Jump to content

wultz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    80
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About wultz

  • Ημ. Γέννησης 12/11/1975

wultz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δοκίμασε το HandBrake, είναι κορυφή και δωρεάν
  2. Δε φταίει το προστατευτικό όσο ο τρόπος που το έβαλες. Θέλει πριν να ξεκινήσεις την τοποθέτηση να περάσεις με ένα βρεγμένο πανί την οθόνη. Το νερό που θα μείνει θα βοηθήσει όταν βάλεις τη ζελατίνα να γλυστράνε οι φυσαλίδες στην επιφάνεια και να φύγουν εύκολα. Το νερό που θα βγαίνει από το πλάι όμως να το σκουπίζεις συχνά κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης για να μη σου δημιουργήσει πρόβλημα, αν και δεν είναι τόσο πολύ. Εάν στο τέλος έχεις τυχόν σκόνη περιφερειακά ανάμεσα από το γυαλί και τη ζελατίνα, μπορείς να την ανασηκώσεις τοπικά και να βάλεις ένα κομμάτι σελοτειπ ανάμεσα με την κόλλα του προς τα πάνω. Επειδή είναι πιο δυνατή απο αυτή της ζελατινας, θα τραβήξει το σκουπιδακι και βγάζοντας το δε θα μείνει τίποτα.
  3. Απέκτησα πριν από μερικές μέρες τι iPad 3G 64GB και σήμερα έκανα και σύνδεση στην cosmote στο πρόγραμμα των 5Gb. Ξέρει κανείς αν μπορώ να δώσω το Internet του iPad στον υπολογιστή μέσω καλωδιου ή Bluetooth, όπως γίνεται με το iPhone? Ευχαριστώ.
  4. Μη κολλάς έτσι. Μου το κάνει και μένα το iPad 2, το MacBook pro, το iMac και παλαιότερα το iPhone 1. Δεν είναι κάποιο πρόβλημα στο μηχάνημα σου. Συγγνώμη και για το off topic.
  5. Μπορείς να απενεργοποιήσεις το 3G από τις ρυθμίσεις.
  6. Είναι 1,80, ξανθιά, γαλανομάτα και αδύνατη: http://www.hearya.com/wp-content/uploads/2008/01/amy-winehouse.jpg Είναι κάτω από 1,60, καστανή και αν και δε φαίνεται στη φωτογραφία, έχει και λίγο περιφέρεια: http://images.teamsugar.com/files/users/3/31868/29_2007/Sophia.jpg Τα specs που ανέφερα γέρνουν ξεκάθαρα υπέρ της πρώτης, αλλά τελικά μήπως δεν είναι αυτά που μετρούν μόνο? EDIT: Σαν "εμπειρία χρήσης" προσωπικά προτιμώ τη δεύτερη...
  7. Παρακάτω είναι η συνομιλία που έκανα για πλάκα με τον παραπάνω τύπο στο E-BAY, για να καταλάβουν και οι πιο απελπισμένοι την απάτη: Michael Voultsidis <wultz1@gmail.com> wrote: Hi, I am from Greece and I am interested for six (6) P990. Could you tell me the total price, method of payment and shiping cost? Michael From: tony wedlake To: Michael Voultsidis Sent: Monday, December 19, 2005 3:26 PM Subject: Re: P990 Hi there, The price for 6 pieces will be 960 EUR all the shipping taxes included. For the payment you will have to use western union money transfer and for the shipping I will use TNT express.let me know for more informations. Thanks Michael Voultsidis <wultz1@gmail.com> wrote: Tony, The shipping will be to: Mitropoulou 15, Larisa, 41221, Greece I can put the money even tomorrow morning, just tell me your account. The only thing I want (and my friends) is that the phones be sent before Christmas, so we will have them for the holidays. Is it possible? Also are there any problems at the phones (meaning dead pixels)? Someone said me that they maybe be "Class B" phones from returns. Michael Hi there, the phones are brand new , so you don`t have to be worry by nothing ok? And this is my payment adress: First name : SAINESCU Last name : AUREL IONUT Adress: ALEEA VIITORULUI City : DRAGASANI Country : ROMANIA Zipp code : 245700 After you will make the payment please send me the scanned paper , and your full name, and after that imediatly I will start the shipping, and in 24 hours maximum you will have them at your door, ok, don`t wory. Thanks Και αν μου έστελνε έστω και φωτογραφία τους, θα ήμουν ευχαριστημένος. ΞΥΠΝΑΤΕ!!! ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ!!!
