Jump to content

mobile_enigma

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mobile_enigma

  • Ημ. Γέννησης 27/12/1972

mobile_enigma's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, παιδία θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι.. σε 15 ημέρες θα εξαργυρώσω την επιδότηση που έχω, και μετά από 6 χρόνια με αγορές μόνο sonyericsson κινητών λέω να πάρω και ένα nokia.. είμαι ανάμεσα σε δυο, θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας.. NOKIA N80 INTERNET EDITION η NOKIA E65 SILVER νομίζω και το δεύτερο υπάρχει internet edition.. για βοηθήστε λίγο ρε παιδιά.. ειμαι περισοτερο προς το n80..
  2. Βασικά αυτά περίμενα να ακούσω παιδία.. τελικά δεν θα το πουλήσω κάθε φορά που το ανοίγω απ την στιγμή που μου πέρασε απ το μυαλό να το πουλήσω και βλέπω το φωτισμένο εντυπωσιακό γαλάζιο ανάμεσα στα πλήκτρα κάτι παθαίνω.. Εδώ έχω κρατήσει τα t300 , t610, kai f500i.. γιατί να δώσω αυτό.. Με επηρεάσατε θετικά να μην το δώσω.. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο έγραψα εδώ για αυτό ακριβώς..
  3. Καλημέρα. Από ότι βλέπω έχει αρκετό καιρό να γράψει κάποιος σε αυτό το θέμα.. ας το κάνω εγώ λοιπόν.. το τελευταίο κινητό που έχω είναι το w900i, πριν από αυτό όμως είχα αγοράσει το s700i το οποίο το έχω σαν δεύτερη συσκευή.. ο λόγος που γράφω τώρα εδώ μέσα είναι περισσότερο για να βρω έναν λόγο με την βοήθεια σας για να το πουλήσω.. για να γίνω ποιο σαφής.. το τηλέφωνο μ αρέσει και δεν θέλω να το κάνω, όμως σε λίγες ημέρες θα βγει η επιδότηση και θα πάρω κάποιο άλλο.. ε θα πρέπει να το δώσω ώστε με τα χρήματα την επιδότηση και κάτι ακόμη απ την τσέπη μου να πάρω κάποιο άλλο.. ενδιαφέρεται κάποιος πάρα πολύ και μου δίνει 120 ευρω.. πείτε μου την γνώμη σας για αυτό.. Α και κάτι ακόμη, φίλε μου Θοδωρή σκέφτηκα να σου απαντήσω για το παραπάνω όμως έχει περάσει πολύς καιρός και σίγουρα θα το έχεις λύση.. Να πω και κάτι άσχετο? Χρησιμοποιώ και τα 2 τηλέφωνα σαν τηλεχειριστήρια στον υπολογιστή μου μέσω Bluetooth για να κινούμε στον media player και όχι μόνο.. το s700i κινεί με μεγαλύτερη ταχύτητα και ποιο άμεσα τον δείκτη του ποντικιού από ότι το w900i.. αυτά … στην ουσία δεν ζητάω κάτι παραπάνω από μια γνώμη και έναν λόγο που να με επηρεάσει να το πουλήσω.. όχι τίποτα άλλο αν κρατάω και όσα κινητά παίρνω στο τέλος θα κάνω συλλογή..
×
×
  • Create New...