Jump to content

softboy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by softboy

  1. Η ουσία είναι όμως πως ακόμα και όταν τα πράγματα φθάσουν εκεί, η συσκευή λειτουργεί πολύ καλά. Επειδή κάποιοι γράφουν πράγματα, δε σημαίνει πως είναι και σωστά ε; Καλύτερα να λέμε για ότι έχουμε στα χέρια μας. Το Sence τρέχει ένα κάρο πράγματα από κάτω χωρίς να ζητηθούν και αναλόγως των ρυθμίσεων που έχουμε κάνει. Βασικά όμως αναφερόμουν στις δεκάδες ρουτίνες του λειτουργικού. Γενικά η διαχείριση της μνήμης από το λειτουργικό σύστημα είναι εξαιρετική και μικροκαθυστερήσεις που παρουσιάζονται σπανίως, είναι μικρές και διαρκούν ελάχιστα. Αυτά σε μια συσκευή όπως έρχεται από το εργοστάσιο, χωρίς task killers και λοιπές χαζομάρες.
  2. @ KONSTANTIN_KARAB 148MB είναι η διαθέσιμη μνήμη για εγκατάσταση εφαρμογών. Με το rooting που έρχεται θα λυθεί το θέμα. @ zaharakis Έχω τις αμφιβολίες μου αν έχεις το Desire στα χέρια σου, αφού η συσκευή κάνει πλοήγηση με το Navigon ή όποιο άλλο πρόγραμμα, ακούγοντας μουσική και ταυτόχρονα περιήγηση στο Internet, ΑΕΡΑ. Από κάτω μάλιστα τρέχουν καμιά 20αριά εφαρμογές ακόμα. Κάνε μας τη χάρη και μη γράφεις ότι νάναι ξανά, αφού εσύ παραπληροφορείς. :rolleyes:
  3. Διαφήμιση είναι. Περίμενε να μπει η Ανατολική Ευρώπη αυτές τις μέρες και θα δούμε κι Ελλάδα λογικά.
  4. Τις μέρες μήπως που οι ΜinOtaVrS - GriMaK είχαν ξεσηκώσει τη βάση δεδομένων από την NGI και ετοίμαζαν το gpspocketpc.gr (με όνομα τότε destinatorusers.gr ? :lol:
  5. Αυτούς τους χάρτες ποιος του κάνει ρε παιδιά ? Το πρόγραμμα τι λέει ας μας πήτε.
×
×
  • Create New...