Jump to content

keysmith

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3.932
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

keysmith's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

14

Φήμη

  1. παιδιά υπάρχει πακετάκι 3.02€ που σου δίνει 60' ομιλίας (με το δευτερόλεπτο). Θυμάμαι όμως ότι για αυτό υπήρχε "εβδομάδα διπλασιασμού) ή κάτι τέτοιο. Τι ακριβώς ισχύει σήμερα; Υπάρχει δυνατότητα αν το ενεργοποιήσεις κατάλληλη εποχή να λάβεις 60+60 = 120'?
  2. και ξανα-αλλάζουν αν απαιτηθεί. Προσωπικά σε αυτοκίνητο βολεύομαι με FM και mp3. Στο κινητό δεν ακούω αλλά θα είχε τα mp3 μου αν απαιτιούνταν την οποία εμπλουτίζω που και που (όχι συστηματικά). Με την αύξηση μια υπηρεσίας σε κόστος μειώνεται η ζήτηση όταν αυτή είναι "ελαστική". Και για κάποιους είναι αφού της ζητηση του online μπορούν να την αντικαταστήσουν/υποκαταστήσουν με αλλους τρόπους πηγές (vanced yourube, mp3, internet radio ακόμα και fm για όποιες συσκευές έχουν ακόμα)
  3. αν και δεν είναι καθόλου το ίδιο, καλά θα κάνουν οι νεότεροι να ρωτήσουν τους παλιότερους πως δημιουργούνται ή/και κατεβαίνουν mp3 να φτιάξουν τη δικιά τους συλλογή. Σιγά σιγά θα έχουν άπειρα τραγούδια και θα τους φτάνουν να καλύψουν τις μουσικές τους ανάγκες ακρόασης. Οι μπαμπάδες τους το έκαναν με κασέτες που έγραφαν από εκπομπές FM που έπαιζαν της εποχής τα hit. Ευτυχισμένοι ήταν και με αυτό..
  4. 1gb δίνει για μέχρι την επόμενη μέρα 23.59.59 και φαίνεται στο app ως υπόλοιπο (ξέρεις πόσα έφαγες). Οπως αναφέρθηκε τρώει μονο του 2€ και ισχύουν τα mb ΚΑΙ για roamming στην Ε.Ε. (γιατί στο εξωτερικό την "έπαθα" και έμαθα).
  5. να αναφέρω ότι προσωπικά είχα καταργήσει το bonus των 1000' λεπτών και mb που συνοδεύονταν και από χρέωση κάποια ευρώ κάθε 6μηνο (?). Τώρα επειδή δεν θυμάμαι πολύ καλά τι να πω.. Αν το έχει ακόμα το 30λεπτο και με όχι πολύ καλά πακέτα κακό του κεφαλιού της. Ευτυχώς ο ανταγωνισμός έχει και άλλες λύσεις.
  6. νομίζω δεν το βάζει πια αυτό το "χαράτσι" 0,30€. Το υπολόγιζα τελευταία φορά που έβαλα κάρτα και νομίζω δεν το είδα. (Το κύριο νούμερό μου το εκανα frog, οπότε δεν μπορώ να το επαληθεύσω άμεσα αν ισχύει αυτό που λέω).
  7. όχι για πολύ αν δεν το άκουσες τι θα γίνει με το liquιd
  8. ενώ αλλιώς δεν θα ανεβαίναν ας πούμε.. Υ.Γ. το πόσο και αν θα ανέβουν με βάση τον επεξεργαστή θα εξαρτηθεί και από τον ανταγωνισμό των άλλων επεξεργαστών.
