Jump to content

Mark_K

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12.408
  • Εγγραφή

  • Days Won

    3
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Mark_K

  1. Όχι, δεν φαίνεται να γίνεται. Και πολύ καλά, κατά τη γνώμη μου. Αν σταματήσεις το volte, η μόνη επιλογή για να μιλήσεις είναι πλέον μέσω του αρχαίου δικτύου gsm. Με το αποτέλεσμα να είναι φυσικά να έχεις κλήση που και καθυστερεί να πραγματοποιηθεί και με πάρα πολύ χειρότερη ποιότητα ηχητικά. Γιατί να θες να το κλείσεις;
  2. Έτσι μου ήρθαν κι εμένα και χτύπησαν την πόρτα. Έχουμε έρθει για τις οπτικές ίνες, που βλέπω ότι έχετε ήδη βάλει, μου κάνει και δείχνει το κουτί του ΟΤΕ. Αφού της είπα ότι δεν με ενδιαφέρει μιας και δεν έχω κλείσει ούτε χρόνο στο συμβόλαιο που έχω, και ειδικά μόλις άκουσα ότι είναι της Nova ότι δεν θέλω με τίποτα να γίνω πελάτης ξανά της εταιρείας αυτής, συνέχισε να μου λέει ότι έχετε επιλέγει εσείς και λίγα σπίτια ακόμη στην περιοχή για επιδότηση στο λογαριασμό και κάτι τέτοιες αηδίες. Αφού της το τόνισα με τρόπο πολύ κοντά στα όρια του να χάσω την ψυχραιμία μου ότι δεν πρόκειται να αγοράσω, φεύγει λέγοντας μου με ύφος νευριασμένο "καλά. Θα γίνει πάντως, θέλετε δεν θέλετε...."
  3. Δεν μου ζητάει κάτι. Υπόψιν ότι το είχα αγοράσει πολλά χρόνια πριν, και κάθε φορά που το εγκαθιστώ βάζω το ίδιο (Pro)
  4. Mark_K

