Jump to content

Vags

Members
  • Δημοσιεύσεις

    106
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Vags

  1. Σε εμένα ήρθε το κουπόνι με e-mail προχθές, και είναι για αγορές μέχρι τέλη Μαρτίου
  2. Vags

    Meizu M6 Note

    Βασικά λάθος μου. Η κάμερα άλλαξε λόγω έκδοσης flyme και οχι root.
  3. Vags

    Meizu M6 Note

    Να σημειώσω και εγώ, για όσους θέλουν να δοκιμάσουν το root, πως μετά δε δουλεύουν τα OTA updates και για κάποιο περίεργο λόγο απενεργοποιούνται μια σειρά από επιλογές στη στοκ εφαρμογή της κάμερας, μεταξύ τον οποίων και η λειτουργία της διπλής κάμερας. Για επαναφορά θέλει πέρασμα της rom από την αρχή.
  4. Δοκίμασε κανείς να το συνδέσει σε PC μετά την τελευταία αναβάθμιση; Στο δικό μου όταν το συνδέω για μεταφορά δεδομένων, στο φάκελο DCIM δε φαίνεται να έχει καμία φωτογραφία, παρόλο που στο κινητο τις βλέπω κανονικά. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να έγινε;
  5. Vags

    Lenovo A7000

    root κάνουμε όπως και στην 5;
  6. Για root δοκίμασε με το kingoroot (http://www.kingoapp.com/). Για τον startup ήχο δε γνωρίζω...
  7. Καιρό είχαμε να δούμε διαγωνισμό. Καλή τύχη σε όλους μας.
  8. http://www.android-x86.org/ Port του Android για pc (x86 επεξεργαστές). Καλό διάβασμα.
  9. Υπέροχα, άλλη μια κλήρωση! Πανέμορφο κινητό btw
  10. O Nova έχει επιλογή για διαφανή status bar, αν υποστηρίζει το σύστημα (π.χ. 4.4). Πας στις ρυθμίσεις του Nova και επιλέγεις "Εμφάνιση και αίσθηση" και τικ στο "Διαφανή γραμμή ειδοποιήσεων"
  11. Αν θες δοκίμασε το peazip: http://filehippo.com/download_peazip/ Είναι free, πλήρες και υποστηρίζει σχεδόν οποιαδήποτε μορφή συμπίεσης
  12. Συμπαθητικό τηλέφωνο. Για να δούμε αυτή τη φορά λοιπόν...
  13. Υπέροχα! Γιατί ούτε πρόσκληση ούτε λεφτά διαθέτουμε αυτό τον καιρό :lol::lol:
  14. Ήταν ποιο γρήγορο σαν απόκριση στο μενού και στα προγράμματα, αλλά και στο antutu είχα πιάσει 13χιλ και κάτι σαν σκορ. Η οθόνη το ξαναλέω, δεν είναι ips σε κανένα από τα 2. Αυτή του 706 κατά τη γνώμη μου ήταν πιο φωτεινή και με πιο ζωντανά χρώματα. Το μονο + για το 706s ειναι η τιμή του (πλέον) και τα 8gb εσωτερικής μνήμης. Στο θέμα της μπαταρίας τώρα, και τα δυο πάνω - κάτω στα ίδια. Βγάζουν δε βγάζουν τρίωρο εντατικής χρήσης (wifi ανοιχτό, browsing κτλ).
×
×
  • Create New...