Jump to content

spyro80

Members
  • Δημοσιεύσεις

    324
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About spyro80

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

spyro80's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Googlare την εφαρμογή "not SABS", έχει μία διαδικασία αλλά αν το σεταρεις σωστά και βάλεις καλούς hosts ξεχνάς τις διαφημίσεις, εννοείται χωρίς root. Στα συν οτι μπορείς να απενεργοποιήσεις εύκολα εφαρμογές της Samsung που δεν χρησιμοποιείς.
  2. Bx actions ειναι η εφαρμογή και η τελευταία έκδοση δουλεύει καλά με pie, η εκδοση επι πληρωμή σε αφήνει να ορισεις και παρατεταμένο και πατημα με κλειδωμένη οθόνη που ειναι πολυ χρήσιμο για φακο, αθόρυβο κτλ.
  3. Καλησπέρα στην παρέα, έχοντας εγκατεστημένη την beta έκδοση για πάνω απο μια εβδομάδα, έχω να πω κυρίως καλά. Το One UI είναι ιδιαίτερα βολικό για χρήση με το ενα χέρι και παρότι δεν είναι η τελική έκδοση, είναι γρήγορο χωρίς "κολλήματα" και σημαντική βελτίωση σε σχέση με παλαιότερα. Μοναδικό μείον για μένα είναι το UI της κάμερας, προτιμούσα ξεχωριστό κουμπι για βίντεο που ξεκινούσε εγγραφή με ενα πάτημα. Απο bugs εχω παρατηρήσει μόνο αυτο με τα Gestures, όπου μετά απο επανεκκίνηση δεν είναι σωστά ευθυγραμμισμένα τα soft keys, λύνεται όμως με αλλαγή ανάλυσης στην οθόνη. Έχω ανεβάσει και ενα με την εγκατάσταση και περιήγηση στο UI για όποιον αμφιταλαντεύεται εαν θα κάνει την μετάβαση,
  4. Αυτή ειναι και η δική μου άποψη, το μαυρο που ειδα ειναι πιο ωραιο απο του S9 καθώς καθρεφτίζει και φαίνεται πιο ιδιαίτερο, ενω τα πλαϊνά του ειναι σε ενα ωραίο ματ μαυρο, απλά ρώτησα απο περιέργεια...
  5. Καλησπέρα σε όλους, κατοχος S9+ είμαι έτοιμος να δοκιμάσω το P20 pro. Λεω για το μαύρο καθώς δεν βρίσκω εκθεσιακό για να δω πως ειναι σε αλλο χρώμα. 1.Θα ήθελα να ρωτήσω κατόχους του P20 pro σε twilight χρώμα, τα πλαϊνά τι απόχρωση έχουν, νομίζω ασήμι, απο οτι εχω δει σε βίντεο, αλλά ματ ή γυαλιστερό; Επίσης επειδή είναι ιριδίζων παίρνει πιο πολύ απόχρωση κοντά στο πράσινο ή μωβ; 2.Επειδή είχα παλιότερα το Mate 10 pro και δεν ειχα μείνει ευχαριστημένος απο το βίντεο σε κακό φωτισμό, μπορεί να μου πει κάποιος που το είχε αν είναι βελτιωμένο το P20 pro σε αυτον τον τομέα;
  6. Καλήμερα και καλό μήνα, για εφαρμογή gestures εβαλα το gesture bar και με εχει βολέψει αρκετά. Δεν εχω κανει οριστικη απόκρυψη της nav bar (αν και γινεται εύκολα με adb εντολή) μόνο με διπλο κλικ στην κουκιδα και εχω βάλει την μπαρα της εφαρμογής αόρατη στην δεξια πλευρά ωστε να μην ενεργοποιεί κατα λαθος τα soft keys. Πχ. Με edge swipe προς τα αριστερά back, προς τα κατω home και προς το πανω recents. Στην pro εκδοση υποστηριζονται και παρατεταμενα swipe οποτε οι επιλογες ειναι πολλές. Το αναφερω γιατι δοκιμασα πολλα αντίστοιχα app και τα διεγραφα στο μισαωρο. Είναι δυνατη η ταυτόχρονη τοποθέτηση και μπάρας στα αριστερά για χρηση με το αριστερό. Εκεί που δεν βολεύει είναι οταν είναι ανοιχτο το πληκτρολόγιο, αλλα σε αυτη την περίπτωση εμφανίζεται ουτως η αλλως η κλασσική nav bar οποτε κανω τους χειρισμούς απο εκεί. Είναι ότι πλησιέστερο εχω βρει για full screen εμπειρία και μαζι με εφαρμογές οπως bxactions για remap του Bixby button και SABS για απενεργοποίηση των εφαρμογων της Sammy και διαφημίσεων, το S9+ έχει γίνει πολύ πιο χρηστικό. Edit: για το φίλο που ρωτάει αν μπορεί νσ παραμείνει η οθόνη ανοιχτή κατα την φόρτιση, πρέπει να ενεργοποιήσεις τις επιλογές προγραμματιστή (με πολλαπλά κλικ στην έκδοση kernel αν θυμάμαι καλά) και οταν σου εμφανίσει το αντίστοιχο μενού κάτω κάτω στις ρυθμίσεις, είναι απο τις πρώτες επιλογές.
  7. Ισχύει, απο την Συλλογή, τα 4Κ δεν τα παίζει εαν δεν υποστηρίζει η τηλεόραση. Μπορεί να τα παίξει (downscaled λογικά) με screen mirroring (smart view).
  8. Καλησπέρα και απο εμένα, εχω το S9+ εδω και λιγες μερες και παρατηρω οτι το AOD δεν σβηνει οταν ειναι καλυμμένη η συσκευή. Στο mate 10 pro σβήνει με το που καλύπτεις τον αισθητήρα εγγύτητας, γεγονος βου βοηθάει στην εξοικονόμηση ενέργειας. Κοιταξα στις ρυθμίσεις αλλα δεν βλέπω κάτι, μηπως ξέρει κανείς κάτι σχετικά; Update: το εψαξα λίγο, σβήνει εαν καλύπτεται αλλά μετά απο 30 δευτερόλεπτα.
  9. Ετσι είναι, δοκιμασα απο περιέργεια και βγάζει μυνήμα οτι δεν είναι πιστοποιημένη για το τηλέφωνο. Και την 137 είχα βάλει την full ota οταν εγινε approved και τρέχει μια χαρά.
  10. Εαν δεν γίνει approved, θα υπάρχει καποιο θέμα; Την κατεβάζει κανονικά με vpn το ff.
  11. Καλησπέρα, απο τις προσφορές Φεβρουαρίου απο Banggood ξεχώρισα τις εξής: Xiaomi Mi6 6/64GB στα 303€ με τον κωδικό 2BGMi664GB, Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64GB στα 159€ με τον κωδικό 2BGR5P64, OnePlus 5T Global Rom 6/64GB στα 379€ με τον κωδικό 5TNYDEALS
  12. spyro80

