Jump to content

geopan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About geopan

  • Ημ. Γέννησης 25/02/1975

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

geopan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Eκανα το update πριν μερικες ωρες χωρις προβληματα (OTA). Δεν εχω δει καποιο προβλημα αλλα ειμαι στη δουλεια και δεν το εχω δουλεψει αρκετη ωρα το κινητο. Το touch λειτουργει χωρις προβληματα.
  2. Στη Nougat βασιζεται η v8.5.1.0, δεν χρειαζεται να κανουμε υπομονη, ηρθε σημερα!
  3. Παρακαλω geos3, ημουν στη θεση σου πριν απο περιπου 1 μηνα, ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα...
  4. Πηγαινε ρυθμισεις-> ασυρματη επικοινωνια-> ρυθμισεις wifi. εκει αν πατησεις το αριστερο κουμπι της συσκευης σου βγαζει αλλες 2 επιλογες: σαρωση και για προχωρημενους. επελεξε το "για προχωρημενους" και εκει θα μπορεσεις να ρυθμισεις IP κλπ. πολυ βολικο προγραμμα ειναι το wifi static που δημιουργει προφιλ συνδεσεων . αν κολλησεις καπου ειμαι στη διαθεση σου, στειλε πμ.
  5. Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI: 355708021250120 Σας ευχαριστώ!
  6. Φιλε pfP990, δεν υπαρχει καμμια χρεωση για τη χρηση του gps με τα διαφορα navigator προγραμματα. Οταν ανοιγεις ενα προγραμμα navigator πχ το igo πιθανοτατα ο χρονος που θα χρειαστει για να εχεις στιγμα στον χαρτη να ειναι μεχρι και καποια λεπτα (αυτο εξαρταται απο πολλους παραγοντες). Υπαρχει ενα προγραμμα στο cruise το οποιο (αν θελεις το χρησιμοποιεις) μειωνει αυτον τον χρονο κατεβαζοντας δεδομενα για τη θεση των δορυφορων απο το ιντερνετ. Αυτο χρεωνεσαι αν χρησιμοποιησεις το προγραμμα και κατεβασεις μεσω gprs.
  7. Δουλευει το quick gps κανονικα. Χθες το βραδυ το χρησιμοποιησα.
  8. Καλημερα και καλη χρονια, εχω το Cruise 5 μερες και ηδη χρειαστηκε να κανω ενα hard reset λογω του προβληματος που αναφερει ο TonyK με το destinator 7. Στην αρχη το destinator επαιζε μια χαρα. Καποια στιγμη δοκιμασα να το φορτωσω και κολλησε στην αρχικη του οθονη. απο εκεινη τη στιγμη δεν μπορεσα να το ξανατρεξω, εκανα αρκετα soft reset επανεγκαταστασεις του προγραμματος κλπ αλλα τιποτα. Μετα απο hard reset ειναι παλι μια χαρα.
  9. Φιλε ostvarivanje αλλαξα firmware στο Ν71 μου και υστερα δοκιμασα να κανω το ιδιο και στης κοπελας μου. Δεν καταλαβα γιατι κολλησε... Στο Νοκια club μου ειπαν για 20 μερες το νωριτερο!
  10. Η αναβαθμιση λογισμικου σε καποια νοκια club διαρκει 20 λεπτα.
  11. Υπαρχει ενα προγραμμα που λεγεται svcard. Δοκιμασε να το εγκαταστησεις στο κινητο σου και να ανοιξεις το αρχειο *.vcf με αυτο.
  12. Γιατι δεν τον αγοραζεις απο USA?
  13. Γεια σου φιλε giorgo, δεν ξερω το turbo msn.Μπορεις ομως να χρησιμοποιήσεις το agile messenger :D .
  14. Εχεις δικιο σε αυτο που λες, γι αυτο και τους εστειλα μηνυμα.
  15. Οπότε εχει προβλημα το 6630 μου. μου βγαζει μηνυμα "can't send file xxxx.sis". Σε ευχαριστω.
×
×
  • Create New...