Jump to content

tzimhs85

Members
  • Δημοσιεύσεις

    161
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tzimhs85

  1. καλησπέρα παιδιά.άλλαξα την μπαταριά στο επίσημο σέρβις της σαμσουνγκ άλλα βλέπω μεσώ του phone info δεν μηδένισαν τον μετρητή . δηλαδή έγγραφε 516 κύκλους και συνεχίζει απο εκεί... παρόλα αυτά η υγειά της μπαταρίας είναι στο 99,8% όπως πρέπει σε μια καινούρια μπαταρία. επίσης με ενημέρωσαν οτι άλλαξαν και την επαφή φόρτισης αλλα εγώ παρατηρώ οτι μου έβαλαν καινούρια οθόνη και καινούριο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος άλλα δεν μου είπαν τίποτα για δυο τελευταία. οχι πως με χάλασε βέβαια η αλλαγή της οθόνης,είχε πέσει η φωτεινότητα άλλα δεν είχε καθόλου burn-in.
  2. οι καινούργιες εφαρμογές έχουν ξεχειλωσει σε μέγεθος και απαιτήσεις.το s7 ειναι πλέον παλιουτσικο οπότε του πέφτουν βαριές. Προσωπικά εγώ εγκατέστησα όποιες εφαρμογές χρειαζόμουν και έπειτα απενεργοποίησα το playstore εντελώς. Όπως και το google play services κατάντησε να ειναι 500 mb εφαρμογή οποτε και αυτο του αφαίρεσα τις ενημερώσεις και ειναι πολυ μικρότερο. Επίσης πολυ λαγκ μου έκαναν το samsung pass,samsung pay,samsung members και το galaxy store μόλις έβγαλα όλες τις ενημερώσεις είδα μεγάλη βελτίωση σε ταχύτητα και μπαταρία. τελος μπες στης ρυθμισεις προγραμματιστή και απενεργοποιησε και τα τρια πεδία που αφορούν τα animations.
  3. έχετε παρατηρήσει μετά την τελευταία ενημέρωση Ιουνίου εάν γραψεται στον dialer *#06#?εμφανίζει το imei το serial number και κάτι γραμμωτούς κώδικες. παλαιότερα είχα την εντύπωση ότι εμφάνισε μόνο το Imei..
  4. βρε παιδιά έχω μια ερώτηση γιατί έχω μπερδεύφτει. ποια η διάφορα του ασφαλούς φακέλου από τον ιδιωτικό φάκελο.τι διαφορετικό προσφέρει ι μια λειτουργία π την άλλη. επίσης η κρυπτογράφηση κάρτας sd τι κάνει στα δεδομένα ?.ευχαριστω.
  5. γεια σε όλους τους κατόχους s7. θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση για ενα πρόβλημα που μου παρουσιάζει το s7 μου. μέσα από την εφαρμογή samsung members στην ενότητα φροντίδα τηλεφώνου πατάω αυτόματοι έλεγχοι και στην μπαταριά μου βγάζει σφάλμα και να επισκεφθώ κάποιο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της samsung. στο phone info μου βγάζει 232 κύκλους φόρτισης και 82.6 υγεία. το κινητό το έχω 14 μίνες και μου φαίνεται είναι πολύ νωρίς για αντικατάσταση της μπαταρίας. καλύπτεται από την εγγύηση? ευχαριστώ.
  6. έμενα με 104 κύκλους φόρτισης εχει 86,54 health.. συγκριτικά έχει πέσει πολύ με τους 250 που έχει το δικό σου. Μέσω όρο μου βγάζει 5,5 ώρες sot. Πάντως το κινητό το συγκρίνω με ένα xperia x και δύστυχος χάνει πολύ σε σβελτάδα σε σύγκριση με το sony. εντωμεταξύ στο antutu το σονυ έχει 80000 σκορ και το το s7 κοντά στα 170000! το inteface της samsung είναι βαρύ και κάνει κακή διαχείριση της cpu και της μνήμης.:( Μόλις λήξει η εγγύηση θα πρέπει να του περάσω καμία rom μπας και βελτιωθούν οι επιδώσεις του.
  7. Καλησπέρα μόλις αναβαθμησα και εγώ στην oreo. Σαν πρώτη εντύπωση το κινητό φενεται να είναι αρκετά πιο σβελτο αλλά έχω παρατηρήσει αύξηση της θερμοκρασίας σε εντατική χρήση ,ενώ με την nougat ίσα που ήταν ελαφρώς χλιαρό. Έκανε μια ξαφνική επανεκκίνηση όταν προσπάθησα να το βάλω στην εξοικονόμηση ενέργειας αλλά δεν μου το έχει ξανακάνει. Όσον αφορά το pro mode στην κάμερα, πηγενεται ρυθμίσεις- εφαρμογές, αναζητήστε την εφαρμογή Κάμερα,πηγενεται αποθήκευση και πατήστε τα δύο κουμπιά εκκαθάρισης. Voila η κάμερα λειτουργεί τζι τζι και πάλι.
  8. η καλυτερη μεθοδος για να καλιμπραρεις την μπαταρια ειναι να αφησεις το κινητο να εκφορτιστει κανονικά, και οταν η σταθμη ειναι στο 10% περιπου να το βαλεται σε fastboot και να το αφησεται μεχρι να σβησει . η μπαταρια θα εκφορτιστει πληρως χωρις να επεμβει το ANDROID και σβησει το κινητο. το μονο που με εσωσε οταν ειχα κανει αλλαγη μπαταριας και το κινητο μου εκανε περιεργα σκαμπανεβασματα ειδικα κατω απ το 30 % φορτισης.
  9. tzimhs85