    TCL 20R 5G

    Εμένα μου φαίνεται για απάντηση καραμέλα, για να ρίξουν το μπαλάκι αλλού. Αν είσαι σοβαρός κατασκευαστής, υποστηρίζεις σωστά τα τηλέφωνά σου με τακτικές αναβαθμίσεις. Αυτό προϋποθέτει να έχεις μεγάλη ομάδα ατόμων που ασχολούνται με αυτό. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι σοβαρή εταιρία φτιάχνει στις μέρες μας συσκευή για να την πουλήσει φτηνότερα σε σχέση με μια άλλη στη γκάμα της που το κόστος για την ανάπτυξη και βελτίωση του λογισμικού θα βαρύνει περαιτέρω την τιμή. Αν όντως γίνεται κάτι τέτοιο, μιλάμε για φοβερή περίπτωση που δίνει άλλο νόημα στον χαρακτηρισμό "κινεζιά'. Μακριά...
  5. Αν δεν είναι σελίδα ή εφαρμογή που είναι σχεδιασμένη να κάνει cast μόνο το βίντεο και στέλνεις αναγκαστικά όλη την οθόνη, είναι λογικό αυτό που βλέπεις, δεν γίνεται αλλιώς. Δεν έχει εκεί που δείχνει τον αγώνα κουμπί για full screen; Όσο για την ταχύτητα, δεν έχεις μεγάλη ελπίδα κατά τη γνώμη μου. Εγώ θυμάμαι να προβάλω φωτογραφίες και βίντεο μέσω Google photos, και εκτός του ότι αργούσε στα 2,4 τα βίντεο έπαιζαν σπαστά πολλές φορές (1080p). Από τότε μου έχει γίνει συνήθεια και πριν το κάνω έχω βεβαιωθεί ότι έχω συνδέσει tv και κινητό στα 5GHz. Για 4Κ περιεχόμενο, νομίζω πως δεν θα παίξει με τίποτα.
  6. Μήπως είναι συνδεδεμένα chromecast και κινητό σε 2,4,GHz wifi;
  7. Είχα ένα S8 του πατέρα μου και του είχα βάλει ένα τζάμι της κακιάς ώρας. Όπως είχα πει το πρωί, κολλούσε περιμετρικά στο μαύρο πλαίσιο που είχε και εσωτερικά όχι. Αυτό του είχε χειροτερέψει πολύ την αφή. Σε αίσθηση και απόκριση. Δεν είχα και πολλές επιλογές λόγω curved οθόνης και παλιάς συσκευής πέρυσι αν θυμάμαι καλά που το έβαλα. Φέτος που του αγόρασα άλλο τηλέφωνο και το πήρα εγώ να το έχω για 2ο για την παραλία, έβγαλα το τζάμι αφού το δούλεψα για μια βδομάδα με αυτό, και η διαφορά ήταν τεράστια και αντιληπτή (προς το καλύτερο).
  8. Μου έχει τύχει να βάλω τζαμάκι από αυτά που κολλάνε περιμετρικά και είναι περίπου σαν να έχουν ένα μικροσκοπικό κενό μέσα, και χάλασε πολύ την αίσθηση της αφής. Αν δεν έχει κολλήσει σωστά ίσως και να δημιουργούσε πρόβλημα. Εγώ θα το έβγαζα για να δοκιμάσω. Αν δεν φταίει αυτό, τότε μάλλον έχει πρόβλημα η συσκευή και έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να επισκεφθείς το σέρβις. Κάνε και ένα reset.
  9. Εάν δεν το κάνει μόνο στη φόρτιση, ή αν δεν είναι κάποιο τζαμάκι που δεν έχει κολλήσει σωστά, δεν έχεις πολλές επιλογές. Hardware reset πρώτα, και αν συνεχίσει να το κάνει, service.
  10. Γελοιότητες. Με μια απλή αναζήτηση με τους όρους "W.H.O. children sexual" βγάζει πρώτο αποτέλεσμα την επίσημη σελίδα του Π.Ο.Υ., που όποιος γνωρίζει Αγγλικά και το διαβάσει θα δει ότι δεν προωθεί τίποτα από όσα ισχυρίζεται το "σρθρο". https://www.who.int/news-room/questions-and-answers/item/comprehensive-sexuality-education Άλλα έτσι είναι το σύνηθες. Σκουπίδια που αυτοβαφτίζονται δημοσιογράφοι, και γράφουν ηλιθιότητες για να πατήσει ο κοσμάκης κλικς. Λυπάμαι που είναι έχουν πάει τόσο χάλια τα πράγματα στην παιδεία, που δίνει τη δυνατότητα σε τέτοια παράσιτα να ευδοκιμούν.
  11. Προφανώς και είναι καλύτερο να μπορείς να επιλέγεις εφαρμογή που θα σου δουλεύει αυτό ανεξάρτητα από τις υπόλοιπες.
  12. Εφαρμογή πλήρους οθόνης έχω επιλογή μόνο για Netflix και speed test. Στο 2ο δεν κάνει τίποτα, Netflix το έχω κόψει για να δοκιμάσω. Η εγκοπή λειτουργεί κανονικά, στην εφαρμογή που θα επιλέξεις. Αν και δεν βρίσκω να έχει ιδιαίτερο νόημα.
  13. Πολύ παραπλανητικός τίτλος. Δεν καταργεί την υπηρεσία, αλλά την εφαρμογή wifi calling που είχε για χρήση από παλαιότερες συσκευές που δεν υποστηρίζουν κανονικά wifi calling στο λογισμικό τους.
  14. Γιατί να παραβαίνει; Δωρεάν εφαρμογή από το playstore είναι. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alextern.shortcuthelper Αν την εγκαταστήσεις, κρατάς παρατεταμένα σε ένα σημείο για να προσθέσεις widget, έχει 2 από το shortcut creator(δεν καταλαβαίνω τη διαφορά, δεν έχω καθίσει να το ψάξω, το πρώτο βάζω συνήθως). Στη λίστα που θα σου βγάλει, αριστερά επιλέγεις application, γράφεις στην αναζήτηση τη λέξη κινητ (χωρίς κατάληξη) και σε αυτά που θα σου βρει θα έχει κάπου μια επιλογή με το εικονίδιο των ρυθμίσεων , όνομα Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, και από κάτω γράφει .Settings$MobileNetworkActivity Το επιλέγεις, και στην επόμενη οθόνη πατάς το δεύτερο εικονίδιο από δεξιά πάνω πάνω για να σου προσθέσει το widget.
  15. Μόλις έκανα κι εγώ την αναβάθμιση. Όντως η επιλογή των δικτύων είναι μεταξύ όλων με 5g ή χωρίς 5G. Δεν είναι πρόβλημα αυτό, καθώς 3G δεν υπάρχει, και το 2G είναι εντελώς άχρηστο και λύση ανάγκης για κάποιο σημείο που δεν πιάνει κάτι άλλο για ομιλία. Έτσι κι αλλιώς, οποίος έχει Cosmote, θα το έχει παρατηρήσει ότι με 2G η ποιότητα ήχου στις κλήσεις είναι για τα πανηγύρια. Πληροφοριακά, στο λειτουργικό δεν έχει χαθεί τίποτα, απλά έχει γίνει απόκρυψη συγκεκριμένων ρυθμίσεων. Υπάρχει κανονικά ακόμα περιοχή στην εφαρμογή των ρυθμίσεων που δεν είναι άμεσα προσβάσιμη στο χρήστη, αλλά μπορείς να την ανοίξεις εύκολα χρησιμοποιώντας εφαρμογή που δημιουργεί custom συντομεύσεις, και στην οποία υπάρχει κανονικά διακόπτης για volte, και επιλογή δικτύου μεταξύ 5g/4g/3g (εννοείται πως αφού 3g δεν παίζει γυρίζει σε edge αν το επιλέξεις).
  16. Μήπως έχεις ή είχες αφαιρέσει στο παρελθόν την άδεια για πρόσβαση στις επαφές από την εφαρμογή του Viber; Εγώ δεν είχα θέμα, αλλά δοκιμαστικά έβγαλα την άδεια για επαφές, και μου εμφάνισε ακριβώς το ίδιο. Μαύρη οθόνη με την φωτογραφία σε μικρογραφία και ένα +. Στη συνέχεια έδωσα ξανά την άδεια, και συνεχίζει να το κάνει. Δεν με απασχολεί γιατί δεν στέλνω με αυτόν τον τρόπο. Υποθέτω με εκκαθάριση δεδομένων και εκ νέου σετάρισμα στο Viber θα στρώσει, αλλά δεν ασχολούμαι.
  17. Mark_K

