Jump to content

Mark_K

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12.408
  • Εγγραφή

  • Days Won

    3
  • Αξιολογήσεις

    0%

Mark_K last won the day on Ιούλιος 21 2022

Mark_K had the most liked content!

About Mark_K

  • Ημ. Γέννησης 03/08/1981

Συσκευή

  • Συσκευή
    Galaxy A52s

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Mark_K's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

107

Φήμη

  1. Όχι, δεν φαίνεται να γίνεται. Και πολύ καλά, κατά τη γνώμη μου. Αν σταματήσεις το volte, η μόνη επιλογή για να μιλήσεις είναι πλέον μέσω του αρχαίου δικτύου gsm. Με το αποτέλεσμα να είναι φυσικά να έχεις κλήση που και καθυστερεί να πραγματοποιηθεί και με πάρα πολύ χειρότερη ποιότητα ηχητικά. Γιατί να θες να το κλείσεις;
  2. Έτσι μου ήρθαν κι εμένα και χτύπησαν την πόρτα. Έχουμε έρθει για τις οπτικές ίνες, που βλέπω ότι έχετε ήδη βάλει, μου κάνει και δείχνει το κουτί του ΟΤΕ. Αφού της είπα ότι δεν με ενδιαφέρει μιας και δεν έχω κλείσει ούτε χρόνο στο συμβόλαιο που έχω, και ειδικά μόλις άκουσα ότι είναι της Nova ότι δεν θέλω με τίποτα να γίνω πελάτης ξανά της εταιρείας αυτής, συνέχισε να μου λέει ότι έχετε επιλέγει εσείς και λίγα σπίτια ακόμη στην περιοχή για επιδότηση στο λογαριασμό και κάτι τέτοιες αηδίες. Αφού της το τόνισα με τρόπο πολύ κοντά στα όρια του να χάσω την ψυχραιμία μου ότι δεν πρόκειται να αγοράσω, φεύγει λέγοντας μου με ύφος νευριασμένο "καλά. Θα γίνει πάντως, θέλετε δεν θέλετε...."
  3. Δεν μου ζητάει κάτι. Υπόψιν ότι το είχα αγοράσει πολλά χρόνια πριν, και κάθε φορά που το εγκαθιστώ βάζω το ίδιο (Pro)
  4. Mark_K

