Jump to content

PYXLAX

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by PYXLAX

  1. ο*Wang Hua, ένας από τους επικεφαλής της εταιρείας και υπεύθυνος το τμήμα επικοινωνίας,*δήλωσε*ότι*δεν υπάρχει κανένα Mi Band Χ*που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει.
  2. Samsung Galaxy A52 5G (256GB) Βασικά χαρακτηριστικά: Super AMOLED οθόνη 6.5"Τετραπλή πίσω κάμερα 64MPSelfie κάμερα 32MPΜπαταρία 4500mAh Κύρια κάμερα 64 MP με OIS, 32 MP Selfie Camera. Λήψη video 4K και ήχος surround. Γρήγορη φόρτιση 25W. Ανθεκτικό στο νερό. Καλό?
  3. Samsung Galaxy A52 5G (256GB) Βασικά χαρακτηριστικά: Super AMOLED οθόνη 6.5"Τετραπλή πίσω κάμερα 64MPSelfie κάμερα 32MPΜπαταρία 4500mAh Κύρια κάμερα 64 MP με OIS, 32 MP Selfie Camera. Λήψη video 4K και ήχος surround. Γρήγορη φόρτιση 25W. Ανθεκτικό στο νερό.
  4. Απο αυτους τους DELL δεν αξίζουν? https://www.skroutz.gr/s/24480059/Dell-G5-5500-i7-10750H-16GB-1TB-GeForce-GTX-1660-Ti-FHD-W10.html
  5. Καλησπέρα το NOVA 5T αξιζει?Εχω διαβασει οτι εχει παρα πολυ καλη καμερα.
  6. Παιδιά το πηρααααααα!!!!Καμία θήκη από καουτσούκ που αν πεσει δεν παθαίνει τίποτα και ένα glass protection καλο;;Θα το έχει η κόρη μου ;-)
  7. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου,θα το κοιτάξω..
  8. Να μην κολάει,να παίζει αρκετά βαριά παιχνίδια χωρίς κολλήματα,καλη φωτογραφική μπρος πίσω.Καλή οθόνη,καλη μπαταρια,όχι κινέζικο.Οχι σκρουτζομαγαζα,όσο καλα και νάναι..5.5 ή 6 ίντσες..
  9. Στο θέμα οθόνη όντως δεν διαβασα και τα καλυτερα σχολια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=394809&page=857. Έχει διπλή κάμερα 16αρα,ποιο καινούργιο μοντελο,ο επεξεργαστής αρκετά καλός..δεν γνωρίζω και παρα πολλα...οτι ειναι από δω μέσα.Η μπαταρια κραταει αρκετα..Οποτε λέμε C5;;
  10. Άλλαξα μαλλον λέω να πάρω το Sony Xperia C5 Ultra,πιο καλο πιστεύω και από G3...
  11. Το Sony Xperia C5 Ultra δεν είναι μια καλή επιλογή;;Τα εχει όλα και συμφέρει νομίζω...
  12. Ωραία,όλα καλα όπως τα λες...αλλά εγώ που δεν είμαι τοσο εξοικειωμένος με τις online αγορές,θα μου ελεγες να την κανω την αγορά του idol ή υπάρχουν και καλύτερα με τα συγκεκριμένα λεφτά;Ευχαριστω.(Μου κάνει εντύπωση που δεν υπαρχει κάποιο θέμα αποκλειστικά για 5.5" αλλα και στο 4.5" εχει λιγα σχόλια...κανεις δεν το παίρνει;;)
  13. http://www.skroutz.gr/s/7050290/Alcatel-OneTouch-Idol-3-16GB.html?keyphrase=idol+3+5.5 δες και αυτο...
  14. Το ξέρω ειναι ένα από τα πιο κορυφαία κινητά που έχουν βγει ever,αλλα,κάνει τουλάχιστον 100ε παραπάνω από γνωστές αλυσίδες καταστημάτων.Δεν θα θελα να το παραγγείλω μέσω internet απτά αλλα σκρουτζομαγαζα...οποτε λες να καταληξω idol;;;
