Jump to content

jackasss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    98
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jackasss

  1. Καλημερα , εχω παραγγειλει κι εγω στις 12-08-16 και απο 15-08-16 οταν μπαινω nlpost να το εντοπισω μου γραφει pre-advised. Ποτε περιπου αναμενεται να εχω καποια εξελιξη εσεις που εχετε παραγγειλει με NL ; Επισης οσον αφορα το 4g υπαρχει μονο στη wind το θεμα;Με cosmote θα ειναι οκ;
  2. Mολις προσπαθησα να κανω την αγορα απο vickmall και στο checkout μεσω paypal στο place order με πεταει συνεχως ξανα στη σελιδα της paypal. προσπαθω να την κανω μεσω virtual prepaid mastercard της εθνικης... ξερει κανεις τι παιζει?
  3. Καλησπερα μια ερωτηση μια και ενδιαφερομαι να παραγγειλω το redmi note 3 pro 3g/32gb . Παραγγελνω απο vickmall http://www.vickmall.com/golden-xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html την official dev global rom? και γραφω το κειμενακι στα σχολια για φορτιστες κλπ? Απο paypal γινεται εχει κανει κανεις τωρα τελευταια?
  4. Γειά σας , Εχω ένα παλιό tabletaki hannspad SN1AT71 το οποίο κάνα χρόνο δούλεψε αλλά μετά ξαφνικά δεν ανοιξε ξανά. Εχω κάνει άπειρες φορές reset με vol + power button με βγαζει στο apx mode πατάω reset data και μόλις τελειώσει πατάω reboot αλλά κολλάει πάντα στο logo και δε κάνει τπτ για ώρες ή και μέρες..... Μάλλον έπαθε brick αν εχω καταλάβει απο λίγο ψάξιμο στο google. Δε μπορώ να βρω κανέναν οδηγό αναλύτικό μπας και το αναστήσω. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη για οποιαδήποτε rom μπορώ να περάσω μεσω κάρτας sd υποθέτω για να ξαναλειτουργήσει. Ευχαριστώ! Ένας οδηγός που βρίσκω αλλα δυσκολέυομαι πολύ να τον καταλάβω. http://www.slatedroid.com/topic/25805-hannspad-backup-brick-recovery-ics-installation-destruction-guide/#entry276544
  5. Ενταξει αυτο το ξερω αλλα με ενδιαφερει να μην εχω laptop ανοιχτο η να μην εχω απαραιτητα laptop μαζι. Access point που να δεχεται τη κεραια μεσω usb?
  6. Καλησπερα σας η απορια μου οπως γραφει ο τιτλος. Εχω wifi κεραια kinamax ts9900 και τα σαρωνει ολα... Θελω να βαζω τη κεραια στο παραθυρο που πιανω free wifi και κατοπιν να συνδεεται η κεραια με το 5μετρο usb καλωδιο της σε καποιο ειδος router/repeater η οτιδηποτε που να εχει αντιστοιχη υποδοχη και να αναγνωριζει τη κεραια ωστε να κανει hotspot σε ολο το σπιτι χωρις να εχω ανοιχτο υπολογιστη(για κινητα και tablet). Γινεται? Μηπως με καποιο μετατροπεα απο usb σε ethernet και να συνδεεται στο router??? Μην αρχισετε γιατι δε βαζω συνδεδη κτλ κτλ...αφου εχω free για αυτο το λογο ακριβως ρωταω και αν γινεται. Ευχαριστω!
  7. Καλημερα μια ερωτηση.. Εχω 2 galaxy grand ενα ασπρο και ενα μπλε. Στο ασπρο grand τα φωτιζομενα πληκτρα αφης (πισω και μενου) που βρισκονται (δεξια και αριστερα αντιστοιχα) απο το κεντρικο πληκτρο οταν φωτιζουν εχουν λευκο λαμπερο χρωμα , ενω στο μπλε grand εχουν ενα ξεβαμμενο μπλε χρωμα.Η λειτουργια τους βεβαια ειναι μια χαρα προς το παρων . Ξερει κανεις τι παιζει γιατι και στο προηγουμενο galaxy duos s7562 που ειχα και ηταν μαυρο και αυτο τα πληκτρα αφης ηταν λευκου χρωματος.
