Jump to content

alexd_92

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alexd_92

  • Ημ. Γέννησης 26/03/1985

alexd_92's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μήπως να πήγαινες για root με βάση τον επεξεργαστη του; Mediatek δεν έχει;
  2. Σε επιδοσεις Mi4C, σε ποιοτητα κατασκευης LG G3 σε looks Flex 2. Αν θες κατι future proof παρε το Mi4C με δυνατο SoC και πληρη χαρακτηριστικα. Το G3 είναι καλο δυνατο αλλα πάει για 2 χρονια τωρα.
  3. Επειδή το εχω, η καμερα δεν εντυπωσιαζει, αλλα είναι μια κλαση πανω από κάθε άλλο κινεζικο. Καλες φωτογραφιες την ημερα, αλλα πρόβλημα τη νυχτα με χαμηλο φως. Γρηγορη καμερα ο πάντως με αρκετες ρυθμίσεις.
  4. Όπως σου είπαν να επιμείνεις μεχρι τελους με PP για partial refund, σε αρκετες περιπτώσεις ικανοποιουν χρηστες.
  5. Μεγάλη η ήττα της Google με το 5Χ, απογοητευσε πολύ κοσμο. Συμφωνω για το αργο μενου σε πολλες περιπτώσεις, τα 2GB RAM φαινονται λίγα ακομα και στο βανιλλα Android. :down:
  6. Να είναι καλυτερη η νεα χρονια από την προηγούμενη. Οσα θελουμε να πραγματοπποιηθουν
  7. Πρέπει να είναι πολύ αργά τα μενού ή όχι; Σε κάτι videos φαίνεται αργό, σε άλλα όχι τόσο. Ξέρω τι τιμή έχει και δε ζητάω πολλά, απλά ρωτάω μιας και το είχες.
  8. Καλύτερο smartphone: Galaxy S6 Καλύτερο tablet: Sony Xperia Z4 Value for Money device: One Plus X Μεγαλύτερη απογοήτευση 2015: iPhone 6s
  9. Τι να πω, ευχαριστώ!!!!!! Η τύχη χτυπαει εκει που δεν το περιμενεις! Ευχαριστω ρε παιδια, καθε τετοια κινηση είναι παντα καλη για εμας! Το περιμενω αυριο στο σπιτι! :)
  10. Πραγματικά κάθε ΣΚ ανυπομονώ για αυτή την στήλη παιδιά. Κάθε βδομάδα κάνουμε βόλτες στο τηλεπικοινωνιακό μας παρελθόν. Εχουμε μεγάλους guru στην κοινότητα όπως βλέπω. Μπράβο σε όλους! Μακάρι να είχα την θέλησή σας (και τα χρήματα) να κάνω τετοιες συλλογές.
  11. Να ζήσετε, να ευτυχίσετε και καλούς απογόνους φυσικά!
  12. Καλή επιτυχία σε όλους, λιιιιιιιιιιιγο περισσότερο σε εμένα όμως!~ :rolleyes:
×
×
  • Create New...