Jump to content

slvrfloston

Members
  • Δημοσιεύσεις

    102
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About slvrfloston

  • Ημ. Γέννησης 14/12/1984

slvrfloston's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλή επιτυχία σε όλους και καλό μήνα :) Ευχαριστούμε πολύ το myphone!
  2. Είχα vodafone από το 2007 αλλά δεν ήμουν ικανοποιημένος από την κάλυψη. Φέτος έγινε κ ένα θέμα με την επιδότηση κ τους λογαριασμούς μου κ η εξυπηρέτηση που είχα ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κ η αδιαφορία πρωτοφανής για εταιρεία που χάνει πελάτη. Πήγα στην Cosmote αλλά ακόμα μετά από 2 μήνες δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο. Πάντως στην περιοχή που ήθελα σήμα έχει ενώ καμία από τις άλλες 2 δεν έχει.
  3. κ πόσο εύκολο είναι να κάνεις firmware update σε ένα blackberry? κ με τα δεδομένα τι γίνεται? (άσχετος με blackberry αν υπάρχει κάποιο θέμα με γενικές πληροφορίες για blackberry θα το διάβαζα)
  4. Το βγάζει γενικά δλδ σε ό,τι προσπαθείτε να κάτεβάσετε από το repo?? Το ρωτάω γιατί δοκίμασα μόνο το upgrade των logos των carriers..
  5. Καλημέρα κ από μένα!! Καταρχήν με ένα γρήγορο διάβασμα είδα ότι κάποιος που έχει iphone κ πήρε το storm έχει μείνει πολύ ικανοποιημένος.. Κάποιος άλλος έχει γνώμη πάνω σε αυτό?? Είμαι κ εγώ κάτοχος Iphone 2g 16gb αλλά μετά από 1 χρόνο μαζί του σκέφτομαι να το αλλάξω! Κ μόνη καλή λύση σε touch μου φαίνεται το storm.. Αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται με τα κλειδώματα της voda.. Με το Iphone είχα μάθει στην ελευθερία μου κ έκανα ό,τι ήθελα.. Με το storm ισχύει το ίδιο? Αν δλδ κάνω firmware update θα "ξεκλειδώσει"??
  6. οκ newbie είμαι ακόμα!!! :rtfm: (για μένα το λέω!!)
  7. το link που μου έδωσες μου λέει ότι δεν έχω δικαίωμα να μπώ εκεί αλλά όπως κ να έχει για να μη βγούμε κ off topic πήρα μια ιδέα κ σιγουρεύτηκα ότι 100€ είναι πάρα πολύ λίγα!! !!ευχαριστώ dnik69!!
  8. όχι δεν είναι σε κακή κατάσταση, το αντίθετο θα έλεγα!!το μόνο που έχει είναι το ξέβαμα στις γωνίες του δήθεν μεταλλικού χρώματος, το οποίο είναι αναπόφευκτο αν απλά χρησιμοποιείς το κινητό!!
  9. καλημέρα σας κ καλή μου αρχή..πρώτο μου post (άργησα είναι αλήθεια να γίνω μέλος :cry:) κ ελπίζω να μη φάω κράξιμο γιατί θα κάνω μια ερώτηση που σίγουρα θα έχει γίνει πάρα πάρα πολλές φορές αλλά νομίζω είναι λίγο δύσκολο να διαβάσω 300+ σελίδες για να βρώ αυτό που ψάχνω.. here it goes λοιπόν: πόσο θα μπορούσα να πουλήσω το N80 μου internet edition μοντέλο Απρίλη 2007 με συσκευασία εννοείται κομπλέ?? (ρώτησα σε μαγαζί με μτχ κ μου είπαν πως το αγοράζουν 100€ τα οποία μου φάνηκαν λίγα αν αναλογιστείτε οτι πούλησα πρίν λίγο καιρό ένα Κ750 80€)
×
×
  • Create New...