Jump to content

takis21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About takis21

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

takis21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα , γνωριζει καποιος που μπορω να βρω φορτιστη για το n8???Ευχαριστω.
  2. takis21

    iPhone 4

    Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.
  3. takis21

    iPhone 4

    Καλησπερα.Ενδιαφερομαι κ εγω για το iphone 4 και εκτος απο τα death grip κτλπ θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι ευκολο μετα την αγορα να απευθυνθω καπου για την microsim.εχω ολες μου τισ επαφεσ στην sim και δεν θελω να τισ χασω.
  4. καλημερα παιδια.αρκετα ευχαριστημενος απο το k850 καποια στιγμη εφτασε η ωρα και για την δικια μου black screen το κινητο δουλευει κανονικα αλλα η οθονη παραμενει μαυρη.γνωριζει καποιος ποσο κοστιζει η επισκευη για το συγκεκριμενο προβλημα?ευχαριστω.
  5. σε ευχαριστω για την απαντηση.τωρα αν δεν κραταει για ομιλια και sms εχω κ ενα τ610 που κραταει κ 15 μερεσ μπαταρια :P .λεω να το αγορασω ειδικα αν ολα iphone κτλπ κρατουν πανω κατω την ιδια μπαταρια.
  6. καλησπερα.Ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο αλλα δεν ειμαι ακομη σιγουρος εξαιτιας οσων ακουγονται για την διαρκεια ζωης τησ μπαταριας του.Αν γνωριζει καποιος και μπορει να απαντησει και να πει την γνωμη του και την εμπειρια του σχετικα με αυτο το ζητημα....Ευχαριστω.
  7. γνωριζει καποιος ενα java προγραμμα για να ηχογραφει τις κλησεις το κινητο γιατι δεν υπαρχει ηχογραφηση την ωρα της κλησης.Αν καποιος μπορει να βοηθησει....Ευχαριστω.
  8. γνωριζει καποιος forum με apps για το hd mini???
  9. γεια σας.τις τελευταιες μερες οταν προσπαθω να στειλω μηνυμα πατωντας π.χ το 7 αντι να γραψει το π που εινα το πρωτο γραμμα , αυτο γραφει το 7 η το ρ.Μπορει να μου πει καποιος τι φταιει και πως διορθωνεται??Ευχαριστω!!!
  10. γινεται καποιος να μου πει πωσ μπορω να βγαλω το vodafone menu απο το κινητο μου? Ειναι vodafone live το κ850ι και θέλω να το βγάλω.
  11. γειά σας παιδιά . εδώ και λιγο καιρο εχω αγορασει το κ850ι και ειμαι ευχαριστημενοσ αλλα θελω να βγαλω το vodafone live πηγαινω στο davinci βρισκω το firmware που θελω αλλα στο πεδιο cda και στο lang τι πρεπει να διαλεξω???
×
×
  • Create New...