Jump to content

pappas81

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pappas81

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

pappas81's Achievements

  1. Δεν πιάνει καμία εταιρία στο τετραγωνο μου . Και δεν εχω Mediatek . Όσον αφορά την ερώτηση που είχα κάνει , δοκίμασα το Nord με την κάρτα SIM του ξάδερφου μου που είχε vodafone και ενεργοποιήθηκε άμεσα και VoLTE και VoWIFI. Δεν ξέρω εαν θα έχει προβλήματα αφου δεν έκανα και πολλά τεστ , τον επόμενο μήνα που θα αλλάξω εταιρία αλλά οι πρώτες ενδείξεις ήταν ενθαρρυντικές.
  2. Το θέμα είναι υποστήριζε native τότε η Vodafone τα OnePlus 7 κ' 8? Ελπίζω να βρεθεί κάποιος να μου λύσει την απορία για με την Cosmote είναι κατάντια το σήμα της (δουλεύω 500μ απο την Ομόνοια και το σήμα της είναι 1 μπάρα στο 4G με το γραφείο μου να ακουμπάει στην τζαμαρία που βλέπει εξω . Με την Vodafone είχα 5 μπάρες παντού (εκτός απο το σπίτι μου που είναι γιάφκα) Το θέμα είναι λίγο γελοίο με το VoWifi και το VoLTE . Δεν είναι θέμα ασυμβατότητας, μια γραμμή υπόθεση είναι σε configuration file στο root του κινητού(εφοσον το κινητό εχει ηδη την λειτουργία). Και η OnePlus το παρακάνει με αυτά τα θέματα , εδω ακόμα δεν ενεργοποιείται το 5G γιατί λέει οτι πρέπει να της δώσουν έγκριση οι providers και οι providers λένε οτι δεν χρειάζεται έγκριση απλώς βάλε την αναθεματισμένη γραμμή που το ενεργοποιεί για τα δίκτυα μας . Έχει γίνει σήριαλ και με το μεν και με το δε χωρίς κανέναν λόγο .
  3. Καλησπέρα παιδια επειδή δεν βρήκα κάποια πληροφορία και θέλω σε κανα μήνα να φύγω απο Cosmote και να πάω στην Vodafone , έχει κάποιος OnePlus Nord 5G σε Vodafone και να του δουλευει natively το VoWifi ? Εννοω χωρίς το app της Vodafone. Στην Cosmote μου δουλευει το VoWifi (με πολλά τερτίπια τον τελευταίο καιρό) και είναι πολυ σημαντικό για μένα γιατί στο σπίτι μου το σήμα ειναι μηδενικό σχεδόν . Στο site της Vodafone λέει οτι υποστηρίζει OnePlus 7 και 8 αλλά τιποτα για Nord .Εαν έχει καποιος την συσκευή και ξέρει οτι δουλευει 100% θα με βοηθούσε πολύ . Ευχαριστώ
  4. Βασικά πιο πολύ αναφερόμουν στο λειτουργικό παρά στο κινητό ... ΤΟ κινητό σαν specs είναι φοβερό και για 199 που το πήρα ... Πιο πολύ τήν WP7 εμπειρία μου έλεγα... Όπως και κάτι άλλο που θυμήθηκα τώρα , που δεν έχει άλλα πληκτρολόγια στο marketplace γτ λογικά δεν αφήνει η MS να βγάλουν; είναι πολύ basic αυτό που έχει και όχι τόσο βολικό... Εντάξει δεν περίμενα να έχω και το swype που είχα στο android (που σπέρνει ) αλλά να έχω και μια επιλογή να δω τι θα βάλω και πιό με βολεύει... EDIT: Έβαλα και άλλα βιντεάκια Mp4 με 1Μbps μαξ bitrate και ειναι πολυ χάλι (σαν είναι στα 15 fps και οχι στην κανονική ) ... Η Microsoft στο σαιτ της λέει οτι υποστηρίζει ο επεξεργαστής μας (8255) 720p στα 27Mbps (bluray ποιότητα σχεδόν ) στα 30 fps...Δεν το βλέπω όμως εγω αυτό...Θα παρακαλούσα όποιος μπορεί να κάνει τεστ και να μας πεί την εμπειρία του ...
