Jump to content

Nikolas49

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Nikolas49

  1. Συμπαθάτε με, άν γράφω το θέμα μου, σε λάθος μέρος, ξεχασα να χειρίζομαι το forum. Το θέμα μου : Έβαλα για κλείδωμα οθόνης, ένα μοτιβο, για να δω καποιους κωδικούς. Αφού έκανα την δουλειά μου, πήγα απ' τις Ρυθμίσεις για να καταργήσω το κλείδωμα. Περιέργως και είναι πρώτη φορά, η επιλογή είναι ανενεργή. Αφηνει, πιό κάτω, μόνο να αλλάξω το μοτίβο. Η cosmote λέει είναι θέμα συσκευής και δεν μπορεί να κάνει κάτι. Παρόλα αυτά, μου είπαν - απο πείρα- οτι κάποια εφαρμογή ζητάει πρόσθετη ασφάλεια. Αλλά, άντε να βρείς ποιά είναι αυτή.
  2. Καλημέρα Vox. Τελικά με το led, ήταν πολύ απλό. Ήταν ενεργ/νες κι 3 υπενθμσ. : κλήσεις, sms και mail.Έ, κάποιο mail ήταν αδιάβαστο. Ακόμη κι άν είναι διαγραμμένο, σηματοδοτεί. Τελικά μέχρι να το αλλάξω, θα το μαθαίνω. Γηράσκω αεί... Καλό Σ/Κ. Ν.
  3. Καλημέρα, ευχαριστώ και πάλι!
  4. Ευχαριστώ και πάλι, Vox. Για την ώρα δουλεύει, κατέβασα και δύο εφαρμογές που είχα ( viber & Aegean )χωρίς πρόβλημα. Τώρα το led που αναβοσβήνει και που δεν το έκανε ποτέ, μακάρι να μην κρύβει κάτι.. Τα μηνύματα στο viber, what's app & messenger, ξέρεις άν βρίσκονται σε κάποιο αντίγραφο ασφαλείας, έτσι ώστε κατά την επαναφορά εργοσ/κών ρυθμσ. να μήν χάνονται ; Πιστεύω να μή σε κουράσω άλλο μ΄αυτό το κινητό. Καλή Κυριακή Ν.
  5. Καλημέρα και πάλι, VOX Πράγματι, τις τελευταίες μέρες έκανα ενημερώσεις- άν και δεν κάνω συχνά- σε κάποιες εφαρμογές. Πολύ πιθανό λοιπόν να ήρθε από 'κεί το πρόβλημα. Προσπαθώ να βρώ γιατί μου αναβοσβήνει το πράσινο led. Δεν υπάρχει αναπάντητη ή κάποια ειδοποίηση. Να δούμε, όπως λές, πόσο θα κρατήσει. Με την ευκαιρία. Γιατί όταν συνδέομαι στο my phone, βγαίνει ειδοποίηση '' η σύνδεση δνε είναι ασφαλής'' ; Θέλω κάποια ρύθμιση σε μένα; Ευχαριστώ Ν.
  6. Καλημέρα σε όλους! Τελικά με επαναφορά στις εργοσ/κές ρυθμίσεις, έφυγε η ειδοποίηση που έβγαινε. Οι επαφές σώθηκαν χάρη στην google, έχασα κάτι σημειώσεις στο εικονίδιο ''ο Υπολογιστής μου''. Δεν καταλαβαίνω βέβαια, τι κάνουν τα ''αντίγραφα ασφαλείας''. Τι αντιγράφουν και πρέπει να έχουμε το νού μας. Έχω μόνο μία σηματοδοσία, διακοπτόμενη, στο πράσινο led και δεν μπορώ να εντοπίσω από πού έρχεται. Κατά τ' άλλα λειτουργεί κανονικά. Να δούμε πόσο θα κρατήσει.. Ευχαριστώ και πάλι.
  7. Γεια σας Ξαφνικά εκεί που έσβηνα μία εφαρμογή, βγαίνει μήνυμα : "Δυστυχώς, η διαδικασία android process.acore έχει σταματήσει ". Κι' από κάτω έχει ένα ok Δεν μπορώ να καλέσω, δέχομαι όμως κλήσεις, μπαίνω στο διαδίκτυο, αλλά αμέσως βγαίνει το παραπάνω μήνυμα. Νάχει σχέση με την εφαρμογή, έσβησε ανορθόδοξα, ήταν σύμπτωση ; Με λίγα λόγια τίποτα. Κάποιος να βοηθήσει Ευχαριστώ