  8. Καλησπέρα και χρόνια πολλά και απο εμένα! Μια ερώτηση μια και θα το παραγγείλω αυτές τις μέρες. Το να το φορτίζω εκτος απο 220 V με τον φορτιστή του κανονικά , εάν το φορτίζω και μέσω usb απο laptop έχει επίπτωση στη μπαταρία η στη συσκευή? (αναγκαστικά λογω δουλειάς δε παρέχεται μπρίζα η και αν παρέχεται δε βολεύει ολες τις ώρες).βολέυει να έχω laptop διπλα μου που φορτίζει απο μπαταρίες με δυναμό.. Ευχαριστώ..
  9. Το αλλαξα στο manual και το εβαλα σε αλλο καναλι και φαινεται να λυθηκε το προβλημα προς το παρων. Ευχαριστω να σαι καλα!
  10. Καλημερα και ελπιζω να το βαζω στη σωστη κατηγορια θεματων. Εχω το εξης προβλημα και οτι και αν εχω κανει δε μπορω να το λυσω,, Εχω ενα router thomson TG585 v8 στο σαλονι και εναν αναμεταδοτη εικονας και ηχου (πομπος στο σαλονι διπλα στο router και εναν δεκτη στην κρεβατοκαμαρα), Για καποιους μηνες δουλευε ρολοι υστερα απο μια διακοπη ρευματος που εγινε αρχισαν τα προβληματα, σαν να μπλεκονται τα σηματα του πομπου με το router. Οταν εχω ανοιχτο το router και εκπεμπει wifi η εικονα στο υπνοδωματιο κανει μια γραμμη σα παρασιτο συνεχομενα και ανεβοκατεβαινει και μολις κλεισω το router σταματαει.(μια τετοια γραμμη ειχα παρατηρησει οταν ανοιγα παλιοτερα το φουρνο μικροκυματων μεχρι να σταματησει να λειτουργει). Και αντιστροφα οποτε εχω ανοιχτο τον πομπο μαζι με το router δεν μπορω να συνδεθω καθολου στο ασυρματο..μολις κλεισω τον πομπο σφεντονα συνδεεται αυτοματα... Ξερει κανεις τι γινεται διοτι οπως ειπα δεν μου το εκανε πιο πριν.
  11. Ρε μαγγες χρειαζομαι μια εφαρμογη τυπου blacklist , call block κτλ που να κανει σωστη δουλεια να απορριπτει νουμερα αλλα οταν με περνει ο αλλος να μη χτυπαει λιγο και μετα να μπαινει σε απορριψη .. Επισης να μου δειχνει ποιος εχει καλεσει και ποιος εχει στειλει μνμ σε κρυφο μενου. Εχω κατεβασει 4 διαφορετικα και πραγματικα πηγαν να με καψουν.....καλυτερα να το χα κλεισει τελειως το τηλ. Μονο στο symbian νοκια ειχα μια πολλη καλη τετοια εφαρμογη.. Καμια αλλη καλη?και απλη στη χρηση?
  12. Καλησπερα δε ξερω αν εχει αναφερθει ξανα για αλλη περιοχη αλλα στη περιοχη μου (ενα χωριο του Αιγιου) δεν υπαρχει διαθεσιμο adsl παρα τις πολλες αιτησεις που εχουμε μαζεψει για να περασει adsl στη γραμμη. Ακομα τπτ και επισης τπτ απο ολες τις αλλες εναλλακτικες εταιριες.. Εχω και στικακι της κοσμοτε αλλα ουτε 3g δε πιανει ουτε η voda.. Δεν ειναι κανα κορφοβουνι ειναι 10 χιλ απο τη πολη.Εχω παει σε αλλα χειροτερα και εχουν φουλ 3g.. Εχω σκεφτει το δορυφορικο αλλα σε περιοριζει πολυ .. Καμια λυση προτεινετε η η μονη λυση ειναι να περιμενω ποτε ο OTE θα βαλει adsl γραμμη η ποτε θα ρυθμισουν τις κεραιες τους για να πιασω 3g??? Ελεος ..