  5. Παιδιά το πήρα κι εγω εχθές το τηλεφωνάκι ... Είχα το Nexus S και αν και μπορουσα να κάνω παπάδες με αυτό (παιδική χαρά για customization και ROMs ) και ήμουν πολύ ευχαριστημένος με αυτό, μπορώ να πώ οτι μου αρέσει και το Omnia W πολύ... Ανώτερο σε hardware απο το nexus S γενικώς , με λιγότερες δυνατότητες προς το παρόν αλλά μου αρέσει το πόσο smooth έιναι το λειτουργικό και πόσο σταθερό είναι και αυτό και οι εφαρμογές και παιχνίδια που βάζεις...Το μαθαίνω ακόμα , μου κάνει σε φιλοσοφία iphone το όλο θέμα , αρκεί να έχει και την εξέλιξη στο θέμα του jailbreak οπως του iphone και ολα θα είναι κομπλέ... Εγώ έκανα το update μόλις το συνέδεσα και δεν μπορώ να το κάνω unlock , αλλά δεν με πολυκαίει και θα περιμένω για μια ολοκληρωμένη jailbreak λύση ή θα περιμένω για το επόμενο ξεκλείδωμα... Βρήκα κάτι ηλίθια πράγματα , όπως να μην μπορείς να θέσεις καρφωτή IP (ναι Microsoft δεν χρειάζεται να είσαι superhacker για να χρειάζεσαι αυτη την ρύθμιση) και πολύ περιορισμένο αριθμό υποστήριξης video αλλά ίσως να φτιαχτεί με τον καιρό . Και μιας και είπα βίντεο , έχετε βάλει κάνα mp4 αρχείο να παίξει; Δύο που δοκίμασα - το ένα μέσα απο το zune με conversion και το άλλο κατευθείαν μέσω storage - ήταν πολύ choppy το βιντεο με χάλια framerate αν και στο σαιτ της MS λέει οτι υποστηρίζει h264 μέχρι 10Mbps ήταν πολύ φτωχή η αναπαραγωγή - δεν θα μπορούσες με τπτ να κάτσεις να το δείς αυτά τα βιντεο...
  6. Κι εγώ αμα μπορούσα να το αποφύγω θα το απέφευγα αλλά είναι μεγάλη διαφορά , που 165€ και που 280€ που το έχει το e-tablet.gr. Βέβαια εαν βάλεις μέσα τελωνεία , εφορείες ενα ποσοστό κέρδους και ενα ποσοστό οτι θα έχει φύρα απο πατάτες προιόντα , δεν είναι άσχημη η τιμούλα...Αλλά με 300 κάτι παίρνεις πια ipad 2 μεταχειρισμένο και τελειώνει το θέμα . Είμαι Androidας γενικώς αλλά έχει αρχίσει να με κουράζει αυτό το fragmentation και αυτη η hit-n-miss λογική του Android γι αυτό και ανέφερα το ipad .Τεσπα μετά το Πάσχα θα το έχω κι εγω στα χέρια μου , οπότε ίδωμεν . Ευχαριστώ πάντως.
  7. φίλε γεια σου. Πούλησα το M12B που είχα και παρήγγειλα το SAnei N90. Διάβασα οτι θα πάρεις κι εσυ αυτό και ήθελα να σε ρωτήσω εαν το έχεις πάρει στα χέρια σου και ποιές είναι οι εντυπώσεις σου. Ακόμα , το παρήγγειλα απο το mcbub.com διότι έδινε και δωρεάν μεταφορικά με DHL οπότε θα έρθει πιο γρήγορα λογικά. Έχεις ψωνίσει απο το εν λόγω site ? το Μ12Β το είχα πάρει απο merimobiles και δεν είχα κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα (εαν εξαιρέσεις το γεγονός οτι δεν ήταν Aoson Ουτε Wopad αλλά κάποιο Unbranded OEM tablet ) . Ευχαριστώ.
  8. Όσο το ψάχνω κι εγω ανακαλύπτω συνέχεια πράγματα . Πριν 3 ημέρες μου ήρθε εμένα το M12Β που είναι βασικά το Μ19 με 8GB όμως αντί για 16 . Έχεις δίκιο οτι απο επιδόσεις δεν έχουν διαφορά αλλά... Το ICS είναι μεγάλο συν και υπάρχει διαφορά , στο λέω διότι το χρησιμοποιώ εδω και 2-3 μήνες στο Nexus S που έχω. η CPU και η GPU είναι Α10 (cortex A8 δλδ) και mali400. Ενα setup δλδ που έχει και η samsung με το Galaxy S2. Πιστευω οτι θα έχει καλύτερη συμβατότητα με τα προγράμματα και τα παιχνίδια αφου κάνεις model spoofing (δλδ να το κάνεις στο market να φαίνεται σαν Galaxy S2 ή Galaxy Tab ). Πχ εγω οτι και να έχω δοκιμάσει απο Gameloft και EA δεν μου τα τρέχει λέγοντας μου οτι δεν είναι συμβατή η συσκευή μου και ας έχω κάνει spoofing . Στο Onda ίσως να έχεις περισσότερες πιθανότητες . Ψάξε το αυτό και πες μου. Και μιας και το ανέφερα , εαν έχει καταφέρει κάποιος να κάνει το Μ19 να τρέξει gameloft η ΕΑ (πχ NBA Jam ) ας το πεί εδω να μας πεί και πως, θα το εκτιμούσα .
