Jump to content

gbras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    379
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

1 Follower

About gbras

  • Ημ. Γέννησης 26/10/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

gbras's Achievements

  1. Παντως ειχα προβλημα και με την always on επιλογη. Παντα κραταγε μονο 10 δευτερα και μετα εκλεινε. Τελικα η λυση ηταν να ενεργοποιησω developer mode και να απενεργοποιησω τα miui optimizations .
  2. Δεν εχω βαλει τωρα τελευταια καποιο τζαμακι αλλα εχει. Επειδη το ειχα παρει απο αλλον δεν ειμαι σιγουρος αν το εκανε απο τηναρχη που το πηρα. Θα το βγαλω να δοκιμασω.
  3. Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Εδω και αρκετο καιρο οταν με καλουν η οθονη παραμενει σβηστη και δεν δειχνει την κληση, μονο ακουγεται. Καποιες φορες την δειχνει κανονικα.Theme εχω το κλασσικο που θαμπορουσε να φταιει. Πριν δοκιμασω full reset εχετε να προτεινετε καποια αλλη λυση?
  4. Ναι ειχες δικιο. Ηταν το theme που τα ειχε κανει ολα σκ@@@ . Σε ευχαριστω!
  5. Ναι υπαρχει θες κατι σαν OTG USB HUB Μονο εμενα μου εχει κατσει πολυ στραβα η αναβαθμιση στο 12.5? Εεχει προβλημα στις ειδοποησεις. Με καλουν και το κινητο δεν δειχνει τιποτα στην οθονη ενω ακουγεται. Οι ειδοποιησεις του viber στο lock screen ειναι σαν να πεφτουν τα γραμματα το ενα πανω στο αλλο. Καποιες φορες εχει κολλησει και θελει restart. Χαλια!
  6. Μια χαρα ειναι η 12 η πιο ωραια εκδοση. Ειναι βεβαια εντελως αντιγραφη του Ios. Εχει καταφερει κανενας να κανει το κινητο να κλεινει με διπλο χτυπημα. Αν και εχει πλεον την επιλογη δεν φαινεται να λειτουργει. Εχω βαλει classic theme.
  7. Εγω εχω την ΕΕΑ ολα μια χαρα!
  8. Ναι ειναι πιστοποιημενη. Τεσπα αποφασισα να το γυρισω στην επισημη.
  9. Ναι εχω κανει, φτιαχνει για λιγο και μετα ξαναχαλαει. Να προσθεσω οτι εχω την eu custom rom
  10. Καλημερα , εχω το εξης προβλημα. Προχτες χρησιμοποιουσα κανονικα το κινητο το βραδυ. Το αφηνω στην ακρη. Το πρωι ειχε φαει ολη την μπαταρια ( και μαλιστα αργησα στην δουλεια γιατι δεν χτυπησε το ξυπνητηρι) Απο τοτε οποτε παιζω καποιο βιντεο σε οπιαδηποτε εφαρμογη παει αργα κολλαει. Εχει τυχει σε κανεναν αυτο για να μην κανω factory reset
  11. Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα γιατι εχω βαλει την εκδοση της xiaomi eu. εγκατεστησε το aptoid και βαλε το netflix απο εκει. Τωρα αν εχει κανενας αλλος καποια αλλη προταση καλοδεχουμενη.
×
×
  • Create New...