  8. Γειά σας Σε ένα κινητό της LENOVO, έχω στις ρυθμίσεις μία επιλογή '' Διαχείριση εφαρμογών παρασκηνίου''. Εμφανίζονται όλες οι εφαρμογές και τσεκάρω ποιές δεν θέλω να μη ξεκινάνε με το που ανοίγω το κινητό. Δηλ. να μην εμφανίζομαι οτι είμαι στο skype ή στο viber ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. Φυσικά, χειροκίνητα απ' το εικονίδιο μπορώ να ανοίγω όποια εφαρμογή θέλω. Στο Samsung A3 δεν κατάφερα να βρώ αυτήν την επιλογή. Δεν ξέρω άν αυτό γίνεται μπαίνοντας σε κάθε εφαρμογή και επιλέγοντας ''κατάργηση''. Αλλά αυτό νομίζω είναι κάτι διαφορετικό. Ευχαριστώ Ν.
  9. Καλημέρα σας. Υπάρχει ρύθμιση που να ενεργοποιούμε ή όχι εφαρμογές, έτσι ώστε να μην ξεκινάνε όταν ανοίγουμε το κινητό; Ευχαριστώ
  10. Γειά σας και Χρόνια Πολλά σε όλους Θυμίστε, παρακαλώ, πώς κάνω τιο κινητό hot spot Ευχαριστώ
  11. Όταν είμαι σε σύνδεση wifi και ανοίγω το gps δουλεύει ο.κ., κρατάει χρονολόγιο, μέρη που επισκευθηκα, κλπ. Σήμερα, που πέσαν και οι προσφορές του τριημέρου, συνδέθηκα σε δίκτυο. Το gps δεν κράτησε καμμία διαδρομή στο χρονολόγιο κι' άς έκανα χιλιόμετρα πολλά. Βέβαια στίγμα είχα αλλά και πλοήγηση. Ποιός θα με φωτίσει; Σε προηγούμενο post, πήρε το μάτι μου πώς βγαίνει η δόνηση από το πληκ/γιο. Μου το θυμίζει κάποιος. Ευχαριστώ Καλό διήμερο, πλέον Ν.
  12. Καλημέρα, καλή βδομάδα Κατέβασα το airdroid, όπως μου είπες. Πράγματι μπόρεσα να μεταφέρω μουσικά αρχεία. Αλλά απ' ό,τι βλέπω μόνο αρχεία ( files ) και όχι φακέλλους ( folders ). Για να γίνει αυτό προτείνει την premium έκδοση, που φυσικά χρεώνεται. Προς το παρόν αρκούμαι σ' αυτό.
  13. Από Ρυθμίσεις - Δεδομένα τηλεφωνίας ( παρατετεμένα)- Ρυθμίσεις δικτύου κιν. τηλεφωνίας-Προτιμώμενος τύπος δικτύου-- μόνο GSM η αυτόματη επιλογή.
  14. Ο.κ. το κατεβασα στο κινητο. Θα το προσπαθησω. Ευχαριστω και παλι. Ν.
  15. Ευχαριστώ marras. Τo airdroid το κατεβάζω στο κινητό και στo pc, ή μόνο στο κινητό;
  16. Γειά κι' από μένα Έχω το vibe P1. Πάει οκ Όταν το συνδέω στο pc με windows xp, δεν προχωράει η σύνδεση Από τα τρία ''βήματα'' κάνει τα δύο και τελικά δεν το βλέπει. Που σημαίνει δεν μπορώ να μεταφέρω διάφορα αρχεία από pc σε p1. Δοκίμασα σε άλλο PC με win7 ;h 10- δεν θυμάμαι- και συνδέθηκε.Είναι έτσι, ή κάτι δεν κάνω καλά; Ένα άλλο. Πώς μπορώ να μεταφέρω διυθύνσεις mail από outlook epress του pc στο κινητό; Εντάξει, δεν ρωτάω άλλα... Ευχαριστώ Ν.
  17. Γειά σας Αγόρασα από e-shop εναν εξωτερικό ''Intenso'' 500 GB.Όταν επιλέγω το σημαδάκι κάτω για ''ασφαλή κατάργηση'' μου λέει οτι δεν ''μπορεί να αποσυνδεθεί, προσπαθήστε αργότερα'' . Προς στιγμή σβήνει το led, αλλά αμέσως ξανανάβει. Τί κάνω το βγάζω αρπό την usb, υπάρχει φόβος να χαθούν αρχεία ; Ευχαριστώ
  18. Γειά κι' από μένα Συνέδεσα laptop με TV , πήρα εικόνα αλλά όχι ήχο. Το καλώδιο ο.κ.. Η θύρα hdmi η σωστή. Στην ''διαχείρηση ήχων'', αρχικά βγήκαν δύο εικονίδια. Το ένα speakers που ήταν σημαδεμένο σαν ενεργό και το άλλο αναφέρονταν σαν HDMI. 'Ελα όμως που δεν μπορούσα με τίποτε να το κάνω ''ενεργό'' ( το HDMI ). Το έχασα και δεν μπορώ να το επαναφέρω. Φυσικά υπάρχει και η λύση του VGA καλωδίου με παράλληλη χρήση του καλωδίου των ακουστικών, αλλά με το HDMI μ' ένα καλώδιο καθαρίζεις. Το laptop είναι Assus σε windows 7 premium Ευχαριστώ
  19. Πρόβλημα στο Microsoft office outlook