    TCL 20R 5G

    Εμένα μου φαίνεται για απάντηση καραμέλα, για να ρίξουν το μπαλάκι αλλού. Αν είσαι σοβαρός κατασκευαστής, υποστηρίζεις σωστά τα τηλέφωνά σου με τακτικές αναβαθμίσεις. Αυτό προϋποθέτει να έχεις μεγάλη ομάδα ατόμων που ασχολούνται με αυτό. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι σοβαρή εταιρία φτιάχνει στις μέρες μας συσκευή για να την πουλήσει φτηνότερα σε σχέση με μια άλλη στη γκάμα της που το κόστος για την ανάπτυξη και βελτίωση του λογισμικού θα βαρύνει περαιτέρω την τιμή. Αν όντως γίνεται κάτι τέτοιο, μιλάμε για φοβερή περίπτωση που δίνει άλλο νόημα στον χαρακτηρισμό "κινεζιά'. Μακριά...
  5. Αν δεν είναι σελίδα ή εφαρμογή που είναι σχεδιασμένη να κάνει cast μόνο το βίντεο και στέλνεις αναγκαστικά όλη την οθόνη, είναι λογικό αυτό που βλέπεις, δεν γίνεται αλλιώς. Δεν έχει εκεί που δείχνει τον αγώνα κουμπί για full screen; Όσο για την ταχύτητα, δεν έχεις μεγάλη ελπίδα κατά τη γνώμη μου. Εγώ θυμάμαι να προβάλω φωτογραφίες και βίντεο μέσω Google photos, και εκτός του ότι αργούσε στα 2,4 τα βίντεο έπαιζαν σπαστά πολλές φορές (1080p). Από τότε μου έχει γίνει συνήθεια και πριν το κάνω έχω βεβαιωθεί ότι έχω συνδέσει tv και κινητό στα 5GHz. Για 4Κ περιεχόμενο, νομίζω πως δεν θα παίξει με τίποτα.
  6. Μήπως είναι συνδεδεμένα chromecast και κινητό σε 2,4,GHz wifi;
  7. Είχα ένα S8 του πατέρα μου και του είχα βάλει ένα τζάμι της κακιάς ώρας. Όπως είχα πει το πρωί, κολλούσε περιμετρικά στο μαύρο πλαίσιο που είχε και εσωτερικά όχι. Αυτό του είχε χειροτερέψει πολύ την αφή. Σε αίσθηση και απόκριση. Δεν είχα και πολλές επιλογές λόγω curved οθόνης και παλιάς συσκευής πέρυσι αν θυμάμαι καλά που το έβαλα. Φέτος που του αγόρασα άλλο τηλέφωνο και το πήρα εγώ να το έχω για 2ο για την παραλία, έβγαλα το τζάμι αφού το δούλεψα για μια βδομάδα με αυτό, και η διαφορά ήταν τεράστια και αντιληπτή (προς το καλύτερο).
  8. Μου έχει τύχει να βάλω τζαμάκι από αυτά που κολλάνε περιμετρικά και είναι περίπου σαν να έχουν ένα μικροσκοπικό κενό μέσα, και χάλασε πολύ την αίσθηση της αφής. Αν δεν έχει κολλήσει σωστά ίσως και να δημιουργούσε πρόβλημα. Εγώ θα το έβγαζα για να δοκιμάσω. Αν δεν φταίει αυτό, τότε μάλλον έχει πρόβλημα η συσκευή και έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να επισκεφθείς το σέρβις. Κάνε και ένα reset.
  9. Εάν δεν το κάνει μόνο στη φόρτιση, ή αν δεν είναι κάποιο τζαμάκι που δεν έχει κολλήσει σωστά, δεν έχεις πολλές επιλογές. Hardware reset πρώτα, και αν συνεχίσει να το κάνει, service.
  10. Γελοιότητες. Με μια απλή αναζήτηση με τους όρους "W.H.O. children sexual" βγάζει πρώτο αποτέλεσμα την επίσημη σελίδα του Π.Ο.Υ., που όποιος γνωρίζει Αγγλικά και το διαβάσει θα δει ότι δεν προωθεί τίποτα από όσα ισχυρίζεται το "σρθρο". https://www.who.int/news-room/questions-and-answers/item/comprehensive-sexuality-education Άλλα έτσι είναι το σύνηθες. Σκουπίδια που αυτοβαφτίζονται δημοσιογράφοι, και γράφουν ηλιθιότητες για να πατήσει ο κοσμάκης κλικς. Λυπάμαι που είναι έχουν πάει τόσο χάλια τα πράγματα στην παιδεία, που δίνει τη δυνατότητα σε τέτοια παράσιτα να ευδοκιμούν.
  11. Προφανώς και είναι καλύτερο να μπορείς να επιλέγεις εφαρμογή που θα σου δουλεύει αυτό ανεξάρτητα από τις υπόλοιπες.
  12. Εφαρμογή πλήρους οθόνης έχω επιλογή μόνο για Netflix και speed test. Στο 2ο δεν κάνει τίποτα, Netflix το έχω κόψει για να δοκιμάσω. Η εγκοπή λειτουργεί κανονικά, στην εφαρμογή που θα επιλέξεις. Αν και δεν βρίσκω να έχει ιδιαίτερο νόημα.
  13. Πολύ παραπλανητικός τίτλος. Δεν καταργεί την υπηρεσία, αλλά την εφαρμογή wifi calling που είχε για χρήση από παλαιότερες συσκευές που δεν υποστηρίζουν κανονικά wifi calling στο λογισμικό τους.
×
×
  • Create New...