  9. μου το προσφέρει αλλά δεν το έχω ενεργοποιήσει ακόμα γιατί εχω λεπτά και mb. αλλα είναι στην ενότητα "δωρεάν έξτρα για σένα". και υπέθεσα είναι "δωρεάν" .Εδεινε 25gb/200'//400' για 30 μερες. με το όνομα "προσφορά ενεργοποίησης". EDIT έκανα κλικ και θέλει 10€ όντως αρα ΔΕΝ ειναι δωρεάν! Οκ δεν πειράζει μου φτάνει το 8.9 με 10gb θα το παρακολουθήσω, δεν με έβαλαν όμως. Υπήρξε η ερώτηση αν θέλω να δέχομαι "προσφορές" από όλους ή μονο από την cosmote και αρχικά είπα από όλους αλλά μετά το άλλαξα από την εφαρμογή σε ΚΑΝΕΝΑΣ. Αυτοί οι κατάλογοι προωθητικών ενεργειών μαλλον ΔΕΝ είναι (δεν ταυτίζονται) με τα white pages στα οποία μαλλον με άφησε στο status που ήμουν πριν. Δλδ δεν με έβαλαν. Μέχρι χθες δλδ θα το ξαναδώ.
  10. Ανατολικά θεσνικη περιοχή Μαρτίου το ύψος περίπου της Καραμανλή και μαλιστα σε 4ο όροφο (ψηλά δλδ όχι κανένα υπόγειο). Εντάξει δεν λέει κάτι μιια περιοχή ή τοποθεσία. Αλλά μου κάνει εντύπωση. Το πρόβλημα είναι ότι και παλαιότερα αρκετά που ξαναειχα frog είχα θέματα αλλά α) τα ξέχασα και β) θα περίμενα να εχει διορθωθεί το θέμα. Επίσης το είχα δει στην αδελφή μου (που επίσης εχει και φρονγκ εκτός q) όταν βρεθήκαμε στο πατρικό αλλά και αυτό το είχα ξεχάσει. Τες πα. Μην το κάνουμε θέμα. Δεν κρίνεται από ένα σημείο το δίκτυο. θα το δω γενικότερα (το κινητό μου είναι με δύο sim με μια q οπότε ανα πάσα στιγμή θα συγκρίνω). Πιστεύω εν γένει η frog θα είναι καλύτερη αφού όλοι ετσι λένε.
  11. ναι το έχω ήδη ανοικτό (το VoWifI) και πρέπει να λειτουργεί. btw Σήμερα με έχει συχνά σε 2G με 3 εως 4 γραμμές σήμα. Οταν για δοκιμή μπαίνω από δεδομένα πιάνει 5kB/sec στο 2g και όταν το γυρνάει 4g (μια γραμμούλα) ανεβαίνει και πιάνει και.. 25-50kbps.. σχεδόν 56 modem του 1999. Δεν το λες και λίγο.. 😁 Ελα ψέματα στο fast.com (που έκανε 20'' να φορτώσει την σελίδα) έδειξε και 550kbps για μια στιγμή 1,5mbps για να ξαναπέσει σε κάτω από 500. (συν οτι ζεσταίνεται καθώς εκπέμπει με μέγιστη ισχύ). Τες πα.. Είπαμε ΔΕΝ κρίνουμε το δίκτυο από ένα ατυχο σημείο. Θα δείξει γενικότερα τώρα που θα το χρησιμοποιώ και έξω. Πάντως ισχύει ο κανόνας. Πάρε το δίκτυο που πιάνει πρώτα απ' όλα στο σπίτι ΣΟΥ! (περιμένω λοιπόν να δώ και στο δικό μου σπίτι γιατί τώρα είμαι στο πατρικό). Ευτυχώς τις κάρτες εύκολα τις αλλάζουμε αν δεν μας κάνουν.
