Jump to content

morgoth

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by morgoth

  1. Αρα απ'οτι καταλαβαινω πανω κατω τα ιδια. Θα της πω να τα δει και να παρει οποιο καθεται καλυτερα στο χερι της λοιπον, ευχαριστω για την βοηθεια! :)
  2. Ειναι και τα δυο στα ορια που τα ηθελα (η κοπελα ηθελε πιο μικρο αλα την επεισα να μην παει κατω απο 4.5"), 4.5"-5", γι'αυτο δεν το θεωρω παραγοντα μεταξυ των 2.
  3. Λοιπον τελευταιο διλλημα, πηγαμε σημερα στον Κοτσωβολο για το ΧΑ1 (230 το εχει) και ειχε και το X compact με 240. Οποτε δεδομοενου οτι η τιμη ειναι ιδια και οτι η οθονη δεν της κανει μεγαλη διαφορα, εχουν αλλη μεγαλη διαφορα μεταξυ τους σε καμερα και Hardware? Antutu βλεπω πανω κατω τα ιδια αλλα αμα τα εχετε δουλεψει πειτε (και για την καμερα προφανως).
  4. Για το Xperia XA1 τι λετε? Μου φαινεται οτι εχει αρκετα καλυτερη καμερα απο κατι reviews που διαβασα, αξιζει τα υπερβαση (225 εχει) λετε?
  5. Ναι μωρε, το κατανοω αυτο, οσο καλυτερη σε αυτα τα λεφτα. Θενκς για τις προτασεις, εξεταζω τα δεδομενα :cool:
  6. Για την καμερα του Samsung A3 τι λετε? παιζει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα?
  7. Ευχαριστω για τις προτασεις καταρχην. Το X το βλεπω εξαντλημενο στο mediamarkt οποτε μαλλον δεν το προλαβαμε ε? Το nexus 5x που το εχει με 30 πανω, εγω στο σκρουτζ 270 το βλεπω. Μαλλον για το compact θα παμε αν το προλαβουμε, Ελπιζω μεχρι Δευτερα που ερχεται Αθηνα να υπαρχει :) EDIT: το χασαμε και το κομπακτ, 299 το δειχνει στον Κοτσωβολο πλεον. Δωστε αλλες προτασεις.
  8. 2o σερι thread για την κοπελα μου αυτην την φορα, αυτη δεν ενδιαφερεται ιδιαιτερα για βαρυ gaming αλλα για browsing (FB, messenger κτλ) και θελει οπωσδηποτε καλη φωτογραφικη. 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. Μεχρι 200 ευρω. 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. 5" και κατω 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Ελλαδα. Καλυτερα με εγγυση αντιπροσωπειας γιατι εχει μια ταση για ζημιες :P 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) Καλυτερα ναι, αμα δεν ανεβαζει υπερβολικα την τιμη. 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? αδιαφορα ολα εκτος του ραδιοφωνου. 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Ελληνικο μενου ναι, φλασαρισμα θα προτιμουσα να μην χρειαστει 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Προφανως lcd σε αυτα τα λεφτα, το στερεο ηχειο δεν θα πειραζε αν μπορουσε να χωρεσει 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. καμερα, ταχυτητα, αυτονομια, βαρυ gaming 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. Xperia Tipo (αυτο το θυμαμαι :P )