  8. Αναγκάστηκα πρόσφατα να εγκαταστήσω ξανά το PCSuite λόγω του περίφημου FORMAT C: που αναγκάστηκα να κάνω. Την προηγούμενη φορά είχα βρεί τον τρόπο να βγάλω το εικονίδιο "Το δικό μου P900" από το desktop, αλλά δε θυμάμαι πως;;;;;;; Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
  9. Παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση μανία με το update και το ότι σώνει και καλά πρέπει να έχουμε όλοι την τελευταία έκδοση του τηλεφώνου. Προσωπικά δεν έχω δει κάποια αναβάθμιση που να με επηρεάζει άμεσα και να μην μπορώ να δουλέψω χωρίς αυτή. Αν κάποτε βγεί κάποια που να υποστηρίζει π.χ. memory stick pro ή μόνιμη αναφορά παράδοσης sms, μάλλον θα την κάνω, αλλά προς το παρόν οι αναβαθμίσεις μόλλον προβλήματα δημιουργούν, αφού βλέπω ότι κολλάει η διαδικασία, δεν υπάρχουν τα ελληνικά κ.τ.λ. Η μόνη διαφορά που αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι είναι η αλλαγή στο νουμεράκι της έκδοσης και τίποτα άλλο.
  10. Οι φωτογραφίες με το Night Vision πιστεύω ότι είναι κανονικότατες, απλώς πρέπει να υπάρχει και ένα αξεσουάρ "ιδιοκατασκευή" που ο τύπος επιμελώς το έκρυψε. Πιο συγκεκριμένα: Οι ψηφιακές μηχανές έχουν την ιδιότητα να μπορούν να συλαμβάνουν το υπέρυθρο φως και να το απεικονίζουν σαν ορατό. Για να καταλάβετε τι εννοώ, πάρτε ένα τηλεκοντρόλ και σημαδέψτε την κάμερα του κινητού πατώντας κάποιο κουμπί. Θα δείτε ότι φαινεται το λεντάκι των υπέρυθρων καθώς ανάβει, ασχετα αν με γυμνο μάτι δεν είναι ορατή η ακτινοβολία του. Το ένα λεντάκι που έχει όμως κάθε τηλεκοντρόλ δεν είναι αρκετό να φωτίσει ένα χώρο όπως στις φωτό με το Night Vision. Πιθανόν ο τύπος να έφτιαξε μια συστιχία π.χ. 5 Χ 5 = 25 λεντάκια υπερύθρων, τα οποία μάλιστα να τα υπεροδήγησε με μεγαλύτερη τάση για να αποδόσουν τον κατάληλα δυνατό φωτισμό. Δεν εχω δοκιμάσει μάλιστα και δεν ξέρω αν λειτουργεί εξίσου καλά και με τον φωτισμό για Night Vision που έχουν ορισμένες κάμερες της Sony. Αν κάποιος έχει σπίτι του και μπορεί να δοκιμάσει, ας μας πει.
  11. @ Nikav Σ' ευχαριστω πολυ ταχυτερα δεν γινοταν
  12. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα σαν νεότατος χρήστης του P900: 1. Υπάρχει τρόπος να δούμε ποιές εφαρμογές τρέχουν ανά πάσα στιγμή στο κινητό; Υποτίθεται, όπως λέει το Manual, αν πας σε μια νέα εφαρμογή, η προηγούμενη κλείνει και αποθηκεύονται τα στοιχεία της αλλά για παράειγμα εάν βάλεις με το πρόγραμμα των ήχων να παίζει κάποιο κομμάτι, όταν αλλάζω εφαρμογή ή και ακόμα κλείνω το καπάκι, αυτό συνεχίζει. Στο Nokia Symbian 60 υπάρχει ένα κουμπάκι που το ελέγχεις αυτό και μπορείς να κάνεις εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών που τρέχουν, υπάρχει κάτι παρόμοιο εδώ; 2. Έχετε βγάλει τη ζελατίνα που είχε η οθόνη από τη συσκευασία της; Αν ναι, δημιουργήθηκαν καθόλου γρατζουνιές από τη γραφίδα; 3. Ψάχνω να βρώ το Τοtal Ιr Remοte, και κάποιο καλό file explorer. Ποιον μου προτείνετε; Που θα μπορούσα να βρώ -πλήρης- εκδόσεις τους; Η ακόμα αν μπορούσε να τα στείλει κάποιος e-mail στο wultz1@yahoo.com Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  13. Ήθελα να ρωτήσω εάν το P900 είναι διαθέσιμο και από άλλα καταστήματα (π.χ. Γερμανός) διότιθ στην πόλη μου (Λάρισα) δεν υπάρχει Πλαίσιο.
×
×
  • Create New...