Jump to content

mariaf

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mariaf

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

mariaf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αγαπητέ impreza_sti με συγχωρείς για τον χρόνο που διέθεσες και για την απάντηση που μου έδωσες που ομολογουμένως ήταν βοηθητική Το RTFM σε ελληνικά manuals δεν αποτελεί πάντα πάγια τακτική για τους users είτε είναι naive είτε είναι experienced καθώς κατά γενική ομολογία δεν είναι τόσο καλογραμμένα όσο θα περίμενε κανεις να είναι
  2. Εδώ και καιρό έχει ενεργοποιηθεί η λειτουργία όταν έχω κλήση να ακούγεται το όνομα αυτού που με καλεί. Επειδή όμως δεν ξέρω πως έγινε η ενεργοποίηση δεν ξέρω και αντίστοιχα πως θα το επενοργοποιήσω...μήπως γνωριζει κανεις???
  3. Σ'ευχαριστώ πολύ! Tαπεινή μου βέβαια γνώμη είναι ότι οι search algorithms του site δεν "παίζουν" πάντα καλά, συχνά τα αποτελέσματα δεν ανταποκρίνονται στα αντιστοιχα keywords... με αποτέλεσμα να αυξάνεται κατά πολύ ο απαιτούμενος χρόνος για search και η διαδικασία τότε παύει να είναι trivial και φυσικά user friendly :wacko:
  4. Γεια σας, Ψάχνω να βρω πληροφορίες για το Phone torch, σε προηγούμενα posts αναφερεται πως πρέπει να ψάξω στις εφαρμογες για symbian s5, αλλα δυστυχως δεν μπορώ να βρω κατι.. μπορειτε να μου δώσετε ένα link? Thanks,
  5. φιλε zafevolution, κάποιες από τις επαφές μου είναι στην μνήμη του τηλεφώνου και κάποιεσ (λίγες) στη sim. Ακόμα δεν εχώ κατηλήξει αν το πρόβλημα (να μην λειτουργεί η αναγνώριση) εμφανίζεται μόνο στην μια κατηγορία ή μόνο στην άλλη. :(
  6. Γεια σας, χτές και μετά από μια εβδομάδα χρήσης 'ξαφνικά' οι εισερχόμενες κλήσεις εμφανίζονται με το πρόθεμα +30 με αποτέλεσμα να μην εμφανίζεται το νούμερο της αποθηκευμένης επαφής.. Προηγουμένως επαιζα με τα settings των contacts, αλλά δεν μπορώ να καταλαβω τι φταίει.. Μήπως έχετε κάποια ιδέα??
  7. Ειναι επιβεβαιωμένο αυτό??? Αυτή είναι κοινή πρακτική για όλα τα κινητά της κατηγορίας... Και σίγουρα είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα....απογοητεύτικα τώρα με το κατά τα άλλα ενδιαφέρον κινητο... Από ότι είδα υπάρχουν οι ακόλουθες εναλλακτικές: http://europe.nokia.com/link?cid=EDITORIAL_182803 http://europe.nokia.com/link?cid=EDITORIAL_1074951 http://www.amazon.co.uk/NOKIA-Xpressmusic-CA-100-CHARGING-CABLE/dp/B001767MUW
  8. Γεια σας, Όταν το συνδέω με USB, ποιο mode πρέπει να επιλέξω για να φορτίζεται παράλληλα? Επίσης χτές και μετά από μια εβδομάδα χρήσης 'ξαφνικά' οι εισερχόμενες κλήσεις εμφανίζονται με το πρόθεμα +30 με αποτέλεσμα να μην εμφανίζεται το νούμερο της αποθηκευμένης επαφής,μήπως έχετε κάποια ιδέα??
  9. δούλεψε!!ευχαριστώωωωωωωωωωω!!!
  10. Γεια σας, Όταν πιέζω το κουμπι της φωτογραφικης μηχανής στο πλαι της συσκευής και ενώ είμαι στην κετνρικη σελιδα, δεν ενεργοποιείται η λειτουργεία της κάμερας(όπως συμβαίνει σε πολλά άλλα κινητα). Αυτό ειναι φυσιολογικο?? Απάντηση: "αν την ωρα που ανοιγεις το τηλεφωνο και γινεται ο χαιρετισμος της voda πατησεις οκ δεν θα το κανει. με εναλλαγη ελληνικων -αγγλικων -ελληνικων στη γλωσσα, γινεται επανεκκινηση του τηλεφωνου και δουλευουν ολα ρολοι." δούλεψε!!
  11. Ολα καλα μέχρι στιγμής (το έχω 1,5 εβδομάδα). Αλλα οταν πιέζω το κουμπι της φωτογραφικης μηχανής στο πλαι της συσκευής και ενώ στην κετνρικη σελιδα, δεν ενεργοποιείται η λειτουργεία της κάμερας(όπως συμβαίνει σε πολλά άλλα κινητα). Αυτό ειναι φυσιολογικο??
×
×
  • Create New...