Jump to content

NMR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

NMR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αν δεν κάνω λάθος, εχει φύγει το εικονίδιο download στην έκδοση 40.Εδώ είναι το παλιό μενού http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/20465/cat/3094 Επιπλέον σε εσένα πρέπει να λείπει το εικονίδιο Mfe (mail for exchange) για αυτό έχεις και μια κενή θέση.
  2. Η εκκαθάριση φαίνεται να δουλεύει προς το παρόν.Αν επιμείνει θα προχωρήσω και σε φορματ. Ευχαριστώ πολύ και τους 2 :)
  3. Γεια και χαρά σε όλους! Μετα την αναβάθμιση στην έκδοση 40 του λογισμικού αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα (σποραδικά): κολλάει η οθόνη στις εισερχόμενες κλήσεις!:blink: Ενώ δηλαδή απαντάω την κλήση, είτε από την μπάρα σάρωσης είτε από το κουμπί,και μιλάω κανονικά, η οθόνη δείχνει ότι με καλούν ακόμα!Η συχνότητα ειναι περίπου 1 στις 10-15κλησεις και η οθόνη επανέρχεται μόνο με επανεκκίνηση. Επίσης, αν κατά τη διάρκεια που είναι κολλημένη η οθόνη με καλέσει κάποιος του δείχνει ότι είναι κλειστό! Να ξεκινήσω με φορματ κάρτας και βλέπουμε?:lol:
  4. +1 ;) Εδώ είναι και το επίσημο βίντεο για παραπάνω πληροφορίες http://www.youtube.com/watch?v=B82dRiYdCYs
  5. Το πρόβλημα συνεχίζεται και με το τηλεφωνο κλειδωμενο σε 2G :!: ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΧΑΡΝΑΙ , ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
  6. μερικες διορθωσεις :O 1ον τα 2.5 bar είναι η απόλυτη πίεση που δουλεύει.δηλαδή 1 bar η ατμοσφαιρική και 1.5 bar η πίεση υπερπλήρωσης. 2ον το impreza εργοστασιακά αποκλείεται να είναι ρυθμισμένο στις πιέσεις που αναφέρεις,γύρω στο 1 παίζει. 3ον για να σπάσει ένα μοτέρ, εκτός των άλλων παίζει ρόλο και το μέγεθος του τούρμπο.αν είναι μικρο και στα 4 bar να δουλέψει δε θα κάνει ζημιά στον κινητήρα απλά θα καταστραφεί το τούρμπο. άρα ο συλλογισμός σου φοβάμαι πως δεν ισχύει,αν και στην τελευταία γραμμή θα συμφωνήσω υ.γ. δεν έχω golf!:ninja:
  7. Εναλλακτικα, υπαρχει οδηγος ρυθμισεων βημα προς βημα στο http://www.nokia.gr
  8. Ειχα κανει 2 αναβαθμισεις απο internet και ολα δουλευαν μια χαρα.Μετα απο κανα 3μηνο ομως,που παρουσιασε το προβλημα, δεν ξεκινουσε το τηλ. απλα αναβοσβηνε η οθονη οποτε το service ηταν μονοδρομος.
  9. Σε αντίστοιχη δικιά μου περίπτωση το πρόβλημα λύθηκε με αναβάθμιση σε κατάστημα νοκια.Μισή ώρα κάνει.
  10. Οι υφιστάμενοι πελάτες WHAT’S UP μπορούν να μεταφερθούν στο νέο πρόγραμμα στέλνοντας δωρεάν :!:SMS με την ένδειξη «ΑΛΠΑΚ» στο 1314.
  11. Εχει κοφτη στροφων στις 4000 περιπου οταν πατας συμπλεκτη η εχεις νεκρα.Εμποδιζει ετσι τις <ντραγκστεραδικες> εκκινησεις προστατευοντας τη μεταδοση απο υπερβολικες καταπονησεις.Το συγκεκριμενο συστημα υπαρχει και σε αλλα αυτοκινητα πχ. evo
  12. Wirelessly posted (MOT-T720/G_05.20.0BR MIB/2.0 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) OXI RE GAMWTO,PANO POU XARIKA OTI BRIKA BUG!ANYWAY TO EVGALA K TO DOKIMAZO.MANY THANKS
  13. Wirelessly posted (MOT-T720/G_05.20.0BR MIB/2.0 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) NAI EINAI ENERGOPOIIMENO,TIN EKANA???
  14. Ρε παιδια να ρωτησω και γω κατι?Εχω παρατηρησει πως οταν απαντω μεσω κινητου και η απαντηση περιεχει πανω απο 100 χαρακτηρες δεν εμφανιζεται ολοκληρο το κειμενο αλλα μερος του.Υπαρχει περιπτωση να φταιει το κινητο η καποια ρυθμιση που εκανα? :eek: (Στελνω απο moto t720i kai cote)
×
×
  • Create New...