Jump to content

simple

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About simple

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

simple's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους! Με ενδιαφέρει και εμένα η αγορά της συγκεκριμένης συσκευής! Στα θετικά του, ο χαμηλός δείκτης Sar για συσκευή που δέχεται 2 κάρτες sim.. Bomber21, αναμένουμε το post σου για λεπτομέρειες!
  2. Έγραψες φίλε!:up: Αυτή η λεπτομέρεια ήταν. Ο opera browser 5.2 είναι απλά γαμάτος! Καμία σχέση με τον symphony που βγάζει μια κενή λευκή σελίδα! Το άλλο με τα μηνύματα ασφαλείας το έχεις δοκιμάσει; Όταν το δοκιμάσω πάντως, θα ποστάρω ξανά. Μια τελευταία ερώτηση: Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω τον opera τον προεπιλεγμένο browser, έτσι ώστε να μην ανοίγει κάθε φορά, που πατάω το πλήκτρο internet, ο symphony;
  3. Καμιά βοήθεια ρε παιδιά; Βρήκε κανένας τίποτα τελικά; Σε σας, ο opera εγκαταστάθηκε και έτρεξε κατ'ευθείαν;:blink:
  4. Ευχαριστώ φίλε, αλλά όλα οκ με την kingston. Την αναγνώρισε αμέσως. Δυσκολεύομαι λίγο όμως με τον opera browser. Κατέβασα τον opera mini 5 beta 2 αλλά όταν κάνει εκκίνηση της εφαρμογής (αφού ζήτησε την άδεια για ανταλλαγή υλικού μέσω Internet και πάτησα ναι) βγάζει μήνυμα: "Could not store resource":mad::mad: Δοκίμασα και τον 4.2 αλλά κολλάει στο ακριβώς παραπάνω σημείο. Γνωρίζει κανείς τίποτα? Συνδέομαι μέσω wifi στο σπίτι και ο symhony browser δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, τρέχει αέρας! Μήπως να μην τον άλλαζα?
  5. Τελικά, κατέληξα σε αυτή που είναι και Transflash για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο!:rolleyes::rolleyes: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552407&u=KINGSTON-4GB-MICRO-SECURE-DIGITAL-CLASS-4-HIGH-CAPACITY Παιδιά, μπορεί να δώσει κανείς κανα link για τον opera mini που είναι και συμβατός με τη συγκεκριμένη συσκευή?
  6. Το έψαξα λιγάκι το θέμα και βρήκα αυτό το site: http://www.r4i.co.uk/mobile/motorola-ve66/usb_mobile_chargers/4022 Απ'ότι κατάλαβα, δεν πρέπει να τίθεται θέμα συμβατότητας. Εξάλλου, η motorola λέει ότι δέχεται microsd μέχρι και 32gb. Transflash τέτοιας χωρητικότητας δεν υπάρχουν παρά μόνο high capacity.
  7. Καλησπέρα παιδιά! Έχω αγοράσει και εγώ το συγκεκριμένο κινητό και μέχρι στιγμής με έχει αφήσει αρκετά ικανοποιημένο.. Σκέφτομαι να αγοράσω τη συγκεκριμένη κάρτα microsdhc: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553844&u=KINGSTON-8GB-MICRO-SECURE-DIGITAL-HIGH-CAPACITY-CLASS-4 Υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω πρόβλημα συμβατότητας; Αν γνωρίζει κανείς, ας απαντήσει και να προτείνει κιόλας κάποια κάρτα.
  8. Φίλε, είχες απόλυτο δίκιο. Κάμερα, ακουστικό και μεγάφωνο έχουν μέτριες ικανότητες. Επιπλέον ρε παιδιά, το zoom ισχύει μόνο για το βίντεο??Στις φωτογραφίες εμφανίζει το μύνημα:<<Το zoom δεν είναι δυνατό σε αυτή τη λειτουργία>>:mad:. Αν όντως ισχύει, δεν γίνεται τίποτα γι'αυτό??Αν γνωρίζει, ας απαντήσει κάποιος.
  9. Γειά σας παιδιά και απο μένα!Πριν απο λίγες μέρες έγινα κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού..Ήθελα κάτι απλό,οικονομικό και εύχρηστο για να αντικαταστήστω το sony ericsson k750i που είχα πριν (τα 'παιξε ύστερα απο 2 χρόνια περίπου)..πιστεύω οτι έκανα καλή επιλογή..στα μεγάλα θετικά του η χαμηλή ακτινοβολία sar 0,8 - 0,9 περίπου..:)
×
×
  • Create New...