Jump to content

kamas69

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kamas69

  1. Χρόνια πολλά και καλή τύχη σε όλους!
  2. Με 700 ευρώ αγοράζω περισσότερα χρήσιμα πράματα! πχ. κινητό+φωτογραφική μηχανή+διακοπές!
  3. kamas69

    Sony Xperia™ V

    Είμαι και εγώ κάτοχος αυτού του φανταστικού κινητού εδώ και 5 μήνες. Ευχαριστημένος απο τα πάντα εκτός απο την μπαταρία του που διαρκεί λίγο,ειδικά όταν την ξελιγώνεις με παιχνίδια και εφαρμογές. Η κάμερά του απο τις κορυφαίες. Ένα root το χρειάζεται για να μπορεί κανεις να μεταφέρει εφαρμογές σε εξωτερική μνήμη,γιατί κάποια στιγμή γεμίζει και αυτή. Προσιτή τιμή για τα χαρακτηριστικά του αλλά όπως είπα η μπαταρία θέλει τακτική φόρτιση (θα το δείτε να το λένε και σε άλλα φόρουμ). Όσο για το root το είχα κάνει όταν το πήρα (μετά απο μία αναβάθμηση σε jelly bean). Για κάποιο λόγο έχασα το root μετά απο κάτι μήνες και το ξαναέκανα με το εργαλείο που περιγράφει ο φίλος πιο πάνω (πρόσφατα). Αξίζει να σημειωθεί ότι το προγραμματάκι για το root κάνει πιο απλή την εκτέλεσή του (είχα φάει πολύ χρόνο και ψάξιμο στο πρώτο root).
  4. Θα ήθελα να ρωτίσω κάτι και ίσως αξίζει να γίνει και ειδικό θέμα. Το w995 είναι symbian ή κάνω λάθος?Κάτι αναζητήσεις στον γοογλη αυτό έδειξαν. Και εφόσον είναι μπορεί κάποιος να μας πεί πώς μπορούμε να περάσουμε κάποιο GPS application πχ Garmin?
  5. Θα ήθελα και γώ απο τον dimitriadim τις ερωτήσεις-απαντήσεις του τμήματος ΔΟΣΕ αν είναι ευκολο. Το email mou einai . Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...