Jump to content

aggelakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    74
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by aggelakis

  1. aggelakis

    Jiayu G3

    γεια σας...χτες παρηγγειλα το g3 απο pandawill με απλο ταχυδρομειο (χωρις δηλαδη επιπλεον χρηματα για μεταφορικα)... Εχει κανεις αναλογη εμπειρια απο το εν λογο μαγαζι?? γνωριζει καπιος ποσο καιρο κανει να ερθει ελλαδα??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!!
  2. aggelakis

    Jiayu G4

    ξερει κανεις κανενα on-line καταστημα που να μπορω να βρω το iocean x7 ??
  3. aggelakis

    Jiayu G4

    σε ευχαριστω πολυ για το link... πριν λιγο το ειδα και σε ενα μαγαζι που λεγετε geekmobile και δεν γραφει πουθενα για προπαραγγελια, το πουλαει κανονικα...εκτος και αν ειμαι τοσο γκαβακας πια και δεν προσεξα καλα τελικα ειμαι πολυ γκαβακας..το ειδα τωρα οτι γραφει pre order -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  4. aggelakis

    Jiayu G4

    ωπα ωπα τωρα το ειδα...ναι εχεις δικαιο ετσι γραφει αλλα ηταν στο κατω μερος της οθονης και μικρα γραμματα και δεν το ειχα προσεξει
  5. aggelakis

    Jiayu G4

    στο meromobile λεει οτι εχει και τις δυο εκδοσεις του ετοιμαπαραδοτες...δεν εχω ξαναπαραγγειλει απο το εν λογω καταστημα ειναι αξιοπιστο η ειναι παπατζηδες??? εχει κανενας εμπειρια απο αναλογη αγορα σε αυτο το καταστημα?
  6. aggelakis

