Jump to content

marios08

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About marios08

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

marios08's Achievements

  1. Καλές δουλειές να έχετε και πάντα ωραία κ ενδιαφέροντα θέματα! Καλή επιτυχία σε όλους
  2. Καλή χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη και Ειρήνη για όλο τον κόσμο! Σας ευχαριστούμε :-)
  3. Τέλειος διαγωνισμός!!! Καλή επιτυχία σε όλους!!! :)
  4. Καλή επιτυχία σε όλους!!! Ευχαριστώ πολυ!!! :-)))
  5. Καλημέρα σε όλη την παρέα. Να σας ρωτήσω κάτι. Είμαι ψιλοάσχετος - Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο PS3 και βρίσκω διάφορα στο ebay μεταχειρισμένα σε καλές τιμές από Αγγλία και Ευρώπη γενικά. 1. Θα δουλέψει κανονικά στην Ελλάδα? (σίγουρα θα χρειαστεί αντάπτορα για το ρεύμα.) 2. Για slim μοντέλο λέω 160gb ή 250gb για να μπορώ να το τσιπάρω κ όλας να παίζει παιχνίδια από το σκληρό δίσκο. 3. Τέλος, θα έχω πρόβλημα με το account? Περιμένω τις προτάσεις και τις συμβουλές σας και στα τρία θέματα! Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
  6. Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όρους! Σας ευχαριστούμε θερμά!!!
  7. Καλησπέρα φίλε μου,

    Πρόσφατα παρέλαβα από την κοπελιά μου το Α820 γτ κόλλαγε και έσβηνε από μόνο του. Δεν γνωρίζω γιατί, οπότε αποφάσισα να του περάσω μία νέα ρομ. Το κινητό το πήρα από minideals και ήρθε με custom rom. Έκδοση η Α820_S135_130322.

     

    Με βάση την εμπειρία σου ποια rom θα μου πρότεινες?Θα χρειαστεί να κάνω και recovery μέσω του FLashTool? (γιατι κάπου το διάβασα παραπάνω σε ποστ...) Δεδομένου ότι το κινητό δεν έχει συνδεθεί ποτέ σε υπολογιστή θα χρειαστώ και drivers σωστά?

     

    Θα σε παρακαλούσα να μου στείλεις έναν αναλυτικό οδηγό, μαζί με λινκς όλων των αρχείων για να κατεβάσω ότι μου προτείνεις.

    Διάβασα κάπου τον οδηγό σου, αν θες μου τον κάνεις μια αντιγραφή εδώ, απλά επειδή έχω απορίες όπως (γιατί κάνεις recovery, ποια πεδία επιλέγεις κάθε φορά στο flashtool κλπ) γι'αυτό ζητάω τη βοήθειά σου.. + ότι σίγουρα θα έχουν βγεί καλύτερες ρομ από τότε που το ποστάρησες...

    Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων και σου εύχομαι μια καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία!

  8. marios08

    Lenovo A820

    Πρόσφατα παρέλαβα από την κοπελιά μου το Α820 γτ κόλλαγε και έσβηνε από μόνο του. Δεν γνωρίζω γιατί, οπότε αποφάσισα να του περάσω μία νέα ρομ. Θα ήθελα τα φώτα σας και τη βοηθεια σας, δεδομένου ότι δεν έχω ξαναασχοληθεί με android γενικότερα και συγκεκριμένα με custom rom κλπ. Το κινητό το πήρα από minideals και ήρθε με custom rom απ'όσο γνωρίζω. Η έκδοση που έχει τώρα είναι η Α820_S135_130322. Με βάση την εμπειρία σας και τη χρήση σας ποια custom rom μου προτείνετε να εγκαταστήσω?Θα χρειαστεί να κάνω και recovery μέσω του FLashTool γιατι κάπου το διάβασα παραπάνω σε ποστ? Δεδομένου ότι το κινητό δεν έχει συνδεθεί ποτέ σε υπολογιστή θα χρειαστώ και drivers σωστά? Σας παρακαλώ, στείλτε μου έναν αναλυτικό οδηγό για να μην κάνω κάποια βλακεία και το brickάρω, μαζί με λινκς όλων των αρχείων για να κατεβάσω ότι μου προτείνετε. Δεν με πειράζει να πάω και σε προηγούμενα post. Απλά να είναι κάτι ολοκληρωμένο για να μην μπερδευτώ. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων και σας εύχομαι μια κλαή και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία!
  9. Καλή χρονιά με υγεία για όλο τον κόσμο!!! Καλή επιτυχία!!! :D
×
×
  • Create New...