  9. νομίζω το Onda ειναι το τοπ και πιο πληρες ταμπλετ. Τσέκαρε για custom roms και γενικώς για support και χτύπα το... Το cube δεν έχει HDMI εαν σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Με το Μ19/Μ12Β δεν βλέπω φώς ακόμα για ICS είναι πολυ χάλι η κατάσταση ενω το Onda έρχεται έτοιμο. Βέβαια μην σε πάρω στον λαιμό μου, ψάξε στα φορουμ να βρείς παραπάνω πληροφορίες.
  10. Αφού ξέρεις οτι δεν πρέπει να κάνουν καν τους κινέζους οταν τους ρωτάς κάτι! Πέρα απο την πλάκα είναι ενα αιώνιο πρόβλημα η συνεννόηση στα αγγλικά με τους κινέζους , αν και δεν έχω καταλήξει ακόμα στο εαν όντως είναι η μεγάλη διαφορά στην γραμματική που έχουν τα κινέζικα με τα αγγλικά ή εαν το κάνουν επίτηδες για να μην δεσμέυονται επείδη τα προιόντα αλλάζουν specs διαρκώς ή απλώς δεν ξέρουν αγγλικά. Δεν λες πάλι καλά που τα ελέγχουν πριν τα στείλουν και ειδοποιούν τουλάχιστον; Πάντως η εμπειρία μου με τα κινέζικα προιόντα είναι οτι εαν δεν είναι DOA (Dead On Arrival) ή εαν δεν χαλάσουν τις πρώτες μέρες, δεν παθαίνουν τίποτα. Το μόνο που είναι ευπαθές είναι η μπαταρία τους που είναι λίγο λαχείο. Αν και το merimobiles έχει νομίζω μπαταρίες για όλα τα tablets. Και το ainol aurora είχε πριν μερικές μέρες πρόβλημα διαθεσιμότητας λόγω των οθονών . Έχει και αυτό IPS και αν πάρουμε σαν δεδομένο απο τα specs που κυκλοφορούν οτι είναι LG , που δεν είναι απίθανο αφου το 90% των συσκευών που κυκλοφορούν παγκοσμίως έχουν πάνελ της LG , τότε είναι λογικό να παίρνουν στην Κίνα τα Β διαλογής πάνελ που είναι πιο σκάρτα και δημιουργούνται προβλήματα διαθεσιμότητας σε κάποια batches που παραγγέλνουν.
  11. Κι εγω τους έστειλα mail και τους είπα οτι ξέχασα να τους το πω και μου είπαν οτι το είχαν κανονίσει απο μόνοι τους να το βάλουν χαμηλότερα ωστε και να τυχει να εκτελωνιστεί να μην πληρώσω πολλά...Ιδωμεν...
  12. Παιδιά εγω εχω παραγγείλει απο merimobiles ενα Μ12. Αλλά έκανα την πατατιά και δεν τους είπα να γράψουν οτι είναι κάτω των 40 ευρω! Λέτε να την πατήσω με το τελωνείο; Η υπάρχει περίπτωση να περάσει έτσι; Και αν πρέπει να πληρώσω , τι θα πληρώσω; 23% το ΦΠΑ;
  13. http://www.pandawillforum.com/showthread.php?9339-Aoson-Wopad-M12B Εδώ είναι ενα thread που έχω ανοίξει σε ενα άλλο φορουμ το οποίο είναι για το M12B/M19 ICS Ρίξτε του μια ματιά εχω και Links έτοιμα μέσα εκεί , μήπως σας βοηθήσει σε κάτι ή είναι κάτι διαφορετικό και θέλετε να το τεστάρετε. Έχω μέσα αρχεία για rooting ICS M19 οπως και για να αυξήσετε το partition που γίνονται install τα apps (μέχρι 1.5GB)
  14. Tabletistas αυτό είναι το ανανεωμένο ROM που είναι rooted και έχει και μεγαλύτερο χώρο για τα apps? παραπάνω απο 512 που έχει τώρα δλδ...
  15. http://translate.google.com.hk/translate?hl=en&sl=zh-CN&tl=en&u=http://www.99pad.com/ Μεσα εδω είναι νομίζω το ICS . Ψάξε στο φορουμ με google translate και κανε register να σου βγάλει τα links .... Για να μην παιδεύεσαι : http://www.mediafire.com/?dmks4amp4fsi5tn το 4αρι το ROM μαζί με τα RKTools που χρειάζονται. Παραθέτω και τους drivers για τα Windows 32/64 bit. Έχε υποψιν οτι δεν τα έχω δοκιμάσει και υπάρχουν αναφορές οτι οι drivers δεν δουλευουν σωστά και μπορεί να χάσατε την επιλογή για Rooting προς το παρόν.
×
×
  • Create New...