  15. Μια χαρακτηριστική περίπτωση είναι το Sony Xperia M4 Aqua 8GB όπου καταλήγουμε να έχουμε διαθέσιμα για τον χρήστη μόνο το 1.26 GB για να αποθηκεύσει εφαρμογές και άλλα αρχεία. Η εναλλακτική είναι η προσθήκη κάρτας μνήμης ή η επιλογή του μοντέλου με 16GB ενσωματωμένη μνήμη. Όπως επισημαίνει το Xperia Blog, ακόμη και η αφαίρεση των προ-εγκατεστημένων εφαρμογών δεν ελευθερώνει πολύ χώρο, αλλά μόλις 400MB. Στα χαρτιά αναφέρεται ότι ο ελεύθερος χώρος είναι 3GB όμως κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει. Με τα νέα OS να μεγαλώνουν σε μέγεθος και τα smartphones με χωρητικότητα 8GB να αφήνουν ελάχιστο χώρο στον χρήστη, το καλύτερο θα ήταν να γίνουν τα 16GB η ελάχιστη ενσωματωμένη μνήμη. Οποτε να καταληξω στο Alcatel;;Νομιζω,η εσωτερικη μνηνη ειναι το Α και το Ω σε ενα κινητο.Ευχαριστω φίλε για τον χρόνο σου.
  16. alcatel idol 3 5.5 νομίζω είναι μια πολύ καλή λύση...απο τι έχω διαβάσει στα διάφορα site που ασχολούνται με κινητά.Δεν το έχω,θα το θελα όμως..
  17. alcatel idol 3 5.5 δεν αξίζει εναντι όλων των παραπάνω;;;Αυτό σκέφτομαι να πάρω...
  18. Ποιο από ολα θα διαλέγατε σε θέμα,μπαταρία,εφαρμογές,internet,camera...??
  19. Το πηρα;) !!!!!Ειναι απο τα καλυτερα κινητα που εχω δει!Το πηρα την Τεταρτη απο το Πλαισιο Συνταγματος.Το πηγα σπιτι το φορτισα,το ανοιξα,εβαλα μπρος την καμερα τελεια εικονα.Τραβαω μια φωτο και διακρινο 3 καθετες γραμμες στα αριστερα της οθονης:( .Με το ζουμ μπορεσα και ειδα οτι οι γραμμες ηταν διακεκομενες λευκες:cry: .Σαν παραμορφωση.Τραβηξα 3-4 ακομα τιποτα:mad: .Σκουπισα λιγο την καμερα τιποτα.:blink: Την Πεμπτη το πηγα ξανα πισω.Το ειδαν και μου ειπαν αν εχω το κουτι του.Τους ειπα εννοειται το χω αφου ειναι ολοκαινουριο.Μου ειπαν να τους το φερω την επομενη μερα(Παρασκευη) να μου δωσουν ενα ολοκαινουριο:p .Ειχε προβλημα ο φακος ειπαν.Ετσι λοιπον την Παρακευη το πηγα πισω ανοιξα το καινουριο κουτι,δοκιμασαμε το κινητο και ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!Ειναι απτα κορυφαιαααααααααα!!!!!!!!! :D
  20. Πηγα στο Πλαισιο συνταγματος τιποτα...πηγα στον Γερμανο στην σταδιου τιποτα...πηγα στο Γερμανο στα Ανω Πατησια τιποτα.Ολοι μου παν δεν ειναι διαθεσιμο.Απο τις αρχες Μαρτιου Ξανα!!Αμαν τι εγινε τα πηραν ολα???Στο περιμενε λοιπον.Αν μαθετε τιποτα νεοτερο σας παρακαλω αναφερετε!!!
  21. Καλησπερα!Φιλε μου ψαχνω και εγω να αγορασω αυτην την βαση.Απο ποιο πλαισιο το πηρες?(Περιοχη?)
  22. Sony Ericsson DSS-20 or DSS-25?????Poy mporo na bro bre paidia kai ego ayto to kalodio?Exo thn pio palia ekdosh poy yparxei.Anavathmisei!!!!!!Meno Athina(N.Filadelfeia).HELP ME!!!
×
×
  • Create New...