Jump to content

kostas2911

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kostas2911

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

kostas2911's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γιατί μακριά από gearbest; Εγώ προσωπικά έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος όσες φορές έχω αγοράσει από εκεί και από ταχύτητα παράδοσης (2-3 βδομάδες) και από τιμη. Αντίθετα ή τελευταία αγορά από geekbuying έκανε 1,5-2 μηνες να έρθει. Εννοείται ότι δεν έχω κανένα προσωπικό όφελος. Στάλθηκε από το ONE E1001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. Αν πιστεύεις ότι σου φτάνουν και δεν θα τα ξεπερνας εμένα καλή μου ακούγεται.
  3. kostas2911

    OnePlus X

    Έχω τη συγκεκριμένη συσκευή περίπου 6 μήνες. Έτρωγε που και που μερικα κολλήματα και έτσι είπα να δοκίμασω άλλη rom. Έβαλα CM13 sultan και είναι φοβερη. Πολύ καλή απόκριση καθόλου κολλήματα και καλύτερη διαχείριση μπαταρίας.
  4. Να προσθέσω κι εγώ τη δική μου εμπειρία. Είχα οικογενειακό πρόγραμμα 2 νούμερα στο πρόγραμμα 65 και τα 2 στα 26€ το καθένα. Γίνεται αλλαγή φπα και μετατροπή του προγράμματος σε XL και το πάνε στα 31€. Δεν λέω τίποτα. Λήγει το συμβόλαιο και με παίρνουν για ανανέωση με τα πολλά η καλύτερη προσφορά που μου έκαναν ήταν 34€. Παίρνω vodafone μου λένε 36€ για το αντίστοιχο πρόγραμμα. Λέω από μέσα μου θα ρισκαρω και συμφωνω. Έρχεται courier υπογράφω και το επόμενο μεσημέρι τηλέφωνο απο cosmote και μου κάνει προσφορά στο XL 26€. Φυσικά το δέχομαι και με ένα τηλέφωνο ακυρωνω το αίτημα φορητότητας.
×
×
  • Create New...