Jump to content

jtzimitras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    157
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jtzimitras

  • Ημ. Γέννησης 05/03/1972

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

jtzimitras's Achievements

  1. Mε γνήσιο φορτιστή της Samsung (25w) σε κανονική φόρτιση, όχι γρήγορη, από περίπου 10% σε πόση ώρα σας δείχνει για να φουλάρει? Μου έβγαλε σχεδόν 2,5 ώρες και μου φαίνεται πολύ. Να πω εδώ ότι είναι η 3η συνολικά φόρτιση από τότε που το πήρα πριν μερικές ημέρες, αλλά και πάλι μου φαίνεται μεγάλος ο χρόνος ως το 100% !!
  2. Πως ορίζω συγκεκριμένο ήχο ειδοποίησης είτε στην στοκ εφαρμογή "Μηνύματα" είτε στο "Messeges" ??
  3. Μεταβαση απο iphone ξανα σε Samsung. Αυριο παραλαμβανω. Ερωτηση: Κατα την πρωτη εκκινηση της συσκευης που ρωταει αν μεταφερθουν δεδομενα απο αλλη συσκευη συνδεω τα κινητα μεταξυ τους ή το αγνοω και τα ξαναπερναω ολα απο την αρχη;
  4. Μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν μπορεί να ενημερωθεί ο Chrome και το Android web view. Τι έγινε? Πως θα λυθεί ?
  5. Γερμανικό μόλις ήρθε. Τώρα κατεβαίνει. Εντυπώσεις σύντομα.
  6. Πολύ όμορφο το νέο, ανανεωμένο site, πάντα με επίκαιρα νέα από τον χώρο της τεχνολογίας. Σταθερά μέλος από το 2003 και συνεχίζω όπως συνεχίζετε κι εσείς την προσπάθειά σας.
  7. Αν και κάτοχος της συσκευής εδω και περίπου 2 μηνών μόλις πριν από μερικές ημέρες αποφάσισα να ...ασχοληθώ με το 5G όταν βρέθηκα στην Θεσσαλονίκη. Ετσι γύρισα απλώς την συσκευή από τις Ρυθμίσεις --> Συνδέσεις στο 5G την έκανα μια επανεκκίνηση και μέτρησα την ταχύτητα η οποία ήταν λίγο κάτω από τα 200 Mpbs. Παρομοίως και στις Σέρρες την ξαναμέτρησα την επόμενη ημέρα και ήταν αρκετά πιο κάτω από τα 200 αν θυμάμαι καλά γύρω στα 160. Εκτοτε το ξαναγύρισα στο 4G γιατί στην πόλη των Σερρών δεν είναι ακόμη πλήρης η κάλυψη σε όλες τις περιοχές και όσες φορές κι αν το είδα ήταν σχεδόν πάντα στο 4G όταν άνοιγα τα δεδομένα, παρόλο που ήταν ρυθμισμένο στο 5G. Προφανώς και δεν είναι αυτή η αναμενόμενη 5G ταχύτητα. Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση που πρέπει να κάνω για να ανέβει πέρα από το απλό γύρισμα στο 5G ?
  8. Ορισμένες φορές όταν με καλούν και θέλω να απαντήσω, στην οθόνη βγάζει το slide που το σέρνεις δεξιά για να απαντήσεις και άλλες το κόκκινο πλήκτρο αριστερά και το πράσινο δεξιά το οποίο πατάς αντίστοιχα για να απορρίψεις ή να απαντήσεις στην κλήση. Γιατι το κάνει αυτό ?
  9. Κουλό..... Υπάρχουν τόσες ενέργειες που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι διαφορετική ένταση στον ήχο (βίντεο, σύστημα, ήχος κλήσης, ξυπνητήρι)... Οκ θα το συνηθίσω... είπα μήπως κάτι δεν κάνω καλά.... μετά από τόσα χρόνια σε Android καλόμαθα... :lol:
  10. Θέλω να ρωτήσω κάτι μιας και δεν μπορεσα να το βρω. Μπορώ να ορίσω την ένταση στον ήχο σε διαφορετικές ενέργειες π.χ. άλλη ένταση στο κουδούνισμα, άλλη στο ξυπνητήρι, άλλη στα μέσα ή στα βίντεο ? Οριζω την ένταση του ήχου κλήσης στο επίπεδο που θέλω και το ξυπνητήρι μου βγαίνει πολύ δυνατό. Μια μπάρα για την ένταση βρίσκω. Τα καλύπτει όλα ?
  11. Καλησπέρα νεος κατοχος του τηλεφωνου και μετα απο πολλα χρονια σε android μια βοηθεια λιγο.... κουλή.... Εξαφανισα το εικονιδιο των επαφων. Πως το επαναφερω ?
  12. Μετά από σχεδόν δυο εβδομάδες χρήσης με το Note 10+ περίμενα κάτι καλύτερο από τη μπαταρία. Παρόλο που έχω κλείσει εφαρμογές (κυρίως της Microsoft) που δεν χρησιμοποιώ με μέτρια χρήση βγάζει δυο μέρες. Σε γενικές ρυθμίσεις μέτρια φωτεινότητα, χρόνος απενεργοποίησης οθόνης 15 sec κ.λπ. Δεν ξέρω τι άλλη ρύθμιση να κάνω. Ποιές είναι κατά τη γνώμη σας οι ενεργοβόρες εφαρμογές? Παρατηρώ ότι έχει τσιμπημένη κατανάλωση το Today weather αν και το χρησιμοποιούσα και στο OnePlus 6T (παρεπτιπτόντως η μπαταρία του δεν πιάνεται είναι σε άλλο επίπεδο αφού με την ίδια χρήση για μένα έβγαζε διπλάσιο) και να βάλω άλλη εφαρμογή καιρού. Καμιά ιδέα τι μπορεί να παίζει? * Και κάτι άλλο μιας και ειναι σχετικό με το θέμα μπαταρία-φόρτιση. Εχετε να προτείνετε καλό φορτιστή για ασύρματη φόρτιση ή έστω κάποιο after καλό και αξιόπιστο που να μην την τινάξει τα πέταλα την μπαταρία? Στο επίσημο site της Samsung στα Αξεσουάρ δεν φαίνεται κάποιος φορτιστής μόνο για Note10/+. Ευχαριστώ !
  13. Ναι και εγω το είδα σήμερα το πρωί τυχαία όταν κατα τη διάρκεια της κλήσης κοίταξα το τηλέφωνο για να βαλω ανοιχτή ακρόαση. Πράγματι ψιλοτρόμαξα λίγο, δεν περίμενα να είναι αυτό που αναφέρεις !!
  14. Το VoLTE θυμάμαι μόλις το πρωτοπήρα ότι το απενεργοποίησα. Υπάρχει βελτίωση στην ποιότητα της κλήσης? Διαπίστωσες διαφορά προς το καλύτερο ??
  15. Σε προηγούμενο κινητό μου (Samsung Note 8) κατά την διάρκεια μιας κλήσης, όταν κοιτούσες το κινητό έβγαζε πέρα από τα άλλα στοιχεία και πλήκτρα και την ένδειξη HD+ που αφορούσε την ποιότητα της κλήσης. Σ' αυτό δεν συμβαίνει. Είναι θέμα κάποιας ρύθμισης ?
×
×
  • Create New...