Jump to content

venumis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    74
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About venumis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

venumis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πακέτο και τα δύο μαζί. Αυτόν τον καιρό δεν έχω ούτε χρόνο να φάω στο σπίτι, όποιος την θέλει εντός αττικής του την φέρνω στο σπίτι, κλειστή συσκευασία με απόδειξη αγοράς. Σε λίγο καιρό που θα σταματήσω από την μια δουλειά μπορεί να ασχοληθώ και να την βάλω, προς το παρών κάθεται. Υπόψιν είναι η 152mm
  2. Εγώ την πήρα 27 ευρώ από Αθήνα. Έχω την 152mm . Έχω δει στο YouTube πως αλλάζεται και βαριέμαι να το κάνω γιατί τελικά η ρωγμή είναι μικρή και δεν με ενοχλεί. Μου είχε πέσει κ εμένα πολλές φορές το κινητό κάτω και δεν είχε πάθει τίποτα, με είχε ενθουσιαστεί η ανθεκτικότητα του! Ένα πρωί ξύπνησα και μάλλον με το σώμα μου είχα πατηκωσει το κινητό στο σίδερο του κρεβατιού. 25 ευρώ την πουλάω την δική μου, είναι η 152mm
  3. Υπάρχουν στο κέντρο της Αθήνας μαγαζιά που έχουν ετοιμοπαραδοτη οθόνη για το κινητό σου. Εγώ έχω αχρησιμοποίητη μια οθόνη για redmi note 3 pro/special edition. ,Την αγόρασα αλλά βαριέμαι να την αλλάξω γιατί η αλήθεια είναι ότι έχω μικρό ράγισμα στην άκρη. Τι ψάχνεις eBay? Υπάρχει Ελλάδα / Αθήνα και σε περιμένει. Αν έχεις το Pro σου πουλάω την δική μου με απόδειξη αγοράς σε κλειστή συσκευασία.
  4. Γίνε πιο συγκεκριμένος. Έγινε αναβάθμιση OTA και στην επανεκκίνηση δεν ανοίγει? Όταν βάζεις τον φορτιστή και αναβοσβήνει το led σημαίνει εντελώς τελειωμένη μπαταρία. Άσε τον φορτιστή στο κινητό, μην προσπαθείς να το ανοίξεις. Δες το μετά από μισή ώρα αν έχει βγάλει το εικονίδιο ότι φορτίζει. Επίσης χρησιμοποίησε το δικό του καλωδίου και φορτιστή, όχι οποιονδήποτε φορτιστή που έχεις.
  5. Παιδιά θέλω την βοήθεια σας γιατί είμαι μπερδεμένος. Η γυναίκα μου πήγε και αγόρασε κ εγώ δεν ξέρω από που ένα Redmi Note 4 / 64gb / 3gb ram. Είναι με MTK / Nikel αλλά πολύ φοβάμαι ότι η ρομ που φοράει είναι μαϊμού. Το μενού δεν είναι φουλ στα ελληνικά, αναβάθμιση miui δεν βγάζει. Αυτή την στιγμή είναι με την 8 (8.0.1.0.) Ποία είναι τα βήματα που θα ακολουθήσω για να του βάλω την τελευταία γνήσια ρομ? Εγώ έχω το redmi note 3 pro με την miui 9.5.x.x και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
  6. Μάλλον τα ακουστικά που έχεις έχουν χαμηλό βαθμό ευαισθησίας. Μια χαρά ένταση βγάζει το redmi note 3 pro στην έξοδο των ακουστικών
  7. Απ όσο ξέρω η μπαταρία απλά δεν είναι αποσπώμενη όχι ότι δεν είναι ανταλλάξιμη. Δεν το πετάς το κινητό αν χαλάσει η μπαταρία, την πας σε τεχνικό και στην αλλάζει.
  8. Η αλήθεια είναι ότι δεν σερφαρα ποτέ με miui browser. Καλή φάση! Σήμερα το πρωί μου ήρθε αναβάθμιση σε MIUI Global 8.5.2.0 . 261 Mb ήταν η αναβάθμιση. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι στο κινητό ως προς την απόδοση του.
  9. venumis

    Nokia 6

    Ρε ****το πριν λίγο καιρό αγόρασα κινητό γιατί μου έκλεψαν αυτό που είχα, αν ήξερα ότι θα κυκλοφορήσει τόσο σύντομα το Nokia 6 θα μπορούσα να κάνω υπομονή με κάποιο παλιό. Απ ότι βλέπω υπάρχει ετοινοπαραδοτο σε γνωστό μαγαζί κινητών στο κέντρο της Αθήνας. Αν το πιάσω στα χέρια είμαι σίγουρος ότι θα μπω στην πρίζα να το πάρω!!
  10. Κάνε αντιγραφή τον ακόλουθο κωδικό και κάνε επικόλληση στο αριθμολογία όπου παίρνεις τηλέφωνο.μετέπειτα κατέβα στο led τεστ. * # * # 64663 # * # *
  11. Ουδέν σχόλιο!
  12. Προφανώς δεν κατάλαβες τι έγραψα. Κ εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το ακουστικό που έχεις εσύ. Κ εγώ σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος με το κινητό. Αλλά τα κινέζικα κακά τα ψέματα δεν είναι ακόμα 100% έτοιμα κινητά. Μάλλον δεν είχες ποτέ ένα καλό κινητό της Samsung γιαυτό λες δεν είσαι φαν!
  13. Κάνε όπως λες ένα φορματ και βλέπουμε. Εγώ έχω κάτι παρόμοιο αλλά με την φόρτιση, ίσως χρειαστεί επανεκκίνηση για να δει τον φορτιστή. Κακά τα ψέματα αλλά και το καλύτερο κινεζικό προς το παρόν είναι "κινέζικο" Σε ένα Samsung δεν θα συναντουσες τέτοια κουλά!!
  14. Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια. Εχτές έμεινα από μπαταρία, όταν γύρισα σπίτι το έβαλα για φόρτιση, στην αρχή αναβόσβηνε το λεντακι και άργησε να δείξει ότι φορτίζει, μετέπειτα φόρτιζε, σε κάποια φάση το άνοιξα και το έβγαλα από τον φορτιστή, όταν το έβαλα ξανά άναβε το λεντακι αλλά δεν έγραφε ότι φορτίζει. Εν ολίγοις όταν είναι αναμμένο το κινητό και βάλω φορτιστή δεν φορτίζει. Θα πρέπει να το κλείσω και μετά να το συνδέσω με τον φορτιστή, αν το ανάψω συνεχίζει κανονικά η φόρτιση. Τι να κάνω? Το κινητό είναι εντός εγγύησης. Υπάρχει κάποιο κόλλημα του λογισμικού?
  15. Εγώ χρησιμοποιώ από την αρχή hands-free όταν είμαι στην μηχανή και Bluetooth όταν είμαι στο αυτοκίνητο. Ποτέ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Μήπως το hands-free σου είναι χαλασμένο?
×
×
  • Create New...