Jump to content

savarel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by savarel

  1. Καλησπέρα αγαπητοί συμφορουμίτες. Ψάχνω ένα app που θα διαχειρίζεται πολλά mail accounts (πάνω απο 15) ταυτόχρονα. Το πρόβλημα μου είναι πως επειδή θα υπάρξει μεγάλη χρήση σε 3g σε χώρες του εξωτερικού και το data βαράει πολύ θα ήθελα να βρω μια εφαρμογή η οποία θα διαβάζει μόνο τον τίτλο του μηνύματος και τον sender χωρίς να διαβάζει το content σε πρώτη φάση. Κάτι αντίστοιχο δηλαδή με αυτό που κάνει το blackberry αλλά χωρίς να έχει από πίσω Rim Server
  2. Με το προγραμματάκι du batter saver dxr 2.2.0 pro η αυτονομία βελτιώθηκε ραγδαία.
  3. Καλησπέρα αγαπητοί συμφορουμίτες, Βρήκα πρόσφατα σε καλή τιμή το HDC GT-7102. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος αλλά έχω δύο θεματάκια: 1) Η μπαταρία δεν κρατάει , μαλλον καποιο κινεζικο bloatware αυνανιζεται και μου τρωει μπαταρια σε standby mode 2) Οταν παιρνω τηλεφωνο , καμια φορα το touchpad δεν αποκρίνεται και ενεργοποείται μονο οταν τερματίστει η κλήση από μόνη της Θέλω λοιπόν αν το εχει ψαξει κανεις αλλος το τηλεφωνο να μου πει που μπορω να βρω καμια rom της προκοπής η αν εχει λυση τα παραπανω προβληματα. Κατα τα αλλα το τηλεφωνο ειναι πολυ κομπλε, καλουτσικη οθονη, gps που δουλευει με τα google maps !(αφου ειναι κινεζικο)
  4. Βαλτε κι αυτο οποτε κανετε το επομενο update lenovo a789 http://www.vivandroid.com/38-141-large/lenovo-a789-mtk6577-smartphone-dual-sim-dual-core-menu-italiano.jpg
  5. Καλησπέρα φιλε μου , ειμαι φανταρος αυτη την περιοδο και πριν απο 2 μερες μου εσπασε το κινητο μου. Εχω την τυχη να υπηρετω στα Μεγαρα οποτε μπορω να πεταχτω στην Αθηνα αν εισαι κι εσυ διαθεσιμος και μενεις στην πρωτευουσα. Θα εκτιμουσα αφανταστα αν μπορεις να μ κανεις λιγο καλυτερη τιμη , καταλαβαινω οτι ειναι ηδη αρκετα χαμηλα η τιμη που το δινεις αλλα λογω φανταρικου budget ειμαι πολυ οριακα.
  6. Καλές γιορτές και καλη πρωτοχρονιά να έχουμε παίδες (αν κι εγώ με βλέπω πρωτοχρονιά να βαράω γερμανικό , τρία ζήτω για τον ελληνικό στρατό).
  7. Καλησπέρα παιδιά. Πρόσφατα απέκτησα σε πολύ καλή τιμή ένα http://gadgetmix.com/mids/zenithink-zt-180-ipad-clone-running-android/ για να δοκιμάσω αν μου ταιριάζει γενικά ενα tablet στην καθημερινότητα μου. Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ μια βάση αυτοκινήτου για 10ιντσο tablet?Εχω ψάξει παντού αλλά δεν έχω βρεί τιποτα απο Ελληνικά καταστήματα.
  8. Μου έφτιαξες την μέρα. Έφυγα για πειράματα. Έχεις μηπως να προτείνεις καμιά αξιόπιστη Rom από modaco (κάτι πήρε το μάτι μου για μία beta 2.3 και με ψήνει να την δοκιμάσω....)
  9. Καλησπέρα παίδες . Μια γρήγορη ερώτηση: ξεκλείδωσα χθες στο κινητό τα 512mb μνήμης και αποφάσισα να αλλάξω την Rom που του είχα περάσει τον Νοέμβρη (μια από το modaco 2.2) .Άμα περάσω κάποια τώρα και σβήσω τις backup στο clockwork θα χάσω την ξεκλειδωμένη μνήμη;
  10. 803 benchmark score με την πιστη αναπαραγωγη των οδηγιων παραπανω!Γ@μησες μαν! Το κινητο δεν εχει καμια σχεση με την 2.1........απλα ειναι καλυτερο x2
  11. http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/ZTE-Smart-Pad-V9-Cosmote-E00-0151-0000-074.htm ΓΙα το εν λογω τηλεφωνο τι γνωμες έχουμε?
  12. Ξέρουμε επίσημη ημ/νια για το official 2.2 ? Έψαξα εδώ κι εκεί αλλά οι custom roms ειναι καλες μεν αλλα....
  13. Αγαπητοί συμφορουμίτες καλησπέρα! Πολύ πρόσφατα βρήκα και αγόρασα ένα μεταχειρισμένο iphone white 3gs 16gb , ομολογουμένως σε καλή τιμή και άριστη κατάσταση. Σήμερα έκανα αναβάθμιση στην 4.2.1. και επειδή σκοπεύω να κάνω jailbreak συντομα (εξαιτίας κάποιων εφαρμογών που χρειάζομαι) μπορεί καποιος να μου πει αν είναι κατάλληλη στιγμή σήμερα ή καλύτερα να περιμένω μια βδομάδα για να τσουλήσει το 4.2.1 στην αγορά?
  14. Κάπου διάβασα οτι για όσους έχουμε vlive 5800 παιζει προβλημα με την εγγύηση εφ'όσον κάνουμε αναβάθμιση στο firmware. Οπότε γεννιέται το ερώτημα : ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε το firmware vlive ώστε αν παίξει τίποτα να το flashαρουμε πισω πριν παει για service?
  15. Λιγο αργο το download (κατεβαζω με 2-3kb/s) αλλα ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση :)
  16. Παιδες μολις αγορασα κι εγω το κινητο και μπορω να πω οτι διαβαζοντας τα forums εχω μεχρι στιγμης τις καλυτερες εντυπωσεις :D . Παρολα αυτα δεν μπορω να βρω πουθενα το Motorola Phone Tools και το Motorola RSD Lite 2.4, κι εχω ψαξει παντου :X Παιζει καμια βοηθεια?
  17. xm...Απλα ρωτησα .ΜΕτα την τελευταια λαμακια που εκανα στο siemens (ειχα βαλει την τελευταια εκδοση στα αγγλικα και στα μηνυματα πηρα το πουλο) δεν ξαναπερναω μονος μου fw.ΚΑλυτερα στην sony ...:)
  18. Παιδια , ειμαι πολυ χαρουμενος σημερα (παρολο που ειναι Μ.Παρασκευη) .Χθες το βραδυ εκανα το κολπο το 13 sec και την 1η φορα μου ελευθερωσε μονο 120 kb.Eτσι απο τα 513 πηγα στα 613 . Ομως δεν το εβαλα κατω, το ξανακανα και τωρα εχω ελευθερο χωρο 2207 kb και το κινητο δουλευει μια χαρα. Αυτες τις μερες (μετα το Πασχα) θα παω να του flasharω νεο fw και ποιος με πιανει ... :whistle: ;) :alien: :cool: :p :) .Για οποιον εχει αμφιβολιες για το αν λεω αληθεια , αρκει να κανει ενα post για να ανεβασω photo.
  19. Οταν καποιος flashaρει μια νεα εκδοση fw , μπορει να το κανει μεσω υπερυθρων η χρειαζεται καλωδιο απαραιτητα?
×
×
  • Create New...