  13. Εχω βαλει αυτη εδω απο e-bay http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280580420388&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Εγγυημενες 6 εχει μεσα και πανακι καθαρισμου και σε 2 μερες εχει φτασει η παραγγελια. Απλα προσεξε να τη στρωσεις καλα με λεπτομερεια να μη σου κανει φουσκαλες.(με μια τηλεκαρτα καλυτερα). Απο θεμα αποκρισης δεν επηρεαζει καθολου τπτ ουτε σε θεμα αναλυσης και χρειαζενται οπωσδηποτε το κινητο μια τετοια ζελατινα.:) Edit: πατα see full description για να τις δεις η να τις παραγγειλεις.το λινκ που βαλα ειναι απο τη δικια μου παραγγελια.
  14. Ρε μαγγες μπορει το τηλεφωνο να συνδεθει στο internet μεσω του υπολογιστη με καποιο τροπο (pc companion κτλ..)?Εννοω να ειμαι στο ιντερνετ στον υπολογιστη κανονικα και να συνδεσω το τηλεφωνακι και να κατεβαζει μεσω μαρκετ απο τη συνδεση του pc... Thanks..
  15. http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=32226 Kαμια γνωμη για το συγκεκριμενο κινητο? Το εχει κανεις? Απο οθονη αφης θα ειναι καλη η μαπα το καρπουζι? Βιντεοκληση??? Thanks....
  16. Καλησπερα και συγνωμη αν το βαζω σε λαθος κατηγορια αυτο θεωρησα ειναι ειναι η καταλληλη κατηγορια. Εχω ενα asus eee 901 netbook εχει σκληρο (ειχε μαλλον) γυρω στα 11 gb . Γεμισε ο ( C: ) καποια στιγμη απο ενημερωσεις και αργοτερα και ο ( D: ). Μου εμφανιζε συνεχως μην να κανω εκαθαριση δισκου και καποια στιγμη πατησα εκαθαρισση και μου σβησε τον ( D: ) δισκο και ολα τα πραγματα που χα και προγραμματα... Προσπαθησα να κανω επαναφορα συστηματος αλλα δεν εχω καμια ημερομηνια παλιοτερη μεσ στο συστημα να το γυρισω. Επισης δεν ξερω αν γινεται format μιας και δεν εχω ουτε cd ουτε τπτ.(ουτε περνει cd). Καμια ιδεα να επαναφερω τον ( D: ) καλυτερα..; η στην τελικη να κανω ενα φορματ να αποκτησω ξανα 2 σκληρους δισκους..(xp εχω) Thanks...:) και καλες γιορτες
  17. Μπα τπτ δε ξερω το χω δοκιμασει σε παρα πολλα σημεια..μπορει να το σβησω και να το ξαναπερασω.Απο τοτε παντως που βαλα το 8 εχει μαμηθει τελειως.και το 7 σινηθως κολλα και θελει ρισετ....θα βγαλω το 8..
  18. Εχω ενα προβλημα και με το destinator 7 και 8.κανονικα ανοιγουν αλλα μολις παταω ευρεση και βαζω μια διευθυνση και παταω πλοηγηση μου βγαζει το χαρτη κι μου λεει οτι το σημειο εκκινησης η το σημειο προορισμου δεν ειναι ποσπελασιμα με οχημα..το χω δοκιμασει σε παρα πολλες περιοχες και το ιδιο.τι γινεται?:confused:
  19. aytaaaa mpravo sth nokia me ta elatwmatika kinhtakia!!!emeis pantws thn agapame ki as mas poulaei!!!:rolleyes:
  20. Φιλε και εμενα ειχε χαλασει το δεξι ηχειο μονο που το χα χαλασμενο 1 μιση χρονο σχεδον.τωρα που μου χαλασε και η υποδοχη για τα handsfree αξιωθηκα να το παω στη nokia.και δευτερα το περνω μου παν.απο την προηγουμενη δευτερα που το πηγα.πατρα το πηγα.παραγγειλα και ενα καπακι μιας και ηταν κι αυτο προβληματικο...παντως ν78 **** τα κινητα παρα τα προβληματακια..:D
  21. Εχω ζητησει τον αριθμο μου ο οποιος ειναι 323104 και περιμενα 2 μερες τωρα να κατεβασω το αρχειακι μου για τον αριθμο μου στο http://forum.allnokia.ru/viewtopic.php?t=37456 και ενω ειχε 321976-322875.zip ανεβασαν κατευθειαν το 323926-324250.zip...:(το δικο μου που ειναι????????? Τι γινεται καποιος ας με βοηθησει..:)
×
×
  • Create New...