    OnePlus 5T

    1.Εφαρμογες, ειδικη πρόσβαση, λειτουργια pip. Το youtube το δείχνει αλλα πρέπει να εχεις συνδρομή red για το pip. Εχει βγει στο xda, ενα mod, αν θες googlαρε το 2. Gestures εχει μόνο η open beta 3 3. Δεν γίνεται 4. Στη stable νομίζω οτι αν κρύψεις nav bar με swipe up ξαναβγαίνει
  13. spyro80

    ZTE Nubia M2

    Συνήθως είναι στις ρυθμίσεις προσβασιμότητας, αλλα δεν βρίσκω κάτι σχετικο στο Μ2. Αν απεγκαταστήσεις ή απενεργοποιησεις το "talkback" απο τις εφαρμογές λογικά θα λυθεί.
  14. spyro80

    ZTE Nubia M2

    Καλησπέρα κι απο εμένα, αναβάθμιση λογικά δεν θα πάρει η διεθνής έκδοση, η κινέζικη εχει πάρει Nougat απο το Ιούλιο. Δεν είναι μεγάλο το πρόβλημα πάντως απο τη στιγμή που το software είναι πλήρες και πολύ σταθερό, υποστηρίζει και split screen. Είναι άψογη πάντως η συσκευή και σε φοβερή τιμή. Για όποιον δεν την έχει αγοράσει και ψάχνεται έχω κάνει ένα οπου δοκιμάζω επιδόσεις σε παιχνίδια, benchmarks, και κάμερα.
  15. Δεν είναι στανταρ, αλλαζει ανάλογα με το είδος, το θεμα ειναι οτι σπανια υπαρχει διαθεσιμοτητα στις Ευρωπαικες αποθηκες και οταν υπαρχει, η τιμή ειναι ανεβασμενη. Ίσως παραγγείλω αυτες τις μερες και θα δωσω feedback. Εαν δεν ειναι Dpd και ειναι NLpost θα αξιζει τον κοπο.
×
×
  • Create New...