    Jiayu G4

    γεια σας... εχω δει εδω και 3-4 μερες το jiayu g4 και μου φαινετε καλο για τα λεφτα του, δεν γνωριζω πολλα απο κινητα και θελω αν εχει καποιος απο εσας λιγο χρονο να μου πει τι παιζει με τον επεξεργαστη που φοραει ΜΤΚ6589 cortex a7...!! ευχαριστω προκαταβολικα.
  7. δεν ειναι ετσι τα koso και τα keihin pwk ειναι τετραγωνα με slide δεν εχουν πεταλουδα. τα περισσοτερα ειναι με slide. σε αντιθεση με τα injection που ειναι ολα με πατελουδα.
  8. ρε αδερφε το slide του καρμπυρατερ ειναι το εξαρτημα οπου κουμπωνει η ντιζα και οσο τραβας γκαζι ανοιγοκλεινει τον αερα ειναι η αντιστοιχη πεταλουδα που εχουν τα αμαξια. το ζιγλερ ειναι μεσα στο φλοτερ απο το καρμπυρατερ στο κατω μερος και ρουφαει βενζινη. sorry ρε μεγαλε αλλα αυτο που λες δεν στεκει
  9. το ζιγκλερ που κολλαει. το ζιγκλερ βιδωνει αναμεσα στο φλοτερακι και ρουφαει βενζινη δεν εχει καμια σχεση με το πανω μερος του καρμπυρατερ που ειναι η βελονα και το slide
  10. με 50mm απο πενητνταρακι δεν πας στα 94 αλλα στα 80,1. κυβικα
  11. πεταλουδα δεν λεμε το τσοκ πεταλουδα ειναι το slide του καρμπυρατερ Που πανω του κουμπωνει η βελονα καταλαβες τωρα η εχεις απορια?
  12. η πατελουδα ειναι sprinter ειχα και εγω. δεν εχουν γκριπ με σκαλες. η ντιζα φταιει.
  13. oxi den einai apo to strosimo απλα δεν ανοιγει ολη η πεταλουδα απο το καρμπυρατερ γιατι μαλλον καπου εχει πιαστει η ντιζα η το χερουλι του γκαζιου αν το πας σε ενα μαστορα το πολυ μεσα σε ενα τεταρτο θα το εχει ετοιμο δεν ειναι τιποτα μη μασας.
  14. shark me τεσσερις σκαλες βαλαμε σε ενα kymco activ και δεν περπατουσε. μονο εφελικι ειναι τελειως μαπα.
  15. sprinter 50αρακι αλλα θα το βαρεθεις αμεσως και θα θελεις αμεσως πιο δυνατο κατι σε 125
  16. πατεντα δυστηχως οχι για να παει καλα θελει κυβικα και σωστο φτιαξιμο οχι κανγκουριες. αν θελεις γκαζια πρεπει να φυγεις απο τα 50 χιλοστα που εισαι. αν θελησεις να κανεις παπακι δυνατο οχι σαν αυτα που κυκλοφορουν 55 και 57 πες μου και θα σου πω πως να βγαλεις πραγματικη δυναμη αλλα οχι εδω μεσα δημοσια. το πως να βγαλεις δυναμη ειναι θεμα μαθηματικων και φυσικης ειμαι μηχανικος και ασχολουμαι παρα πολυ με τα παπακια γιαυτο σου λεω πατεντα για να πηγαινει σφαιρα δυστηχως δεν υπαρχει. η λυση ειναι κυβικα....... πολλα κυβικα.....
  17. αν βαλεις 5 σταδιο δεν εχει κυβικα και στα χαμηλα δεν θα περπατει θα ειναι πολυ ψοφιμι. και ροικη εξελιξη για τα κυβικα σου δεν θα κανει τιποτα. την κεφαλη την ανοιγεις μετα τα 52 χιλιοστα.
  18. οκ τοτε βαλε εναν 4 σταδιο περιπου 280 μοιρες και εισαι καλα σε συνδιασμο με ενα καλο 24 καρμπυρατερ πχ keihin θα ειναι λουκουμι και δεν θα χαλαει και ποτε.
  19. ρε μεγαλε η στροφαλομπιελα η αστρεα ειναι για διπλοκαμπανα καρτερ πως την εβαλες εσυ πανω σε καρτερ απο 50αρακι που ειναι μονοκαμπανα? μηπως ειναι 90αρα και νομιζεις οτι ειναι αστρεα?
  20. κατσε δηλαδη η σρτροφαλομπιελα ειναι απο 50αρακι και το πιστονι 50mm απο αστρεα μαμα?
  21. ειναι αναλογα με το σταδιο. εκκεντροφοροι εμποριου βγαινουν μεχρι 320 μοιρες οι εταιριες δεν παιρνουν ευθυνη για παραπανω μοιρες εγω για τα κυβικα μου ειχα κανει χειροποιητο 330+ μοιρες γιατι ηθελα στροφαρισμα στα πολυ ψηλα.τωρα εσυ ξερεις τι ακριβως θελεις οσο πιο μεγαλος ο εκκεντροφορος σε μοιρες τοσο πιο ψοφιο ειναι στα χαμηλα αλλα βγαζει δυναμη στα ψηλα και το αντιθετο οταν ειναι μοκρος ο εκκεντροφορος. πες μου ποσα κυβικα ειναι το παπακι με τι στροφαλο και τι πιστονι και θα σου πω τι θελει για να δουλεψει σωστα.
  22. μεχρι και 54αρα καλυτερα ειναι να ειναι στρογγυλη γιατι αν την ελαφρωσεις κερδιζεις λιγο στροφαρισμα απο τις 2000 μεχρι τις 5000 στροφες αλλα χανεις πολυ ροπη στα τερμα και αυτο σε παει πισω. στην 56αρα χρειαζετε ελαφρωμα γιαυτο και η aasa τις διαδρομες πανω απο 54 τις βγαζει ημιτριγωνικες με κομμενα αυτακια. κατι παραπανω θα ξερει η aasa για να το κανει αυτο.,
  23. 54 διαδρομη στρογγυλη 59 πιστονι αασα με κυλινδρο νικασιλ κοντη μπιελα gb5 κεφαλη j1 με τον εκκεντροφορο που σου ειπα βολαν απο εξαβολτο πολλαπλασιατη nsr 125 μαζι με μπουζοκαλωδιο και ηλεκτρονικη με αβανς για 54αρα διαδρομη και κοφτη στις 14000 στροφες. το εχω αγγελια στο car.gr στα daytona ena kokkino einai me onoma aggelos tzitzifopoulos
  24. φιλε μου αν θελεις νευρο βαλε τον μαμα εκκεντροφορο που τραβαει απο πολυ χαμηλα. στις κοντρες δεν χρειαζεσαι τραβηγμα απο χαμηλα αλλα χρειαζεσαι δυναμη στα πολυ ψηλα για να μην κρεμαει μεχρι να κοφτιασει το μοτερ. εγω στο δικο μου ειχα 330 μοιρες αλλα τραβουσε απο πολυ χαμηλα λογο χιλιοστων και διαδρομης.
  25. γιατι ετσι το μηχανακι σου δεν προκειτε να βγαλει δυναμη. η κατοσταρα μπιελα ειναι μεγαλη και βαρια και σε ενενηνταρι στροφαλο το μονο που κανει ειναι να κοβει. βαλε μια απλη διαδρομη 54 cm στρογγυλη με 70 ευρω οχι ελαφρωμενη και αν το πιστονι σου ειναι ισιο μαι κεφαλη αστρεα αν ειναι πομπε βαλε μια j1 με εκκεντροφορο οποιασδηποτε μαρκας αρκει να εχει δειαρκεια πανω απο 280 μοιρες και τοτε θα δεις δυναμη... και χωρις ρευματα και ιστοριες.
×
×
  • Create New...