  12. λοιπόν ήρθα frog Δευτέρα μεσημέρι. Αίτηση online και τελική σύνδεση 10 εργάσιμες όπως είπατε εδώ. 1. δεν είδα να είμαι στα white pages (θα το δω και τις επόμενες ημέρες) 2. δεν το βρήκα αυτό ακόμη αυτό με την φραγή εισερχομένων με απόκρυψη. Μαλλον με τηλέφωνο στο support 3. δεν έχω τηλεφωνητή by default όπως φαίνεται με δοκιμές (ευχάριστο αν αλλαξε η (απέσεια) πολιτική της cosmote να σου φορτώνει τηλεφωνητή). Δυστυχώς στο πατρικό μου που βρίσκομαι τώρα στην ανατολική θεσσαλονίκη σε κεντρικό σημείο 4ος οροφος το σήμα είναι άθλιο σε σχέση με την (πολύ καλύτερη στο σημείο) q (έχω 2 κάρτες στο κινητό και το βλέπω ταυτόχρονα).Εχω μονίμως 0 ή 1/5 σήμα και έπρεπε να το θυμάμαι γιατί και η αδελφή μου δεν έχει επαρκές σήμα στην περιοχή με frog (ενώ με το Q της επίσης έχει). Ατυχία. Με άλλα λόγια από το σπίτι τα δεδομένα είναι άχρηστα (ευτυχώς έχουμε wifi) γιατί δεν πιάνει καθόλου σχεδον (μηδαμινές ταχύτητες). Ελπίζω στο δικό μου σπίτι σε πόλη της Θράκης να πάει καλύτερα. Οταν μιλάω το πάει σε 2g (μαλλον) και εκεί έχει 2/5 σήμα και τα καταφέρνω. Για δεδομένα όμως κλάψτα! Για έξω θα κάνω μερικές βόλτες θα το δω πως πάει. Πέρα από την γκρίνια με υποδέχθηκε με πολλά δωράκια όπως δώρο ενεργοποίησης για ένα μήνα (25gb, 200'), δώρο ανανέωσης κτλ (60+60, 500+500mb). Με βλέπω να αγοράζω πακέτο με χρήματα μετά το δίμηνο (ναι πρέπει να βάλω και κάρτα στο δίμηνο ξέρω). Αυτά. Υ.Γ. Το δώρο ενεργοποίησης (200 λεπτά και 25gb) ισχύει σε περιαγωγή άραγε;
  13. το ότι φτάσαμε το 2024 να το κάνουν αυτό με ξεπερνά! Στο messenger ακόμα να το σκεφτούν!
  14. Σε λίγες μέρες με το καλό θα είμαι στο δίκτυο της Frog (από Q φορητότητα). Δυστυχώς διαπίστωσα ότι στην αίτηση που υπέγραψα ουσιαστικά ο αριθμός μου θα είναι στα white pages (δεν το πρόσεξα στο courier όταν υπέγραψα πφφφ). Οπότε θέλω μολις ενεργοποιηθεί η κάρτα να κάνω τα εξής: α) να βγώ από τα white pages δλδ το ονομα μου με τον αριθμό μου να ΜΗΝ βγαίνει στον κατάλογο (στην nova είναι επιλογή από το app) β) να ΜΗΝ δέχομαι κλείσεις από απόκρυψη δλδ φραγή κλήσεων με απόκρυψη (στη Nova είναι ένας απλός κωδικός που πληκτρολογείς στο κινητό *254# + Πλήκτρο Κλήσης) γ) να ΜΗΝ έχω τηλεφωνητή (η κλήση σας προωθείται) καθώς μεταξύ αλλων μειώνει το κουδούνισμα στα 30' αντί 60' που είναι χωρίς αυτό (προλαβαίνεις να το σηκώσεις). Στην NOVA είναι κατάργηση απλά μίας εκτροπής αλλά θυμάμαι στην Cosmote δεν είναι το ίδιο απλά (πρέπει να καλέσεις κάποιον?) Αν γνωρίζετε αυτοματοποιημένους τρόπους για τα παραπάνω σε frog/cosmote θα χαρώ να τους μάθω (πχ μέσω του frog app?). Αλλιώς τι γίνεται; Καλώ κάποια εξυπηρέτηση; Αυτά; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...