  9. Χαιρετω, ο αδερφος μου αποφασισε μετα απο πολυ καιρο οτι θελει κινητο και απο ενα ψαξιμο που εκανα αρχικα τεινω προς το xiaomi MI5s που φαινεται πολυ καλο για τα λεφτα του σε hardware (και οντας κατοχος του Note 3 pro εχω πολυ καλη γνωμη για την εταιρια), αλλα με προβληματισε ενας γνωστος μου που μου ειπε οτι ο 821 υπερθερμενεται. Εχετε καμια καλυτερη προταση σε αυτα τα λεφτα? Το ερωτηματολογιο: 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. Εως 300 ευρω 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. ΚΚατι νορμαλ, 5 με 5.5 ιντσες 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Ελλάδα. Η εγγυηση καλο θα ηταν να υπαρχει. 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) Δεν το ηξερα αυτο, οχι οτι ταξιδευει ιδιαιτερα συχνα στην επαρχια αλλα γιατι οχι αμα δεν ανεβαζει ιδιαιτερα την τιμη? 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Dual-αδιαφορο, ραδιο-ναι, ir και nfc-αδιαφορα 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Οχι απαραιτητα. Καλυτερα να μην μπλεξει με φλασαρισματα οπως και να'χει. 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Στην κατηγορια τιμης που συζηταμε νομιζω lcd και mono ειναι αρκετα, το στερεο ισως να τον ενδιεφερε λιγο παραπανω αλλα οχι τρομερα. 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. βαρυ gaming, ταχυτητα, αυτονομια, καμερα 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. Ενα αρχαιο Xperia, δεν θυμαμαι μοντελο. Αυτα τα ολιγα, ευχαριστω εκ'των προτερων :)
  10. Εντωμεταξυ μου φαινεται οτι καταναλωνει πολλα δεδομενα ρε γμτ. Οχι σε background (αυτες τις ρυθμισεις τις βρηκα) αλλα σε foreground, ανοιγω 2 σελιδες στο Chrome πχ και εχουν φυγει 10mb, ειμαι σιγουρος οτι δεν εφευγαν τοσο πολλα στο παλιο μου κινητο. Κατι μου ειπε ενας φιλος για ενα option να μπαινει παντα στις mobile εκδοσεις σελιδων αλλα δεν το βρηκα πουθενα (δεν ξερω αν θα το λυσει το θεμα, δοκιμαζω πραγματα), εχει κανεις καμια ιδεα? Αγγλοκινεζικη Stable 7.5.2.0 εχω.
  11. Ωραια, ευχαριστω! :)
  12. Χαζη ερωτηση για επιβεβαιωση επειδη δεν εχω ξαναδουλεψει δικαρτο: Μπορω να βαλω δευτερη σιμ αλλης εταιριας (εχω WIND θελω δευτερη Q) και απο την δευτερη να τραβαει μονο δεδομενα (ναι ναι Pokemon: GO) ενω ταυτοχρονα οι αλλες δουλειες (κλησεις κτλ) να γινονται ταυτοχρονα απο την πρωτη?
  13. Gearbest με Global (δεν σου δινουν επιλογη), οποτε δεν παιζει να το γυρισω πισω και να περιμενω 2 μηνες, θα παω στην official αγγλοκινεζικη οπως το βλεπω και αν στο μελλον θελω να το ξαναξεκλειδωσω περναω Dev.
  14. Παιδια help! Εκανα ενα τεστ απο το ελληνικο φορουμ της Xiaomi κοινοτητας για να δω αν το κινητο εχει ερθει κανονικα με κλειδωμενο bootloader και στο τεστ μου το εβγαλε ξεκλειδωτο! Τι σημαινει αυτο και ποσο κακο ειναι? (global 7.3 εχω). http://i.imgur.com/3Nl1tkK.png
  15. Καποια στιγμη θα γινει και αυτο, ειπα οσο μπορω να μην μπλεξω. Ασε που τωρα δεν εχω κανει καν αιτηση για ξεκλειδωμα οποτε και να ηθελα θα αργουσε. Καμια ιδεα για την μπαταρια εχει κανεις? Στην αρχη αγχωθηκα οτι δεν παει καλα η μπαταρια, που εφυγε το 60% σε 4 ωρες, αλλα μετα ειδα το 14% οθονη οποτε ναι, προφανως κατι εχω κανει λαθος και ρουφαει το συστημα την μπαταρια.
  16. Ακυρο το τελευταιο, απλα εκανα λογκαουτ και delete το mi account και εστρωσε. Εχει αρχισει να με εκνευριζει η unofficial ******* του Gearbest.
  17. Μεσα σε ολα αυτα μολις εκανα login στο Mi account μου αρχισε παλι να κρασαρει ο Dialer. Εχουμε καμια λυση η παλι εργοστασιακες?
