευρω !!!:ninja::ninja: , χωρις να χρειαζομαι κινητο :lol: , αλλα η τιμη του ειναι πραγματικο σκοτωμα για αυτα που προσφερει και δεν αντεξα στον πειρασμο. Για αυτα τα λεφτα ειναι ενα απιστευτο κινητο.
  9. Ρε παιδια εχω παρει και εγω ενα 8850 refurbished απο χονκ κονγκ αλλα η οθονη του φενεται πολυ χαλια στο σκοταδι (πολυ χαμηλος φωτισμος ) και απο οτι βλεπω δεν ειναι backlight - το φως βγαινει απο πλαι (οσο βγαινει τελος παντων) . Απο οσο εχω ψαξει στο internet παντως ολα αυτα απο απω ανατολη ειναι 90% μαιμουδες. Εχουν το motherboard γνησιο και ολα τα υπολοιπα ... δεν ειναι γνησια. Μηπως ξερει κανεις αν μπορουμε να βαλουμε την οθονη απο 8250 ή 6510 που εχουν το ιδιο μεγεθος αλλα ειναι backlight?
  10. Παιδια ο αισθητηρας φωτος απενεργοποιητε??? Στο W995 που εχω δεν απεν/τε και μου εχει σπασει τα νευρα αυτο το τρεμουλιασμα της οθονης :mad:
  11. Thanks αλλα σε πιο φακελο το βαζω ?? Εχω το γνησιο destinator 7
  12. Οπως εχω αναφερει και σε προηγουμενο post αν βγαλουμε το acer shell εχουμε εως και 50 + ram ελευθερο και προσωπικα δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα με ram.
  13. Παιδια ξερεις κανεις πως και αν μπορω να απενεργοποιησω τον αυτόματο έλεγχο φωτεινότητας της οθονης?
  14. Εχοντας το κινητο στην κατοχη μου μερικες μερες , και αφου εχουν περασει απο τα χερια μου πολλααααα wm ( htc diamond I , diamond II , htc HD , omnia , xperia , touch , touch 3g , και αλλα :rolleyes:) θα επισημανω μερικα πραγματα απο την συμβιωση με το ACER F900. Πρωτα απ ολα για τον κυριο λογο που το πηρα εγω ( GPS ) , μιας και το χρησημοποιω για τον δευτερευοντα αριθμο μου , ειναι απλα ΚΟΡΥΦΑΙΟ... βλεπε Sirf star III:D. Απο δω και περα η οθονη του πολλη καλη , ενα κλικ κατω απο HD , ποιοτητα κατασκευης αποδεκτη σαφως κατωτερη απο HTC , SAMSUNG . Το ram του λιγο αλλα εγω εχω απενεργοπιηση το acer interface και χωρις να χρησημοποιω αλλο shell, μιας και δεν με χαλαει και το καθαυτο WM interface εχω μετα απο soft reset 52 ram ελευθερα!! και μετα απο αρκετη χρηση δεν πεφτει κατω απο τα 42 !!!. Αλλα παρολο το λιγο ram ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ HTC ( ναι ειναι:cool:) Μια ευχαριστη εκπληξη ηταν και οταν ανακαλυψα οτι τραβαει video VGA !!!! αλλα με χαμηλο frame rate. Για το GPS τι να πω? με cold start μεσα σε αυτοκινητο (οχι κινουμενο) μεσα σε ελαχιστα δευτερολεπτα περιπου εχει 7-10 δορυφορους!!!!:ninja:. (με το HD ασε μην πω καλυτερα :lol:) Το σημα του GSM δεν ειναι και οτι καλυτερο , τσεκαρισμενο με την ιδια καρτα με 4 αλλα κινητα στο ιδιο σημειο. Σε δυσκολα σημεια εκει που τα αλλα εχουν 2-3 γραμμες αυτο πασχιζει να βρει σημα εως 1-2 γραμμες. Δεν ειναι χαλια αλλα μαλλον ενα απο τα αδυνατα σημεια του. Για την τιμη που προσφερεται (236 ευρω :blink:) ειναι πραγματικα μια ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ .
