Jump to content

alejandro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

alejandro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Να μη βράσω.. 4 μήνες το έχω το κινητό και το iTap συνεχίζει να μην έχει ΠΟΛΥ ΣΥΝΗΘΕΙΣ λέξεις, άσε που πολλά ρήματα μου τα τελειώνει με όμικρον ή μου κάνει ορθογραφικά λάθη σε μεγάλες λέξεις, π.χ. αυτοκινιτόδρομος.. Το T9 του Nokia Symbian 7610 ήταν πολύ καλύτερο :)
  2. Απάντηση κρίσης: Είπα να σου απαντήσω μιας κι έχω κάνει ακριβώς αυτή την αλλαγή. Το Μοτορολάκι είναι άπιαστο σε σχέση με το 7610 σε θέματα όπως φωτογραφία, ποιότητα απεικόνισης οθόνης και μέγεθος/χρηστικότητα. Το 7610 ακόμα δεν μπορεί όμως να συγκριθεί σε θέματα λειτουργικότητας (π.χ. λειτουργίες τηλεφωνικού καταλόγου, ευκολίες διάφορες όπως κλειδωμα πληκτρολογίου αλλά και εγκαταστάσεις εφαρμογών). Επίσης είναι πολύ μπροστά σε σχέση με την διαχείρηση αρχείων (δημιουργία καταλόγων για την τακτοποίηση πολλών φωτογραφιών, κ.λ.π.). Συμπερασματικά θα σου πω ότι δενμ την μετάνοιωσα την αλλαγή, κυρίως για το θέμα της οθόνης αλλά και των λειτουργιών 3G (έχω λιώσει τις videocalls για να σπάω τα νεύρα των δικών μου αλλά και των φίλων μου όταν είμαι σε ωραία μέρη). Τέλος, επειδή έχω διαλέξει το μπλε της VF, να σου πω ότι τραβάει όλα τα βλέμματα όταν βγει έξω :) Όλοι όσοι το είδαν εντυπωσιάστηκαν.
  3. Να σαι καλά, μια επιβεβαίωση ήθελα, πριν αρχίσω να διορθώνω τις 200 επαφές που έφερα από το Outlook...
  4. Μπορείς επίσης να πιέσεις το δεξί πλήκτρο navigation στην προβολή της λίστας των επαφών
  5. Ναι, αλλά μέχρι και στο εγχειρίδιο δείχνει μια οθόνη με μικρά ελληνικά με τόνους. Μη μου πείτε ότι δεν μπορώ να γράψω τόνους!!!!
  6. Παιδιά αφού συγχρόνισα τον τηλεφωνικό κατάλογο με το outlook, επιχείρησα να αναζητήσω την επαφή "Γιώργος". Δυστυχώς ατύχησα, γιατί ... δεν κατάφερα να βρω τον τόνο (αν και η επαφή είχε καταχωρηθεί έτσι!). any ideas?
  7. Έχεις δίκιο. Μόνο με την CosmOTE μπορείς να είσαι σίγουρος ότι οι συνομιλίες σου είναι απόρρητες :D :D :D Για να σε πληροφορήσω, μόνο η CosmOTE διατηρεί ΠΙΝΑΚΑ με λίστες εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων μαζί με τα ΓΡΑΠΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. Εννοείται ότι πρόσβαση στον εν λόγω πίνακα έχει ουκ μικρός αριθμός υπαλλήλων. Μη λέμε για την Βόντα, στο κάτω κάτω είναι και η μοναδική σοβαρή.
  8. Θέλω για το 7610 μου ένα πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να καταγράφω τις συνομιλίες μου. Έχω βρεί το Spy Talk και το Call Recorder, και τα δύο όμως απαιτούν registration. Μπορεί κανείς να βοηθήσει;; :shifty:
  9. Προς aceman Ρε μάστορα, τι υπογραφή είναι αυτή;; Δε λέω καλή και πρωτότυπη αλλά υπάρχουμε και εμείς που σερφάρουμε με μοντεμάκια και πρέπει να περιμένουμε χιλιετίες να κατέβει κάθε υπογραφή στο κάθε σου μήνυμα.
  10. Προς όλους τους κατόχους του V980 αν έχετε πρόβλημα εναλλαγής 2G/3G (δηλαδή όταν τελειώνει η κάλυψη τρίτης γενιάς και το κινητό κάνει handover στο δίκτυο 2ας γενιάς), και σας πέφτει η γραμμή αν μιλάτε... Insider της ΤΙΜ με ενημέρωσε ότι αυτό είναι πρόβλημα πολλών συσκευών τρίτης γενιάς. Δεν ειναι πρόβλημα μόνο του V980. Ξέρει κανείς που μπορούμε να ξεκλειδώσουμε τον Κυανόδοντα (κοινώς Bluetooth);;;
  11. ρε παιδιά σήμερα που το έβαλα να φορτίσει μου έβγαλε "Αδύνατη η Φόρτιση". Τι κουφό είναι αυτό; Ξέρει κανείς τίποτα;
  12. Ερώτηση: Όταν φορτώνω παιχνίδι η φωτεινότητα πέφτει αυτόματα και δεν βλέπω μία. Πώς μπορεί κανείς να απενεργοποιήσει την αλλαγή του φωτισμού;; Πλάκα έχει ότι η αλλαγμένη φωτεινότητα συνεχίζει να ισχύει ακόμα και μετά τον τερματισμό του παιχνιδιού java. Έχω απενεργοποιήσει και την οικονομία μπαταρίας.. τίποτα.
  13. Εγκατάσταση Παιχνιδιών... Το έλυσα! Λοιπόν παίδες... βρήκα πώς να εγκαθιστώ ό,τι θέλω στο V980. Πάω με το PC μου και googlάρω για να βρω το jar που θέλω (π.χ. τώρα τσίμπησα το Chessmaster από http://kescar.kicks-ass.net/~kescar/motorola/java_games/_Vxxx/chessmaster ). Μετά το ανεβάζω το σάιτ μου και επισκέπτομαι με το κινητό μου την σελίδα μου δείχνοντας το link που θέλω. Αααααχχχ ηρέμησα.. Επι τέλους θα λιώσω στο σκάκι στην σκοπιά!
  14. ωραία όλα αυτά αλλά τι να το κάνω εγώ το jar που κατεβάζει;;; Δοκίμασα να το περάσω στην κάρτα στο φάκελο με τις φωτό αλλά τίποτα... μετά έδειξα και τους κρυμμένους φακέλους της κάρτας πάλι τίποτα... ΠΩΣ ΕΓΚΑΘΙΣΤΩ το *&(@%#%@ το παιχνίδι;;;; Αν το είχε το VF LIVE θα το είχα κατεβάσει
  15. Καλό το gameloft.com αλλά το V980 δεν είναι στις επιλογές... Μήπως είναι συμβατό με κάποιο άλλο μοντέλο;;;
×
×
  • Create New...