  18. Εκει που πας να βαλεις νεο fingertip βαζω το δακτυλο μου και δεν βλεπει τιποτα, σαν να μην δουλευει καν ο σενσορ. Επισης σημερα ολη μερα το κινητο ειναι ζεστο και εχει χασει 50% μπαταρια σε ενα τετραωρο χωρις καμια τρελη χρηση, υποθετω εκανα καποια βλακεια γιατι επαιζα με τις ρυθμισεις χτες (προσπαθουσα να βρω τροπο να μην σβηνει το GPS οταν πεφτει σε sleep γιατι το χρισημοποιω με το Ridewithgps και μου εβγαζε αλλα αντ'αλλων) οποτε βαζω σκριν μπας και καταλαβεις τιποτα: http://i.imgur.com/n782lWu.jpg http://i.imgur.com/5EfSOfw.jpg
  19. Χαιρετω. Ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει το fingerprint. Δεν λειτουργεί καν το sensor, έχει κανείς καμιά ιδέα αν μπορώ να κάνω κάτι; global stable 7.3.2 έχω. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
  20. Καλησπέρα. Μου ήρθε και εμένα χτες και έχω 2 θεματακια. Αρχικά να πω ότι μου ήρθε με την global 7.3.2. Κάποια στιγμή χτες και αφού κατέβασα ένα σωρό αππς (βγάζω τα αχτια μου δεν είχα ποτέ κινητό με πάνω από 8 γβ) άρχισε να κρασαρει το αππ για το τηλέφωνο και οι επαφές. Το πρόβλημα λύθηκε με επαναφορά εργοστασιακών αλλά θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει καμία πιο απλή λύση αν ξαναγίνει. Επίσης έχω την εντύπωση ότι ζεσταίνεται πολύ γρήγορα δλδ σε 3d εφαρμογές μετά από κάνα πεντάλεπτο αρχίζει να καίει. Είναι φυσιολογικό αυτό και αν το νιώσω πρέπει να σταματήσω η υπερβαλλω? Επίσης γνωρίζω ότι αυτά είναι θέματα ROM αλλά για την ώρα θα προτιμούσα να μην εμπλεκα με ρουταρισματα κτλ. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
  21. 2 εβδομαδες ειναι μια χαρα, μακαρι, η αποστολη απο το σαητ τους λενε ειναι μεταξυ 8-15 Ιουλιου :) Να ρωτησω κατι αλλο, αν θελω να μεινω με την ROM που θα ερθει, τουλαχιστον μεχρι να δω αν με ενοχλουν τα προβληματα της, ειναι ευκολο να βαλω Play Store η πρεπει να αλλαξω ROM υποχρεωτικα με το που θα το παρω? Επισης αν γινει καμια ******* και το brickαρω (φτου φτου) ειναι για πεταμα το κινητο η μπορει με καποιον τροπο να σωθει?
  22. Απο το GB που το πηρα λενε το εξης για την ΡΟΜ του: Hello, Please confirm the supported languages: Simplified/Traditional Chinese, English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Catalan, Czech, Dansk, German, Eesti, English, Spanish, Filipino, French, Hrvatski, Italian, Latvian, Lithuanian, Magyar, Dutch, Polski, Portuguese (Brazil), Portuguese (Portugal), Romanian, Slovak, Suomi, Svenska, Slovenian, Vietnamese, Persian, Arabic, Hinglish, Bengalese, Thai, Burmese, Korean, Turkish, Greek, Bulgarian, Kazak, Russian, Serbian, Ukrainian, Urdu It does not have google play pre-installed. It has its own app store. Αρα αυτο σημαινει οτι εχει την multi-language που λετε ετσι? Αρα θα πρεπει να του βαλω την Global stable πχ οταν θα ερθει αναγκαστικα ε? Με αγχωνει λιγο η διαδικασια γμτ γιατι ολο βλεπω προειδοποιησεις οτι μπορει να το brickαρω :D Επισης το παραγγειλα την Πεμπτη, εχετε καμια ιδεα ποσο περιπου κανει το GB? πανω απο μηνα υποθετω αλλα πιανουμε τριμηνο?
×
×
  • Create New...