Jump to content

mitsos74

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mitsos74

  1. Καλή τύχη σε όλους μας.................. ...και καλές μας γιορτές!!!
  2. Τί σχέση μπορεί να έχουν οι εφαρμογές που έχουμε στο τηλέφωνο με το σήμα και τις κλήσεις που χάνονται? Ρωτάω γιατί δεν μπορώ να καταλάβω το συσχετισμό.
  3. Καλησπέρα παιδιά Δύο ερωτήσεις από εμένα μιας και είμαι καινούριος στα android 1η . Γιατί μετά από κάποιο αριθμό χαρακτήρων στα μνμτ τα γυρνάει σε MMS, υπάρχει κάποια γιατρειά? 2η. Έχει παρατηρήσει κάποιος από τους κατόχους του απώλεια σήματος?Τί εννοώ?Εκεί που έχει κανονικό σήμα και ξεκινάω να μιλάω αίφνης χάνεται το σήμα και μου κόβει την κλήση.Ή και να χάνεται το σήμα και για να επανέλθει να χρειάζεται επανεκκίνηση το τηλέφωνο. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά
  4. Καλησπέρα φίλε μου. Έχοντας ιδία εμπειρία από τέτοιο σύστημα, αφού έχω ένα στο αυτοκίνητό μου εδώ και ενάμινση χρόνο περίπου, σου λέω μετά βεβαιότητας ότι αξίζει και με το παραπάνω. Βέβαια το είχα πληρώσει πολύ περισσότερο από τα 200€ που λες αλλά το μηχανάκι κάνει θαύματα.Σε λίγο μάλιστα θα βάλω και το ψηφιακό module για την τηλεόραση και θα είναι ακόμα πιο ολοκληρωμένο. Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα.
  5. Δυστυχώς δεν ειναι αυτό που λες. Είναι απενεργοποιημένη αυτή η επιλογή. Καμιά άλλη ιδέα? Ευχαριστώ πολύ πάντως.
  6. Καλησπέρα σας. Μετά από αναβάθμιση που έκανα σήμερα στο Ν96 μέσω διαδικτύου, παρατήρησα ότι όλες οι εγγραφές των επαφών είναι διπλές. Ξέρει κανείς τπτ? Κάποια ιδέα? Σας ευχαριστώ πολύ.
  7. Καλημέρα παιδιά.Τελικά η COSMOTE έχει βγάλει ρυθμίσεις για τη χρήση του 3G ή δεν χρειάζονται για το ΝΟΚΙΑ 6630. Μάλλον όσοι έχω ρωτήσει είναι άσχετοι και δεν έχω πάρει μια σωστή απάντηση.
  8. Με την αναμενόμενη αναβάθμιση θα λυθεί το πρόβλημα ή θα πρέπει να ξεχάσουμε τα SMS?
  9. Καλησπέρα στην μεγάλη παρέα Θα ήθελα να σας υποβάλω μια ερώτηση.Παρατήρησα ότι όταν στελνω SMS σε κάποια τηλέφωνα φίλων δεν λαμβάνουν τίποτα άλλο παρά μόνο κινέζικα. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το κινητό μας ή είναι θέμα τεχνολογίας του κινητού μας?
×
×
  • Create New...