  15. Τελικα το χτυπησα και αυτο:rolleyes:. Θα μου ερθει σε κανα δυο μερες απο expansys (246 euro με μεταφορικα). Ελπιζω να εκανα καλη αγορα, το χρειζομουνα πιο πολυ για gps και ηταν απο τα λιγα με τετοια χαρακτηριστικα (3,8 οθονη ) που εχει και το κορυφαιο sirfstar iii. Αληθεια θα χρειαστουμε και καποιο skin για το destinator λογω οθονης???:worry:
  16. Ρε παιδια το βιντεο τελικα γραφει σε VGA 30 fps η 15 fps ???? Το γουσταρω το κινητο αλλα το βιντεο το χρησημοποιω αρκετα (λογω παιδιων) και δεν θελω να πεσω στα 15 fps.:cry:
  17. Καλημερες!!! Μετα την ατυχη στιγμη που ειχα με το diamond 2 ( εχω postari εκει για το περιστατικο) αποφασισα να παρω ξανα συσκευη αφου με τετοια αρρωστια που εχω δεν μπορω να μεινω χωρις wm συσκευη:) Σκεφτομαι για το HD , οι τιμες που βρισκω απο ebay παιζουν στα 400 ευρω περιπου καινουρια!!. Τι λετε ειναι καλη περιπτωση? Και το diamond 2 θα με ενδιεφερε αλλα ακομα καινουριο και οι τιμες ακομα πολυ ψηλα:rolleyes: Μηπως εδω μεσα πουλαει κανενας το δικο του σε καλη τιμη (HD η Diamond 2)? Αν ναι στειλτε κανενα pm;).
  18. :cry: Μολις το πεταξα στα σκουπιδια. Ευχαριστω για τη συμπονια :rolleyes: , βασικα εκτος απο τα τζαμπα λεφτα , το μεγαλυτερο μου προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι οτι θα μεινω χωρις WM συσκευη για καποιο καιρο:wacko:. Για το τσιγαρο δεν εχετε και αδικο:X Τελικα τα diamond απο το expansys εχουν και Ελληνικο πληκτρολογια? (μιας και εγω εμεινα στο αναμα της συσκευης μονο :O
  19. Καλημερα . Επαθα κατι που δεν εχω παθει ποτε ως τωρα και ας εχω αλλαξει εκατονταδες κινητα. Αφου οπως σας ειπα και χτες εκανα το unboxing ερχετε η ωρα να το αναψω ,και λεω δεν παω εξω να αναψω και ενα τσιγαρακι (μιας και δεν καπνιζω μεσα λογω παιδιων)! Με το που παω να αναψω το διαμαντακι ..... μου φευγει απ τα χερια 2 οροφους κατω :(.. Ειχα κατσει ο λαλακας εξω εξω στη βεραντα για να τσεκαρω το gps:fool: ΚΟΜΜΑΤΙΑ. 500 ευρω στον κουβα.
  20. Ευχαριστω! . Ναι απο expansys το πηρα τελικα ... τωρα περιμενω να φορτισει για να παιξω ολη νυχτα :rolleyes:. Ε ρε παντοφλα που εχω να φαω σημερα το βραδυ :lol:
  21. Ευχαριστω. Ναι τελικα απο expansys το πηρα , προς το παρον ολα καλα!! , Περιμανω να φορτισει για να το ανοιξω :rolleyes:
  22. Επιτελους το εχω στα χερια μου ..... ξεκιναει το unboxing!!:) Τι να κοιταξω φιλος.. αφου ειμαι αρρωστος ειπαμε , αν μπορουσα θα αλλαζα συσκευη καθε μερα :ninja: Παντως το xperia με χαλασε λιγοο λογω βαρους και γενικοτερα φορητοτητας.Κατα τα αλλα πολυ καλο κινητο, μετα το diamond 2 βεβαια :X
  23. Το δικο μου εφυγε με DHL σημερα ...αρα απο Τριτη :(
  24. Παιδια ειμαι ετοιμος να το αγορασω και αυτο ΤΩΡΑ (εχω και το xperia:p) .. αλλα τι προτεινετε? Απο expansys η clove? . Λετε να εχουμε προβλημα εχει Ασιατικη rom απο expansys?? Παρειγγειλε κανενας απο expansys? Γρηγορα καμια απαντησουλα γιατι ειμαι ετοιμος για το click :):cool: Παει τωρα ,ειναι αργα το εκανα το click :rolleyes: και ταυτοχρονα εφυγε και το xperia sto ebay. Για να δουμε τι θα μας ερθει... Τελικα ειμαι αρρωστος...αρρωστος.....αρρωστος:ninja:
  25. :( Hard reset ε!! . Το τελευταιο που ηθελα να κανω :). Τελως παντων τωρα μολις το φορτισα , θα περιμενω και σημερα να δω τι θα γινει και αυριο το πρωι αν ειναι ξανα τα ιδια θα κανω hard reset. Παντως δεν υπαρχει πιο σπαστικο να εχεις καινουριο κινητο και να αρχιζεις τη συμβιωση με τετοιο τροπο:mad:
×
×
  • Create New...