    Moto Z

    το πούλησα με βαριά καρδιά. μετά που του εγκατέστησα καμιά 30ρια εφαρμογές φάνηκε η αδύναμη μπαταριά του με το ζορε έβγαζε τη μέρα με ελάχιστη χρήση. το έμαθα τι μάθημα μου απο εδώ και μπρος phablet με μικρότερη απο 3300mah μπαταρία ούτε που ασχολούμαι. το powerbank το φόρτιζε πλήρες 3 φορες ,και το καλο ειναι οτι μου έμεινε μετά την πώληση του κινητού συγκεκριμένα έχω το xiaomi 10000mah το οποιο ειναι must have σε ταξίδια δεν χρειάζεται να κυνηγάς πρίζες για τουλάχιστον 3 μέρες με βαριά χρήση.το είχα πάρει στα 25 ευρώ.
  10. tzimhs85

    OnePlus 3T

    καλησπερα ,βρηκα το oneplus 3t σε μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση στα 320 ευρω.τι λετε αξιζει ? απ την αλλη βλεπω το htc u ultra το οποιο εχει πεσει πολυ η τιμη του 330 καινούριο ,βεβαια η οθονη του δεν ειναι amoled ουτε εχει 6 gb ram. τι μου προτείνεται ?
  11. tzimhs85

    Moto Z

    τεραστιο σε διαστασεις εννοω σε συγκριση με το παλιο κινητο μου. το κινητο σε καθε περιπτωση ειναι αριστο για τα χρηματα του.δεν του λειπει τιποτα.η οθονη του ειναι κορνιζα πραγματικα πολυ καλη αποδοση χρωματων,πολυ φωτεινη εαν την βαλεις στο τερμα σχεδον στραβωνει. στο θεμα αποδοσης παει σφαιρα δεν εχει ιχνος κολληματος,δακτυλικο αποτυπωμα γρηγορο και αρκετα ακριβες. το wi-fi εχει μετρια εμβελεια,εχω χρησιμοποιηση αλλα κινητα με ελαφρως καλυτερη εμβελεια. καμερα πολυ καλη τη μερα,στο σκοταδι ειχε μια περιεργη οψη χρωματων αλλα εγκατεστησα το google camera και βελτιωθηκε αισθητα. μπαταρια βγαζει μια ημερα με αρκετη χρηση και δεδομενα ανοικτα,του πηρα power bank για κανενα ταξιδι να μην εχω το ανχος μην μεινω απο μπαταρια. τα moto mods τα θεωρω περιττα και τσουχτερα στην τιμη για αυτα που προσφερουν οποτε δεν ασχοληθηκα καθολου. περνει καθε μηνα αναβαθμιση ασφαλειας και μικροδιορθωσεις bug.
  12. tzimhs85

    Moto Z

    λοιπον παιδια το εχω μια εβδομαδα στην κατοχη μου.ο λογος που το επελεξα ειναι οτι ως κατοχος motorola razr i εχω μεινει ευχαριστημενος σε θεματα αξιοπιστιας και αντοχης στο χρονο.επισης τα μοτορολα εχουν καθαρο android χωρις skins και launchers. οσων αφορα το Z,το κινητο ειναι τεραστιο και πολυ λεπτο επιβαλεται η χρηση bumper μιας και δειχνει ευθραυστο παρολο που ειναι ολο μεταλλικο.την μπαταρια 2600 mah την φοβηθηκα με τετοιο επεξεργαστη και οθονη αλλα μια χαρα βγαζει το κινητο 1,5 μερα αρκετης χρησης με sot 3.5 ως 4 ωρες. η φορτση ειναι πραγματικα γρηγορη ηδικα μεχρι το 80% φορτιζει σε 45 λεπτα μετα λιγο πιο αργα. θερμενεται ελαχιστα κατα την χρηση,και μονο κατα την βιντεσκοπηση σε 4k το κινητο ζεσταθηκε λιγο παραπανω. προσωπικα το αγορασα 3 μηνων μεταχειρισμενο στα 250ευρω οποτε ηταν αριστο value for money. Υ.Γ μου κανει μεγαλη εντυπωση παντως που τετοια κινηταρα ειναι στο περιθωριο και ολοι ασχολουνται με τα iphone και τα galaxy.
  13. tzimhs85

    LG X Mach

    παιδια γνωριζεται αν το lg x mach εχει τιποτα θεματα?το κινητο βασιζεται στο ιδιο chipset με το g4 με μονες διαφορες στην καμερα. ενδιαφερομαι να το αγορασω εχει καλη τιμη ,σχεδον ευκαιρια,αλλα φοβαμαι πως ισως δεν εχει διορθωσει τα προβληματα και σε αυτο το μοντελο..
×
×
  • Create New...