Jump to content

gouglis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    198
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gouglis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

gouglis's Achievements

  1. gouglis

    Realme 8 5G

    Επιβεβαιώνω ότι επανήλθε η ανοιχτή ακρόαση με τη νέα version ...C05. Αυτό με τα data που δεν συνδέεσαι και αναφέρεται παραπάνω, παρατήρησα ότι το παθαίνει μετά απο restart και φτιαχνεται αν το βάλεις έστω μια φορά σε λειτουργία πτήσης. Την επιλογή λειτουργίας δικτύου 5G/4G/3G/2G εγώ δεν την είχα ποτέ. Ούτε με το προηγούμενο android, ούτε με το νέο android 12 τον Σεπτέμβριο, ούτε φυσικά με τα τελευταια update.
  2. gouglis

    Realme 8 5G

    Έστειλα email στο support και μου απαντησαν να κανω downgrade σε UI2.0, δηλαδή το προηγούμενο android. Φυσικά και δεν θα μπω σε τετοια διαδικασία και ελπίζω να λυθεί σε επόμενο update. Θα πρότεινα να είστε επιφυλακτικοί με το συγκεριμένο update και να το παραλείψετε.
  3. gouglis

    Realme 8 5G

    Μετά το update και κατά τη διάρκεια κλήσεων, το κουμπί speaker δεν ενεργοποιεί το μεγαφωνο του κινητου για ανοιχτή ακρόαση. Το αντιμετωπίζει άλλος μετά το τελευταιο update?
  4. gouglis

    Realme 8 5G

    Μετά και το upgrade σε android12 & UI 3 στις αρχές του μήνα, ήρθε σήμερα software update. Περιλαμβάνει κυρίως security patches Σεπτεμβρίου. Μέχρι στιγμής πρακτικά η μόνη διαφορά που παρατήρησα στο UI είναι η power off screen που έχει πλέον ένα μεγάλο κάθετο διακόπτη για επιλογή restart ή shutdown και απο την οποία επιπλέον αφαίρεσαν κάποια γραφικά στοιχεία που είχε (ούτε που θυμάμαι τι ήταν).
  5. gouglis

    Realme 8 5G

    Έβαλα δύο φορές airplane mode και λύθηκε παρόμοιο θέμα που είχα όταν άλλαξα θέση της Sim στο sim tray. Αρχικά δεν είχα ούτε data ούτε 5G ούτε VOLTE. Με το πρώτο airplane mode επανήρθε το VOLTE και με το δεύτερο airplane mode επανήρθαν data και 5G. Ίσως το ότι αλλάζει IMEI με την αλλαγή της θέσης της κάρτας να επηρεάζει δυνατότητες VOLTE/data/5G. Είμαι cosmote-Αττική. Ο αρχικός σκοπός της αλλαγής της θέσης ήταν η εμφάνιση του network selection στα settings και της επανεμφάνισης του 5G switch που εξαφανίστηκε με το upgrade σε 12. Δυστυχώς ούτε με την συγκεκριμένη αλλαγή κατάφερα να βλέπω αυτές τις επιλογές στις ρυθμίσεις.
  6. gouglis

    Realme 8 5G

    Ευχαριστώ φίλε για την επιβεβαίωση. Επανεγκατέστησα απο την αρχή την εφαρμογή της Εθνικής και έπαιξαν οι ανέπαφες πληρωμές. Κάτι πρέπει να είχα κάνει λάθος με την εφαρμογή.
  7. gouglis

    Realme 8 5G

    Εχει πραγματοποιησει κανεις ανεπαφη πληρωμη με NFC και καρτα Εθνικης τραπεζας; Εγω δεν τα εχω καταφερει.
  8. Χαιρετώ την παρέα. Σκεφτομαι να αγοράσω ενα απο τα δύο smartwatch του θεματος . Με προβληματιζει το bluetooth το οποιο θα ηθελα ιδανικά να ειναι ενεργο μονο όταν θελω και οχι ολη την ωρα για λογους αποφυγης ακτινοβολιας καθως και αυξησης διαρκειας μπαταριας. Ψαχνοντας σχετικά είτε σε manual ειτε σε reviews μάλλον δεν είναι εφικτό. Σε κάποιο review όμως που είχα δει στο youtube είχε αναφερθεί ότι με την λειτουργία do not disturb, που έχουν και τα δύο smartwatches, απενεργοποιείται ταυτόχρονα και το bluetooth αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω ξανά το video. Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος κάτοχος τους, για ποιο απο τα δύο smartwatches ισχυει αυτό;
  9. gouglis

    Sony Xperia XZ1

    Λογω βλαβης έγινε αντικατασταση πλακετας. Οταν το ενεργοποιησα ομως παρατηρησα οτι πλεον δεν ειναι ενεργοποιημενο το VOLTE. Πριν τη βλαβη υπηρχε η συγκεκριμένη δυνατότητα ενω και η ίδια sim αν μπει σε άλλο κινητό μπορεί να το χρησιμοποιησει. Επιπλεον εχει χαθει και το splash screen της cosmote κατα την εκκινηση. Μήπως πρεπει να βαλω\εγκαταστησω cosmote specific software\rom ώστε να εχω cosmote volte? Εντω μεταξυ και το θεμα ειναι διαφορετικό σε γκρι χρωμα. Μήπως και το software της πλακετας προοριζοταν για ασημι xz1? ............................................................................................................. Μετα απο ψαξιμο βρηκα ότι εχω την customized GR ROM 1310-6362 αντι μαλλον της 1310-8715
  10. Μερικές ερωτήσεις προς κατοχους 1) Οταν ειναι με αλουμινιο κατασκευασμενο, ειναι μονο η στεφάνη αλουμινένια ή και το backplate; Βασικά ρωτάω αν είναι συνεχως σε επαφή το δέρμα με το αλουμίνιο; 2) το samsing health διαβασα οτι πλεον μπορει να εγκατασταθει και σε άλλες μάρκες κινητων. Έχει αφήσει η samsung κανένα περιορισμό ή λειτουργικότητα που παίζει μόνο σε δικά της κινητα;
  11. Ωραια η ανανεωση. Θελει ομως και μια αναδιοργανωση στο φορουμ ωστε τουλαχιστον τα πολυ παλια subforum και συζητησεις να σταματησουν να ειναι πανω πανω ή pinned. Κανεις δεν τα παρακολουθει αυτα. Καλη αλλαγη επισης οτι στο email ερχονται μαζεμενες σε ενα email πλεον οι ενημερώσεις για τα θεματα ποθ παρακολουθουμε.
  12. Ξερει κανεις τo max μεγεθος της sd καρτας που υποστηριζε η συσκευη; Ή εναλλακτικα αν έχει δοκιμασει κανεις καρτα 256GB? Στο επισημο site δεν βρήκα σχετικη πληροφορια.
×
×
  • Create New...