Jump to content

JimmyJump

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About JimmyJump

  • Ημ. Γέννησης 19/05/1989

JimmyJump's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παίδες...Λοιπον θέλω πολύ την γνώμη σας...Επειδη ασχολουμε πολυ με το ιντερνετ εδω και καιρο θελω να βαλω ADSL αλλα δυστυχως δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα και αποτι φαινεται θα αργησει να ερθει:wacko: Αφου λοιπον δορυφικο internet κοστιζει μια περιουσια και με ISDN πληρωνο τα μαλλιοκεφαλα μου σκεφτομαι σοβαρα ασυρματο internet (cosmote,wind κτλ)... Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι.. Αξιζει τα λεφτα του?Συγκρινεται με το σταθερο ADSL?Οταν λενε οτι οι ταχυτητες φτανουν μεχρι 3,6 mbps τι εννοουν?Ειναι μια καλη λυση ή να κατσω οπως ειμαι?? Ευχαριστω εκ των προτερων :D:D
  2. Μερικές σχολές που έχουν βάση κάτω από 10? Τι παίζονται με αυτες ξέρει κανείς??...
  3. Eχεις δίκιο PecoMay... Εγώ δυστυχώς από αυτά που πέσανε αφιέρωσα το λιγότερο χρόνο.Ως αποτέλεσμα να γράψω κάπου στο 14 :( Απογοήτευση... Αν την Τρίτη γράψω από 8 και κάτω με βλέπω να χαροπαλεύω για τα 10000 μορια...:cry: :cry:
  4. Kαι εγώ πιστεύω τα πήγα καλά... Γυρω στο 6 έπιασα:lol: :lol: :lol:
  5. Λοιπόν καλή επιτυχία σε όλους!! Μην μασάτε παλέψτε το μέχρι το τέλος... ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!:superman: :superman: :superman:
  6. Μην απογοητεύεσαι...Και εγώ κάτω από τη βάση θα γράψω αλλα θα προσπαθήσω να γράψω στα άλλα όπωσδήποτε. Βέβαια εξαρτάται αν στοχεύεις σε μια σχολή με πολλά μόρια και έχεις άγχος δικαολογημένα...Αλλα και πάλι δεν είναι ανάγκη να τα βάψουμε μαύρα. Άντε και αύριο ΧΑΛΑΡΑ πάντα:music: :music:
  7. Βασικά αν γράψω από 8 και πάνω θα γίνει πανικός!!:up: :up:
  8. Μη νομίζεις και γω δεν είμαι και πολύ καλά... Ειδικά όσο σκέφτομαι την Πέμπτη :cry: :cry: :cry:
  9. Δηλαδή επειδή δεν έγραψες ότι είναι ταξινομημένοι κατά αύξουσα σειρά θα στο πάρει όλο λάθος?:confused: :confused:
  10. Παιδιά θέλω να μου πείτε ειλικρινά ποσο περιμένετε να γρέψετε Μαθηματικά Κατευθυνσης :D :D
×
×
  • Create New...