    NOVA 5G

    Και έχεις και άψογη κάλυψη μέσα στο μετρό Θεσσαλονίκης, να φανταστώ.
  18. Mark_K

    NOVA 5G

    Έλα, δε σε βλέπω με μεγάλη φαντασία. Θα μπορούσες να πεις με τα 2 σου δις του ανταγωνισμού φοβέρα, μα μέχρις στιγμής λίγο πολύ ξενέρα...
  19. Στο χρήση δεδομένων κινητής συσκευής (ακριβώς πάνω από το μπαταρία στις ρυθμίσεις εφαρμογής), είναι ενεργοποιημένο το "να επιτρέπεται η χρήση δεδομένων παρασκηνίου";
  20. Είναι περίεργο όντως. Το μόνο που σκέφτομαι μετά είναι μήπως είναι θέμα δικτύου.
  21. Δες στις πληροφορίες της εφαρμογής, στην ενότητα μπαταρία, μήπως είναι στο περιορισμένο. Αν ναι, βάλε το στο βελτιστοποιημένη.
  22. Η θεία μου έχει wind 50αρι vdsl. Από αρχές Δεκεμβρίου είχε διακοπή υπηρεσιών(internet και τηλέφωνο) έπειτα από έργα που έκανε ο ΟΤΕ γιατί έβαλαν 2η καμπίνα δίπλα στην παλιά. Το δηλώνει στη wind, αυτή με τη σειρά της στον ΟΤΕ, ο οποίος μετά από μια βδομάδα το έφτιαξε. Συνέχιζε να έχει ωστόσο κομμένη γραμμή. Τηλέφωνο στη wind (πριν ακόμα την αλλαγή σε nova....) Στέλνουν τεχνικό, και μετά από 2 μέρες της απαντούν ότι δεν μπορούν να της παρέχουν την υπηρεσία που είχε μέχρι τώρα, και ο μόνος τρόπος να την εξυπηρετήσουν ήταν να μιλήσει με το εμπορικό τμήμα για να κάνει νέο συμβόλαιο για 2 χρόνια με 100αρι. Της έχουν δώσει ένα free2go στο οποίο της έβαλαν απεριόριστα για 15 μέρες, το οποίο δουλεύοντας το σε ένα 4g router που της έδωσα(router σαν αυτό που έδινε στο simplify, όχι mifi)πιάνει 8mbps γιατί έχει και χάλια δίκτυο η nova (πλέον) στην περιοχή. Φυσικά και δεν θέλει να κάνει νέο συμβόλαιο μετά από αυτό, και κάνει υπομονή γιατί το παλιό λήγει 15 Απρίλη. Από τέλη Δεκέμβρη καλεί κάθε 2 βδομάδες στην εξυπηρέτηση πελατών παρακαλώντας και της ανανεώνουν το 15μερο για τα δεδομένα που δίνουν στο f2g(δεν το λέω έτσι το ότι παρακαλάει, κάθε φορά μετά τις πρώτες 2 της λένε ότι δεν γίνεται, και στο τέλος χαριστικά το κάνουν), και η πίστωση που παίρνει είναι από τα 32 να πληρώνει 28. Στην ουσία για να μην έχει υπηρεσία. Αυτό το λέω για να δείξω ότι δεν έχει κανένα νόημα να γενικεύουμε για το κακό της εξυπηρέτησης τόσο, γιατί περιπτώσεις που σε βγάζουν από τα ρούχα σου μπορεί να συναντήσουμε παντού.
×
×
  • Create New...