Jump to content

ofr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    69
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ofr

  • Ημ. Γέννησης 22/05/1966

ofr's Achievements

  1. Δεν ξέρω γιατί αυτό μου το έστειλε με sms η αντιπροσωπεία της Samsung 6 minutes ago, ofr said: Είχα προσωπικά δυο εμπειρίες όχι με αποθηκευμένες συσκευές αλλά εν λειτουργεία , μια με ένα galaxy s8 το οποίο είχε διογκωθεί πολύ και προσπάθησα να το Κλειώς και στο τέλος πήρε φωτιά και κάηκε , η Samsung είπε ότι έφταιγα εγώ . Και πριν ένα χρόνο με ένα galaxy s10 το οποίο είχε διογκωθεί ήταν ακόμα σε εγγύηση το πήγα στο service και το έφτιαξαν , χατιρικώς . γιατί χατηρικώς? Εφταιγες εσύ σου είπανε?
  2. Είχα προσωπικά δυο εμπειρίες όχι με αποθηκευμένες συσκευές αλλά εν λειτουργεία , μια με ένα galaxy s8 το οποίο είχε διογκωθεί πολύ και προσπάθησα να το Κλειώς και στο τέλος πήρε φωτιά και κάηκε , η Samsung είπε ότι έφταιγα εγώ . Και πριν ένα χρόνο με ένα galaxy s10 το οποίο είχε διογκωθεί ήταν ακόμα σε εγγύηση το πήγα στο service και το έφτιαξαν , χατιρικώς .
  3. Καλες γιορτες και καλη επιτυχια σε ολους
  4. Καλύτερο smartphone: Samsung Galaxy S7 Edge Καλύτερο tablet: Samsung Galaxy TAB S2 9.7'' 4G LTE Value for Money device: Huawei P9 lite Απογοήτευση της χρονιάς: Samsung Note 7
×
×
  • Create New...