    Χρησιμοποιώ το Microsoft office outlook 2003 αρκετό καιρό. Τα δύο τελευταία χρόνια στο Ημερολόγιο χάνω τις καταχωρήσεις που έκανα τον προηγούμενο χρόνο. Π.χ. ό,τι είχα καταχωρήσει πρίν τον Σεπτέμβρη του 2011, σβήστηκαν ενώ οι ημερομηνίες που υπάρχουν είναι κενές.

    Ευχαριστώ

  20. Χρησιμοποιώ το microsoft office outlook 2003 αρκετό καιρό. Τα δύο τελευταία χρόνια στο Ημερολόγιο χάνω τις καταχωρήσεις που έκανα τον προηγούμενο χρόνο. Π.χ. ό,τι είχα καταχωρήσει πρίν τον Σεπτέμβρη του 2011, σβήστηκαν και οι ημερομηνίες που υπάρχουν είναι κενές. Ευχαριστώ
  21. Χρησιμοποιώ το micrisoft outlook εδώ και τρία χρόνια. Τι συμβαίνει κι' έχω χάσει ό,τι είχα καταχωρήσει τις προηγούμενες χρονιές και βρίσκω μόνο του 2011 ; Ευχαριστώ Nikolas49 :mad:
  22. Ευχαριστώ VaradeRo για την απάντηση. Βέβαια δεν γνωρίζω τι είναι το TiVo
  23. Σε κάποια μοντέλα TV υπάρχει σαν τεχν. χαρακτηριστικό το PVR ready. Αυτό σημαίνει οτι μπορεί κανείς να γράψει σε stick ή σε εξωτερ. σκληρό, ή οτι θα μπορεί στο μέλλον να το κάνει με κάποια αναβάθμιση της συσκευής ; Κάτι σαν τις HD ready τηλεοράσεις. Θ'ακολουθήσει δηλ. και έκδοση pvr full ; Ο διαχωρισμός αυτός , απ' ό,τι ξέρω, δεν γίνεται στους αποκωδικοποιητές ( digea ), γιατί να υπάρχει στις τηλεοράσεις. Nikolas49
  24. Ευχαριστώ navi

    Nikolas49

×
×
  • Create New...